mutunas Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 To spigen ειναι σιγουρα κορυφαιο γυαλι αλλα πολυ ακριβο. Σε αυτο που λες για τον ιριδισμο, ισως να εχεις δικιο. Οσο για το καλωδιο, ετσι οπως το λες το βαζω, αλλα το τηλεφωνο δεν το καταλαβαινει καν οτι κατι συνδεθηκε. Αυτο εδω εχω παρει: http://www.ebay.com/itm/111389202940?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=410371023022&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αραγε ομως με γυαλι μπρος πισω χωραει σε βαση φορτισης? Αν χωραει και εχεις ακομα τη βαση που μου λες σε μαυρο χρωμα, στειλε μου μηνυμα αν θες να την πουλησεις. τότε μάλλον είναι προβληματικό το καλώδιο... αν μπορείς μέτρησε με ένα πολύμετρο αν φέρνει τάση στους ακροδέκτες του. τη βάση την έχω πουλήσει, αλλά γενικά είχε αρκετά μπόσικα, οπότε θα χωράει άνετα με το 2πλο γυαλί. αλλά προσωπικά βρίσκω πολύ πιο εύχρηστη τη λύει του μαγνητικού καλωδίου / αντάπτορα σε σχέση με τη βάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickmostro Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 To spigen ειναι σιγουρα κορυφαιο γυαλι αλλα πολυ ακριβο. Σε αυτο που λες για τον ιριδισμο, ισως να εχεις δικιο. Οσο για το καλωδιο, ετσι οπως το λες το βαζω, αλλα το τηλεφωνο δεν το καταλαβαινει καν οτι κατι συνδεθηκε. Αυτο εδω εχω παρει: http://www.ebay.com/itm/111389202940?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=410371023022&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αραγε ομως με γυαλι μπρος πισω χωραει σε βαση φορτισης? Αν χωραει και εχεις ακομα τη βαση που μου λες σε μαυρο χρωμα, στειλε μου μηνυμα αν θες να την πουλησεις. Εχω γυαλι τοποθετημενο μονο μπροστα και στην βαση της Sony χωραει ισα-ισα. Παράθεση Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1 iPad mini-> iPad Air 2 Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπερα παιδια. Εκανα εξαγωγη των επαφων στην sd και μου εγραψε πριν την εξαγωγη οτι "θα γινει εξαγωγη των επαφων πλην των περιορισμενων στοιχειων των επαφων".τι εννοει.? Τα πεδια των επαφων δεν θα αποθηκευθουν ολα. Εχει σημασια μεγαλη για μενα γιατι εχω 2.500 επαφες λογο επαγγελματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλησπερα παιδια. Εκανα εξαγωγη των επαφων στην sd και μου εγραψε πριν την εξαγωγη οτι "θα γινει εξαγωγη των επαφων πλην των περιορισμενων στοιχειων των επαφων".τι εννοει.? Τα πεδια των επαφων δεν θα αποθηκευθουν ολα. Εχει σημασια μεγαλη για μενα γιατι εχω 2.500 επαφες λογο επαγγελματος 2.500?????? :eek::eek: Στο υπουργειο δουλευεις? Χαχα Κανε καλυτερα συγχρονισμο με gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 2.500 δεν ειναι πολλες... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ξέρει κάποιος αν υπαρχή μαγνητική φόρτιση που να δουλεύει πάνω από την ή θήκη που να επιτρέπει την μαγνητική φόρτιση? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ξέρει κάποιος αν υπαρχή μαγνητική φόρτιση που να δουλεύει πάνω από την ή θήκη που να επιτρέπει την μαγνητική φόρτιση? :D το καλώδιο μαγνητικης φορτισης μπαίνει και με θηκη. αρκει να υπαρχει άνοιγμα βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ήρθε σήμερα και η θήκη από ebay. Μια χαρά δίνει άλλο στυλ στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλύπτει καλά τις γωνίες; γενικά το κρατάει καλά το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλησπερα παιδια.πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης με το τερατακι.Δεν περιμενα να βγαζει τοσο καλες φωτο.που να ειχε και ξενον.Αμαν αυτη η σονυ...κανε μια ολοκληρωμενη δουλεια αφου εχεις την τεχνογνωσια<βλεπε satio>..:τεσπα....ακομη και οι φωτο με το ψοφιο φλας παρολο τον θορυβο εχουν φυσικοτητα....τα φλας των γκαλαξυ που ειχα ,δυνατοτερο μεν αλλα ψυχρο.......ηθελα να ρωτησω...το ασπρο φοντο στα μηνυματα μπορουμε να το αλλαξουμε?Δεν βρηκα κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλύπτει καλά τις γωνίες; γενικά το κρατάει καλά το κινητό; Ναι μια χαρά ειδικά τις γωνίες γιατί τις αγκαλιάζει κ από τις τέσσερις πλευρές. Άσε που δίνει μια σοβαρότητα επιπλέον με το στυλ της και το δέρμα. Αξίζει η αγορά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλησπερα παιδια.πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης με το τερατακι.Δεν περιμενα να βγαζει τοσο καλες φωτο.που να ειχε και ξενον.Αμαν αυτη η σονυ...κανε μια ολοκληρωμενη δουλεια αφου εχεις την τεχνογνωσια<βλεπε satio>..:τεσπα....ακομη και οι φωτο με το ψοφιο φλας παρολο τον θορυβο εχουν φυσικοτητα....τα φλας των γκαλαξυ που ειχα ,δυνατοτερο μεν αλλα ψυχρο.......ηθελα να ρωτησω...το ασπρο φοντο στα μηνυματα μπορουμε να το αλλαξουμε?Δεν βρηκα κατι.... Aν έβαζε φλας xenon θα έπρεπε να αποχαιρετήσεις τα 8.2 χιλιοστά πάχους που απολαμβάνεις. ;) Όχι δεν αλλάζει το χρώμα.. Μόνο με άλλη εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minepo Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 καλησπερα παιδια.πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης με το τερατακι.Δεν περιμενα να βγαζει τοσο καλες φωτο.που να ειχε και ξενον.Αμαν αυτη η σονυ...κανε μια ολοκληρωμενη δουλεια αφου εχεις την τεχνογνωσια<βλεπε satio>..:τεσπα....ακομη και οι φωτο με το ψοφιο φλας παρολο τον θορυβο εχουν φυσικοτητα....τα φλας των γκαλαξυ που ειχα ,δυνατοτερο μεν αλλα ψυχρο.......ηθελα να ρωτησω...το ασπρο φοντο στα μηνυματα μπορουμε να το αλλαξουμε?Δεν βρηκα κατι.... Σου απάντησα πιο πάνω. Μήνυμα 2489! Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τα σκρουτζομάγαζαν τρελάθηκαν. Ο πιό φτηνός που το έχει σε απόθεμα το δίνει 360 Ευρώ και τα επίσημα το δίνουν 399 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Όλα έν αναμονή των εξελίξεων φίλε μου,αν ρίξει κανόνι η χώρα δύσκολα μετά κάποιος να αγοράζει κινητά οι περισσότεροι θα βολευτουν με αυτά που έχουν ,άρα έχουν πάψει να εισάγουν τα μαγαζιά ή κρατούν ψηλά τις τιμές σε περίπτωση πτώχευσης πάλι όπου θα υποτιμηθουν οι καταθέσεις για να υπάρξει ισοτιμία με την δραχμουλα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τα σκρουτζομάγαζαν τρελάθηκαν. Ο πιό φτηνός που το έχει σε απόθεμα το δίνει 360 Ευρώ και τα επίσημα το δίνουν 399 :D Αστα να πανε! Πηραν την ανηφορα οι τιμες! Το ζαχαρωνω τοσο.καιρο :(! Ελπιζω να ξαναπεσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αστα να πανε! Πηραν την ανηφορα οι τιμες! Το ζαχαρωνω τοσο.καιρο :(! Ελπιζω να ξαναπεσει! θες το δικο μου?:lol: Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 παιδια γιατι ο ηχος στις ειδοποιησεις ακουγεται τοσο χαμηλα.?στην επιλογη ακουγεται καμπανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έλα μου ντε και εγώ έχω αυτήν την απορία. Όπως και Όταν βάζω ανοιχτή ακρόαση μια συνομιλία,Η Όταν χτυπάει σε κλήση. Ελπίζω να το διορθώσουν πάντως Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αυτό με τον ήχο να χτυπάει ποιο δυνατά μόνο με root. Το αγόρασα Μάιο πρώτη φορά και Ιανουάριο 15 δεύτερη φορά...όσες αναβαθμίσεις έχει πάρει ο ηχος είναι ίδιος..έχουνε πει ότι οφείλεται στο ότι είναι αδιάβροχο. Έτσι είχα διαβάσει στις αρχές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Γνωριζουμε ποτε θα παρει αναβαθμιση και τι θα βελτιωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έχω ένα θεματάκι με τον θόρυβο που ακούει ο συνομιλητής μου όταν μιλάω με τα ακουστικά, ξέρει κανείς πως λύνεται αυτό το θέμα; Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Αυτό με τον ήχο να χτυπάει ποιο δυνατά μόνο με root. Το αγόρασα Μάιο πρώτη φορά και Ιανουάριο 15 δεύτερη φορά...όσες αναβαθμίσεις έχει πάρει ο ηχος είναι ίδιος..έχουνε πει ότι οφείλεται στο ότι είναι αδιάβροχο. Έτσι είχα διαβάσει στις αρχές Ο ήχος ειδοποίησης, είναι χαμηλός, γιατί αν παρατηρήσετε χτυπάει μόνο το κάτω ηχείο. Το έχουν κάνει έτσι για αποφυγή τραυματισμών στο αυτί. Είναι κακό όμως γιατί ενώ το κινητό έχει πολύ καλή ηχητική απόδοση, χάνεις το 50% της έντασης, έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Έχω ένα θεματάκι με τον θόρυβο που ακούει ο συνομιλητής μου όταν μιλάω με τα ακουστικά, ξέρει κανείς πως λύνεται αυτό το θέμα; Πανε στις ρυθμισεις κλησεων και απενεργοποιησε την εξαλειψη θορυβου μικροφωνου. Υγ. Σημερα στα παμπλικ εβαλα το μοτο χ 2 γενια διπλα στο ζετακι μου και παρολο που ειναι και τα δυο στις 5.2" το ζετακι υψωνεται κανα εκατοστο πιο πανω χαχαχα. Πολυ καλη συσκευη το μοτο χ αδικημενο ως non-promoted και αυτο..πολυ καλυτερο απο κατι σ5. Edited February 6, 2015 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 http://www.digitallife.gr/sony-xperia-z2-z3-android-lollipop-18258 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts