T-mobile Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το power button έχει εδώ και καιρό αρχίσει να δυσλειτουργεί και θέλει πλέον πολύ πίεση για να δουλέψει. Μάλλον φεύγει για service. Θέλω να πιστεύω ότι θα το καλύψει η εγγύηση μιας και είναι εσωτερική η ζημιά. Εννοείται νερά και τέτοια δεν έχει πάρει. Το έχω αγοράσει από σκρουτζομάγαζο, ξέρετε αν μου η εδώ αντιπροσωπεία μου κάνει παιχνίδια; Επίσης ξέρει κανείς πόσο καιρό περίπου το κρατάνε μέσα; Πήρα τηλέφωνο και δεν ξέρουν να μου απαντήσουν, απλά ήθελα να μάθω από την εμπειρία σας. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 γεια χαρα. προσφατα ανταλλαξα ενα τηλ μου για xperia m2 aqua. εγινε η ανταλλαγη ολα καλα το τηλ φαινοταν ενταξει.. πηγαινοντας σπιτι οταν ξεκινησα να το δουλευω διαπιστωσα οτι δεν μου ανοιγει τα δεδομενα κινητου.. δεν βγαζει καν το συμβολο οτι ανοιξαν τα δεδομενα κινητου ενω η επιλογη για ανοιχτα δεδομενα κινητου ειναι ενεργοποιημενη. εχετε καμια ιδεα; εκανα οτι μπακαλιστικο τροπο μου ηρθε στο μυαλο.. μεχρι που φυσηξα τη sim. factory reset τιποτα δεν τα ανοιγει. προσπαθησα να αλλαξω απο 4G σε 3G τιποτα παλι δεν ανοιγε. το τηλ ειναι brand it vodafone ενω εγω χρησιμοποιω cosmote δεν ξερω αν παιζει ρολο. εχετε καμια ιδεα;; Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Θα πρέπει να πας, Ρυθμίσεις, Περισσότερα..., Ρυθμίσεις Internet και να κάνεις λήψη των ρυθμίσεων. Με το που θα γίνει θα έχεις και τα δεδομένα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. κανω αυτο που μου λες αλλα στο βημα ρυθμισεις ιντερνετ κολλαω. δεν υπαρχει επιλογη ρυθμισεις ιντερνετ. υπαρχει "λειτουργια πτησης, προεπιλεγμενη εφαρμογη sms, NFC, android beam, tethering & φορητο hotspot, VPN, Δικτυα κινητης τηλεφωνιας". Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 Στο δικό μου κινητό (M2 Dual) μετά το "Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας" βρίσκετε οι "Ρυθμίσεις internet". Ψάξε μήπως το έχουν χωμένο πουθενά αλλού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 λοιπον δεν βρηκα πουθενα τις ρυθμισεις ιντερνετ.. βρηκα καπου οτι μπορουσα να το κανω manual. τελικα δεν βρηκα να το κανω ουτε manual, μπηκα στο site της cosmote και μου ελεγε να στειλω sms στο 1333 την λεξη "ΙΝΤΕΡΝΕΤ" μετα ζητουσε να εγκαταστησει καποιες ρυθμισεις αλλα ζηταγε και εναν κωδικο pin εβαζα κωδικο μου τον εβγαζε εσφαλμενο.. βρισιδια κακο, τελικα με ενα search βρηκα οτι ο κωδικος ηταν 1111. το εκανα και λυθηκε το προβλημα εχω προσβαση στα δεδομενα κανονικα.. ευχαριστω για τη βοηθεια και τις αμεσες απαντησεις. Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwan Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Πρόκειται για μια συσκευή με καλή αυτονομία και πολύ γρήγορο multitasking . Στην ίδια κατηγορία το LG spirit που είχα που υποτίθεται είναι ελαφρώς καλύτερο στα spec δεν απέδιδε το ίδιο και είχε και lag. Το m2 δεν εμφανίζει lag ούτε τρέμει ολόκληρο το interface η κάμερα σε συνθηκες φωτισμου και για σταθερά αντικείμενα αποδίδει πολύ καλά. Από την άλλη ως αφορά σε συνθηκες χαμηλού φωτισμού είναι μέτρια έως κακή για αυτούς που έρχονται από high end. Το ηχείο είναι μέτριο και στην έκδοση ακουα κακό. Ωστόσο είμαι ευχαριστημενος με ένα αλαγκαριστο προϊόν σε χαμηλή τιμή. Και πλέον μου έχει δημιουργηθεί μια αντιπάθεια προς LG μεριά. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή το m2 αλλά μου φαίνεται τίμια αγορά. Παράθεση In God We Trust. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Πολυ ευχαριστα τα νεα οτι και τα xperia m2 θα παρουν το lollipop και καλυτερα πιστευω που το πανε κατευθειαν στην 5.1 εκδοση (η προηγουμενη εκδοση ακουγα απο ενα φιλο μου που εχει nexus 4 ολο προβληματα ηταν). Γνωριζουμε καποια ημερομηνια που θα ξεκινησει η αναβαθμιση; δεν εχω βρει κατι Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 Πολυ ευχαριστα τα νεα οτι και τα xperia m2 θα παρουν το lollipop και καλυτερα πιστευω που το πανε κατευθειαν στην 5.1 εκδοση (η προηγουμενη εκδοση ακουγα απο ενα φιλο μου που εχει nexus 4 ολο προβληματα ηταν). Γνωριζουμε καποια ημερομηνια που θα ξεκινησει η αναβαθμιση; δεν εχω βρει κατι Προβλήματα είχαν τα νεξους, Motorola, Samsung. Τα σονυ κανένα θέμα εμείς που φοράμε 5.0.2. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danae_ Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 καλημερα,θα ηθελα μια βοηθεια σας παρακαλω! πηρα πριν λιγες μερες το συγκεκριμενο τηλεφωνο και εχω προβλημα με την καμερα,οι φωτογραφιες μου βγαινουν θολες,κουνημενες κλπ.εκτος κι αν κανω μεγαλο κοπο να κρατησω το χερι εντελλως ακινητο...εγω ηθελα αυτοματα να βγαζει μια καλη φωτογραφια ρε παιδια και μου εχει βγαλει την ψυχη...κατι κανω λαθος?καποια ρυθμιση θελει και δεν την βρισκω? επισης,που βρισκεται το ζουμ??ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 καλημερα,θα ηθελα μια βοηθεια σας παρακαλω! πηρα πριν λιγες μερες το συγκεκριμενο τηλεφωνο και εχω προβλημα με την καμερα,οι φωτογραφιες μου βγαινουν θολες,κουνημενες κλπ.εκτος κι αν κανω μεγαλο κοπο να κρατησω το χερι εντελλως ακινητο...εγω ηθελα αυτοματα να βγαζει μια καλη φωτογραφια ρε παιδια και μου εχει βγαλει την ψυχη...κατι κανω λαθος?καποια ρυθμιση θελει και δεν την βρισκω? επισης,που βρισκεται το ζουμ??ευχαριστω πολυ :) Ψαξε στις ρυθμισεις στην καμερα μηπως υπαρχει καποια επιλογη για ''επαναφορα ρυθμισεων καμερας'' Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danae_ Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 ευχαριστω,θα το ψαξω...το ζουμ,μηπως ξερεις που βρισκεται? επισης οταν ανοιγω την εφαρμογη whatsapp μου βγαζει μηνυμα οτι η ημερομηνια μου δεν ειναι σωστη και να την φτιαξω,ενω μια χαρα ειναι η ημερομηνια:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 ευχαριστω,θα το ψαξω...το ζουμ,μηπως ξερεις που βρισκεται? επισης οταν ανοιγω την εφαρμογη whatsapp μου βγαζει μηνυμα οτι η ημερομηνια μου δεν ειναι σωστη και να την φτιαξω,ενω μια χαρα ειναι η ημερομηνια:worry: Το ζουμ δεν ειναι στα πληκτρα εντασης της φωνης ? whatsapp δεν εχω μανα μου :lol::) ας σου απαντησει καποιος/α που να εχει :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danae_ Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 δεν ξερω καν που ειναι αυτα τα πληκτρα :( για να μην σας ζαλιζω,υπαρχει καπου να βρω σχεδιαγραμμα με το που ειναι τι? ειμαι τελειως ασχετη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 δεν ξερω καν που ειναι αυτα τα πληκτρα :( για να μην σας ζαλιζω,υπαρχει καπου να βρω σχεδιαγραμμα με το που ειναι τι? ειμαι τελειως ασχετη... Είναι στο πλάι. Αυτά που ανεβοκατεβάζεις την ένταση της φωνής. Αυτά λειτουργούν σαν zoom in/out. Αλλιώς δοκίμασε με pinch to zoom. στην οθόνη. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danae_ Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Είναι στο πλάι. Αυτά που ανεβοκατεβάζεις την ένταση της φωνής. Αυτά λειτουργούν σαν zoom in/out. Αλλιώς δοκίμασε με pinch to zoom. στην οθόνη. :) τα βρηκαα!! χιλια ευχαριστω!:)ειχα βαλει μια θηκη σαν καπακι και δεν πατιοταν αυτο το κουμπακι χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (συνεχιζω να ειμαι απογοητευμενη απο τις φωτογραφιες,δεν εχω καταφερει να βγαλω ουτε ΜΙΑ σωστη φωτογραφια τον σκυλο μου για παραδειγμα...καποτε ειχα το σονυ αινο και ακομη θαυμαζω τις φωτογραφιες που εβγαζα.......)κατι κανω λαθος,δεν μπορω να το δεχτω..υπαρχει αραγε περιπτωση,επειδη πηρα το τελευταιο εκθεσιακο κομματι απο το πλαισιο,να ειναι χαλασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 τα βρηκαα!! χιλια ευχαριστω!:)ειχα βαλει μια θηκη σαν καπακι και δεν πατιοταν αυτο το κουμπακι χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (συνεχιζω να ειμαι απογοητευμενη απο τις φωτογραφιες,δεν εχω καταφερει να βγαλω ουτε ΜΙΑ σωστη φωτογραφια τον σκυλο μου για παραδειγμα...καποτε ειχα το σονυ αινο και ακομη θαυμαζω τις φωτογραφιες που εβγαζα.......)κατι κανω λαθος,δεν μπορω να το δεχτω..υπαρχει αραγε περιπτωση,επειδη πηρα το τελευταιο εκθεσιακο κομματι απο το πλαισιο,να ειναι χαλασμενο? Χμμ.. Παίζει και αυτό. Μιλάμε για πολύ τραγικές φωτό; Γιατί δεν έχει και την καλύτερη κάμερα του εμπορίου το Μ2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. July 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2015 Έβγαλε update Firmware 18.3.1.C.1.17 αλλά δεν είναι το 5.1, είναι μόνο fix απ ότι διάβασα http://www.xperiblog.com/2015/07/new-minor-firmware-1831c117-out.html Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2015 ευχαριστω,θα το ψαξω...το ζουμ,μηπως ξερεις που βρισκεται? επισης οταν ανοιγω την εφαρμογη whatsapp μου βγαζει μηνυμα οτι η ημερομηνια μου δεν ειναι σωστη και να την φτιαξω,ενω μια χαρα ειναι η ημερομηνια:worry: Αυτό με το whatsapp συμβαίνει γιατί η "εργοστασιακή" έκδοση που έρχεται με το κινητό είναι παρωχημένη. Πήγαινε στο android market, κάνε ενημέρωση και θα σου λυθεί το πρόβλημα με την ώρα. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Για όσους ενδιαφέρονται εγκατέστησα Firmware Upd. 18.3.1.C.1.17 πριν από λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2015 Για όσους ενδιαφέρονται εγκατέστησα Firmware Upd. 18.3.1.C.1.17 πριν από λίγο. Και αυτό είναι λολιποπ; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koinos123 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Όχι δεν είναι. Πρέπει να είναι μία έκδοση πριν. http://www.xperiablog.net/2015/07/10/new-firmware-18-3-1-c-1-17-rolling-for-xperia-m2-lte-and-m2-aqua/#more-35967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δεν είναι lollipop. Είναι μια μικρή ενημέρωση από ότι καταλαβαίνω (28mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Για όσους ενδιαφέρονται εγκατέστησα Firmware Upd. 18.3.1.C.1.17 πριν από λίγο. Διορθώθηκε το θέμα κάπως; σε κάποιους είχε εμφανίσει λαγκαρίσματα και απώλειες στην μπαταρία Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. July 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2015 Δεν έχω διαπιστώσει κάτι το εμφανές.Το τηλέφωνο δεν μου παρουσίασε λαγκαρίσματα και δουλεύει κανονικά από την αρχή που το αγόρασα. Η χρήση του περιλαμβάνει πολλά τηλέφωνήματα αρκετά sms, 10-12, ώρες ανοιχτό το wifi ημερησίως για e-mail και ειδήσεις,καθόλου παιχνίδια και λίγες (5-6) πρόσθετες εφαρμογές. Επιπρόσθετα κλείνω το τηλέφωνο κάθε 3 ημέρες για 5 λεπτά δεν έχω task killer και μια που κατέβασα την 17 εχθές είναι πολύ νωρις για να πω κάτι παραπάνω. Σε 10 ημέρες ίσως, αλλά μέχρι τότε ίσως κατέβει και η Lollipop.Ίσως !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts