Jump to content

stilz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stilz

  • Ημ. Γέννησης 25/02/1980

stilz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ξυπνητήρι - κανενας αλλoς που να διαπιστωσε προβλημα;
  2. Παιδες εχετε εσεις προβλημα με το ξυπνητηρι; Σε εμενα παντως συμβαινουν τα εξεις : 1)Ενω το εχω παντα στην "αυτοματη ενεργοποιηση" οταν ειναι κλειστο το κινητο πολλες φορες δεν χτυπαει - και δεν το εχω στο αθορυβο. 2) οταν το εχω ανοιχτο και χτυπησει αν του πατησω "αναβολη" τοτε αντι να χτυπησει μετα απο 5 λεπτα απενεργοποιειται το ξυπνητιρι και το εικοννιδιο με την καμπανιτσα εξαφανιζεται (σαν να του πατας ok - δηλαδη με ανοιχτο το κινητο δεν λειτουργει η επαναληψη καθε 5 λεπτα) για δειτε το κι εσεις σας συμβαινει με το δικο σας ;
  3. Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με το κινητο και απ οτι βλεπω και αλλοι. Σε εμενα τζογαρει η δεξια πλευρα. Οταν το ακουμπισεις στην δεξια πλευρα με κλειστο το slide τοτε κουνιεται. Αυτο το κανει απο την αρχη που το αγορασα (πριν 15 μερες ) και οταν επικοινωνησα με την euroelectronics με το κεντρο εξυπηρετησης τηλ 801.... μου ειπαν οτι και ''καλα'' δεν ειναι καποιο ελατωμα και συμβαινει σε ΟΛΑ τα slide up κινητα και τελικα δεν παραδεχονται οτι υπαρχει προβλημα. Κατι δεν παει καλα σε αυτη την ιστορια.
  4. Ρε παιδια please βηθηστε τι φταιει
  5. Ενω μπορω να κανω αποστολη ηχων,φωτο,video κτλ μεσω bluetooth σε αλλο κινητο (συγκεκριμένα με sonyericsson K700 ) και η αποστολη γινεται με επιτυχια , δεν μπορω να λάβω απο το K700 ηχους ,φωτο, video κτλ. Συμβαινει ομως το εξεις : οταν κανω περιηγηση στα αρχεια του K700 τοτε μπορω να λάβω τα αρχεία. Με τις υπεριθρες δεν υπάρχει κανένα προβλημα. Να πω επισης για το bluetooth οτι η λειτουργεία ασφάλειας είναι ανενεργη , η εμφάνηση του τηλεφώνου μου ενεργη , και το Κ700 περιλαμβάνεται στη λιστα με τις συσκευες μου.
  6. Δηλαδη αν τη φορτισω πανω απο 4 ωρες θα παθει τιποτα; Εσυ ποσο την ειχες φορτισει την πρωτη φορά; και απο γερμανο παλι 8 ωρες μου είπαν ενω η samsung επιμένει μεχρι 4 ωρες πρωτη φορτιση.
  7. Απο σήμερα και εγω νεος κατοχος D500. Να ρωτίσω και εγω ρε παιδια, ποση ωρα πρεπει να διαρκεσει η πρωτη φορτιση. Απο την vodafone που το πηρα (ευτυχως ακομα δεν το εχουν live ) μου είπαν 6 με 8 ωρες, απο την samsung μου είπαν 3,5 με 4 ώρες και σε καμια περιπτωση πανω απο 4 ωρες . Τι λέτε εσεις ποσο το φορτισατε. επισης η μπαταρια οταν το πήρατε ηταν φορτησμένη καθόλου;
×
×
  • Create New...