Jump to content

MOTZART

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

MOTZART's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εγγυημένα (γιατί έχω δοκιμάσει εγώ ο ίδιος ) δουλεύει με SONY ERICSSON K700i και MOTOROLA E398. Αρα δεν είναι κλειδωμένο τίποτα λογικά.
  2. Η φωτό δεν μπορεί να καλύψει όλη την οθόνη του κινητού. Οσον αφορά τις επαφές, υπάρχει δυνατότητα να κάνεις εισαγωγή μόνο με κεφαλαία γράμματα. Πριν εισάγεις το όνομα πατάς το κουμπί με το αστεράκι μία φορά, αυτό σημαίνει ότι όποιον χαρακτήρα εισάγεις τον βάζει με κεφαλαία μόνο. Το θέμα είναι ότι κάθε φορά που γράφεις μία νέα επαφή πρέπει να κάνεις το ίδιο πράγμα αν θες να γράφεις μόνο κεφαλαία, γιατί σαν default κατάσταση το κινητό έχει να γράφεις με κεφαλαία το πρώτο γράμμα κάθε λέξης αλλά μικρό το κακό. Εγώ το έχω συνηθίσει και το χέρι μου πάει μόνο του στο * πριν το γράψιμο μιάς νέας επαφής.
  3. Μη φοβάσαι. Ετσι είναι, στην αρχή η μπαταρία κρατά το πολύ 1 ημέρα γιατί φυσικά το "παιδεύεις" λίγο παραπάνω το κινητό, αλλά στην συνέχεια θα στρώσει και με κανονική χρήση θα σου φτάσει μέχρι και 3 μέρες όπως η δικιά μου.
  4. Μπορεί κάποιος να μας πει αν έχει βρει καλώδιο σύνδεσης USB για το κινητό;
  5. Για ρίξε μια ματιά εδώ:http://phat.play-mobilegame.com/
  6. Ξέρει κανένας αν υπάρχει καλώδιο σύνδεσης με PC και πόσο κάνει;
  7. Εισαι απόλυτα σωστός djpap. Νόμιζα ότι οι ρυθμίσεις του Wap γίνονται αυτόματα με το μήνυμα στην COSMOTE, αλλά σε αυτό το μοντέλο θέλει να τις περάσεις χειροκίνητα.
  8. Μολις τώρα το κινητό άρχισε να 'διαμαρτύρεται΄για την μπαταρία. Χρόνος περίπου 24h με αρκετό πείραγμα,όχι πολλή ομιλία, αλλά με μεταφορές μέσω Bluetooth και Irda. Επίσης δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου το mp3.
  9. Ακριβως το ίδιο συμβαίνει και με εμένα. Επίσης πατώντας το 'μπλε κουμπι' για να συνδεθώ στο δίκτυο μου βγάζει μήνυμα:'Σφάλμα:Μη διαθέσιμο δίκτυο' Ξέρει κανείς κάτι γι΄αυτό;
  10. Καλημέρα και από μένα παιδιά Από σήμερα καινούργιος στο myphone όπως επίσης και κάτοχος του νέου D500 της Samsung. Γρηγορες απαντήσεις στον προλαλήσαντα: 1. Η μνήμη του είναι όντως 96ΜΒ 2. Με το ΒΤ δεν δούλεψα ακόμα. 3. Οι υπέρυθρες συνεργάστηκαν κανονικότατα με το παλιό μου SonyEricsson T610 στέλνοντας μουσικά αρχεία mid. 4. Η ποιότητα κατασκευής είναι απλά άπαικτη, ποιοτικά πλαστικά και άψογη συναρμολόγηση.
×
×
  • Create New...