Jump to content

Samsung SGH-D500

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kalispera kai palí..simera sigrina to D500 mou(agorasmeno prin mia ebdomada)me ena D500 enos minos kai ena allo x t h e s i n o!!!Loipon ,to diko mou parousiazei to megalitero tzogo apola,afou ,opos paratirise o enas katoxos,ektos tou oti akougetai to tsik-tsik,fainetai oti "paizei" kiolas me gimno mati,kai kata ti xrisi tou aisthanesai oti den einai stivaro.Kai ta duo alla D500 eixan ena polu elaxisto kai anepaisthito tzogaki pou einai apoluta fisiologiko.Ara to diko mou exei provlima sigoura.Tora ,to thema einai na to pao stin TIM pou to agorasa kai na zitiso antikatastasi?H mipos se ena samsung service center(poio einai arage to pio aksiopisto??) na mou to ftiaksoune entos eggiisis fisika tsampe?Afiste pou fovamai min tous to pao kai mou to xalasoune...Perimeno apopseis sas,euxaristo.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Gia sas. Exo paragilei to d500 kai se liges meres tha to exo. Exo mia erotisi. Mesa sto paketo perilmbanete kanena cd me logismiko i tha prepei na arxsiso apo tora na katebazo logismiko kai efarmoges?

ξεκινα ηδη να κατεβαζεις φιλε μου γιατι λογισμικο δε περιεχει η συσκευασια

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Kalispera kai palí..simera sigrina to D500 mou(agorasmeno prin mia ebdomada)me ena D500 enos minos kai ena allo x t h e s i n o!!!Loipon ,to diko mou parousiazei to megalitero tzogo apola,afou ,opos paratirise o enas katoxos,ektos tou oti akougetai to tsik-tsik,fainetai oti "paizei" kiolas me gimno mati,kai kata ti xrisi tou aisthanesai oti den einai stivaro.Kai ta duo alla D500 eixan ena polu elaxisto kai anepaisthito tzogaki pou einai apoluta fisiologiko.Ara to diko mou exei provlima sigoura.Tora ,to thema einai na to pao stin TIM pou to agorasa kai na zitiso antikatastasi?H mipos se ena samsung service center(poio einai arage to pio aksiopisto??) na mou to ftiaksoune entos eggiisis fisika tsampe?Afiste pou fovamai min tous to pao kai mou to xalasoune...Perimeno apopseis sas,euxaristo.

φιλε μου σιγουρα για αντικατασταση δεν ειναι το κινητο σου.πηγαινε το σε ενα service κι εξηγησε τους τι συμβαινει και θα το αναλαβουν αυτοι παντα εντος εγγυησης να στο φτιαξουν :)

φιλε μου σιγουρα για αντικατασταση δεν ειναι το κινητο σου.πηγαινε το σε ενα service κι εξηγησε τους τι συμβαινει και θα το αναλαβουν αυτοι παντα εντος εγγυησης να στο φτιαξουν :)
Φιλε μου να σου κανω την εξης ερωτηση:Αληθευει πως το bluetooth & Irda ειναι κλειδωμενα ως προς αλλες συσκευες αλλης μαρκας κ πως τα δεδομενα μεταφερονται μονο απο d500 σε PC ή απο d500 σε d500?

Παρακαλω απαντησε μου μονο εαν το εχεις δοκιμασει εσυ ο ιδιος,

ή οποιοσδηποτε αλλος που το εχει δοκιμασει!!!

Ευχαριστω πολυ!

ξεκινα ηδη να κατεβαζεις φιλε μου γιατι λογισμικο δε περιεχει η συσκευασια

απο που και τι μπορω να κατεβασω; που θα τα βρώ;

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Φιλε μου να σου κανω την εξης ερωτηση:Αληθευει πως το bluetooth & Irda ειναι κλειδωμενα ως προς αλλες συσκευες αλλης μαρκας κ πως τα δεδομενα μεταφερονται μονο απο d500 σε PC ή απο d500 σε d500?

Ευχαριστω πολυ!

Εγγυημένα (γιατί έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος ) δουλεύει με SONY ERICSSON K700i και MOTOROLA E398. Αρα δεν είναι κλειδωμένο τίποτα λογικά.

Εγγυημένα (γιατί έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος ) δουλεύει με SONY ERICSSON K700i και MOTOROLA E398. Αρα δεν είναι κλειδωμένο τίποτα λογικά.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ φιλε μου για την αμεση απαντηση!!!

(θα ηθελα και απο αλλους συναδελφους απαντησεις κ για αλλες συσκευες plz,

θελω να ειμαι πληρως ενημερωμενος κ σιγουρος)

απο που και τι μπορω να κατεβασω; που θα τα βρώ;

μπες στο site αυτο http://wireless.samsung.de/downloads.asp

Τι λογισμικο ειναι αυτο και σε τι χρησιμευει?

βασικα φιλε μου ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ προγραμμα που ειναι σαν pc suite για ηχουν εικονες,επαφες,μηνυματα αν θυμαμαι καλα.βασικα καλυπτει τα παντα ειναι ειναι πολυ μεγαλο αν θυμαμαι καλα καπου στα 120mb :wacko:

Ευχαριστω πολυ!

φιλε μου θα σου απαντησω κι εγω οπως απαντησε κι ενας φιλος,το κινητο δεν εχει κανεναν περιορισμο κλειδωματος με αλλες συσκευες bt εγω εχω συνδεσει ενα sony ericsson ενα bluetreck κι ενα Motorola που χρησιμοποιω κιολας :)

Ρε παιδιά έχω διαβάσει όλο το θέμα και μου έχει φανεί παράξενο....Δεν υπάρχει ούτε ένας που να παραπονιέται για την οθόνη :spam: ??????? Δηλαδή το ότι έχουμε πάρει ένα κινητό που υπόσχεται παπάδες και έχει χειιρότερη λήψη από το gx20 (καλά για το 30άρι δεν συζητάμε) δεν έχει εκνευρίσει κανένα?????
καρπούζι!:blink:

δεν υποσχεται παπαδες αυτα τα εγραψαν ατομα που το πηραν η samsung δεν εταξε παπαδες ομως.το κινητο ειναι παρα πολυ καλο για να του γραψω κατι αρνητικο τουλαχιστον τα αρνητικα του d-500 ειναι λιγα σε σχεση με ολων των αλλων εταιρειων και φυσικα δεν ημαστε και λιγοι οι κατοχοι του μικρου μαυρου δαιμονα.

sorry ξεχασα αλλη μια απαντηση,για το θεμα της καμερας.

εμενα προσωπικα δε με νοιαζει κα;ι φυσικα εχω πει οτι τραβαει χειροτερα απο τα sharp οπως επισης ειπα οτι το 6630 τραβαει και καλυτερα αλλα δε με νοιαζει γιατι εχω τη ψηφιακη μου και στο κατω κατω ολες οι καμερες των κινητων ειναι χαλια αν το φιλοσοφησουμε λιγο προσπαθουν να φτασουν τις ψηφιακες με μια μονο διαφορα,αυτο δε γινεται ουτε και θα γινει ποτε

Gia tin wra kalo einai to kinito. Sintoma omos tha erhtoun kinita isaksia me tis psifiakes mixanes. Sto dromo einai.

Ego perimeno to samsung sph-v5400 me 1,5 gb skliro disko, camera 1megapixel, othoni 2,2 intses.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστω πολυ!

Δεν αληθεύει!!!Εγώ το έχω δοκιμάσει με Sony Ericsoon F500 (δούλευαν οι υπέρυθρες κανονικά), Νokia 6600 (κανονικά το bluetooth), όπως και με το motorola E398 (με bluetooth) και με panasonic νομίζω ήταν το GX70 (με bluetooth).

Ο επιμένων νικά...

υστερα από κατι κολλήματα που έτρωγε το κινητο το πηγα στην samsung και μου εκαναν αναβάθμιση. Τώρα όμως δεν υποστηριζει κάποια αρχεία gif. Ξέρετε αν αυτό διορθώνεται κάπως?

Gia tin wra kalo einai to kinito. Sintoma omos tha erhtoun kinita isaksia me tis psifiakes mixanes. Sto dromo einai.

Ego perimeno to samsung sph-v5400 me 1,5 gb skliro disko, camera 1megapixel, othoni 2,2 intses.

ποτε κανενα κινητο δε θα φτασει μια ψηφιακη μηχανη ακομα κι αν ειναι χαμηλοτερης αναλυσης

και φυσικα δεν ημαστε και λιγοι οι κατοχοι του μικρου μαυρου δαιμονα.

Με την ευκαιρια που αναφερες....μονο σε μαυρο το εχουν φερει; Γιατι νομιζω σε ασημι υπαρχει και ισως ειναι πιο ωραιο

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Με την ευκαιρια που αναφερες....μονο σε μαυρο το εχουν φερει; Γιατι νομιζω σε ασημι υπαρχει και ισως ειναι πιο ωραιο

Ασημι ειναι πολυ κοινο χρωμα για κινητο... σε καποιο e shop το βρηκα προχθες και μαλιστα σε τιμη χαμηλοτερη απο το μαυρο - μπλε. Δεν πουλαει ισως????

EΔΩ, με 411 ευρω!!!

CR electronics

skatzoxoiros

Ασημι ειναι πολυ κοινο χρωμα για κινητο... σε καποιο e shop το βρηκα προχθες και μαλιστα σε τιμη χαμηλοτερη απο το μαυρο - μπλε. Δεν πουλαει ισως????

Γιατι εμενα το μαυρο μου δειχνει πιο "μικρο" και σαν να "χανει" απο οτι το ασημι!!

Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα.Αλλα και σε αλλους 2 φιλους που ρωτησα το ιδιο ειπαν

:D :D :D ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ :D :D :D

Afou dokimasa arketes vlakeies kai mia fora malista to pethana to kinito........(eutixos to epanefera)

katafera na allakso kapoious apo tous ixous ton sms kai ton ipenthimiseon

:w00t: :w00t: :w00t:

kai epeidi eimai vromopedo den tha sas po pos :X

Aloha se olous!!!Mia erotisoula vre paidia.Kathos einai kleisto to slide,exete proseksei na "kounietai " olo to sustima,san na min einai dld polu stivaros o mixanismos?Ego toexo peripou 2 ebdomades kai tis teleutaies meres exo proseksei oti exei ligo tzogo,dld an pieseis ligo tin pano aristeri gonia tou epano tmimatos(othoni),kounietai ligo kai kanei kaI TSIK -TSIK?Den anisixousa mexri pou testara to E800 tis filis mou kai polu ekpliktos diapistosa oti einai apolita stivaro,den kounietai katholou,oute tsik..apisteuta stivaro omos se sxesi me to D500 mou,kai to exei sxedon 3 mines!!!Ti ginetai re paidia?Exete proseksei kati tetoio eseis?Mipos to diko mou exei provlima?Giati den stelno kai tosa polla min,oste na xalarosei apo to anoikse-klise.Perimeno apopseis sas,euxaristo

Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με το κινητο και απ οτι βλεπω και αλλοι. Σε εμενα τζογαρει η δεξια πλευρα. Οταν το ακουμπισεις στην δεξια πλευρα με κλειστο το slide τοτε κουνιεται.

Αυτο το κανει απο την αρχη που το αγορασα (πριν 15 μερες ) και οταν επικοινωνησα με την euroelectronics με το κεντρο εξυπηρετησης τηλ 801.... μου ειπαν οτι και ''καλα'' δεν ειναι καποιο ελατωμα και συμβαινει σε ΟΛΑ τα slide up κινητα και τελικα δεν παραδεχονται οτι υπαρχει προβλημα.

Κατι δεν παει καλα σε αυτη την ιστορια.

Για το μεγεθος του ειναι πρωτοπορο.Εγω επειδη εχω και το gx-30 οταν τραβω φωτογραφιες και τις περνω στο pc η διαφορα ειναι ελαχιστη.
Harry_65

• The title was changed to Samsung SGH-D500