manwlis77 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ωραιο κινητο και αυτο !! Υπαρχουν κινεζικα που αξιζουν και το τελευταιο ευρω που δινεις. ολα αξιζουν τα χρηματα τους. αν οχι ολα το 95%. τα αλλα δεν αξιζουν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimkatsag94 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ξερει κανεις που θα βρω προγραμματα και παιχνιδια για το CHANG JIANG A1000 (HTC Diamond Copy κινεζικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 ξερει κανεις που θα βρω προγραμματα και παιχνιδια για το CHANG JIANG A1000 (HTC Diamond Copy κινεζικο) δεν περνει τετοια πραγματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 γνωρίζει κανείς αν κυκλοφορεί το c5 ή το c6 με ελληνικό μενού και αν ναι που μπορώ να τα βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 γνωρίζει κανείς αν κυκλοφορεί το c5 ή το c6 με ελληνικό μενού και αν ναι που μπορώ να τα βρω? Φιλε μου κατα 99% δεν υπαρχουν με ελληνικο menu.Θα ρωτησω ξανα μια φιλη και θα σου πω, αλλα απο οσο γνωριζω ειναι μονο στα Αγγλικα , Κινεζικα κτλ. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 γνωρίζει κανείς αν κυκλοφορεί το c5 ή το c6 με ελληνικό μενού και αν ναι που μπορώ να τα βρω? Τα κινητα αυτα εχουν windows 6.1 οποτε λογικα θα μπορεις να τους βαλεις ελληνικα windows και εισαι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
straks08 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 το w350 ειναι καλυτερο απο το κ599? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 καλσπερα παιδια η μαλλον καλημερα. λοιπον,εγω εβαλα στο τηλεφωνο ταινιες και βιντοκλιπ σε αναλυση 352 χ 288 - CIF(δεν ξερω τι ειναι αυτο το τελευταιο) και τις παιζει αψογα!!!σχεδον οπως ο λαπ τοπ μου. το μονο προβλημα που εχω ειναι με το youtube.κατεβαζει μονο το 1ο λεπτο του βιντεο. καμια βοηθεια?? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Τα κινητα αυτα εχουν windows 6.1 οποτε λογικα θα μπορεις να τους βαλεις ελληνικα windows και εισαι οκ. Γνωρίζεις αν είναι καλύτερα αυτά απο το κ599? Με ενδιαφέρει πιο πολύ το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Γνωρίζεις αν είναι καλύτερα αυτά απο το κ599? Με ενδιαφέρει πιο πολύ το wifi. Αμα σε ενδιαφερει πιο πολύ το wifi να ξερεις οτι το Κ599 ειναι αψογο στον τομεα αυτο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Ευχαριστώ Raver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Είμαι μεταξύ k599 και mobile windows 6.1. (Άραγε γιατί οι κινέζοι δεν τα συνδιάζουν?) Είμαι σε μεγάλο δίλημα, μπορεί κανείς να βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Είμαι μεταξύ k599 και mobile windows 6.1. (Άραγε γιατί οι κινέζοι δεν τα συνδιάζουν?) Είμαι σε μεγάλο δίλημα, μπορεί κανείς να βοηθήσει ? Μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα στους Διαξιφισμούς Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Είμαι μεταξύ k599 και mobile windows 6.1. (Άραγε γιατί οι κινέζοι δεν τα συνδιάζουν?) Είμαι σε μεγάλο δίλημα, μπορεί κανείς να βοηθήσει ? ειναι 2 διαφορετικα τηλεφωνα. το ενα εχει 2 καρτες το αλλο δεν εχει το ενα εχει tv το αλλο δεν εχει και πολλες ακομα διαφορες. το windows εχει σαφως πιο πολλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis70 Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 παιδιά εγώ είχα πρόβλημα με τη φόρτιση κι από ότι είδα το πρόβλημα το έχουν αρκετοί.Το έλυσα έτσι: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003904 βγάζεις τη μπαταρία και τη φορτίζεις (αυτό είναι το μειονέκτημα) πρέπει πάντως να είναι προβληματικά τα usb τους γιατί ούτε το pc αναγνωρίζει το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 παιδιά εγώ είχα πρόβλημα με τη φόρτιση κι από ότι είδα το πρόβλημα το έχουν αρκετοί.Το έλυσα έτσι: http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003904 βγάζεις τη μπαταρία και τη φορτίζεις (αυτό είναι το μειονέκτημα) πρέπει πάντως να είναι προβληματικά τα usb τους γιατί ούτε το pc αναγνωρίζει το τηλέφωνο αυτος ο φορτιστης ειναι πολυ σουπερ :up: εχω και εγω εναν παρομοιο αλλα το (-) ειναι οτι θελει περισσοτερη ωρα να φορτισει η μπαταρια...:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 μπορεί κάποιος να μου δώσει οδηγίες πως να βλέπω video από τo youtube? όταν πάει να μου φορτώσει τo video βγάζει σφάλμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 εχει γραφτει πολλες φορες. δες μερικες σελιδες πιο πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Robertox25 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 παιδια να κανω μια χαζη ερωτηση??? πως ρυθμιζω ηχους κλησης και εντασεις και τα λοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 σου εχει ενα εικονιδιο που λεει profiles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Robertox25 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 σου εχει ενα εικονιδιο που λεει profiles. σευχαριστω πολυ! ελεος η γκαβομαρα μου....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 πολυ απλο ρε συ. σε ολα τα τηλεφωνα το ιδιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos86 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Καλησπερα φιλε. Επειδη το πηρα μολις σημερα το συγκεκριμενο κινητο μηπως μπορεις να μου πεις απο που να κατεβασω προγραμματα για το συγκεκριμενο κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_par Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ρε παιδιά επιλέγω "κατάλογο συσκευής", αλλά όταν ανοίγω τον κατάλογο να βρω ένα όνομα μου εμφανίζει όλα τα ονόματα. Και του τηλεφώνου και από τις δύο sim. Βέβαια τα ονόματα από τις δύο sim είναι κόκκινα, αλλά τα εμφανίζει και με μπερδεύει και δε θέλω να τα διαγράψω. Θέλω να έχω άλλα στη μία sim άλλα στην άλλη sim και να μη φαίνονται όταν ανοίγω τον κατάλογο. Δεν μπορώ να εμφανίζω μόνο τον κατάλογο της συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Ρε παιδιά επιλέγω "κατάλογο συσκευής", αλλά όταν ανοίγω τον κατάλογο να βρω ένα όνομα μου εμφανίζει όλα τα ονόματα. Και του τηλεφώνου και από τις δύο sim. Βέβαια τα ονόματα από τις δύο sim είναι κόκκινα, αλλά τα εμφανίζει και με μπερδεύει και δε θέλω να τα διαγράψω. Θέλω να έχω άλλα στη μία sim άλλα στην άλλη sim και να μη φαίνονται όταν ανοίγω τον κατάλογο. Δεν μπορώ να εμφανίζω μόνο τον κατάλογο της συσκευής? οχι δεν μπορεις τα δειχνει ολα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts