trackera Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 εμενα ληγει στις 18/1/2010 :) http://www.antenna.gr/urigeller/default.aspx Πάτα συμμετοχή μεγάλε κινητολόγε μελλοντολόγε, θα σε κάνουμε διάσημο λέμεεε :D:lol: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 http://www.antenna.gr/urigeller/default.aspx Πάτα συμμετοχή μεγάλε κινητολόγε μελλοντολόγε, θα σε κάνουμε διάσημο λέμεεε :D:lol: οχι φιλε trackera δεν το βρηκα στην τυχη αν πατησεις στο κεντρικο μενου #we567**# σου βγαζει την ημερμηνια που το κινητο θα σταματησει να λειτουργει :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Ναι ναι :) Ο κωδικός δουλεύει και στην τοστιέρα μου και στο φούρνο μικροκυμμάτων :lol: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamprossi Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Δε νομίζω να πάθει τίποτα, κάτι τέτοια είναι που βάζουν γυαλία στα κανονικά! Εύγε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 ξερει κανεις που μπορω να βρω στερ. ακουστικα,διοτι της μαμας χαλασαν? οι μαυροι στους παγκους δεν εχουν. στο ebay δεν βρισκω. μου ειπαν οτι κανει καποιο μοντελο της samsung ξερει κανεις ποιο μοντελο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 νομιζω το d880 εχει ιδια υποδοχη για φορτιστη. αρα και για ακουστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 νομιζω το d880 εχει ιδια υποδοχη για φορτιστη. αρα και για ακουστικα[/quote θα κανουν ομως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Αν δεν βρεις συμβατά samsung,σου κάνουν τα μαμίσια; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε το email client να δουλέψει? Έβαλα τα στοιχεία μου και για incoming pop3.live.com και outcoming smtp.live.com αλλά δε δουλεύει. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Πώς μπορούμε να ρυθμίσουμε το email client να δουλέψει? Έβαλα τα στοιχεία μου και για incoming pop3.live.com και outcoming smtp.live.com αλλά δε δουλεύει. l φιλε κι εγω το παλευω τοσο καιρο και δεν παιζει,μαλλον φταιει οτι στις ρυθμισεις εισερχομενων δεν εχει πουθενα επιλογη για ssl encryption Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Άρα μάπα το καρπούζι, αφού όλοι oι clients χρησιμοποιούν SSL... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 γιατι μαπα? των 100€ ειναι το κινητο οχι των 500€. μια χαρα ειναι αλλα εξαρτατε τι θελει ο καθενας. αλλος θελει email αλλος θελει tv αλλος 2 καρτες κλπ. αναλογα με το τι θελει καποιος αγοραζει. και μετα το κρινει και με βάση τα χρηματα που εδωσε πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Θα προσπαθήσω να περιγράψω αυτόν για τον οποίο είναι το κινητό και αυτόν για τον οποίο δεν είναι :p Όποιος θέλει ένα κινητό για τις δύο κάρτες του, να βλέπει tv και να ακούει ραδιόφωνο και να μπαίνει περιστασιακά στο ίντερνετ τότε το k599 είναι ιδανικό γι αυτόν. :D Όποιος θέλει να κατεβάζει συνέχεια τα mail του, να σερφάρει πολύ ώρα την μέρα, να βλέπει ταινίες στο κινητό του και να παίζει παιχνίδια ας πάρει το iphone,κλέφτες θα γίνουν στην apple;Αυτόν τον χρήστη σίγουρα δεν θα τον ικανοποιήσει ούτε στο 20% των προσδοκιών του ένα k599 :wacko: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Μην τα θελουμε ολα δικα μας :lol: 100 ευρω στοιχιζει. Θα προτιμουσα βεβαια να ειχε μια πραγματικη 2Megapixel καμερα και ας ηταν λιγακι πιο ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Θα προσπαθήσω να περιγράψω αυτόν για τον οποίο είναι το κινητό και αυτόν για τον οποίο δεν είναι :p Όποιος θέλει ένα κινητό για τις δύο κάρτες του, να βλέπει tv και να ακούει ραδιόφωνο και να μπαίνει περιστασιακά στο ίντερνετ τότε το k599 είναι ιδανικό γι αυτόν. :D Όποιος θέλει να κατεβάζει συνέχεια τα mail του, να σερφάρει πολύ ώρα την μέρα, να βλέπει ταινίες στο κινητό του και να παίζει παιχνίδια ας πάρει το iphone,κλέφτες θα γίνουν στην apple;Αυτόν τον χρήστη σίγουρα δεν θα τον ικανοποιήσει ούτε στο 20% των προσδοκιών του ένα k599 :wacko: εγω παντως και στο internet μπαινω ανετα, και διαβαζω τις σελιδες πολυ πιο ξεκουραστα απο το diamond. Επισης και mms εχω και email κατεβαζω. το μονο προβλημα στα email ειναι οτι δεν μπορω να βρω το τροπο να διαβασει ελληνικα. το εχει καταφερει κανεις να διαβαζει ελληνικα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotakis Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 παιδια το κινητο ειναι παρα πολυ καλο...εγω τουλαχιστον ειμαι πολυ ευχαριστημενος...το θεμα ειναι γαο εφαρμογες που κοιταμε...αν ξερει καποιος, περα απο την αναλυση και τα μοντελα να στειλει κανενα link γαι διαφορες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 εγω παντως και στο internet μπαινω ανετα, και διαβαζω τις σελιδες πολυ πιο ξεκουραστα απο το diamond. Επισης και mms εχω και email κατεβαζω. το μονο προβλημα στα email ειναι οτι δεν μπορω να βρω το τροπο να διαβασει ελληνικα. το εχει καταφερει κανεις να διαβαζει ελληνικα?? οταν λες οτι διαβαζεις email εννοεις μεσω opera?γιατι εγω ο μονος τροπος που καταφερα να διαβασω πχ το gmail μου ειναι μεσω οπερα και μεσω μιας java εφαρμογης gmail Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 εορτολογιο java που πεζει κανονικα στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 οταν λες οτι διαβαζεις email εννοεις μεσω opera?γιατι εγω ο μονος τροπος που καταφερα να διαβασω πχ το gmail μου ειναι μεσω οπερα και μεσω μιας java εφαρμογης gmail τα email τα κατεβαζω με την εφαρμογη email που εχει η συσκευη (οχι μεσα απο opera) (το gmail εχει pop3 ??νομιζω ειναι μονο webmail-δεν το ξερω) τουλαχιστον το freemail το βλεπει κανονικα με παιδεψαν λιγο οι ρυθμισεις αλλα ολα ΟΚ (ελληνικα δεν ειδα-μονο κατι κουτακια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 μπορείς να ποστάρεις τις ρυθμίσεις που έκανες?? Τι domain χρησιμοποιείς, gmail?? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 μπορείς να ποστάρεις τις ρυθμίσεις που έκανες?? Τι domain χρησιμοποιείς, gmail?? το gmail δεν ξερω αν χρησιμοποιει Pop3 (ας απαντησει καποιος αλλος) εγω το ρυθμισα με freemail.gr να το ρυθμισουμε λοιπον mail profile email MTK- ΟΚ διευθυνση email - ......@freemail.gr - προαιρεση ΜΤΚ - (πρωτοκολλο) pop3 - προαιρεση ΜΤΚ (λογαριασμος δεδομενων - CHINA MOBILE - εκδιδω - wireless LAN - προαιρεση MTK - (server εισερχομενων) mail.freemail.gr - προαιρεση MTK - (server εξερχομενων) mail.freemail.gr - προαιρεση ΜΤΚ - (ονομα χρηστη) ........@freemail.gr- προαιρεση MTK - (password) ........ - προαιρεση MTK - (ονομα προφιλ) freemail - προαιρεση επιτευχθει (οπου εχω τελειες βαζουμε τα στοιχεια μας) και τωρα πρεπει να εχετε email στο Κ599 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orenakos Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Να ρωτησω, εσεις που ξερετε λιγο καλυτερα το κινητο, αυτο πως σας φαινεται; http://global.ebay.com/35_Touch_Screen_2_Sim_Cam_JAVA_WI-FI_TV_Phone_K599/250503911924/item Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Να ρωτησω, εσεις που ξερετε λιγο καλυτερα το κινητο, αυτο πως σας φαινεται; http://global.ebay.com/35_Touch_Screen_2_Sim_Cam_JAVA_WI-FI_TV_Phone_K599/250503911924/item φιλε ο πωλητης ειναι αριστος απο εκει το πηρα εγω. ηταν ελατωματικο του το γυρισα και μου εστειλε αλλο. χωρις καμια γκρίνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimoya Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Να ρωτησω, εσεις που ξερετε λιγο καλυτερα το κινητο, αυτο πως σας φαινεται; http://global.ebay.com/35_Touch_Screen_2_Sim_Cam_JAVA_WI-FI_TV_Phone_K599/250503911924/item γι αυτο συζηταμε εδω........καλο ειναι (για 105 €) απο αυτον τον πωλητη το πηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Παιδια οι πιο εμπειροι ας μου πουν την γνωμη τους γιαυτο. http://cgi.ebay.com/Quad-Band-Dual-Sim-WiFi-TV-Java-K599-Cell-Phone-BK-N_W0QQitemZ330362250641QQcmdZViewItemQQptZCell_Phones?hash=item4ceb1fe591&_trksid=p3286.c0.m14 Ο πωλητης τι λεει αυτος? Ειμαι λιγο ασχετος απο ebay γιαυτο ρωταω. Η τιμη του ειναι πολυ καλη. 80 ευρω βγαινει. Παρακαλω τα φωτα σας.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts