Jump to content

sorazal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sorazal

  • Ημ. Γέννησης 19/01/1975

sorazal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kalispera prospatho meres na grafto sto parapano site alla thelei invitation mporei na mou kanei kapoios sorazalm@yahoo.gr
  2. ΝΕΟ λογισμικό με τον κωδικό R4441D_G_08.01.03R Φτιαχνει τον τηλεφωνικο καταλογο αντι να εχω 3 ιδια ονοματα με διαφορετικα τηλεφωνα να εχω ενα ονομα και μπαινοντας σε αυτο να βλεπω τα 3 νουμερα με τα εικονιδια του κινητου σπιτιου και εργασιας Αν παρουσιασει προβλημα μπορω να επαναφερω το αρχικο λογισμικο!!! Ομιλια-ομιλια κανενα προβλημα!!!
  3. το w850 θα ερθει τον Οκτωβρίου και το w950 μέσα στον Σεπτεμβρίο
  4. οποιος ενδιαφερεται το e-mail μου ειναι sorazalm@yahoo.gr τιμη 300.
  5. το ειχε η νοκια πειραια σε damy θα το εχει τελος του μηνα μου ειπαν. ενα απλο κινητο, εγω εχω το w800 και εχω αναβαθμιση και δεν ξερω τι να παρω,το Ν80? 450 δεν τα δινω!!! ο μεγαλος ποθος ειναι το 8800 αλλα απαγορευτικο!!!!
  6. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ? TO ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΤΟ PLAYER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ ΤΟ D-500 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΕΒΑΖΑ ΓΙΑ ΗΧΟ ΚΛΗΣΗΣ MP4.
  7. ΕΧΩ PENTIUM DUAL CORE 830 ME 2 6800 ULTRA 256MB SLI 2 GB RAM ΣΤΑ 667 ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΤΟ BATTLE OF MIDDLE EARTH 2 KAI ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΧ ΑΝΑΛΥΣΗ 1280 X 1024 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΝΩ (LG TFT 19´1280 X1204)
  8. καλησπερα, εγκατεστησα το nero 7 προσπαθησα με το nero burning rom να κανω ενα cd mp3 μου βγαζει μυνημα BUFFER OVERUN συνεχεια και μου κανει shutdown ξερει κανεις τι να κανω το επισημο site Μου λεει να παω και να αυξησω το buffer αλλα δεν με αφηνει ξερει κανεις τιποτα και δευτερη ερωτηση βρηκα το media player 11 Για εκδοση στα XP να την εγκαταστησω η οχι το βρηκα στο torrentspy.com ξερει κανεις κατι για αυτο
  9. ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΝΩ RESTART ME TO ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΝΕΙ SHUT DOWN ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΖONEALARM PRO & ADAWARE PRO 1.06. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΟ?
  10. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ MAGIC MP3 MAKER ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ AUDIO CD MP3, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΟ DATA BASE ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΤΟ MEDIA PLAYER 10 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ DATA BASE TO NERO 6.6.0.1 ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ AUDIO CD MP3 H MP4 KAI NA EXEI ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ DATA BASE!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  11. ξερει κανεις πως με το alchool μπορεις να αντιγραψεις playstation games τα βηματα εννοω ολη την διαδικασια ευχαριστω.
  12. Καλημερα, Πηρα χθες απο το videoclub το εν λογω παιχνιδι και το εκανα image με το clone cd. Το εκανα εγκατασταση ολα καλα μεχρι εδώ. Στο site http://www.gamecopyworld.com εχει τους εξεις τροπους να παιξεις το παιχνιδι χωρις το dvd. 1) full εγκατασταση, κατεβαζω ενα αρχειο rar (εχει μεσα ενα αρχειο .mds) το κανω mount με το Deamon Tools 4 και παιχει χωρίς το dvd. Δεν το κανει!! Σε αλλα παιχνιδια το εχω καταφερει με αυτον τον τροπο nba live 2006 & fifa 2006. 2. Μου εχει αρχειο .rar με όλα τα σημεια που σωζεται το παιχνιδι να τα περασω μεσα στο pop3. Eδω δεν καταλαβα τι πρεπει να κανω ωραια και τα εβαλα πηγα να το τρεξω απο το εικονιδιο τιποτα μου ζηταγε το dvd το εβαλα τρεχει ενα αρχειο protection το βλεπω κατω στην μπαρα και μου λεει οτι χρειαζεται το αυθεντικο dvd. Ξερει κανεις τροπο για παιξω το παιχνιδι χωρις το αυθεντικο dvd??????
  13. Τι χρειάζεται να κανω η να παρω για να μπορέσω να αντιγραψω XBOX Games. Éχω ηδη τσιπάρι το XBOX. Óσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα με έχουν μπερδέψει. Tι προγραμμα χρειάζεται αν χρειαζεται για την αντιγραφή; Πρέπει να συνδέσω το ΧΒΟΧ στο PC απαραίτητα; Με τι καλωδιο (πως το ζητάω) και σε ποια θύρα το συνδέω; Αντιγραφεται απευθειας χωρίς συνδεση με το PC; Μάλλον οχι αλλα δεν το εχω δοκιμάσει. Α Ξ Ι Ζ Ε Ι απο οικονομική αποψη να το κάνω!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστώ.
  14. δεν μου παιζει τα Mp3´s τo windows media player 10 δεν βρίσκει τα codecs και πρεπιε να τα κατεβάσω απο το ιντερνετ δεν βρήκα τίποτα
  15. exo katebasi ena arxeio .rar xrisimopoio to winrar kai blepo 2 arxeia mdf & mds anoigv to alcohol 120% blepei mono to mds kai pao dimiourgia eikonas mexri tvra sosta sto fakelo alvohol 120% exv tvra 2 arxeia mds & mdf ti kano me auta ta arxeia
×
×
  • Create New...