Solidarity Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Παιδια μου χουν σπασει τα νευρα με το marshmellow 1) με την απαραδεκτο ram management που κραταει 3 εφαρμογες μονο στη ενεργες και 2) με τα wifi disconnects ! Πηγες κανεις σε 5.1.1 μετα απο marshmellow?το σκέφτομαι σοβαρα Εχεις κατεβασει την τελευταια , την 575 νομιζω; Επισης εκανες καθαρο install ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Εχεις κατεβασει την τελευταια , την 575 νομιζω; Επισης εκανες καθαρο install ; Ναι την 575 εχω και εννοείται με καθαρό install την εβαλα! Απο οτι φαίνεται θα ξανακανω ενα καθαρο install μεσα απο pc companion :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Να σας παραθέσω και εγώ με την σειρά μου το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχω το κινητό 1,5 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά εδώ και 1-2 μήνες μου έκανε νούμερα η κανονική φόρτιση και φόρτιζα με την μαγνητική, όπου και αυτή καμιά φορά δεν έπαιζε αλλά μάλλον εκεί φταίνε οι αντάπτορες από το eBay, οπότε το κινητό πήγε στα solutions ( πρώην arvando ). Το ακριβώς πρόβλημα είναι ότι βάζοντας το καλώδιο φόρτισης μία άναβε ο κεραυνός φόρτισης στην μπαταρία μία έσβηνε και αυτό σε μία συχνότητα ανά 1-5 δεύτερα, το εκνευριστικό είναι ότι άναβε η οθόνη εγώ την έσβηνα και αυτή σε κάθε προσπάθεια φόρτισης ξαναάναβε, το κουλό είναι ότι καμιά φορά με άλλο καλώδιο έδειχνε να δουλεύει, έτσι πέταξα και 2 καλώδια από τα 6-7 που έχω διάσπαρτα, αλλά στο τέλος το έκανε με όλα τα καλώδια όποτε θυμότανε. Το κρατήσανε από την περασμένη Δευτέρα και το πήρα την Παρασκευή, γράψανε για αναβάθμιση ( εγώ είδα το ίδιο λογισμικό που είχα ) γράψανε για αλλαγή θύρας φόρτισης και μου δώσανε και έναν καινούργιο φορτιστή, ok λέω αλλά φτάνοντας στο σπίτι βλέπω ότι έκανε τα ίδια, το πάω Δευτέρα πρωί με το που ανοίγουν κάνοντάς τους τα παράπονα μού για μη επισκευή και για στέρηση κινητού μία εβδομάδα ακόμα, η κοπέλα μίλησε με τεχνικό και της είπε ότι Δευτέρα απόγευμα θα είναι έτοιμο, ok σκέφτομαι δεν τρέχει τίποτα είμαστε στην 8η ημέρα χωρίς κινητό αλλά θα το έχω σήμερα…… Μπα μέχρι στιγμής ψάχνουνε ακόμα για κάποιο ανταλλακτικό. Κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι γιατί να φύγω από την Samsung που η επισκευή στο Χαϊδάρι τουλάχιστον γίνεται συνήθως μέσα σε 1 ώρα !!! Ελπίζω να μην κούρασα :rolleyes::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 αρχισε να βγαινει η 23.5.A.1.291 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2627 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 εχει καποια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Επαναφέρει την stamina, δεν ξέρω αν έχει και κάποιες άλλες διορθώσεις Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Ηρθε σε κανέναν το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ηρθε σε κανέναν το update? Σε εμένα ήρθε η 23.5.A.1.291 αλλά μετά από επισκευή που παρέλαβα την συσκευή εχτές. Ναι Stamina και Ultra Stamlina υπάρχουν πάλι αλλά δεν μπορώ να κάνω κάποια σύγκρισή γιατί είχα μέσα μπαταρία 1,5 έτους και τώρα έχω καινούργια, οπότε ??? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Παιδιά καλησπέρα !!! Έχω περάσει την τελευταία EXISTENZ 5.0.0 marshmallow και έχω θέμα με την micro SD 128gb. Την βλέπει μόνο για διάβασμα και όχι για εγγραφή. Στο titanium backup pro δεν μου την εμφανίζει, δεν την βλέπει καθόλου !!! Έχω διαβάσει στο ίντερνετ για θέματα που υπάρχουν με την marshmallow και την εξωτερική μνήμη micro SD. Γνωρίζει κανείς σας κάτι;; Καλό Δεκαπενταύγουστο !!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Καλησπέρα , έχω μεινει στην 5.0.2 ακομα.. Λεω να βαλω την marshmallow , αλλα δεν ξέρω τι παζει με bugs και μπαταρια. Επισης μπορει να γινει root? Υπάρχει καποιο link ? *Το ξερω οτι σιγουρα θα εχουν απαντηθει και οι 2 ερωτησεις μου. αλλα επειδη το έχω αφήσει το άθλημα, και εινα και πολλές οι σελίδες :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Παίδες τι φάση; Μου ήρθε ένα τετριμμενο update και ενώ φοράω existenz http://i66.tinypic.com/24fab9x.png Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παίδες τι φάση; Μου ήρθε ένα τετριμμενο update και ενώ φοράω existenz http://i66.tinypic.com/24fab9x.png Μπορεί να σου ήρθε αλλά μάλλον δεν θα μπορεί να την κάνει εγκατάσταση ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Μπορεί να σου ήρθε αλλά μάλλον δεν θα μπορεί να την κάνει εγκατάσταση ;-) Τώρα δεν μου την εμφανίζει χαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 .291 και σε μένα. Ερώτηση, για να την περάσω, χρειάζεται μετά και ένα factory reset? Εϊναι σημαντική αναβάθμιση ή όχι;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 .291 και σε μένα. Ερώτηση, για να την περάσω, χρειάζεται μετά και ένα factory reset? Εϊναι σημαντική αναβάθμιση ή όχι;; ναι ειναι. οχι δε χρειαζεται. Αν φυσικα εχεις χρονο ποτε δεν βλαπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 βασικά την εκανα λιγότερο από μήνα για να βάλω την ΜΜ, και ψιλοβαριέμαι πάλι backup klpklp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 βασικά την εκανα λιγότερο από μήνα για να βάλω την ΜΜ, και ψιλοβαριέμαι πάλι backup klpklp Παρακολούθησε το τότε και αν δεις περίεργες συμπεριφορές του πατάς μια καθαρή. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Αυτο ακριβως. Και μονο που φερνει πισω τη σταμινα είναι must have! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Καλημέρα σας Έχω ένα Z2 για την γυναίκα μου και με έχει κάνει κάτι τρελά με κάμερα και μπαταρία και θέλω να το ρουταρω και να το στεισω από την αρχή.... Τώρα έχω τη τελευταία αναβάθμιση που μου έκανε σε σύνδεση με τον υπολογιστή και είναι η MM. Που μπορώ να βρω έναν αναλυτικό οδηγό ώστε να το ρουταρω? Πρέπει κάτι να προσέξω δεν έχω ξανά ρουταρει zony σε άλλες συσκευές έχω μια εμπειρία... Ευχαριστώ Κάνεις ρε παιδιά! Edited August 22, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Κάνεις ρε παιδιά! για δες φιλε αυτο πρεπει να ειναι http://forum.xda-developers.com/xperia-z2/general/tool-rooting-23-5-1-291-supersu-t3437280 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Έχετε παρόμοια εμπειρία ?? Χάνεται που και που το τηλεφωνικό σήμα και επανέρχεται με επανεκκίνηση (vodafone) :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Τα ελληνικα z2 θα παρουν ποτε την αναβαθμιση; τοσα bug διορθωνει ας κουνηθουν λιγο......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Παλικάρια, θέλω την προσοχή σας. Της κουμπαρας μου το Ζ2 έσπασε την οθόνη και χάλασε το chat. Η οθόνη δεν ανταποκρινεται στην αφή. Το θέμα μου είναι τα δεδομένα μια και δεν έχουμε ούτε καν το Gmail για να ανακτησουμε τις επαφές, που είναι το ζητούμενο. Καμία ιδέα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Αλλαξε οθονη χωρις φορματ δε βλέπω κάτι αλλο σα λυση. Συνδεσε το πρωτα σε pc μήπως και παρεις κανενα backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokis Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Μετά την αναβάθμιση στη .291 μου ρουφάει την μπαταρία σε χρόνο dt, σε αναμονή μετά από λίγες ώρες έχει χάσει τη μισή μπαταρία, στη χρήση αφήστε τα. Μόνο δικό μου είναι το πρόβλημα ή το έχετε παρατηρήσει και άλλοι; Έννοείται έχω ρυθμίσει Stamina, απενεργοποίησα εφαρμογές που έτρεχαν στο backround κλπ. Αν γνωρίζετε κάποια συγκεκριμένη ενέργεια για να βελτιωθεί, πολύ θα με βοηθούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts