focusinos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κάτι ακόμα, τελικά είναι όντως ο MTK6589T; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μόλις το παρήγγειλα με free shipping... ο λόγος, πολύ απλά ότι για καινούργιο κλώνο μέχρι 150 δίνω. Της διευκρίνησα ότι εάν δεν παίρνει η honkkong post με δύο μπαταρίες, να μην μπει σε κόπο να το προσπαθήσει αλλά να στείλει τη δεύτερη μπαταρία με άλλο πακετάκι. Είδομεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μόλις το παρήγγειλα με free shipping... ο λόγος, πολύ απλά ότι για καινούργιο κλώνο μέχρι 150 δίνω. Της διευκρίνησα ότι εάν δεν παίρνει η honkkong post με δύο μπαταρίες, να μην μπει σε κόπο να το προσπαθήσει αλλά να στείλει τη δεύτερη μπαταρία με άλλο πακετάκι. Είδομεν... δεν μας λετε απο που κι εμας?το λινκ δηλαδη να μας δωσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Cheaper-GPS-3G-MTK6589-Quad-core-1-6GHz-galaxy-S4-Android-4-2-4-7-IPS/962479726.html Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Είδα οτι έβγαλαν και ανακοίνωση... http://www.aliexpress.com/store/626711 http://img.alibaba.com/kf/HT13mMLFcBaXXagOFbX4.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κ εμείς κατά τα άλλα έχουμε μείνει στο posted....:mad: Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfikas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Γεια σας παιδια!!!! μηπως γνωριζει κανεις πως κανω unlock Sim card:!: γιατι μετα απο hard reset δεν ξανα επιασα σημα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 ΑΚΥΡΟ... Destination - Greece The item (RC8_______5HK) was returned to sender on 9-Nov-2013. Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mentorasgr Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το παρήγγειλα και εγώ και μου έστειλε χτες..Σε λευκό!!!Ελπίζω να μην μου το στείλει σε μαύρο!! Με μια μπαταρία αλλά δεν με πειράζει. Εμένα μου το έστειλε με Singapore Post πάντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 K εγώ τώρα τέλειωσα την επικοινωνία μου μαζί της και κανονίσαμε να ξαναστείλει αλλ´α με μία μπαταρία!!! Μόλις το στείλει κ ειδικά αν στείλει σε μαύρο θα πέσει refund!!!! Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 K εγώ τώρα τέλειωσα την επικοινωνία μου μαζί της και κανονίσαμε να ξαναστείλει αλλ´α με μία μπαταρία!!! Μόλις το στείλει κ ειδικά αν στείλει σε μαύρο θα πέσει refund!!!! Δεν ξερω πως θα στο στειλει ασπρο μαυρο αλλα το ασπρο φαινεται πολυ δευτερο μετα απο καμια 30ρια που εχουν περασει απο τα χερια μου.Αλλα οκ γουστα ειναι αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Star αφού έχεις εμπειρία σε εμπιστεύομαι αλλ´α ο εντολέας μου έχει δώσει παραγγελία για άσπρο... Οπότε δεν μπορώ να κάνω πολλά...μάλλον θα κάνω καμιά ευχή να στείλει μαύρο :D και η ελενίτα από την ίδια είχε ψωνίσει; Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Star αφού έχεις εμπειρία σε εμπιστεύομαι αλλ´α ο εντολέας μου έχει δώσει παραγγελία για άσπρο... Οπότε δεν μπορώ να κάνω πολλά...μάλλον θα κάνω καμιά ευχή να στείλει μαύρο :D και η ελενίτα από την ίδια είχε ψωνίσει; Εσυ εφαγες πακετο γιατι δεν το πηραν χαμπαρι οι πωλητες για τις μπαταριες παρα μονο οταν εγινε η επιστροφη σε αυτους:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Το παρήγγειλα και εγώ και μου έστειλε χτες..Σε λευκό!!!Ελπίζω να μην μου το στείλει σε μαύρο!! Με μια μπαταρία αλλά δεν με πειράζει. Εμένα μου το έστειλε με Singapore Post πάντως!! Κανε το Σταυρό σου να έρθει κι ας ειναι οτι χρωμα θελει:lol: Παντως τελικα το μαυρο ειναι πολυ πιο ωραιο απο το λευκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Κανε το Σταυρό σου να έρθει κι ας ειναι οτι χρωμα θελει:lol: Παντως τελικα το μαυρο ειναι πολυ πιο ωραιο απο το λευκο. ολα καλα με το κινητο? κατι που δεν σου αρεσε πολυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 ολα καλα με το κινητο? κατι που δεν σου αρεσε πολυ? Ναι μια χαρουλα ειναι, εχει 2-3 θεματακια αλλα γενικα για τα λεφτα του αψογο. Δες στο #582 την γνωμη μου. Το gps δεν εχω ασχοληθει ακομα να το σεταρω. Εσενα σου δουλευει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Ναι μια χαρουλα ειναι, εχει 2-3 θεματακια αλλα γενικα για τα λεφτα του αψογο. Δες στο #582 την γνωμη μου. Το gps δεν εχω ασχοληθει ακομα να το σεταρω. Εσενα σου δουλευει καλα? Οταν θες να βελτιωσεις κατι μου λες για αυτο το εγραψα.Πχ camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geminimax Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Και το δικό μου επεστράφει απο ΗΚ post στην Κινεζα. Ανοιξα ενα dispute για refund γιατι με κουρασε το ολο σκηνικό. Αφού τα στέλνουν και με μια μπαταρία, ας αλλάξουν και την τιμή.... Ακούω και για αλλα χρώματα απο αυτά της παραγγελίας και ξενέρωσα. Αμα στρώσουν βλέπουμε.. Βλεπω οτι αλλαξε και τροπο αποστολης και τωρα στέλνει με SG post.. Edited November 9, 2013 by Geminimax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tecview Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Γειά σας παιδιά, θα ήθελα την συμβουλή σας, σκέφτομαι να πάρω ενα clone 1:1 samsung s4 mini. Θα ήθελα να ρωτήσω το GPS δουλεύει offline? θα μπορώ να χρησιμοποιήσω προγράμματα όπως ndrive κλπ? η δουλεύουν μόνο μέσω ιντερνετ? ποιο θα προτίνατε ως καλό απο το aliexpres ή απο κάποιο άλλο site. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 Gemini, εγώ την περιμένω να στείλει μαύρο αντί άσπρο και θα ζητήσω partial refund... και της είπα θέλω refund γιατί θα χάσω μια μπαταρία και λέει σου δίνω discount για επόμενη αγορά και αφού την τσίτωσα λέει όταν παραλάβεις το συζητάμε...κάτσε να έρθει στα χέρια μου και να δουλεύει και θα την κοπανήσω όσο μπορώ... πρώτα θα έρθουν οι θήκες και οι ζελατίνες και θα περιμένω το κντ...ήμαρτον... με αγορά από 18-10-13... και αν δεν έρθει μέχρι 18 δεκέμβρη και έρθει αργότερα να δεις πώς θα το έχω πάρει και τσάμπα...:mad: Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2013 (edited) Οταν θες να βελτιωσεις κατι μου λες για αυτο το εγραψα.Πχ camera Thanks αδερφε. Την camera την εβαλα αυτη που ανεβασες (snapcam) και βελτιωθηκε καπως. Εχει και καλυτερο interface με πολυ περισσοτερες επιλογες αλλα θελει να το συνηθισεις, παντως ειναι καλυτερη απο τη stock. Επαιξα λιγο και με το gps και σεταρα καποιες ρυθμισεις μεσω engineer mode εφτιαξα και το gps.conf και κλειδωνει τωρα καποιους δορυφορους αλλα ακομα δεν το εχω τεσταρει να δω στην πραξη τι κανει. Ας ελπισουμε να διορθωθει λιγο η κατασταση με την μπαταρια γτ την ξεφτιλιζει για πλακα. Το κουφο ειναι πως με τη φορτιση μεχρι το 60% παει αργα ( περιπου μιαμιση ωρα) και μετα παει στο 100% σε χρονο dt. Επισης ενα αλλο κουφο ειναι πως αν το κινητο το κλεισεις (κι ας εχει αρκετη μπαταρια) μετα απο μερικες ωρες αν πας να το ανοιξεις, δεν θα ανοιγει γιατι η μπαταρια θα εχει λιωσει κ θα ειναι στο 0 κ πρεπει να το βαλεις στην φορτιση. Τα παραπανω τα εκανε σε ολες τις συκευες που εφερα και οχι μονο σε μια. Πιστευω πως ειναι θεμα rom και ισως να μην δειχνει επ'ακριβως την πραγματικη κατασταση της μπαταριας, μου ειχε ξανατυχει με ενα tablet παλιοτερα οπου διορθωθηκε με νεα ρομ. Αν και λεπτομερειες θεωρησα σωστο να τα αναφερω για οσους θελουν να το παρουν. Παντως σε σχεση με το hdc legend εχει αισθητη διαφορα σαν συσκευη. Πχ εκεινο ειχε καμερα χειροτερη, gps ανυπαρκτο, πολλες μαιμουδιες στη rom κλπ. Αυτο που θα ηθελα αμεσα να φτιαξω ειναι κυριως εναν dialer που να υποστηριζει dual sim γτ αυτος που εχει δεν το κανει σωστα. Δλδ δεν δειχνει σε ποιο νουμερο σε καλουν ή καλεις. Θα μπορουσαν να παρουν ενος samsung duos και να τον μετατρεψουν παντως γτ ετσι οπως ειναι με το δικαρτο δεν βολευει. Και δεν εχω βρει καποιον που να δουλευει καλα σε dual sim. Γειά σας παιδιά, θα ήθελα την συμβουλή σας, σκέφτομαι να πάρω ενα clone 1:1 samsung s4 mini. Θα ήθελα να ρωτήσω το GPS δουλεύει offline? θα μπορώ να χρησιμοποιήσω προγράμματα όπως ndrive κλπ? η δουλεύουν μόνο μέσω ιντερνετ? ποιο θα προτίνατε ως καλό απο το aliexpres ή απο κάποιο άλλο site. ευχαριστώ Καλησπερα φιλε μου επειδη με τα S4 mini clone το εχω ψαξει οσο δε παει κι εχω φερει τους 2 καλυτερους κλωνους που υπαρχουν ( ο μονοκαρτος 1:1 και ο δικαρτος F9192 ελαφρως μεγαλυτερος) ειναι ολοι διπυρηνοι με ΜΤ6572 και ειναι πολυ καλοι για την τιμη τους, ομως δεν μπορεσα να κανω το gps να δουλεψει σωστα. Εκει που πηγαινε να πιασει, το σημα εξαφανιζοταν κι αντε παλι απο την αρχη. Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλες συσκευες παντως και με αριστη ποιοτητα κατασκευης. Edited November 10, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheodoreD Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Ρε παιδια ψάχνω και εγω για ενα κλώνο του galaxy s4 mini για να το κάνω δώρο στην κόρη μου. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Το κουφο ειναι πως με τη φορτιση μεχρι το 60% παει αργα ( περιπου μιαμιση ωρα) και μετα παει στο 100% σε χρονο dt. Επισης ενα αλλο κουφο ειναι πως αν το κινητο το κλεισεις (κι ας εχει αρκετη μπαταρια) μετα απο μερικες ωρες αν πας να το ανοιξεις, δεν θα ανοιγει γιατι η μπαταρια θα εχει λιωσει κ θα ειναι στο 0 κ πρεπει να το βαλεις στην φορτιση. Τα παραπανω τα εκανε σε ολες τις συκευες που εφερα και οχι μονο σε μια. Πιστευω πως ειναι θεμα rom και ισως να μην δειχνει επ'ακριβως την πραγματικη κατασταση της μπαταριας, μου ειχε ξανατυχει με ενα tablet παλιοτερα οπου διορθωθηκε με νεα ρομ. και σε μενα κανει ακριβως το ιδιο. παντως αν εχεις αλλο φορτιστη, δοκιμασε τον... αυτος της συσκευασιας μου εκανα διακοπες, κ εβαλα τον κανονικο samsung Που εχω. η μπαταρια μου μετα απο 10 μερες συνεχη χρηση δουλευει καλυτερα εχω την εντυπωση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 (edited) Thanks αδερφε. Την camera την εβαλα αυτη που ανεβασες (snapcam) και βελτιωθηκε καπως. Εχει και καλυτερο interface με πολυ περισσοτερες επιλογες αλλα θελει να το συνηθισεις, παντως ειναι καλυτερη απο τη stock. Επαιξα λιγο και με το gps και σεταρα καποιες ρυθμισεις μεσω engineer mode εφτιαξα και το gps.conf και κλειδωνει τωρα καποιους δορυφορους αλλα ακομα δεν το εχω τεσταρει να δω στην πραξη τι κανει. Ας ελπισουμε να διορθωθει λιγο η κατασταση με την μπαταρια γτ την ξεφτιλιζει για πλακα. Το κουφο ειναι πως με τη φορτιση μεχρι το 60% παει αργα ( περιπου μιαμιση ωρα) και μετα παει στο 100% σε χρονο dt. Επισης ενα αλλο κουφο ειναι πως αν το κινητο το κλεισεις (κι ας εχει αρκετη μπαταρια) μετα απο μερικες ωρες αν πας να το ανοιξεις, δεν θα ανοιγει γιατι η μπαταρια θα εχει λιωσει κ θα ειναι στο 0 κ πρεπει να το βαλεις στην φορτιση. Τα παραπανω τα εκανε σε ολες τις συκευες που εφερα και οχι μονο σε μια. Πιστευω πως ειναι θεμα rom και ισως να μην δειχνει επ'ακριβως την πραγματικη κατασταση της μπαταριας, μου ειχε ξανατυχει με ενα tablet παλιοτερα οπου διορθωθηκε με νεα ρομ. Αν και λεπτομερειες θεωρησα σωστο να τα αναφερω για οσους θελουν να το παρουν. Παντως σε σχεση με το hdc legend εχει αισθητη διαφορα σαν συσκευη. Πχ εκεινο ειχε καμερα χειροτερη, gps ανυπαρκτο, πολλες μαιμουδιες στη rom κλπ. Αυτο που θα ηθελα αμεσα να φτιαξω ειναι κυριως εναν dialer που να υποστηριζει dual sim γτ αυτος που εχει δεν το κανει σωστα. Δλδ δεν δειχνει σε ποιο νουμερο σε καλουν ή καλεις. Θα μπορουσαν να παρουν ενος samsung duos και να τον μετατρεψουν παντως γτ ετσι οπως ειναι με το δικαρτο δεν βολευει. Και δεν εχω βρει καποιον που να δουλευει καλα σε dual sim. Καλησπερα φιλε μου επειδη με τα S4 mini clone το εχω ψαξει οσο δε παει κι εχω φερει τους 2 καλυτερους κλωνους που υπαρχουν ( ο μονοκαρτος 1:1 και ο δικαρτος F9192 ελαφρως μεγαλυτερος) ειναι ολοι διπυρηνοι με ΜΤ6572 και ειναι πολυ καλοι για την τιμη τους, ομως δεν μπορεσα να κανω το gps να δουλεψει σωστα. Εκει που πηγαινε να πιασει, το σημα εξαφανιζοταν κι αντε παλι απο την αρχη. Κατα τ'αλλα ειναι πολυ καλες συσκευες παντως και με αριστη ποιοτητα κατασκευης. Το ποιο βασικο προβλημα δεν το βρηκε κανενας.Με τις δυο σιμ μνματα κλησεις δεν γινεται κατι γιατι ειναι γραμμενη η ρομ για μια και εχει μονο αλλο μοντεμ για να παιζουν οι 2 σιμ.δεν ειναι τοσο απλο να το φτιαξεις απλα με εναν dialer πχ κτλπ.Εαν θες αλλη ρομ πχ την δικη μου πρεπει πρωτα να φλασαρεις recovery https://www.dropbox.com/s/ulbb3c4jrtk1w12/GT-I9502_130831__recovery_131014-151747.img κανεις backup πρωτα και μετα σου στελνω λινκ Edited November 10, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 και σε μενα κανει ακριβως το ιδιο. παντως αν εχεις αλλο φορτιστη, δοκιμασε τον... αυτος της συσκευασιας μου εκανα διακοπες, κ εβαλα τον κανονικο samsung Που εχω. η μπαταρια μου μετα απο 10 μερες συνεχη χρηση δουλευει καλυτερα εχω την εντυπωση..... Εχω πολλους φορτιστες και γνησιους samsung κλπ και αποτι βλεπω το ιδιο κανει με ολους. Παντως πολυ πιθανο οπως ειπες μετα απο καποιες μερες να στρωσει καπως η μπαταρια, θα δειξει. Τωρα εφτιαξα λιγο το ακουστικο (μεσω engineer mode) γτ ητανε πολυ χαμηλα αλλα και παλι δε βλεπω ιδιαιτερη διαφορά. Το ποιο βασικο προβλημα δεν το βρηκε κανενας.Με τις δυο σιμ μνματα κλησεις δεν γινεται κατι γιατι ειναι γραμμενη η ρομ για μια και εχει μονο αλλο μοντεμ για να παιζουν οι 2 σιμ.δεν ειναι τοσο απλο να το φτιαξεις απλα με εναν dialer πχ κτλπ.Εαν θες αλλη ρομ πχ την δικη μου πρεπει πρωτα να φλασαρεις recovery https://www.dropbox.com/s/ulbb3c4jrtk1w12/GT-I9502_130831__recovery_131014-151747.img κανεις backup πρωτα και μετα σου στελνω λινκ Επειδη δεν καταλαβα, το πιο βασικο προβλημα που λες, ειναι αυτο με τις 2 σιμ? Η καποιο αλλο? Επισης το recovery που εβαλες εδω ειναι το δικο σου ετσι? Και κατι τελευταιο, στη rom που εφτιαξες, τι εχεις βελτιωσει, δλδ εννοω μπορεσες να φτιαξεις καθολου το θεμα της μπαταριας καθως και το θεμα με τις 2 sim (που προσωπικα αυτα θεωρω τα μειον της συσκευης εκτος κι αν εχεις δει εσυ και καποια αλλα) Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts