droulis Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 FILOI MOU SAS EXO KALA NEA DUAL SIM-TV-WIFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=2794 XORIS ELLINIKA BEBAIA AKOMA ALLA POU THA PAEI THA GINEI KAI AUTO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Πολύ καλά νέα είναι αυτά!!! Με χάλασε βέβαια η 1000αρα μπαταρία που έχει μιας και τώρα με την 2200 του v800 και με tv δεν την παλεύει και πολύ! Αλλά σίγουρα θα βγάλουν και άλλα τώρα που ξεκίνησαν με μεγαλύτερες μπαταρίες και ελληνικά για να μπορέσουμε και εμείς να τα χτυπήσουμε! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Όσοι έχετε το v800 όταν σας καλούνε, τα πλήκτρα(το κόκκινο και το πράσινο) σε τι γλώσσα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 gemarkor ποια πλήκτρα; κόκκινο και πράσινο; Σου βγάζει τέτοια εσένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Όσοι έχετε το v800 όταν σας καλούνε, τα πλήκτρα(το κόκκινο και το πράσινο) σε τι γλώσσα είναι? φιλε μου ευτυχως ή δυστυχως αλλοτε ειναι στα αγγλικα και αλλοτε στα ελληνικα εσενα σε τι ειναι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Όχι. Δεν καταλάβατε σωστά. Όσοι έχετε το v800, όταν δέχεστε μία κλήση δε σας βγάζει τα 2 κλασικά κουμπάκια το πράσινο και το κόκκινο. Αυτά σε τι γλώσσα είναι? Εμένα είναι στα κινέζικα. Ξέρετε αν υπάρχει πρόγραμμα gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paks Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ναι παιδια μπορει να παιξει εγω οταν το ειχα το i68 του ειχα φορτωσει διαφορα παιχνιδια και ητανε οκ (ειναι και πολυ ευκολη η εγκατασταση) Πως γίνεται η εγκατάσταση δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Όχι. Δεν καταλάβατε σωστά. Όσοι έχετε το v800, όταν δέχεστε μία κλήση δε σας βγάζει τα 2 κλασικά κουμπάκια το πράσινο και το κόκκινο. Αυτά σε τι γλώσσα είναι? Εμένα είναι στα κινέζικα. Ξέρετε αν υπάρχει πρόγραμμα gps? φιλε μου απλως το μενου αν ειναι απο την μανα του το ελληνικο μπορει ως γνωστον να μην ειναι οτι καλυτερο και εγω το ειχα αυτο που λες αλλα δοκιμασε να αλλαξεις την γλωσσα στα αγγλικα και πες μας αν αυτα τα δυο πληκτρα τα εχει ακομη στα κινεζικα (μαλλον οχι) τωρα οσο για το gps για το συγκεκριμμενο δεν υπαρχει προγραμμα βεβαια ομως υπαρχουν αλλα κινεζικα και με windows mobile 6 κιολας που περνουνε προγραμματα πλοηγησης... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Φίλε μου το κινητό το έχω στα αγγλικά. Υποστιρίζει ελληνικά αλλά το έχω στα αγγλικά. Επίσης έβαλα να παίξει μια ταινία αλλά δεν παίξει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 το ν800 iphone τουλαχιστον που το δοκιμασα εγω δεν παιζει δυστηχως nes games δεν ξερω με τους αλλους κλονους τι γινετε! Ανακαλυψα και 1 bug οταν εχουμε flight mode δεν λειτουργει το κλειδωμα του κινητου απο το κουμπι on/off μονο με την χρονικη ρυθμιση κλειδωματος κλειδωνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Φίλε μου το κινητό το έχω στα αγγλικά. Υποστιρίζει ελληνικά αλλά το έχω στα αγγλικά. Επίσης έβαλα να παίξει μια ταινία αλλά δεν παίξει..... φιλε μου δεν ξερω τι να πω... οσο για την ταινια μην ανυσηχεις μιας που δεν παιζουνε :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solitary Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Exω ενα κλωνο iphone το οποιο αναγνωριζει το pc ως ΜΤ6225.Ξερετε κατι γιαυτο?Επισης να πω οτι ειναι dual sim και με ελληνικο μενου. Παράθεση http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ... "Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Κατάλαβα....Δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο...α ρε nokia και πάλι nokia!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 παιδια εχω το sciphone i68+ και θελω να το ρυθμισω τα mms gprs.εχω δυο αριθμους.εναν vodafone συμβολαιο και cosmote what's up.ξερει κανεις τις ρυθμίσεις? @thanosgen http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=240959 εχω κατεβαση περιπου 150 games&apps(java) στο v800 μου και εχω να πω τα εξης 1)λιγα κανουν για αυτην την οθονη και δυστηχως αν δεν γεμιζει τουλαχιστον το 75% της οθονης απλα δεν μου κανει και τα σβηνω! 2)αν ειναι βαρυ το παιχνιδι εχει προβλημα το κινητο (μαλλον αργος επεξεργαστης) και δεν μπορει να το παιξει σωστα 3)επισης υπαρχει περιορισμος απο το κινητο αν θυμαμαι καλα σε αφηνει περιπου 20 να φορτωσεις απο την καρτα. Ελπιζω να ειναι καλυτερη η κατασταση με την java στα αλλα iphone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Κατάλαβα....Δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο...α ρε nokia και πάλι nokia!!! Nokia tv phone?:worry: Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Nokia tv phone?:worry: Γενικά, Nokia κινητό τηλέφωνο. Τώρα, αν η Nokia βγάλει και με ενσωματωμένη tv, ακόμα καλύτερα!!:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Κατάλαβα....Δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο...α ρε nokia και πάλι nokia!!! φιλε μου οτι πληρωνεις περνεις τα κινεζικα που περνουμε με 120-150 ευρω ξερουμε οτι εχουμε πχ αυτα τα χαρακτηριστικα εγω πιστευω οτι ειναι οκ τα περισσοτερα κινεζικα τωρα για νοκια κτλ αναλογα τι θελει ο καθενας απο το κινητο του... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Τα έχουμε ξαναπει και θα τα ξαναπούμε πολλές φορές φαίνεται... όταν κάποιος κάνει μία αγορά χωρίς να κάνει μία σχετική έρευνα πρώτα λογικό να δυσανασχετεί με το προϊόν που αγόρασε. Συγκεκριμένα για το v800 δεν έχει ειπωθεί πουθενά ότι είναι open το λογισμικό του και μπορεί να αρχίζεις να του περνάς ότι πρόγραμμα θες.... Το κάθε τι που αγοράζεις έχει προδιαγραφές και είναι ορθό να τις μάθεις πριν την αγορά.... Είναι σαν να πάω να αγοράσω Apple Iphone και να το θεωρώ (κατόπιν εορτής) άχρηστο επειδή δεν έχει radio και bluetooth για μεταφορά αρχείων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Τα έχουμε ξαναπει και θα τα ξαναπούμε πολλές φορές φαίνεται... όταν κάποιος κάνει μία αγορά χωρίς να κάνει μία σχετική έρευνα πρώτα λογικό να δυσανασχετεί με το προϊόν που αγόρασε. Συγκεκριμένα για το v800 δεν έχει ειπωθεί πουθενά ότι είναι open το λογισμικό του και μπορεί να αρχίζεις να του περνάς ότι πρόγραμμα θες.... Το κάθε τι που αγοράζεις έχει προδιαγραφές και είναι ορθό να τις μάθεις πριν την αγορά.... Είναι σαν να πάω να αγοράσω Apple Iphone και να το θεωρώ (κατόπιν εορτής) άχρηστο επειδή δεν έχει radio και bluetooth για μεταφορά αρχείων! φιλε μου το ιδιο λεμε και συμφωνω απολυτα μαζι σου... ασε που υπαρχει και παρα πολυ παραπληροφορηση ως προς τα χαρακτηριστικα τους βλεπουμε σε αγγελιες κτλ κτλ παραμορφωμενα χαρακτηριστα του τυπου 5 megapixel κτλ κτλ ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμμενο δεν ειχε τετοια καμερα και ειχε 0,3 ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 @rigasnic1982: Έτσι ακριβώς! Υπό αυτή την έννοια αναφέρω και εγώ την έρευνα αγοράς! Προσωπικά έπειτα από αρκετό διάβασμα εδώ στο forum, βιντεάκια από youtube κτλ κτλ αποφάσισα και το χτύπησα το V800 και είμαι υπέρευχαριστημένος από την αγορά μου αυτή! Και είναι και αυτό που είπες και εσύ! Ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός αποφασίζει αν του κάνει ένα κινέζικο ή όχι. Απλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 @rigasnic1982: Έτσι ακριβώς! Υπό αυτή την έννοια αναφέρω και εγώ την έρευνα αγοράς! Προσωπικά έπειτα από αρκετό διάβασμα εδώ στο forum, βιντεάκια από youtube κτλ κτλ αποφάσισα και το χτύπησα το V800 και είμαι υπέρευχαριστημένος από την αγορά μου αυτή! Και είναι και αυτό που είπες και εσύ! Ανάλογα τις απαιτήσεις του καθενός αποφασίζει αν του κάνει ένα κινέζικο ή όχι. Απλά πράγματα. ακριβως φιλε μου εγω το πρωτο κινεζικο που πηρα ητανε το v98 πριν ενα χρονο και 1 μηνα κατι τετοιο χρονο σιγουρα ομως και οσο πανε και βελτιωνονται φυσιολογικο ειναι και σε μερικα χρονια ισως και μηνες θα ικανοποιουν καποια κινεζικα και τον φιλος μας φιλικα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Παιδιά το ξέρω! Ότι πληρώνεις πάιρνεις. Γενικά απο το τηλέφωνο είμαι ευχαριστημένος πάρα πολύ! Αφού κατάφερα να το κάνω να πάιξει και ταινίες(το λέω γιατί όταν έβαλα μια ταινία .avi να παίξει δεν έπαιξε και ξενέρωσα πολύ και τότε έγραψα δεν κάνει το ένα δεν κάνει το άλλο....). Το τηλέφωνο σαν τηλέφωνο είναι πολύ καλό! Και σε σχέση με την τιμή που το αγόρασα(130€) είναι άψογο! dual sim, dual memory card, tv, 2 μπαταρίες....Έχει κάποιοα συν που δεν έχουν άλλα κινητά. Εννοείται πως πρίν το αγοράσω το έψαξα! Και μάλιστα ο πωλητής είχε το ίδιο τηλ και μου το έδωσε να το δω πώς είναι live! Απλά, το μόνο αρνητικό(αν θες το λες αρνητικό) για μένα είναι ότι, όταν σε καλούν και σου βγάζει το πράσινο και το κόκκινο κουμπάκι για να απαντήσεις ή να απορρίψεις τη κλήση, παρόλο που το κινητό το έχω στα αγγλικά εμένα(αυτα τα 2 κουμπάκια) είναι στα κινέζικα!!!Κουλό!! Γενικά το τηλ γι' αυτά που έχει και για τη τιμή που το δίνουν δεν παίζεται!! Αυτά! (και όπως πάντα φιλικά-εδώ συζητάμε και λέμε τις απόψεις μας) Υ.Γ. Τα βίντεο σε τί ανάλυση τα παίζεται και με ποιό πρόγραμμα κάνετε την μεταρτοπή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodore_tsi Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 gemarkor σωστή η τοποθετησή σου (μετά την επεξήγηση) οπότε σόρρυ για το μίνι χώσιμο :). Αυτό με το πράσινο και το κόκκινο αν μπορείς ρε συ βγάλτο μία φώτο και ανέβασέ την να καταλάβω τι λες γιατί εγώ όταν με παίρνουν δεν έχω ούτε κόκκινα ούτε πράσινα... Answer και Reject μου εμφανίζει (και εγώ στα Αγγλικά το έχω το menu). Βιντεάκι να σου πω την αλήθεια μου έχω βάλει μόνο ένα που είχα βρει για LG COOKIE σε mp4 μορφή οπότε δεν έκανα εγώ κάποια μετατροπή.. δεν μπορώ να πω ότι είχε και την καλύτερη των αναλύσεων (δεν περίμενα κάτι καλύτερο για 170MB για το Matrix Revolutions αλλά χάζευες ευχάριστα). Πιστεύω όμως ότι αν το βρεις κάποιο απλό προγραμματάκι (νομίζω υπάρχουν αρκετά freewares) να το μετατρέψεις σε mp4 και ανάλυση 320*480 θα έχεις μια χαρά αποτέλεσμα! Τώρα που το λέμε αν βρω χρόνο θα το κάνω με κανένα βιντεάκι που έχω να δω τι γίνεται και θα ενημερώσω! Υ.Γ: Εγώ έχω μία άλλη απορία και μάλλον είμαι ο μόνος :P..... Πως ρυθμίζουμε στο οποιοδήποτε προφίλ να μην χτυπάει καθόλου όταν σε καλούν; Το mute που έχουν άλλα κινητά συνήθως σαν shortcut σε κάποιο πλήκτρο που πατάς παρατεταμένα (βλ. # σε SE). Το μόνο που έχω βρει είναι να βάζω δόνηση αλλά σε περίπτωση που δεν θες ούτε αυτό τότε τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Σιγά το χώσιμο! Τη άποψή σας λέτε και καλά κάνετε! Φώτο θα ανεβάσω(μόλις τελειώσει η φόρτιση) και θα δεις ότι σε εμένα οι λέξεις Answer και Reject είναι στα κινέζικα. Τώρα για το mute, κοίτα τι έκανα εγώ. Διάλεξα ένα προφίλ, έβαλα silent όταν έρχεται μήνυμα, όταν ανοίγει και κλείνει το κινητό μου επίσης έβαλα silent, κάπου σε μία επιλογή έχει για extra tones και τα απενεργοποίησα όλα κάτι waring...error που είχε, επίσης έβαλα ένταση ήχου στο 1, διάλεξα ΜΟΝΟ ήχο και τέλος, κάπου υπάρχει μία επιλογή που επιλέγεις 3 επιλογές. Η μία είναι single, η άλλη είναι repeat και τη τρίτη δεν τη θυμάμαι. Εγώ διάλεξα το single. Έτσι όταν σε καλούν το κινητό χτυπάει μόνο μια φορά στη χαμηλώτερη ένταση και χωρίς δόνηση. Όταν το ανοίγεις και κλείνεις το κινητό δεν κάνει κανένα ήχο και επίσης όταν σου στέλνουν μηνύματα ή σου βγάζει κάποιο προειδοποιητικό μήνυμα το τηλ πάλι δεν κάνει ήχο!! Αυτά! Σόρρυ αν δεν έχω γράψει ακριβώς ποιές είναι οι ρυθμίσεις αλλά το κινητό μου φορτίζει αυτη τη στιγμή!:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2009 Φορτίζει και δεν τολμάς να το πλησιάσεις ε? :lol: Πλάκα κάνω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts