Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

https://www.dropbox.com/s/vy5prcaz6h26w2d/update-sdcard1-rw.zip?dl=0

https://cdn.fbsbx.com/hphotos-xat1/v/t59.2708-21/11110333_911460598906947_2119571432_n.zip/flash_removed_apps.zip?oh=62308b9e08db6ace41351c6629fdf627&oe=55346AF9&dl=1

https://www.dropbox.com/s/fpzkobcdp9h5o9q/bloatware-removal-script-safeboot%20%281%29.zip?dl=0

πρεπει να περασετε την 690 καθαρη pree rooted και να βάλετε το recovery και μετα της οδηγιες που εχω στην εικονα σε μενα δουλεψαν κανονικα αλλα το λεω ξανα πρωτα 690 καθαρη με wipe τα παντα... την 690 την βαλκανική θα βαλεται απο xda ολα οσα λεω ειναι για την 726 την HK ΑΠΟ XDA PREE ROOTED αλλιως xposed δεν εχει

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Κλασικο προβλημα. Το ειχα σε ολα τα sony που ειχα. Κανε το φακελο απο το κινητο copy καπου αλλου και ως δια μαγειας θα στον δει το pc...

βαζω το carbon και ολα τα saves στην εσωτ μνημη του κινητου... μετά κάνω και μια αντιγραφή στην επιφανεια εργασιας του pc μου το carbon ...ανοιγω την εφαρμογη helium παω στα backups and storage ...και τιποτα...

επίσης πήγα να ακολουθήσω αυτόν εδώ τον οδηγό ...αλλά πολύ μπερδεway ρε παιδί μου..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2324232

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

https://www.dropbox.com/s/vy5prcaz6h26w2d/update-sdcard1-rw.zip?dl=0

https://cdn.fbsbx.com/hphotos-xat1/v/t59.2708-21/11110333_911460598906947_2119571432_n.zip/flash_removed_apps.zip?oh=62308b9e08db6ace41351c6629fdf627&oe=55346AF9&dl=1

https://www.dropbox.com/s/fpzkobcdp9h5o9q/bloatware-removal-script-safeboot%20%281%29.zip?dl=0

πρεπει να περασετε την 690 καθαρη pree rooted και να βάλετε το recovery και μετα της οδηγιες που εχω στην εικονα σε μενα δουλεψαν κανονικα αλλα το λεω ξανα πρωτα 690 καθαρη με wipe τα παντα... την 690 την βαλκανική θα βαλεται απο xda ολα οσα λεω ειναι για την 726 την HK ΑΠΟ XDA PREE ROOTED αλλιως xposed δεν εχει

Την 690 να την περάσουμε με flashtool ; Το recovery στην 690 πως θα το

κάνουμε; υπάρχει κάποιος οδηγός; δεν πρέπει να έχω ξεκλείδωτο bootloader ;

Το xposed τι είναι ;

Ευχαριστώ πολύ !! :)

Edited by makis780

" Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ...

χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool:

Εγω σε LB με την 690 baltic περασα επιτυχως το recovery. Αρα οτιδηποτε βγαινει απο δω και περα κομπλε μπορω να το περασω... Κατεβαστε την τελευταια εκδοση του NUT απο το site του και πιστευω θα παιξει και σε εσας...
Μάριος...

βαζω το carbon και ολα τα saves στην εσωτ μνημη του κινητου... μετά κάνω και μια αντιγραφή στην επιφανεια εργασιας του pc μου το carbon ...ανοιγω την εφαρμογη helium παω στα backups and storage ...και τιποτα...

επίσης πήγα να ακολουθήσω αυτόν εδώ τον οδηγό ...αλλά πολύ μπερδεway ρε παιδί μου..http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2324232

Καμία άλλη ιδέα κανείς;

Καμία άλλη ιδέα κανείς;

Δοκίμασε να αλλάξεις από mtp σε msc >setting - xperia connectivity - usb conn... - msc

Δε το έχω δοκιμάσει αλλά είναι παρόμοιο με το ptp που χρειάζεται για γίνει η μεταφορά του backup στο pc και αντίστροφα

Την 690 να την περάσουμε με flashtool ; Το recovery στην 690 πως θα το

κάνουμε; υπάρχει κάποιος οδηγός; δεν πρέπει να έχω ξεκλείδωτο bootloader ;

Το xposed τι είναι ;

Ευχαριστώ πολύ !! :)

καλυτερα με recovery απο την 4.4.4 και μετά εκτελείς τ βήματα στην 690 βρίσκεις εναν οδηγο απο το xda και εισαι κομπλε το xposed ειναι ενα πρόγραμμα που περνας modules επιπρόσθετα μικρά προγραμματακια που κάνουν πολλές παραμετροπιοισεις στο σύστημα..

Αναλυτικα.. εδω ολα

https://www.youtube.com/watch?v=XzIpWUYS8ho

Edited by Dimitris_w

έχω περάσει την 5.0.2 αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας...

θα ήθελα να γυρίσω στην 4.4.4

με ποιον τρόπο μπορέι να γίνει αυτό?

δυστυχώς δεν εχω κανει back-up πριν περάσω την ενημέρωση 5.0.2

μπορεί κάποιος να βοηθήσει - κατευθύνει πως μπορω να το γυρίσω πίσω στην 4 ????

Νομίζω ότι δεν γίνετε να γυρίσεις στην 4.4.4, για να γυρίσεις θα πρέπει να είσαι root, έτσι μου έχουν πει και μένα, υπάρχουν πιο ειδικοί αό μένα σ' αυτό το θέμα για σου απαντήσουν με σιγουριά.

Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

θα κατεβάσεις το flash tools θα κατάβασης την εκδοσή 4,4,4 και θα ακολουθήσεις της οδηγίες.. ειναι πολύ γρήγορο να ξέρεις χάνεις τα πάντα... πρέπει να πάρεις back up

Δοκίμασε να αλλάξεις από mtp σε msc >setting - xperia connectivity - usb conn... - msc

Δε το έχω δοκιμάσει αλλά είναι παρόμοιο με το ptp που χρειάζεται για γίνει η μεταφορά του backup στο pc και αντίστροφα

Ουτε αυτό λειτουργεί...πφφφ έλεος ρε ****το..

Ουτε αυτό λειτουργεί...πφφφ έλεος ρε ****το..

OK,

Δοκιμασμένο μόλις τώρα και δουλεύει! (σε z3) =

Αφού πάρεις το backup - κλείσε το usb debugging (το ptp στο xperia δε χρειάζεται να το αλλάξεις = αν σου είχε βγει σε παράθυρο η επιλογή? όταν έτρεξες το helium)

Τώρα κάνε copy paste το carbon στο pc και το αντίστροφο

(να πω ξανά ότι το δοκίμασα σε z3)

OK,

Δοκιμασμένο μόλις τώρα και δουλεύει! (σε z3) =

Αφού πάρεις το backup - κλείσε το usb debugging (το ptp στο xperia δε χρειάζεται να το αλλάξεις = αν σου είχε βγει σε παράθυρο η επιλογή? όταν έτρεξες το helium)

Τώρα κάνε copy paste το carbon στο pc και το αντίστροφο

(να πω ξανά ότι το δοκίμασα σε z3)

ρε συ αν κλεισω το usb debugging τοτε το carbon (helium) του πισι δλδ .. δεν συνδεεται με το κινητό... Μετά εκανα copy paste το φακελο carbon στο πισι και αντιστροφα αλλα τπτ.. ασε που δεν μπορώ να ανοιξω και την ip του pc download στο πισι μου.. ελεος..πωωω..

ρε συ αν κλεισω το usb debugging τοτε το carbon (helium) του πισι δλδ .. δεν συνδεεται με το κινητό... Μετά εκανα copy paste το φακελο carbon στο πισι και αντιστροφα αλλα τπτ.. ασε που δεν μπορώ να ανοιξω και την ip του pc download στο πισι μου.. ελεος..πωωω..

Τι να σου πω, εγώ έκανα την αλλαγή (usb debugging) σε σύνδεση!!! και το είδε σε 10 δευτερόλεπτα ξανά ως ζ3)

Δοκίμασα και από προηγούμενο carbon (samsung tab) και το helium είδε κανονικά τους φακέλους = κατέβασα στο ζ3 και το hitman go και... έχω τα save μου!

Κοίτα σε drivers (του ζ3) μήπως...

*windows 8.1

Τι να σου πω, εγώ έκανα την αλλαγή (usb debugging) σε σύνδεση!!! και το είδε σε 10 δευτερόλεπτα ξανά ως ζ3)

Δοκίμασα και από προηγούμενο carbon (samsung tab) και το helium είδε κανονικά τους φακέλους = κατέβασα στο ζ3 και το hitman go και... έχω τα save μου!

Κοίτα σε drivers (του ζ3) μήπως...

*windows 8.1

εσυ μπορείς να ανοιξεις την ip του helium σε browser του pc σου;

εσυ μπορείς να ανοιξεις την ip του helium σε browser του pc σου;

Μα δε χρειάζεται! (το helium στο pc το θες μόνο για να αποκτήσει "ξεγελάει" πρόσβαση ρουτ = το κάνεις με την εφαρμογή για windows σε 1 δευτερόλεπτο, μετά η εφαρμογή στο τηλέφωνο είναι ενεργή μέχρι κάποιο restart της συσκευής)

Τέσπα, αν στο pc βλέπεις στο carbon - com.x application - αρχεία (που σημαίνει πως πέρασε σωστά το backup) γιατί δεν το ανεβάζεις στο Dropbox? και από κει =export στο internal storage?

Αν είναι ενεργό το helium δε χρειάζεται να το ξανασυνδέσεις με pc

Μα δε χρειάζεται! (το helium στο pc το θες μόνο για να αποκτήσει "ξεγελάει" πρόσβαση ρουτ = το κάνεις με την εφαρμογή για windows σε 1 δευτερόλεπτο, μετά η εφαρμογή στο τηλέφωνο είναι ενεργή μέχρι κάποιο restart της συσκευής)

Τέσπα, αν στο pc βλέπεις στο carbon - com.x application - αρχεία (που σημαίνει πως πέρασε σωστά το backup) γιατί δεν το ανεβάζεις στο Dropbox? και από κει =export στο internal storage?

Αν είναι ενεργό το helium δε χρειάζεται να το ξανασυνδέσεις με pc

Στο dropbox δεν με αφηνε να κανω backup λογω του οτι δεν ειχα το premium helium.. Τωρα λές να ανεβάσω όλο το carbon φακελο με τα saves στο dropbox μεσω του πισι μου και μολις γινει αυτο να συνδεθω μέσω του helium και να τα τραβηξω απο το dropbox του κινητου;

Στο dropbox δεν με αφηνε να κανω backup λογω του οτι δεν ειχα το premium helium.. Τωρα λές να ανεβάσω όλο το carbon φακελο με τα saves στο dropbox μεσω του πισι μου και μολις γινει αυτο να συνδεθω μέσω του helium και να τα τραβηξω απο το dropbox του κινητου;

Ναι, αφού δε μπορείς να τα κάνεις copy paste!

1 ανέβασε ένα = οποίο θες (πχ com ubisoft κάτι, όχι απαραίτητα όλο το carbon) στο dropbox

2 στο τηλέφωνο αφού ανέβει το αρχείο, πάτα στην εφαρμογή dropbox = export

3 (μην ανοίξεις ακόμα το helium) βάλε το αρχείο "com ubisoft κάτι" στο carbon

4 τώρα άνοιξε το helium (δε χρειάζεται να το συνδέσεις στο pc! *εκτός αν έγινε restart η συσκευή

5 restore και είσαι OK

Τα υπόλοιπα οπότε βρεις χρόνο

Καλησπέρα παιδιά,

Τελευταία άρχισα να κοιτάζω το Ζ2, κάποια spcs, reviews κλπ..

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν εσάς που το δουλεύετε, κατά πόσον είστε ευχαριστημένοι από το κινητό. Ειδικά σε ότι αφορά την κάμερα, πόσο ενοχλητικό ή συχνό είναι το πρόβλημα της θερμοκρασίας που ανεβάζει, μετά από πόση ώρα χρήσης της κλπ.. Είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση στο επόμενο version του software?

Έχω διαβάσει αρκετές κριτικές και σελίδες σε αυτό το φόρουμ και αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι value for money στην τιμή που πωλείται σήμερα.

Επίσης υπάρχει κάποιο rumor για κάποιο επόμενο μοντέλο?

Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ...:)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif

Καλησπέρα παιδιά,

Τελευταία άρχισα να κοιτάζω το Ζ2, κάποια spcs, reviews κλπ..

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν εσάς που το δουλεύετε, κατά πόσον είστε ευχαριστημένοι από το κινητό. Ειδικά σε ότι αφορά την κάμερα, πόσο ενοχλητικό ή συχνό είναι το πρόβλημα της θερμοκρασίας που ανεβάζει, μετά από πόση ώρα χρήσης της κλπ.. Είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση στο επόμενο version του software?

Έχω διαβάσει αρκετές κριτικές και σελίδες σε αυτό το φόρουμ και αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι value for money στην τιμή που πωλείται σήμερα.

Επίσης υπάρχει κάποιο rumor για κάποιο επόμενο μοντέλο?

Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ...:)

1. Στην τιμη αυτη πιστευω οτι ειναι αν οχι το καλυτερο, σιγουρα απο τις καλυτερες συσκευες που μπορεις να βρεις.

2. Θερμοκρασια η καμερα ανεβαζει μονο οταν τραβας βιντεο 4Κ μετα απο 10 λεπτα περιπου. Σε νορμαλ χρηση για φωτογραφιες και βιντεο δεν θα εχεις κανενα προβλημα ουτε ανεβαζει θερμοκρασια.

3. Υπαχει διαθεσιμη η τελευταια εκδοση του lollipop η 5.0.2

4. Κυκλοφορει ηδη ο αντικαταστατης του, το Ζ3. Και αναμενεται συντομα το Ζ4.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Ναι, αφού δε μπορείς να τα κάνεις copy paste!

1 ανέβασε ένα = οποίο θες (πχ com ubisoft κάτι, όχι απαραίτητα όλο το carbon) στο dropbox

2 στο τηλέφωνο αφού ανέβει το αρχείο, πάτα στην εφαρμογή dropbox = export

3 (μην ανοίξεις ακόμα το helium) βάλε το αρχείο "com ubisoft κάτι" στο carbon

4 τώρα άνοιξε το helium (δε χρειάζεται να το συνδέσεις στο pc! *εκτός αν έγινε restart η συσκευή

5 restore και είσαι OK

Τα υπόλοιπα οπότε βρεις χρόνο

που κανω export το .ab file? Στο save device;; Εκει το κανω αλλά δεν...

που κανω export το .ab file? Στο save device;; Εκει το κανω αλλά δεν...

Πάμε ξανά

Στο carbon υπάρχουν files = τα παιχνίδια, κάθε φάκελος είναι και ένα παιχνίδι αν λοιπόν μεταφέρεις ένα τέτοιο φάκελο (όχι το εσωτερικό του φακέλου, αλλά το φάκελο όπως το βλέπεις) στο dropbox και μετά το μεταφέρεις στο φάκελο carbon του κινητού, ανοίγοντας το helium και πατώντας το κουμπί restore θα δεις το παιχνίδι που αντιστοιχεί ο φάκελος που επέλεξες

Εναλλακτικά λίγο πιο εύκολο αλλά χρονοβόρο = μπορείς να στείλεις όλο το φάκελο carbon που έχεις στο pc στο cloud

Αφού ανέβει, μπες στο κινητό και σβήσε το φάκελο που υπάρχει με ονομασία carbon (μην ανοίξεις το helium γιατί θα φτιάξει άλλο)

Τώρα κατέβασε από το cloud το φάκελο carbon στην εσωτερική μνήμη του ζ2 (επέλεξε export στην εσωτερική μνήμη = όχι σε άλλο φάκελο δηλαδή, με απλά λόγια όπως ήταν ο φάκελος που έσβησες = αντικατάσταση δηλαδη του φακέλου carbon στο κινητό με αυτόν από το dropbox)

Άνοιξε το helium (στο κινητό) και λογικά όταν πατήσεις το κουμπί restore θα δεις όλα όσα έχεις στο backup

Edited by SpyGlass

Μήπως μετά την αναβάθμιση σε lollipop είδατε να ρουφάει πιο γρήγορα την μπαταρία?
the reason i swear so much is because f**k you!!!!!!

Καλημερα.Ενδιαφερομαι να αγορασω το Z2 μεταχειρισμενο , αλλα το παλικαρι που μου το πουλαει μου ειπε πως εχει γινει root το κινητο αλλα εχει επαναφερει την stock lollipop και ισχυει κανονικα η εγγυηση.Ισχυει αυτο που λεει?Ειναι κατι που μπορειται να μου δωσετε ως συμβουλη κατα τον ελεγχο της συσκευης?

• The title was changed to Sony Xperia Z2