taliban Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 το minideal έχει λευκά, πρίν από λίγο έκανα παραγγελία 1 κομμάτι αφού πρώτα επιβεβαίωσα ότι έχουν Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Αδερφέ μπορείς να μου πεις πως ακριβώς χρησιμοποιώ το Mobileuncle για να "φτιάξω" την ένταση? Γράψε στο Google "Mobileuncle headset" και θα σου βγάλει ακόμη και βιντεάκια :) Και μάλλον μπορεί να αλλαχθεί και χωρίς το προγραμματάκι: http://ranaboys.blogspot.gr/2013/08/how-to-increase-sound-of-any-android.html Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημέρα , σήμερα θα το παραλάβω και θα αρχίσω να το σκαλίζω άμεσα (αρκεί να δουλεύει) :) Το πρώτο που θα κάνω θα είναι να περάσω την νέα Ρομ που διορθώνει κάποια προβληματάκια - να το κάνω Ροοτ με το Framaroot - θα πρέπει να κάνω εγκατάσταση και κάποιο Recovery πριν ή μετά την αναβάθμιση της Ρομ ή να μην κάνω τπτ ? Η σειρά είναι σωστή (αν έχετε να προτείνεται κάτι , ελεύθερα) ? Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Πρώτα root, μετά εγκατάσταση mobile uncle tools, μετά εγκατάσταση custom recovery, μετά προαιρετικά backup της υπάρχουσας Rom, και τέλος εγκατάσταση custom Rom. ΥΓ: Το cwm από needrom είναι ανάποδα, αλλά μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γιατί custom ROM και ποιά; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική (πχ. εχω 16gb), οι περισσότερες εφαρμογές απο το play στέλνουν τις εφαρμογές από την μνήμη τηλεφώνου στην εσωτερική μνήμη αλλά όχι στην εξωτερική που έχω . Το κινητό για τα χρήματα του τα σπάει :) Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εγώ τις στέλνω με το titanium backup Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μπορείς να μου πεις πως το κάνεις διότι δοκίμασα αλλά δεν τα στέλνει στην εξωτερική καρτα Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Μπαίνεις τιτανίουμ μπακαπ, πατάς πάνω στην εφαρμογή, σέρνεις αριστερά και πρέπει να δεις αυτό. Το μετακίνηση στην κάρτα sd δηλαδή Edited July 4, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Οκ σε ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να μετακινηθεί εκεί , θέλω να πάει στην εξωτερική κάρτα μνήμης που έχω , διάβαζα πως θα κάνω swap memory with Internal and External SD αλλά ακόμα δεν βρήκα την άκρη !. Edited July 4, 2014 by st@m@tis Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βάλε την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=es.jiayu.jiayuid κάνεις download και μετά install recovery. Για όλα αυτά πρέπει να είσαι ρουτ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ευχαριστώ minotavros !!! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εχει βγει miui rom για το κινητο αν ξερετε? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εχει βγει miui rom για το κινητο αν ξερετε? http://www.needrom.com/mobile/jiayu-f1-style-miui/ Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Παιδια ξερει κανεις πως το κανουμε root το τηλεφωνο, γιατι με το framaroot δεν γινεται. EDIT: Οκ το βρηκα παιδες. http://www.needrom.com/mobile/jiayu-f1-style-miui/ Τσαμπα εκανα την διαδικασια, δεν την πηρε. :( Edited July 4, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Γράψε στο Google "Mobileuncle headset" και θα σου βγάλει ακόμη και βιντεάκια :) Και μάλλον μπορεί να αλλαχθεί και χωρίς το προγραμματάκι: http://ranaboys.blogspot.gr/2013/08/how-to-increase-sound-of-any-android.html Σε ευχαριστώ πολύ....θα το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τσαμπα εκανα την διαδικασια, δεν την πηρε. :( Δηλαδή τι έγινε ? Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δηλαδή τι έγινε ? Οταν πηγα να την φλασαρω απο CMW μου είπε δεν μπορεί να την εγκαταστήσει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Οταν πηγα να την φλασαρω απο CMW μου είπε δεν μπορεί να την εγκαταστήσει. Κάτι θα κάνεις λάθος, έκανες factory reset από το cmw; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Κάτι θα κάνεις λάθος, έκανες factory reset από το cmw; Ναι κανονικά, ότι έγραφε στις οδηγίες ο τύπος. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juancho Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 ρε παιδια το ξερω οτι μπορει να ειναι οφ τοπικ αλλα αρχισα να βαριεμαι την αναμονη για να παρω το συγκεκριμενο τηλ! ειναι απο τις 17 ιουνιου η παραγγελια μου στο βικμολ και τιποτα ακομα! εχετε καμια προταση αξιοπιστη σε αυτα τα χρηματα? το θελω σαν δευτερο να χαζευω λιγο ιντερνετ αλλα να εχει και μπαταρια για να μην το εχω και αγχος. υγ εχουμε καμια πληροφορηση για νεα φουρνια?? η σελινα μου ειπε πως δεν βγαζει πλακετες το εργοστασιο αλλα αυτο ηταν την τριτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Οταν πηγα να την φλασαρω απο CMW μου είπε δεν μπορεί να την εγκαταστήσει. Δοκίμασες να βάλεις κανένα άλλο recivery; Μήπως αυτό που έχεις Δεν είναι συμβατό με την ρομ πού πας να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Δοκίμασες να βάλεις κανένα άλλο recivery; Μήπως αυτό που έχεις Δεν είναι συμβατό με την ρομ πού πας να βάλεις. Οχι, μόνο ένα δοκίμασα. Αν βρω κάποιο άλλο θα το δοκιμάσω κι αυτό. Παιδια ξερει κανεις πως το κανουμε root το τηλεφωνο, γιατι με το framaroot δεν γινεται. ( Μηοως ξερει κανεις βρε παιδια πως να το καανω root. Προσπαθω με το framaroot αλλα ισως να μην ειναι το σωστο αρχειο γι αυτο δεν γινεται. Edited July 6, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 6, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Μηοως ξερει κανεις βρε παιδια πως να το καανω root. Προσπαθω με το framaroot αλλα ισως να μην ειναι το σωστο αρχειο γι αυτο δεν γινεται. Δοκίμασε το Root Genius και πες μας αν σου δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 (edited) Δοκίμασε το Root Genius και πες μας αν σου δούλεψε. Ναι δουλεψε, να'σαι καλα φιλε μου. Δοκίμασες να βάλεις κανένα άλλο recivery; Μήπως αυτό που έχεις Δεν είναι συμβατό με την ρομ πού πας να βάλεις. Mε το TWRP που δοκιμασα ουτε παλι το πηρε. Με ποιο αλλο να δοκιμασω? Edited July 6, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts