dimcon Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Αν κοιταξεις λιγες σελιδες πισω,(σου το εχω δωσει το link) θα δεις οτι ο πωλητης εχει και δικαρτο. Εγω θα παραγγειλω σημερα ενα μονοκαρτο απο αυτον για εναν φιλο. Μου ειπε οτι εχουν ερθει πιο "ενισχυμενα" μονδελα. Ε ρε γλεντια. :lol: Να δούμε αν τα πιο ενισχυμένα μοντέλα θα είναι σαν τα μονόκαρτα. Πες μας φίλε όταν τυχόν δεις δίκαρτα με προδιαγραφές FHD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Να δούμε αν τα πιο ενισχυμένα μοντέλα θα είναι σαν τα μονόκαρτα. Πες μας φίλε όταν τυχόν δεις δίκαρτα με προδιαγραφές FHD. Δικαρτο σε κλώνο να σου πω την αλήθεια το ψιλοφοβαμαι και θα αποφύγω τυχόν αγορά του. Θα παραμεινω σε μονοκαρτο που είναι και δοκιμασμένο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δικαρτο σε κλώνο να σου πω την αλήθεια το ψιλοφοβαμαι και θα αποφύγω τυχόν αγορά του. Θα παραμεινω σε μονοκαρτο που είναι και δοκιμασμένο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο. Ποιες είναι οι επιφυλάξεις σου ειδικά για το δίκαρτο κλώνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ποιες είναι οι επιφυλάξεις σου ειδικά για το δίκαρτο κλώνο; Ιδιαίτερες φοβίες δεν εχω, ουτε και εμπειρίες απο δικαρτο, απλά μου ειχε πει μια φορά ο πωλητής: ''Better with one sim card''. Αυτό μόνο, κακως που δεν τον ειχα ρωτήσει κι εγω τον λόγο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ιδιαίτερες φοβίες δεν εχω, ουτε και εμπειρίες απο δικαρτο, απλά μου ειχε πει μια φορά ο πωλητής: ''Better with one sim card''. Αυτό μόνο, κακως που δεν τον ειχα ρωτήσει κι εγω τον λόγο. Ναι και μένα μου το είχε πει με την έννοια ότι το μονόκαρτο έχει καλύτερες προδιαγραφές. Η πληροφόρηση ότι σε καμιά 20αριά μέρες θα βγει καλό δίκαρτο από που είναι; Είδες καθόλου αυτό που έβαλα πιο πάνω αλλά το πουλάνε σκάμερς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ναι και μένα μου το είχε πει με την έννοια ότι το μονόκαρτο έχει καλύτερες προδιαγραφές. Η πληροφόρηση ότι σε καμιά 20αριά μέρες θα βγει καλό δίκαρτο από που είναι; Απο τον ίδιο τον πωλητή, τον οποίο τον πληροφόρησε το εργοστάσιο. Για να δούμε. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcon Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Απο τον ίδιο τον πωλητή, τον οποίο τον πληροφόρησε το εργοστάσιο. Για να δούμε. θα δούμε πράγματι τι ακριβώς θα ισχύσει. Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Παιδιά ένας φίλος έχει κλώνο s5 με 6589 μονοκαρτο .Το μονο πρόβλημα του είναι οι συχνές απόσυνδεσεις του wifi ,και η μέτρια αίσθηση αφής που έχει.Απο φωτο μέτριο. Υπάρχει καμμία Ρομ που να λύνει το πρόβλημα των αποσυνδεσεων;; Επίσης έχει κιτκατ και στο σήμα γράφει 4g είναι δυνατόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambroukos_balan Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Σήμερα μπήκα στο τρυπάκι για κλώνο S5, και θα ήθελα τη γνώμη σας, μετά από αρκετό ψάξιμο έχω βρεί αρκετά καλές τιμές με ανάλυση 1280χ720 αλλα και τσιμπημένες πολύ όταν πάμε σε 1920x1080. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο στο κινητό, ούτε ο επεξεργαστής ούτε αν είναι μονόκαρτο η δίκαρτο. Έχει νόημα να το ψάξω και άλλο ή είμαστε οκ με την ανάλυση 1280 ; Αξίζει; 2. Οι καλύτερες τιμές που βρίσκω και με περισσότερες λεπτομέρειες είναι στην aliexpress όπου βλέπω πως οι περισσότεροι κάνετε απο εκεί αγορές. Παίζω με κλειστά μάτια; Χρόνο παράδοσης λέει ως και 60 μέρες, αν ειναι να πάμε Οκτώβρη δεν ψήνομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 παιδιά καλησπέρα και απο εμένα. Σήμερα μπήκα στο τρυπάκι για κλώνο S5, και θα ήθελα τη γνώμη σας, μετά από αρκετό ψάξιμο έχω βρεί αρκετά καλές τιμές με ανάλυση 1280χ720 αλλα και τσιμπημένες πολύ όταν πάμε σε 1920x1080. Δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο στο κινητό, ούτε ο επεξεργαστής ούτε αν είναι μονόκαρτο η δίκαρτο. Έχει νόημα να το ψάξω και άλλο ή είμαστε οκ με την ανάλυση 1280 ; Αξίζει; 2. Οι καλύτερες τιμές που βρίσκω και με περισσότερες λεπτομέρειες είναι στην aliexpress όπου βλέπω πως οι περισσότεροι κάνετε απο εκεί αγορές. Παίζω με κλειστά μάτια; Χρόνο παράδοσης λέει ως και 60 μέρες, αν ειναι να πάμε Οκτώβρη δεν ψήνομαι.. Επειδή τους περισσότερους που κυκλοφορούν τους έχω χρησιμοποιησει, και όπως πάντα ο legend είναι θεωρητικά ο καλύτερος που βγαίνει πάντα θα σου πω ότι η ουσιαστική του διαφορά με τους φθηνότερους ειναι ότι έχει καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης. Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι παρόλο ότι ο legend φοράει τον mtk6592 φαίνεται να μην ρολάρει τόσο καλά όσο οι κλώνοι με τον 6582. Λογικά είναι θέμα ρομ που πιθανόν να βελτιωθεί. Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η κάμερα πάρε με τον 6582 και μην δώσεις πάνω από 120Ε. Σαν κατάστημα δες και το fastcardtech.com . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambroukos_balan Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κατατοπιστικότατος! δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κάμερα. θέλω ενα δευτερο κινητό για να κάνω testing τα mobile site που φτιάχνω. Μπαινω τωρα στο κατάστημα. ΥΓ: Αν εχεις κάποιο direct Link ωστε να παω φυτευτος, θα ηταν χαρά μου ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λέω να χτυπήσω αυτό. http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κατατοπιστικότατος! δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κάμερα. θέλω ενα δευτερο κινητό για να κάνω testing τα mobile site που φτιάχνω. Μπαινω τωρα στο κατάστημα. ΥΓ: Αν εχεις κάποιο direct Link ωστε να παω φυτευτος, θα ηταν χαρά μου ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λέω να χτυπήσω αυτό. http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G9000-Octa-Core-Android-phone.html Αυτό δεν είναι 1-1 κλώνος, http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxys-S5-G900-Quad-Core-Android-Phone.html δεν χρειάζεται δώσεις περισσότρα χρήματα για κλώνο. Ένα μεγάλο μειον που έχουν οι κλώνοι και ξέχασα να σου το αναφέρω είναι η μικρή τους μπαταρία, το οποίο λύνεται με μια μπαταρία από το αυθεντικό(~20ε) που στους περισσότερους κλώνους χωράει οριακά και κλείνει το καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambroukos_balan Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Θα ήθελα με ανάλυση 1920χ1080. Xλωμό ε; Τελικα το 1-1 κλώνος τι σημαινει; Sorry για τη ζαλουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Θα ήθελα με ανάλυση 1920χ1080. Xλωμό ε; Τελικα το 1-1 κλώνος τι σημαινει; Sorry για τη ζαλουρα Αν γυρισεις λιγες σελιδες πισω θα δεις το link που εχω βαλει και εχει και με αυτη την αναλυση, τωρα το εφερε, φρεσκο πραμα. :D Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georger_volos Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Θα ήθελα με ανάλυση 1920χ1080. Xλωμό ε; Τελικα το 1-1 κλώνος τι σημαινει; Sorry για τη ζαλουρα 1-1 σημαίνει οτι μοιάζει ακριβως σε εμφάνιση με αυθεντικό και παιρνει και τις θήκες του..όσο για την ανάλυση της οθονης μην προβληματίζεται και με μικρότερη θα εχεις πολύ καλη εικόνα. Τσεκαρε και ενα κανάλι στο youtube mayiandjay ο τύπος έχει κανει review full απο οτι κλώνο κυκλοφορεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 http://www.aliexpress.com/store/product/Fingerprint-Original-HDC-S5-I9600-Phone-2GB-RAM-8GB-ROM-MTK6592-Octa-core-Smart-Mobile-Phone/818757_1868389244.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambroukos_balan Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Σε ευχαριστω για τις απαντήσεις φιλε. Ειναι ακόμα πιο ξεκάθαρο πλεον. :) ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε το σκεφτόμουν αυτό, αλλα ήθελα κατι πιο οικονομικο. :) ξερω ειμαι ελεεινος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Άρχισαν να βγαίνουν. http://www.aliexpress.com/item/Perfect-4-7-inch-1-1-i6-1-1-i6s-Android-Mobile-Cell-Phone-MTK6582-Quad/2018611179.html Πως σας φαίνεται για δώρο στη γυναίκα μου; Θα αξίζει το κόπο; Είναι άραγε αξιόπιστο για παραγγελία η θα τα κλαίμε και δε τα έχουμε πολλά; :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 1 λόγο, 1 λόγο πείτε μου για να πάτε σε κλώνο :X , οι περισσότεροι κλώνοι είναι φτιαγμένοι από τα χείριστα εργοστάσια της Κίνας. Άμα θες κάτι από κίνα πάνε σε Huawei, ZTE, Lenovo, Xiaomi, Meizu, ASUS τόσες εταιρίες έχει, κλώνο άγνωστης ποιότητας και χαρακτηριστικών θα πάρεις; :wacko: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Για το χαβαλέ. Για το πουλ-μουρ. Για τη πλάκα. Προσωπικά έχω xiaomi 2s (από τα πρώτα) tablet Asus t100, Asus memopad hd7 για τη γυναίκα μου. Οποτε όπως καταλαβαίνεις ξέρω τι ζητάω και γιατί. Αν έχεις κάτι να προσφέρεις σε αυτό οκ αλλιώς μην ασχολείσαι. Edited August 9, 2014 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Πως σας φαίνεται για δώρο στη γυναίκα μου; Θα αξίζει το κόπο; Είναι άραγε αξιόπιστο για παραγγελία η θα τα κλαίμε και δε τα έχουμε πολλά; :):) Για το χαβαλέ. Για το πουλ-μουρ. Για τη πλάκα. Προσωπικά έχω xiaomi 2s (από τα πρώτα) tablet Asus t100, Asus memopad hd7 για τη γυναίκα μου. Οποτε όπως καταλαβαίνεις ξέρω τι ζητάω και γιατί. Αν έχεις κάτι να προσφέρεις σε αυτό οκ αλλιώς μην ασχολείσαι. Αν λοιπόν ρωτάς για την αξιοπιστία του πωλητή στο Aliexpress, δεν νομίζω οτι μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος - τα "στατιστικά" του είναι ξεκάθαρα, μπορείς να τα ερμηνεύσεις και μόνος σου...! Σου απάντησαν στο "αν θα άξιζε τον κόπο", στο οποίο και γω συμφωνώ: όχι, παρα μονο για το "πουλ-μουρ" που λες...! "Για την πλάκα" και "θα τα κλαίμε και δε τα έχουμε πολλά" είναι αντιφατικά σχόλια, τι να κρατήσω από τα δύο? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Όντως είναι λίγο αντιφατικό αυτό που λες. Αν δε είχες θέσει θέμα χρημάτων, θα σου έλεγα φουλ για τη μούρη. Προσωπικά για ανώνυμο κλώνο δε θα έδινα πάνω από 50 ευρώ. Όπως δε νομίζω ότι μπορεί να σου πει κανείς για το αν αξίζει η αγορά αφού δε νομίζω ότι το έχει κανείς από την κοινότητα. Παρτο εσύ και πες και στους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Θέλω τη βοήθειά σας... Φίλος ενδιαφέρετε να αγοράσει κινέζικο κινητό και του αρέσει πολύ ο κλώνος του S5.Κόστος, γύρω στο 100αρικο, με ταβάνι τα 130-140. Του βρήκα 3 και θέλω τη γνώμη σας ποιο από τα 3 αξίζει τα λεφτά του. 1.Το φτηνό των 90 ευρώ με MTK6582 HDC Galaxys S5 G900 2.Το μεσαίο των 126 ευρώ με MTK6592 που είναι και waterfroof NO.1 S7 Plus 3.Και το τελευταίο, στα 153 ευρώ,επίσης με MTK6592 και waterproof HDC Galaxys S5 Legend Εαν έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο, καλοδεχούμενο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turbogianos Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Αν λοιπόν ρωτάς για την αξιοπιστία του πωλητή στο Aliexpress, δεν νομίζω οτι μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος - τα "στατιστικά" του είναι ξεκάθαρα, μπορείς να τα ερμηνεύσεις και μόνος σου...! Σου απάντησαν στο "αν θα άξιζε τον κόπο", στο οποίο και γω συμφωνώ: όχι, παρα μονο για το "πουλ-μουρ" που λες...! "Για την πλάκα" και "θα τα κλαίμε και δε τα έχουμε πολλά" είναι αντιφατικά σχόλια, τι να κρατήσω από τα δύο? Πως σας φαίνεται για δώρο στη γυναίκα μου; Θα αξίζει το κόπο; Είναι άραγε αξιόπιστο για παραγγελία η θα τα κλαίμε και δε τα έχουμε πολλά; Οποτε όπως καταλαβαίνεις ξέρω τι ζητάω και γιατί. Αν έχεις κάτι να προσφέρεις σε αυτό οκ αλλιώς μην ασχολείσαι.... Aliexpress + κλωνος = εγγυημενα .... αποτελέσματα .... αν θες να πεταξεις 50ρικο ... αλλα τι να λεμε ... οι προλαλησαντες στα ... πανε τελεια , Αλλα επειδή σε βλεπω ολιγον .... φορτσατο .... (με τις γνωμες των αλλων - τις οποιες ΕΣΥ Ζητησες) ... εγω σταματαω εδω . & - Παράθεση ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos87a Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλησπέρα προσφατα πηρα ενα κλωνο galaxy s4 μεταχειρισμενο, εκανα επαναφορά εργοστασιακων και απο τοτε στην εναρξη δεν μου βγαζει πλεον λογοτυπο samsung αλλα mediatek, μπορεί καποιος να με βοηθησει αν μπορω να κανω κατι να τονεπαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts