Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από πια εταιρία σας έχει έρθει; Έμενα με cosmote δεν έχει έρθει τίποτα προς το παρόν. Edited by zwiros
Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Το κακό νομίζω ότι ήρθε η 5 και όχι η 5.0.2, εαν θυμάμαι καλά

Η 5.0.2 είναι σε όλους.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μιλαμε φυσικα για την 5.0.2

Πρωτη μεγαλη διαφορα που βρηκα ειναι οτι η ενεργοποιηση των δεδομενων κινητης, γινεται μονο με συρσιμο της πανω μπαρας και οχι απο την διαδρομη

ρυθμισεις--ασυρματο και δικτυα---περισσοτερα---δικτυα κινητης τηλεφ---

Εμένα γιατί μου βγάζει σφάλμα με το Pc companion ; (Σφάλμα 11) :mad:

Όταν κατεβάζει την 5.0.2 λίγο πριν τελειώσει μου βγάζει αυτό στο companion !!!!

Μήπως επειδή δεν έχω βάλει ακόμη την sim στο τηλέφωνο ; :wacko:

" Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ...

χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool:

Έφτασε λοιπόν η 5.0.2. Επειδή όμως διαβάζω διάφορα δε θα τη βάλω ακόμη. Εξάλλου το τηλεφωνάκι τα σπάει κι έτσι όπως είναι.

Για γράψτε μας όσοι τη βάλατε, τι παίζει με την κατανάλωση της μπαταρίας, κολλήματα σε εφαρμογές, απουσία x reality κλπ που γράφονται, για να καταλήξουμε οι σκεπτικιστές τι θα κάνουμε.

Επίσης, με τη διαχείριση μνήμης πώς τα πάει;

Edited by geokis

Παιδια και εμενα μου ηρθε. Μου λεει οτι γινεται μονο μεσω pc.

Δεν θα τη βαλω ακομη, μιας και το κινητο θελω να το ξεσουμισω με την 4.4 που φοραει και μιας και το εχω μολις 2 εβδομαδες.

Πραγματικα εχω μεινει εκπληκτος απο την ποιοτητα του, την ταχυτητα, τα παντα. Προερχομενος απο galaxy , σιγουρα τα χρωματα δεν ειναι τοσο εντονα, αλλα η συνολικη εμπειρια ειναι ασυλληπτη.

Μπραβο στη Sony.

Πιστευω οτι η 5.0.2 μια χαρα θα ειναι παντως.

Λοιπόν παρατηρήσεις(αν κάποια γίνονταν και πριν πείτε το) :

- Όταν κάνεις μια κλήση, όταν τελειώσεις, η φωτογραφία αυτού που πήρες γίνεται ασπρομαυρη

- Από το Quick menu πάνω, δεν μπορείς με παρατεταμενο άγγιγμα να πας στα settings ας πούμε του wifi, το έβγαλαν μάλλον; βλακεία, ήταν χρήσιμο

- το γνωστό που λένε για το close button, υπάρχει mod βέβαια αν είσαι rooted

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Λοιπόν παρατηρήσεις(αν κάποια γίνονταν και πριν πείτε το) :

- Όταν κάνεις μια κλήση, όταν τελειώσεις, η φωτογραφία αυτού που πήρες γίνεται ασπρομαυρη

- Από το Quick menu πάνω, δεν μπορείς με παρατεταμενο άγγιγμα να πας στα settings ας πούμε του wifi, το έβγαλαν μάλλον; βλακεία, ήταν χρήσιμο

- το γνωστό που λένε για το close button, υπάρχει mod βέβαια αν είσαι rooted

Για το δευτερο πατας απο κατω απλα και σε οδηγει στις ρυθμισεις πχ wifi η bt κλπ.

Για το δευτερο πατας απο κατω απλα και σε οδηγει στις ρυθμισεις πχ wifi η bt κλπ.

Ναι αλλά δεν σε πάει κατευθείαν εκεί που θες, απλά σε πάει στις ρυθμίσεις. Πριν μπορούσες πχ να πατήσεις το wifi και να σε πάει στο wifi κατευθείαν.

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Εμένα γιατί μου βγάζει σφάλμα με το Pc companion ; (Σφάλμα 11) :mad:

Όταν κατεβάζει την 5.0.2 λίγο πριν τελειώσει μου βγάζει αυτό στο companion !!!!

Μήπως επειδή δεν έχω βάλει ακόμη την sim στο τηλέφωνο ; :wacko:

Παιδιά καμιά βοήθεια ;;;;;

http://s2.postimg.org/91loq68y1/Screen_Shot004.jpg

Ναι αλλά δεν σε πάει κατευθείαν εκεί που θες, απλά σε πάει στις ρυθμίσεις. Πριν μπορούσες πχ να πατήσεις το wifi και να σε πάει στο wifi κατευθείαν.

Όταν το έχεις στο on σε πάει κατευθείαν στο wifi(σου δείχνει συνδεδεμένα η διαθεσιμα δίκτυα η να πας ρυθμίσεις)

Και στο off σε πάει wifi πχ για να ανοίξεις από εκεί εξίσου η να κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Που δηλαδή να σε πήγαινε, εμένα δεν μου φαίνεται κάτι διαφορετικό και πριν και μετά.

Απλά θες ένα πάτημα ενώ πριν παρατεταμένα.

Όταν αντίστοιχα πατάς το εικονιδιο ενεργοποιείτε αυτόματα στο δικτυο που έχεις ήδη αποθήκευση.

Παιδιά καμιά βοήθεια ;;;;;

http://s2.postimg.org/91loq68y1/Screen_Shot004.jpg

Δοκιμάζεις αργότερα η αλλάζεις θύρα USB η ένα restart.

Μάλλον ο server έχει θέμα της Sony.

Edited by alextrela

Όταν το έχεις στο on σε πάει κατευθείαν στο wifi(σου δείχνει συνδεδεμένα η διαθεσιμα δίκτυα η να πας ρυθμίσεις)

Και στο off σε πάει wifi πχ για να ανοίξεις από εκεί εξίσου η να κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Που δηλαδή να σε πήγαινε, εμένα δεν μου φαίνεται κάτι διαφορετικό και πριν και μετά.

Απλά θες ένα πάτημα ενώ πριν παρατεταμένα.

Όταν αντίστοιχα πατάς το εικονιδιο ενεργοποιείτε αυτόματα στο δικτυο που έχεις ήδη αποθήκευση.

Δοκιμάζεις αργότερα η αλλάζεις θύρα USB η ένα restart.

Μάλλον ο server έχει θέμα της Sony.

Α εννοείς στο τίτλο. Ναι εκεί παίζει όντως, αλλά έβγαλαν το παρατεταμένο πάτημα σε όλα. Πχ πάνω πάνω λογικά θα σου έχει Wifi + BT (οκ μπορείς να τα αλλάξεις, αλλά 2 πάντα)

Αν πας πιο κάτω, πχ στο 4G και πατήσεις παρατεταμένα, δεν σε πάει στα δεδομένα, έχουν βγάλει δηλαδή το πάτημα που υπήρχε πριν, κατάλαβες τι εννοώ;

Νέα πράγματα που είδα ακόμα:

- Στους ήχους και ειδοποιήσεις, έχει πλέον το μενού διακοπές, που μάλλον είναι sleeping mode από ειδοποιήσεις, που νομίζω πριν δεν υπήρχε

- Έχουν βάλει μέσα τους λογαριασμούς, και πρέπει να μπεις με επιπλέον κλικ, δεν φαίνονται όπως πριν φόρα πατρίδα

- Εντάξει τα προφίλ φυσικά που δεν υπήρχαν και όλα τα νέα features όπως επιτέλους το app2sd (πάει το Link2sd, μας τελείωσε)

- Στο ασφάλεια, έχει ένα καρφίτσωμα οθόνης, που δεν υπήρχε πριν, λογικά για να μην σβήνει το τηλ ενώ κοιτάς κάτι;;

- Το έμπιστοι αντιπροσώποι στην ασφάλεια, όταν έχεις κλείδωμα οθόνης, για να εμφανίζει κάποια συγκεκριμένα agents

- To Smart Lock που βλέπω έχει και να βάλεις συγκεκριμένα μέρη

θα γραψω και αλλα

---------------

επιβαιβεωνω και γω για lollipop

μου ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση μέσω pc companion

δοκίμασα με sony bridge for mac και κατεβαίνει

οσοι πηρατε αναβαθμιση πειτε και απο που ειναι η συσκευη (it, pl, gr, fr, ....) να μην τρελαινομαστε και εμεις που δεν την εχουμε παρει ακομα!

Μου ήρθε και μένα ειδοποίηση για αναβάθμιση. Το πρωί έλεγε ότι γίνεται μόνο μέσω υπολογιστή αλλά τώρα κατεβαίνει ΟΤΑ περίπου 650 mb. Για να δούμε τι θα δούμε.
--->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite

Tην περασα μεσω pc companion το μεσημερι σε unbranded Ελληνικο Ζ2. Ολα καλα χωρις προβληματα, δεν παρατηρησα καποιο λαγκαρισμα. Ισα-ισα μου φαινεται πιο smooth η λειτουργια. Για μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα γιατι το "εστησα" απο την αρχη και με τα downloads των εφαρμογων αλλα και τις δοκιμες για να κανω pairing το moto360 -γιατι το android wear μετα το update ειχε τα θεματακια του- υπηρχε καταναλωση ετσι και αλλιως.

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

εγω την περασα το πρωι την αναβαθμιση. ελληνικο ειναι το κινητο απο public το ειχα παρει.δεν μου το βγαλε απο μονο του οταν ανοιξα wifi το πρωι.μπηκα εγω στις ρυθμισεις και πατησα ενημερωση λογισμικου και μου βγαλε οτι υπαρχει νεο firmware.

Τελικά την 5.0.2 την πέρασα με flashtool 0.9.18 γιατί με το companion δεν

γινόταν τίποτα , μου έβγαζε συνέχεια σφάλμα 11 !!! :blink:

Με την πρώτη εντύπωση δεν τρελάθηκα κιόλας !!

Τα γραφικά του δεν είναι καλύτερα της 4.4.4 και η φωτεινότητα της οθόνης

μου φαίνεται λιγότερη από πριν και μάλιστα σε δωμάτιο με όχι πολύ φως !!

Τελικά την 5.0.2 την πέρασα με flashtool 0.9.18 γιατί με το companion δεν

γινόταν τίποτα , μου έβγαζε συνέχεια σφάλμα 11 !!! :blink:

Με την πρώτη εντύπωση δεν τρελάθηκα κιόλας !!

Τα γραφικά του δεν είναι καλύτερα της 4.4.4 και η φωτεινότητα της οθόνης

μου φαίνεται λιγότερη από πριν και μάλιστα σε δωμάτιο με όχι πολύ φως !!

Μήπως δεν απενεργοποιησες την αυτ. φωτεινοτητα;

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

οσοι πηρατε αναβαθμιση πειτε και απο που ειναι η συσκευη (it, pl, gr, fr, ....) να μην τρελαινομαστε και εμεις που δεν την εχουμε παρει ακομα!

Εμένα είναι de αγορασμένο από κωτσοβολο... ήρθε σήμερα Η αναβάθμιση

Μήπως δεν απενεργοποιησες την αυτ. φωτεινοτητα;

Που είναι η αυτόματη φωτεινότητα στην lollipop ; Στην 4.4 την έβλεπες κάτω

από την μπάρα ρύθμισης της φωτεινότητας !! Δεν νομίζω γιατί την έβαλα στο τέρμα

την ρύθμιση φωτεινότητας !! Μήπως επειδή η μπαταρία ήταν στο τέλος της, κάτω

από 20% και είχα ενεργοποιημένο το STAMINA ; :worry:

Για να κανουμε αναβαθμιση σε 5.0.2 καλο θα ηταν πρωτα να εχουμε κανει μια επαναφορα ρυθμισεων σωστα? Και πριν και αφοτου περαστει?

το εχουμε ξανα πει με το pc companion κανει καθαρη εγκατασταση της τελευτεας rom που διαθετει για την εκαστοτε συσκευη καλο ειναι παντα να κραταμε backup στην sd card δεν χρειαζεται επαναφορα εγοστασιακων γιατι τα σβηνει ολα και τα περναει ολα απο την αρχη για αυτο λεει οτι μετα την επυτηχει εγκατασταση το boot διαρκει ισως μερικα λεπτα

• The title was changed to Sony Xperia Z2