makis780 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Παιδιά καλησπέρα!! Γιατί δεν μπορώ να κάνω mirroring το κινητό μου, lollipop 5.0.2 (root) με την τηλεόραση LG smart TV 42" ; μήπως θέλει να πάρει αναβάθμιση για να βλέπει το κινητό μου; Δείτε τη σφάλμα βγάζει όταν πάει να συνδεθεί ---> http://s1.postimg.org/aqks3axvj/Screenshot_2015_05_01_01_37_51.png Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Σίγουρα γίνεται με την εφαρμογή mr number Ηθελα να ρωτήσω σχετικά με το Mr.Number δεν μπλοκάρει τα SMS? Μόνο τίς εισερχόμενες κλήσεις μπλοκάρει ? Διότι συνεχίζω να λαμβάνω μυνήματα απο το νούμερο που έχω μπλοκάρει . Γιατί αυτό ? Ευχαριστώ καλό μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Το Ζ2 έφτασε τα 399€!!! Ακόμα θυμάμαι που είχε ακουμπήσει τα 322.60€... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα!! Γιατί δεν μπορώ να κάνω mirroring το κινητό μου, lollipop 5.0.2 (root) με την τηλεόραση LG smart TV 42" ; μήπως θέλει να πάρει αναβάθμιση για να βλέπει το κινητό μου; Δείτε τη σφάλμα βγάζει όταν πάει να συνδεθεί ---> [/url] Και στο z3 δεν γίνεται σε εμένα ούτε και με την 4.4.4 με Samsung smart tv. Ούτε και στο tablet z3. Καποια πατατα εχει κανει η Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Καλημερα και καλο μηνα και απο μενα! Παρατηρησα οτι καμια φορα οταν παιρνω τηλεφωνο μου εμφανιζει πανω-πανω την πρασινη μπαρα με το ακουστικο η οποια θα επρεπε να εμφανιζεται μονον οταν παταω το κουμπι με τις εφαρμογες που ειναι ανοιχτες. Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1908 Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 (edited) Είχα πρόβλημα στην αφή μου το φτιάχνει η arvato πάλι πρόβλημα στην αφή έφταιγε το σασί τελικά και έκανε το πρόβλημα (ghost touch έκανε) μου το φτιάχνουν ξάνά. Τώρα άλλοο καινούργιο κάνει στο πισω το καπάκι ένα θόρυβο τακ τακ όταν το πατάς εκεί στην μπαταρία,κάτω από το sony το κάνει σε κανέναν άλλον? γιατί δεν θυμάμαι αν το έκανε πιο πριν. Από ότι κατάλαβα απο ενα video που είδα παίζει να μην μου βίδωσαν την μπαταρία οι έξυπνοι. Έχω βαρεθεί πραγματικά σε 5 μήνες πρέπει να φύγει 3η φόρα το τηλέφωνο!!! Καλημερα και καλο μηνα και απο μενα! Παρατηρησα οτι καμια φορα οταν παιρνω τηλεφωνο μου εμφανιζει πανω-πανω την πρασινη μπαρα με το ακουστικο η οποια θα επρεπε να εμφανιζεται μονον οταν παταω το κουμπι με τις εφαρμογες που ειναι ανοιχτες. Το εχει παρατηρησει αλλος αυτο? Ευχαριστω! Εμένα μου το κάνει συχνά Edited May 6, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Δεν ξέρω τι λέτε εγώ βλέπω τέλεια μπαταρία.... Root με δεδομένα ανοιχτά Edited May 2, 2015 by Dimitris_w Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εγώ βλέπω τέλεια μπαταρία.... Root με δεδομένα ανοιχτά Τι ειναι το + διπλα στην μπαταρια? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Τι ειναι το + διπλα στην μπαταρια? Λειτουργία stamina Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά καλό μήνα! Στα 280 μεταχειρισμένο πολύ λίγο καιρό αξίζει η συσκευή? Προφανώς ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά καλό μήνα! Στα 280 μεταχειρισμένο πολύ λίγο καιρό αξίζει η συσκευή? Προφανώς ε? Καλό μήνα!! Αν είναι σε καλή κατάσταση η συσκευή, εννοείται ότι η τιμή για μικρή χρήση είναι πολύ καλή!! Μπράβο!!! Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Λειτουργία stamina Με stamina δεν εχω δοκιμασει ποτε...Το κινητο το θελω να ειναι full potential. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλό μήνα!! Αν είναι σε καλή κατάσταση η συσκευή, εννοείται ότι η τιμή για μικρή χρήση είναι πολύ καλή!! Μπράβο!!! Το ψάχνω σε αυτή τη τιμή γιατί πλεον και καινούργιο είναι εξωφρενικη τιμή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ledbyzeppelin Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Kαλησπερα στην παρεα, ευτυχης κατοχος κι εγω του Sony Z2 εδω και μια βδομαδα. Το κινητο ειναι πολυ δυνατο , με top χαρακτηριστικα. Ηδη περασα με αναβαθμιση την τελευταια εκδοση του λογισμικου (Lollipop), και παει σφαιρα σε ολα. Η μπαταρια κραταει για πλακα 2 μερες, εκτος αν γραφεις 4Κ βιντεο συνεχεια η παιζεις παιχνιδια. Οσον αφορα την καμερα του, οντας φωτογραφος , θα πω οτι την μερα γραφει παρα πολυ καλα, και εκει που με εχει εκπληξει ειναι στην καταγραφη βιντεο 4Κ, οπου πραγματικα υπο το φως της μερας γραφει πολυ καλυτερη λεπτομερεια και απο καμερες dslr, βεβαια ξεχναμε το ζουμ, τη νυχτα, και το ρηχο βαθος πεδιου, αλλα το αποτελεσμα που δινει μαζι με το stabilizer ειναι παρα πολυ καλο για καταγραφη καθημερινων στιγμων και με το ατου του οτι εχουμε παντα το κινητο μαζι μας! Παραθετω παρακατω ενα μικρο κλιπ που εφτιαξα δοκιμαζοντας την καμερα χθες , κρατωντας την με το ενα χερι (ακομα και στο αμαξι οδηγωντας προς τον Λευκο Πυργο). Το αποτελεσμα που δινει ειναι πολυ καλο, και αφου περασε απο grading και μετατροπη σε 1080p , το παραθετω στο παρακατω κλιπ. Για τη μεγιστη ποιοτητα θεασης, δειτε το σε 1080p σε πληρη οθονη. :cool: Παράθεση To be a rock... and not to roll... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Sony details changelog for new Xperia Z2/Z3 series Lollipop update http://www.xperiablog.net/2015/05/05/sony-details-changelog-for-new-xperia-z2z3-series-lollipop-update/ New Lollipop update for Xperia Z2/Z3 series changelog – Ensured the lock screen / notification bar doesn’t indicate “no service” when the device has coverage – Added a Sony feature; bringing back the “close-all-button” in the activity menu, so you can easily close all apps at once – Unblocked devices with server policies (such as Exchange Active Sync for e-mail), to enable the new Lollipop lock-screen notifications – Ensured the LED light is lit across all sound modes – and no longer offset by “silent” – Made the necessary fixes to enable the easy movement of content from internal memory to external microSD card (something we saw affecting a few devices) – Improved messaging functionality in Ultra stamina mode – some conversations could not be opened before in Ultra stamina mode Ηδη το παιρνουν σε Σκανδιναβικες/Βαλτικες χωρες και ακολουθουν σταδιακα ολοι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ηθελα να ρωτήσω σχετικά με το Mr.Number δεν μπλοκάρει τα SMS? Μόνο τίς εισερχόμενες κλήσεις μπλοκάρει ? Διότι συνεχίζω να λαμβάνω μυνήματα απο το νούμερο που έχω μπλοκάρει . Γιατί αυτό ? Ευχαριστώ καλό μήνα Δεν το έχω δοκιμάσει σε SMS αλλά από ότι ισχυρίζεται ο προγραμματιστής (* Text blocking not available on Android 4.4/KitKat) δουλεύει αλλά όχι σε KitKat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Παιδιά σήμερα παρατήρησα κάτι γραμμούλες στο τζαμάκι της κάμερας. Έχουν όμως ίδια κλίση και αντίθετη φορά σαν να μην έγιναν τυχαία. Το έχω σε θήκη σιλικόνης από την πρώτη μέρα και δεν το βάζω ποτέ μαζί με κλειδιά ή με αιχμηρά μέρη. Μήπως έχουν και τα δικά σας και τζάμπα αγχώνομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Καλησπερα και απο μενα! Παρατηρησε κανεις αν συχνοτερα με την Lolipop του εμφανιζεται το μηνυμα περι σταματηματος καποιας εφαρμογης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Για z1 τίποτα? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Για z1 τίποτα? http://www.xperiablog.net/2015/05/08/new-lollipop-update-14-5-a-0-270-certified-for-xperia-z1-z1-compact-and-z-ultra/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 http://www.xperiablog.net/2015/05/08/new-lollipop-update-14-5-a-0-270-certified-for-xperia-z1-z1-compact-and-z-ultra/ Ευχαριστώ.. Όλη ή σειρά z δεν θα μείνει παραπονεμενη.. :) Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Γεια στη παρέα! Έχω ξανά γράψει εδώ αλλά τώρα πρόκειται να πάρω τη κινητήρα αυτή την τέταρτη κατα 99% και θα ήθελα να ρώτησε τα εξής: 1) πως είναι η lolli στο Ζ2 τελικά ?τρέχει γρήγορα? Είναι γενικά κομπλε?υπάρχουν battery drains?(φυσικά εννοώ να έχει γίνει επαναφορά εργοστασιακών και να υπάρχουν ακόμα θέματα) 2)η κάμερα βελτιώνεται με καποιο αλλο app σε βραδινή λήψη που έχω διαβάσει οτι είναι μέτρια ? Εντάξει μέρα βγάζει παρα πολύ ωραίες φωτο απο οτι έχω δει! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και θα χαρώ να γίνω μέλος της παρέας χωρίς προβλήματα με το κινητό :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 1) πως είναι η lolli στο Ζ2 τελικά ?τρέχει γρήγορα? Είναι γενικά κομπλε?υπάρχουν battery drains?(φυσικά εννοώ να έχει γίνει επαναφορά εργοστασιακών και να υπάρχουν ακόμα θέματα) με το καλό να παραλάβεις την κινητάρα. σίγουρα θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. το lollipop τρέχει άψογα στη συσκευή. εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα με την μπαταρία. ίσα ίσα που μου φαίνεται πως κρατάει περισσότερο. εγκατάσταση έκανα σε rooted 4.4.4 με αυτό τον οδηγό και όλα κύλισαν ρολόι, χωρίς να χάσω εφαρμογές ή δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 με το καλό να παραλάβεις την κινητάρα. σίγουρα θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος. το lollipop τρέχει άψογα στη συσκευή. εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα θέμα με την μπαταρία. ίσα ίσα που μου φαίνεται πως κρατάει περισσότερο. εγκατάσταση έκανα σε rooted 4.4.4 με αυτό τον οδηγό και όλα κύλισαν ρολόι, χωρίς να χάσω εφαρμογές ή δεδομένα Ναι ε τρέχει άψογα?:D:D:D:D Καλύτερα απο κιτκατ φιλέ? Ωραία ήμουν 99% στο να το παρω τώρα το έκανα 100%!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ναι ε τρέχει άψογα?:D:D:D:D Καλύτερα απο κιτκατ φιλέ? Ωραία ήμουν 99% στο να το παρω τώρα το έκανα 100%!! ναι. έκανε πολύ καλή δουλειά η sony. εγώ βλέπω και καλύτερη μπαταρία και περισσότερη ελεύθερη μνήμη. πάρα πολύ ευχαριστημένος με την αναβάθμιση. και με την ,28 που διορθώνει κάποια μικροπροβλήματα, όλα τέλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts