manolisg10 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Έχει όντως τον 6589 και 1G Ram? Εχει ΜΤΚ6572 και 1gb ram αυτά που λέει είναι μπούρδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter_k Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το κινητό από το aliexpress: http://www.aliexpress.com/item/Perfect-1-1-S4-I9500-Phone-2G-RAM-Android-4-2-MTK6589-Quad-Core-5-0/1614199244.html Tί γνώμη έχετε γι'αυτό? Κανένας που να το έχει παραγγείλει ή κάτι παρόμοιο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas88 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 θα ήθελα τη βοήθεια σας βρηκα στα 60ευρω αυτο το κινιτό http://www.everbuying.com/product522058.html αξιζει τίποτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 θα ήθελα τη βοήθεια σας βρηκα στα 60ευρω αυτο το κινιτό http://www.everbuying.com/product522058.html αξιζει τίποτα ; Αυτό ακριβώς που είπες... τίποτα. Με 256mb μνήμη μόλις που θα ξεκινάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 (edited) ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΚΟΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;hdc legend 2 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. λογικό, αφού είναι μάπας ποιότητας το πλαστικό μπροστά και έχει κενό στα πλάγια Παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το κινητό από το aliexpress: http://www.aliexpress.com/item/Perfect-1-1-S4-I9500-Phone-2G-RAM-Android-4-2-MTK6589-Quad-Core-5-0/1614199244.html Tί γνώμη έχετε γι'αυτό? Κανένας που να το έχει παραγγείλει ή κάτι παρόμοιο του? μούφα είναι Αυτό ακριβώς που είπες... τίποτα. Με 256mb μνήμη μόλις που θα ξεκινάει. Είσαι υπερβολικός. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Le53Tmb0EXM]Doogee DG120[/ame] Μια χαρά πάει με 256MB ram για κάποιον που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις. Δεν ειναι Android 4 ή 2.3, έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση πλέον. Βέβαια στα 60€ παίρνεις μικρότερη οθόνη αλλά διπλάσια ραμ, πολλαπλάσια rom και καλύτερη αξιοπιστία Edited February 22, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μη ρισκάρετε με κλώνους ρε παιδιά τόσα αξιόπιστα κινέζικα υπάρχουν. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μη ρισκάρετε με κλώνους ρε παιδιά τόσα αξιόπιστα κινέζικα υπάρχουν. :X Σωστότατος.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εχει ΜΤΚ6572 και 1gb ram αυτά που λέει είναι μπούρδες Εχουν ομως οντως 1gb ram? Mε ενδιαφερει αρκετα το δικαρτο που ποσταρες, απο οθονη πως ειναι (αναλυση-χρωματα)? Για καμερα λεω να μην ρωτησω μιας και δεν εχω δει κινεζικο με αξιολογη καμερα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Εχουν ομως οντως 1gb ram? Mε ενδιαφερει αρκετα το δικαρτο που ποσταρες, απο οθονη πως ειναι (αναλυση-χρωματα)? Για καμερα λεω να μην ρωτησω μιας και δεν εχω δει κινεζικο με αξιολογη καμερα ! Έχει 1gb ram από φωτογραφίες μέτριες πολύ καλό κινητό γενικά χωρίς προβλήματα με καλή μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VentriC Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλημερα σας και παλι!Κοιταξα παραπανω τις απαντησεις για τα θεματα που εχει το κινητο που πηρα αλλα καθε λιγο μου βγαζει και κατι καινουριο...Η μπαταριες ας πουμε για παραδειγμα τις φορτιζω με γνησιο φορτιστη κι οχι αυτον που ειχε μεσα το κινητο κι ενω φορτιζουν κανονικα δουλευουν κανονικα μεχρι το 50% και μετα σβηνει....Δεν ξερω τι γινεται...Εχω ψιλοαπογοητευτει με αυτο το θεμα...Καθως επισης μερικες φορες νοιωθω οτι και η αφη του δεν πιανει και τοσο καλα....Το εχω κανει Root...Μπορω να δοκιμασω καποια αλλη Rom Μηπως και στρωσει?'Η να το παρω αποφαση οτι ετσι θα ειναι...?:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε το PlayStore να λειτουργήσει ή έστω να του βάλουμε κάποιο άλλο market? Στην μανήσια συσκευή πάντα, δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξω rom, εκτός αν είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνουμε το PlayStore να λειτουργήσει ή έστω να του βάλουμε κάποιο άλλο market? Στην μανήσια συσκευή πάντα, δεν ενδιαφέρομαι να αλλάξω rom, εκτός αν είναι μονόδρομος. root, κατεβαζεις το http://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip, κι αντιγράφεις τα δεδομένα του στο system, ή το εγκαθιστας με custom recovery Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καλημερα σας και παλι!Κοιταξα παραπανω τις απαντησεις για τα θεματα που εχει το κινητο που πηρα αλλα καθε λιγο μου βγαζει και κατι καινουριο...Η μπαταριες ας πουμε για παραδειγμα τις φορτιζω με γνησιο φορτιστη κι οχι αυτον που ειχε μεσα το κινητο κι ενω φορτιζουν κανονικα δουλευουν κανονικα μεχρι το 50% και μετα σβηνει....Δεν ξερω τι γινεται...Εχω ψιλοαπογοητευτει με αυτο το θεμα...Καθως επισης μερικες φορες νοιωθω οτι και η αφη του δεν πιανει και τοσο καλα....Το εχω κανει Root...Μπορω να δοκιμασω καποια αλλη Rom Μηπως και στρωσει?'Η να το παρω αποφαση οτι ετσι θα ειναι...?:/ Και εδώ ισχύει αυτό που λέμε, ότι πληρώνεις, παίρνεις....Καλύτερα να πάρει κάποιος το galaxy core με 150 ευρώ, παρά κλώνο του S4 που δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει... Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις οσο ισχυει και το καλυτερα να μασας παρα να μιλας :) (no offence εννοειται πλακα κανω :lol: ) Λοιπον 1) Το core δεν εχει καμια σχεση σε τιποτα με τον hdc legend II S4 που συζηταμε εδω. Ειναι πολλες κλασεις κατω σε ολα. 2) Πιθανοτητες αστοχιας υπαρχουν και σε επωνυμες μαρκες, απλως καλυπτονται πιο ευκολα απο εγγυηση και αυτο λογω αποστασης. 3) Εχω φερει πανω απο 10 για φιλους γνωστους και ολα δουλευουν και πανε σφαιρα χωρις κανενα προβλημα. Για τα χρηματα που κοστιζει η συγκεκριμενη συσκευη ( και οχι οποια να ναι αφου κυκλοφορουν και πολλες κακιστης ποιοτητας) ειναι καταπληκτικη. Edited February 27, 2014 by vamvakoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα στη παρέα ένας συνάδελφος θέλει να αγοράσει το συγκεκριμένο: http://www.coolicool.com/efox-smart-e4-mtk6589-12ghz-quad-core-android-42-50-hd-resolution-ogs-fit-screen-ram-1gb-13mp-hi-g-32302?currency=EUR#Reviews πρόκειται για κλώνο του S4? υπάρχει άποψη από φίλο στο forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Προτίμησε κάποιο από τα επώνυμα κινέζικα που αναφέρονται εδώ, αφενός γιατί οι κλώνοι είναι εντελώς αγνώστου προελεύσεως, αφετέρου το συγκεκριμένο φοράει τον παλιό πλέον 6589. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ο συνάδελφος έχει ενθουσιαστεί με το ZTE V965 που έχω οπότε από θέμα επεξεργαστή καλύπτεται πόσο μάλλον από τη Ram που είναι στο 1 gigabyte περισσότερο μας ενδιαφέρουν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και τυχόν εμπειρία από φίλο που το έχει Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα στη παρέα ένας συνάδελφος θέλει να αγοράσει το συγκεκριμένο: http://www.coolicool.com/efox-smart-e4-mtk6589-12ghz-quad-core-android-42-50-hd-resolution-ogs-fit-screen-ram-1gb-13mp-hi-g-32302?currency=EUR#Reviews πρόκειται για κλώνο του S4? υπάρχει άποψη από φίλο στο forum? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Το No.1 S6/HDC Galaxy είναι, με άλλο ονομα, και φαίνεται να μην έχει τους αισθητήρες κίνησης. Σίγουρα θα χει τα γνωστά προβληματα με τις αθλιες κεραίες. Αφου ο συναδελφος εχει ενθουσιαστεί με το ZTE, μην τον πας σε ένα αχρηστο κινέζικο με προβλήματα, πάρτου κάτι καλύτερο κι αξιόπιστο, πχ THL T5s Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andoda Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) Και πριν ακόμα γυρίσουν απο Βαρκελώνη έρχεται το email: http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-S5-G900F?u=109950#aa περιπου 218 ευρώ μαζί με το Galaxy Gear 2 Neo παρακαλώ !!!!! Προπαραγγελίες δέχονται :X Edited February 27, 2014 by andoda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Και πολυ αργησαν!Περιμενα να μας το παρουσιασουν πρωτοι,οπως συνεβη με τον κλωνο του iPhone 5C...:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Ε καλα, δεν υπαρχει πιο αναξιοπιστο site :!: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΚΟΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ;hdc legend 2 Αν έχει μπει σκόνη χωρίς να το έχεις ανοίξει εσύ, σημαίνει ότι κάποιος άλλος το έχει ανοίξει και το έκλεισε κάκιστα. Σε μένα προσωπικά δεν έχει τέτοιο θέμα. Αντιθέτως είχα θέμα τέτοιο σε παλιότερο κινέζικο που του άλλαξα μόνος μου την οθόνη και μετά από λίγο καιρό παρότι το είχα κλείσει χωρίς σκόνες είχε γεμίσει η οθόνη σκόνη. Δεν είχα κάνει σωστό κλείσιμο και για αυτό και έγινε έτσι. Οπότε υποθέτω ότι κάτι ανάλογο έχει συμβεί και στο δικό σου... Πάντως μετά από τόσους μήνες που έχω το δικό μου δεν έχω κανένα παράπονο για τα λεφτά που έδωσα. Έχω ένα αξιόπιστο κλώνο 1προς1 αντιγραφή, με πολύ καλή λήψη σήματος GSM αλλά χαμηλή λήψη σε WI-FI. Αλλά μην τα θέλουμε και όλα σε αυτά τα χρήματα. Είναι ένα κομψότατο 5άρι κινητό με δυνατές επιδόσεις επεξεργαστή που δεν έχει καμία σχέση με κατώτερα σε χαρακτηριστικά, επώνυμα τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasfot Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Μια και άσχετος και με το s4 αλλά και με τα κινέζικα γενικότερα θα εκτιμούσα την γνώμη σας για τα παρακάτω και μιλάμε πάντα για CPU: MTK6589t 1, http://www.aliexpress.com/item/Good-1-1-Original-Galaxy-S4-phone-GT-I9500-phone-For-Samsung-Air-gesture-Eye-control/1677698834.html 2, http://www.aliexpress.com/item/original-Galaxie-S4-phone-1-1-Android-4-2-2-jelly-bean-1GB-ram-MTK6589t-mtk6577/959763368.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις οσο ισχυει και το καλυτερα να μασας παρα να μιλας :) (no offence εννοειται πλακα κανω :lol: ) Λοιπον 1) Το core δεν εχει καμια σχεση σε τιποτα με τον hdc legend II S4 που συζηταμε εδω. Ειναι πολλες κλασεις κατω σε ολα. 2) Πιθανοτητες αστοχιας υπαρχουν και σε επωνυμες μαρκες, απλως καλυπτονται πιο ευκολα απο εγγυηση και αυτο λογω αποστασης. 3) Εχω φερει πανω απο 10 για φιλους γνωστους και ολα δουλευουν και πανε σφαιρα χωρις κανενα προβλημα. Για τα χρηματα που κοστιζει η συγκεκριμενη συσκευη ( και οχι οποια να ναι αφου κυκλοφορουν και πολλες κακιστης ποιοτητας) ειναι καταπληκτικη. Δεν έχω δει από κοντά τον συγκεκριμένο κλώνο που αναφέρεις, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη αλλά το core αν και κατώτερο σε χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει περίπτωση να παρουσιάσει ούτε 1 από τα εκατοντάδες προβλήματα που αναφέρουν τα παιδιά στο παρόν θέμα συζήτησης. Τι με νοιάζει αν ο κλώνος έχει 13 Mpixel και το Core 8, αν ο κλώνος κλείνει όταν η μπαταρία πέσει στο 50% ή χάνει συνέχεια το σήμα.Τα πιο πολλά προβλήματα που αναφέρονται εδώ μέσα είναι τεράστια. Στο φόρουμ του γνήσιου S4 ασχολούνται με το αν το κινητό τους φτάνει τους 35 ή τους 40 βαθμούς κελσίου όταν ζεσταίνεται λόγω φόρτου εργασιών. Δηλαδή, καμία, μα ΚΑΜΙΑ επαφή με τα προβλήματα που αναφέρονται εδώ! Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris991971 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 καλησπερα σε ολα τα παιδια...πριν λιγες ημερες μου εφεραν απο το εξωτερικο ενα samsung s 4...κοιτοντας το μενου ειδα οτι λειπουν καποια κοματια να το πω ετσι απο το android...π.χ. λειπουν οι ρυθμισεις στις γραμματοσειρες.δεν υπαρχουν καθολου το εχω τσεκαρει.εκτος αυτου δεν μπορω να το συνδεσω με το kies για να παρει την αναβαθμισει στο android.κατι γινετε με το κινητο σιγουρα...παιζει να μην ειναι αυθεντικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts