Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Bγήκε και το TWRP για το Ζ2, σιγά σιγά θα πληθύνουν οι custom ROM.

πότε άραγε θα έρθει και η άγια μέρα για root χωρίς ξεκλειδωμένη συσκευή...:wacko:

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Καλησπέρα και καλώς ήρθα και εγώ στην παρέα, κάτοχος από εχθές του Ζ2,πρώτες εντυπώσεις άριστες
Παναγιωτης

Καλησπέρα και καλώς ήρθα και εγώ στην παρέα, κάτοχος από εχθές του Ζ2,πρώτες εντυπώσεις άριστες

Καλοριζικο! Εγω το περιμενω Δευτερα!

Από θερμοκρασίες κ μπαταρία τι λέει παιδιά;

η μπαταρία είναι καλή..... από θερμοκρασία έχει κάτι προβλήματα όταν τραβάς 4K βίντεο

Φοβερά ανθεκτική συσκευή στο drop test!

Ίσως τελικά τα bezel που πολλοί κατηγορούν έχουν και ένα θετικό στην αντοχή.

Less is more...

Να κάνω μια ερώτηση σχετική με την αντοχή της ηλεκτροστατικής βαφής του σκελετού.

Ρωτώ για το μαύρο και ας πουν αυτοί που είχαν Ζ1 ή έχουν Ζ2 εάν ξεβάφει το μαύρο (θυμηθείτε το iPhone 5)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα στις κλήσεις; Εμένα προσωπικά δεν με ακούν καλά ειδικά όταν έχω ενεργοποιημένο την εξάλειψη θορύβου! Τι ρυθμίσεις έχετε στις κλήσεις;

Βιαστηκές ερωτήσεις ;-)

Η βιασύνη υπάρχει γιατί τυπικά έως και 13/6 μπορώ να επιστρέψω την συσκευή. Προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει:

1) Με τα πάντα ανοιχτά βέβαια και stamina mode on, προσωπικά κάθε βράδυ το κινητό είναι στο 30% και συνήθως φορτίζω. Όλοι έτσι είστε; Διαβάζω για 1.5 μέρα σε πολλούς, μήπως έχω πάρει τζούφιο μοντέλο;

2) Κάμερα, μήπως το πρόβλημα δεν είναι σε 4Κ μόνο; Δεν χρησιμοποιώ πολύ την φωτογραφική μηχανή, αλλά έχω πετύχει 2 καταστάσεις που όταν πήγα να βγάλω πολλαπλές φωτογραφίες, μου έβγαλε πως πρέπει να κλείσει η κάμερα. Η 2η σήμερα, ενώ ήμουν σε κολυμβητήριο (όχι μέσα) και ενώ είχα βγάλει 10 αλλεπάλληλες φωτογραφίες την ανιψιά μου. Είμαστε με τα καλά μας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αξίζει να κάνω κίνηση για αντικαταστάτη ή τελικά όλοι τα ίδια έχουμε; Η αντικατάσταση στο Amazon είναι πως σου στέλνουν το καινούργιο άμεσα, οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα, το θέμα είναι αν αξίζει ή όχι.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

ΥΓ

Και ότι δεν έχει βγει ακόμα root με εκνευρίζει πολύ. Τι περιμένουν, πάντα λέω χωρίς να χάσεις τα DRM Keys.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Εγώ πάντως απόλυτα ευχαριστημένος είμαι και μου βγάζει 2 ημέρες(το μοναδικό μετά το g2)

Θέματα με τις φωτός δεν έχω,η θερμοκρασία με το τελευταίο update έχει βελτιωθεί όταν σερφάρω με 3g και γενικά η συσκευη είναι απροβλημάτιστη.

Το μόνο που παρατήρησα με το τελευταίο update ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά των volume button σε σχέση με το bt hands free.

Δηλαδή όταν χαμηλώνω η αύξανω την ένταση από το hands free το κάνει και στο κινητό παράλληλα ενώ πριν δεν ήταν έτσι.

Πάντα πριν το είχα στο μέγιστο στο κινητό και απλά αυξομειώνα από το bt χωρίς να ανεβοκατεβαίνει στο κινητό.

Τώρα αυτά με τις φωτός με προβληματίζουν και αν έχεις δοκιμάσει hard reset από τότε που το πήρες και ειδικά με το τελευταίο update και έχεις τα ίδια,γυρνα το πίσω μιας και θα πάρεις και τελευταία παρτίδα από μέσα Μάιου και έπειτα λογικά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Προτείνω όσοι το έχουν αγοράσει από Amazon.de και μπορούν ακόμα να κάνουν replacement, να στείλουν mail στο Amazon. Μίλησα με κάποιον σήμερα, και μου είπε πως πολλά κομμάτια που έχουν φύγει έχουν το πρόβλημα αυτό με την κάμερα, για αυτό και εδώ και λίγες μέρες δεν το πουλάνε και περιμένουν μια απάντηση από Sony. Έχουν δεσμεύσει 315 κομμάτια που έχουν στην αποθήκη και περιμένουν να δουν τι θα γίνει.

Κάντε τεστ αν έχετε ίδιο πρόβλημα, αν ναι, γρήγορα για να μπείτε στην λίστα. Το Site αφήνει μόνο να πάρεις τα λεφτά πίσω, αν το κάνετε μέσω email, σας κρατάνε σε κάποια ειδική λίστα που έχουν για replacement unit.

ΥΓ

Το ίδιο κάνει report και αυτός εδώ:

http://www.amazon.de/gp/cdp/member-reviews/A1VTJ13LXSMPM7/ref=cm_cr_pr_auth_rev?ie=UTF8&sort_by=MostRecentReview

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Προτείνω όσοι το έχουν αγοράσει από Amazon.de και μπορούν ακόμα να κάνουν replacement, να στείλουν mail στο Amazon. Μίλησα με κάποιον σήμερα, και μου είπε πως πολλά κομμάτια που έχουν φύγει έχουν το πρόβλημα αυτό με την κάμερα, για αυτό και εδώ και λίγες μέρες δεν το πουλάνε και περιμένουν μια απάντηση από Sony. Έχουν δεσμεύσει 315 κομμάτια που έχουν στην αποθήκη και περιμένουν να δουν τι θα γίνει.

Κάντε τεστ αν έχετε ίδιο πρόβλημα, αν ναι, γρήγορα για να μπείτε στην λίστα. Το Site αφήνει μόνο να πάρεις τα λεφτά πίσω, αν το κάνετε μέσω email, σας κρατάνε σε κάποια ειδική λίστα που έχουν για replacement unit.

ΥΓ

Το ίδιο κάνει report και αυτός εδώ:

http://www.amazon.de/gp/cdp/member-reviews/A1VTJ13LXSMPM7/ref=cm_cr_pr_auth_rev?ie=UTF8&sort_by=MostRecentReview

Ουουα τρόμαξα με αυτά που ανέφερες.

Πάντως το δικό μου δεν έχει τέτοιο θέμα,ευτυχώς διότι έχει περάσει ο μήνας προ πολλού.

Αλλά βλέπω συνεχίζει να το πουλάει το amazon,de εκτός αν εικονικά το έχει αφήσει ανοιχτά τις παραγγελίες.

Σωστά, ξέχασα να αναφέρω πως μιλώ για το άσπρο μοντέλο. Στο άσπρο λοιπόν θα δείτε πως μπαίνοντας (http://www.amazon.de/gp/product/B00IKFASC2/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=ce-de) και αφού έχετε επιλέξει από την ίδια την Amazon και όχι κάποιο άλλο μεταπωλητή, πως έχει το εξής παράθυρο με ένα κίτρινο θαυμαστικό:

Artikel wird überprüft

Im Moment ist dieser Artikel nicht direkt über Amazon.de erhältlich. Kunden haben uns informiert, dass der erhaltene Artikel von der Beschreibung auf der Website abweicht.

Wir arbeiten bereits an einer schnellen Lösung. Möglicherweise ist dieser Artikel über einen Drittanbieter zu bestellen.

=

Item is checked at the moment this item is not available directly from Amazon.de. Customers have informed us that the article is from the description differs on the website. We are already working on a quick fix. Maybe this article can be ordered through a third party.

Εγώ πλέον έχω καταχωρηθεί άρα και να λήξει η περίοδος που μπορώ να το επιστρέψω, μπορώ να ζητήσω εκ νέου αντικατάσταση. Είδωμεν.

Κάτι άλλο, ώστε να δοκιμάσω και το Hard Reset. Μιας και δεν έχω κάνει root το κινητό, και άρα δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το Titanium Backup, ξέρετε κάποια εφαρμογή που να μου κάνει τα πάντα backup + apps δηλαδή ώστε να πάρω ένα και να πατήσω το hard reset? Μήπως φτιάξουν τα προβλήματα με την κάμερα.

---------------

Παιδιά ΣΟΣ. Έχει μαζέψει το κινητό υγρασία στο τσαμάκι της κάμερας. Πως έγινε τώρα αυτό; Πήγα να βγάλω φώτο και το συνειδητοποίησα! Τι να κάνω;

το ειδα σημερα παιδια στο media markt και ομολογο οτι εντυπωσιάστηκα πολύ το σκέφτομαι σοβαρά μετά από συνεχόμενα 3-4 χρονια στην σαμυ (τωρα εχω s4) να το δώσω και να στραφώ στην sony και βασικά στο συγκεκριμένο. πραγματικά φοβερή οθόνη πολύ λίγο ποιο μεγάλο απο δικο μου γρήγορο πολύ θα έλεγα φανταστική κάμερα λίγο ο ηχος μου φάνηκε χαμηλός αλλά με τα update πιστεύω θα βελτιωθεί. ειδομεν παιδιά. περιμένω και τις δίκες σας εντυπώσεις όποιος βέβαια το έχει.

οχι ακομα ειναι ακριβο και δευτερος ας φυγουν η πρωτες παρτιδες που μπορει να βγουν ελατωματικες και μετα θα εχει και χαμυλοτερη τιμη

το ειδα σημερα παιδια στο media markt και ομολογο οτι εντυπωσιάστηκα πολύ το σκέφτομαι σοβαρά μετά από συνεχόμενα 3-4 χρονια στην σαμυ (τωρα εχω s4) να το δώσω και να στραφώ στην sony και βασικά στο συγκεκριμένο. πραγματικά φοβερή οθόνη πολύ λίγο ποιο μεγάλο απο δικο μου γρήγορο πολύ θα έλεγα φανταστική κάμερα λίγο ο ηχος μου φάνηκε χαμηλός αλλά με τα update πιστεύω θα βελτιωθεί. ειδομεν παιδιά. περιμένω και τις δίκες σας εντυπώσεις όποιος βέβαια το έχει.

Η συσκευή είναι οτι καλύτερο έχει κατασκευάσει η Sony και μια συσκευή που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς σε όλους τους τομείς.

Οθόνη

Αυτονομία

Ποιότητα κατασκευής

Smoothness

Κάμερα.

Τα οποία θέματα με το 4k(που τα ίδια θέματα έχουν πάνω κάτω και άλλοι εξίσου) δεν ακυρώνει την οποία άριστη υλοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής και ούτε τυχων ελλατωματικες παρτίδες που μπορεί να κάτσουν στον οποιοδήποτε που και για αυτό το λόγω υπάρχει το DOA που πρέπει όλοι να κάνουμε χρήση του αν παρατηρήσουμε οποιοδήποτε μη φυσιολογική λειτουργία.

Η συσκευή είναι οτι καλύτερο έχει κατασκευάσει η Sony και μια συσκευή που θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς σε όλους τους τομείς.

Οθόνη

Αυτονομία

Ποιότητα κατασκευής

Smoothness

Κάμερα.

Τα οποία θέματα με το 4k(που τα ίδια θέματα έχουν πάνω κάτω και άλλοι εξίσου) δεν ακυρώνει την οποία άριστη υλοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής και ούτε τυχων ελλατωματικες παρτίδες που μπορεί να κάτσουν στον οποιοδήποτε που και για αυτό το λόγω υπάρχει το DOA που πρέπει όλοι να κάνουμε χρήση του αν παρατηρήσουμε οποιοδήποτε μη φυσιολογική λειτουργία.

φιλε μου το εχεις εσυ το κινητο? εντυπώσεις?

φιλε μου το εχεις εσυ το κινητο? εντυπώσεις?

Για εμένα το πρώτο κινητό της σειράς Z και απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή στα παραπάνω που ανέφερα στον 1.5 μήνα που την έχω.

Το 99% από αυτά που ήθελα και απαιτούσα από την Sony μου τα προσφέρει,για αυτό και την επέλεξα.

Το 1% είναι κυρίως στο θέμα μέγεθος συσκευής και κράτημα στο χέρι που θα το ήθελα να είναι πιο βολικό,αλλά ένταξη κάνω έναν συμβιβασμό στην τελική :p

Για εμένα το πρώτο κινητό της σειράς Z και απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή στα παραπάνω που ανέφερα στον 1.5 μήνα που την έχω.

Το 99% από αυτά που ήθελα και απαιτούσα από την Sony μου τα προσφέρει,για αυτό και την επέλεξα.

Το 1% είναι κυρίως στο θέμα μέγεθος συσκευής και κράτημα στο χέρι που θα το ήθελα να είναι πιο βολικό,αλλά ένταξη κάνω έναν συμβιβασμό στην τελική :p

για το μεγεθος φιλε μου λιγο μεγαλυτερο ειναι το Ζ μην φανταστεις και τεραστιο κιολας το συγκρινα σημερα με το s4 που εχω ενταξει και εγω θα συμβιβαστο δεν λεω αλλα γενικα ειναι φανταστικο εχει φοβερει οθωνη και δεν κολαει πουθενα στο λιγο ετσι που το ειχα στα χερια μου. εσυ κιολας που το εχεις τοσο καιρο θα ξερεις παραπανω. να σε ρωτησω στην εισερχομενες κλησεις ακουγετε και στα 2 υχεια πανω και κατω? ειναι ικανοποιητικος ο ηχος?

για το μεγεθος φιλε μου λιγο μεγαλυτερο ειναι το Ζ μην φανταστεις και τεραστιο κιολας το συγκρινα σημερα με το s4 που εχω ενταξει και εγω θα συμβιβαστο δεν λεω αλλα γενικα ειναι φανταστικο εχει φοβερει οθωνη και δεν κολαει πουθενα στο λιγο ετσι που το ειχα στα χερια μου. εσυ κιολας που το εχεις τοσο καιρο θα ξερεις παραπανω. να σε ρωτησω στην εισερχομενες κλησεις ακουγετε και στα 2 υχεια πανω και κατω? ειναι ικανοποιητικος ο ηχος?

Στις εισερχομενες κλήσεις ακούγεται από κάτω,και με το τελευταίο update έχει δυναμώσει η ένταση του ήχου,αλλά σίγουρα επιδέχεται βελτίωση έτσι ώστε να ακούγεται και από τα 2 ηχεία.

Υπάρχει κατάλληλο mod που μπορείς να βάλεις η θα περιμένουμε νέο update μήπως και ξέμπλοκαρει η Sony και από τα 2 ηχεία ώστε να ακούγεται στις κλήσεις.

Σε μουσική και με τα 2 ηχεία είναι σαφέστατα καλύτερα τα πράγματα.

Άμα βάλεις κανα δυνατό μουσικό κομμάτι mp3 για ringstone πιστεύω θα σε καλύψει καλύτερα.

Τώρα άμα εργάζεται σε αρκετά θορυβώδες περιβάλλον η συχνάζεις τακτικά κάπου πχ club/cafe με δυνατή μουσική εκεί μπορεί λίγο να δυσκολευτείς λίγο παραπάνω.

Πάντως έχει άψογο και πολυ ευδιάκριτο και αρκετά μεγάλο led notification για χαμένα συμβάντα άμα τύχει κάπου με αρκετό θόρυβο πχ club όπως μου έχει τύχει να μην ακούσω την κλήση.:p

Edited by alextrela

Στις εισερχομενες κλήσεις ακούγεται από κάτω,και με το τελευταίο update έχει δυναμώσει η ένταση του ήχου,αλλά σίγουρα επιδέχεται βελτίωση έτσι ώστε να ακούγεται και από τα 2 ηχεία.

Υπάρχει κατάλληλο mod που μπορείς να βάλεις η θα περιμένουμε νέο update μήπως και ξέμπλοκαρει η Sony και από τα 2 ηχεία ώστε να ακούγεται στις κλήσεις.

Σε μουσική και με τα 2 ηχεία είναι σαφέστατα καλύτερα τα πράγματα.

Άμα βάλεις κανα δυνατό μουσικό κομμάτι mp3 για ringstone πιστεύω θα σε καλύψει καλύτερα.

στο media markt που το δοκιμασα φιλε μου εβαλα ηχους στα εισερχομενα εβαλα το αυτι μου στο επανω ηχειο και τον ακουγα και απο εκει. εσενα δεν ακουγετε απο το επανω? το εχεις τσεκαρει?

στο media markt που το δοκιμασα φιλε μου εβαλα ηχους στα εισερχομενα εβαλα το αυτι μου στο επανω ηχειο και τον ακουγα και απο εκει. εσενα δεν ακουγετε απο το επανω? το εχεις τσεκαρει?

Αν το τσεκαρες από το κινητό από τις ρυθμίσεις και το έβαλες να παίξει μόνο του για δοκιμή τότε ναι ακούγεται από τα 2 ηχεία,αλλά σε πραγματικές κλήσεις μόνο από κάτω ακούγεται.

Αν το τσεκαρες από το κινητό από τις ρυθμίσεις και το έβαλες να παίξει μόνο του για δοκιμή τότε ναι ακούγεται από τα 2 ηχεία,αλλά σε πραγματικές κλήσεις μόνο από κάτω ακούγεται.

αααα οκ απλα τοτε περιμενεις καποιο update για να παιξει και απο το επανω ετσι? απο που το εχεις παρει φιλε μου? ξερεις κυκλοφορουν και brand?

• The title was changed to Sony Xperia Z2