Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανένας να προτείνει κανένα tempered glass Από ebay ; απλά να είναι δοκιμασμένο μην πάρω ότι βρω :-) :-) :-)

.πουλάνε και εδώ φίλε Ελλάδα εγώ πήρα και είναι πολύ καλό. Τώρα αν είναι να γλυτωσεις 2-3 ευρώ αξίζει να το φέρεις από έξω ???

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Δεν έχω ακόμα κοιτάξει τις τιμές αλλά αν είναι για 2-3€ Η Διάφορα εννοείται Δεν αξίζει Η αναμονή.γτ σε προηγούμενα κινητά που είχα Η Διάφορα Ήταν 2πλαίσια.Σ ευχαριστώ για την πληροφορια
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

Ρε σεις παιδια να κανω μια περιεργη ερωτηση! Στην τσεπη σε τζιν ας πουμε χωραρει το κινητο?η με το ζορι?? Με ενδιαφερει ν το αγορασω αλλα με ανησυχει πολυ το μεγεθος!!

Χωράει φίλε κανονικά, επειδή το κινητό είναι μεγάλο σε ύψος δεν είναι πλατύ, άρα δεν έχεις θέμα

Δεν έχω ακόμα κοιτάξει τις τιμές αλλά αν είναι για 2-3€ Η Διάφορα εννοείται Δεν αξίζει Η αναμονή.γτ σε προηγούμενα κινητά που είχα Η Διάφορα Ήταν 2πλαίσια.Σ ευχαριστώ για την πληροφορια

Με 8-9 ευρώ πας και το παίρνεις από εδώ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση!ολες τις αχρηστες εφαρμογες τις σονυ μπορω να τις απενεργοποιησω οπως πχ τις εφαρμογες γοογλε?

Παιδια να κανω μια ερωτηση!ολες τις αχρηστες εφαρμογες τις σονυ μπορω να τις απενεργοποιησω οπως πχ τις εφαρμογες γοογλε?

Ναι φιλε αν δεν τις χρησιμοποιεις. Εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να βγαλω την ειδοποιηση απενεργοποιησης δεδομενων που μου βγαζει καθε φορα οταν κλεινω τα δεδομενα.

Ναι φιλε αν δεν τις χρησιμοποιεις. Εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να βγαλω την ειδοποιηση απενεργοποιησης δεδομενων που μου βγαζει καθε φορα οταν κλεινω τα δεδομενα.

μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δε γίνεται.

αν είσαι root, τότε με xposed installer και το module "xphoneplus"

εγώ με αυτόν τον τρόπο το ξεφορτώθηκα...

πηρα πριν λιγο μια αναβαθμιση για το walkman , λεει οτι πλεον τρεχει στην εκδοση L και αμα δειτε κατω μαλλον εχει τα κουμπια που θα χρησιμοποιησει η σονυ στις νεες εκδοσεις
All it takes is a swipe...

Υποθέτω ότι εννοείς την ειδοποίηση στη status bar? = χρειάζεσαι μια εφαρμογή όπως την elixir2 (κοίτα playstore) > μέσα από την εφαρμογή > application > ψάχνεις phone > και deactivate datatrafficexceptmmsnotifier (όπως όλες οι αλλαγές στα services της συσκευής = χρειάζεται restart)

Υποθέτω ότι εννοείς την ειδοποίηση στη status bar? = χρειάζεσαι μια εφαρμογή όπως την elixir2 (κοίτα playstore) > μέσα από την εφαρμογή > application > ψάχνεις phone > και deactivate datatrafficexceptmmsnotifier (όπως όλες οι αλλαγές στα services της συσκευής = χρειάζεται restart)

Ok κατέβασα το elixir παω εφαρμογές αλλά δεν βγάζει κάπου Phone για να το ρυθμισω...

οντως τα 34 λεπτα λειτουργιας της οθονης ειναι λιγα...δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, μηπως στρωσει...αλλιως μετα το πηγαινεις στο σερβις

Λοιπόν αυτή την στιγμή η μπαταρία έχει ως εξής:

10% | 21ω 41λ | Οθόνη 3ω 43λ

(ΣΗΜ.: κατα την διάρκεια αυτού του κύκλου έγινε επαναφορά εργστασιακών ρυθμίσεων, και αρκετές απεγκαταστάσεις/εγκαταστάσεις εφαρμογών για το σετάρισμα της συσκευής).

Πως σας φαίνονται τα νούμερα;

Για να έχω μέτρο σύγκρισης, μπορεί κάποιος να γράψει ποιες επιδόσεις της μπαταρίας θεωρούνται ενδεικτικές της συσκευής (όχι οι ιδανικές που δίνει ο κατασκευαστής, αλλά σε πραγματικές συνθήκες)

Για ξέρω δλδ αν πρέπει να τρέχω στο σέρβις!

Καλησπερα κια απο μενα ....Νεο κατοχος του κινητου και ειπε να πω και γω τον καημο μου...Το κινητο το χαλβαδιαζα απο τον πρωτο μηνα που βγηκε...Αλλα η τιμη εκκινησης δεν βοηθησε να το αποκτησω ..Στην πορεια επειτα απο μια σειρα ατυχων συμπτωσεων κατεληγα σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη εκτος απο αυτη..Παντα ομως το ειχα απωθημενο να το παρω..Με φοβισαν και καποια σχολια σε φορα στους πρωτους μηνες και εκανα πισω...Τελικα αφου το παιδεψα αρκετα το θεμα το πηρα..Και θα πω το εξης..Το κινητο ειναι ενα απο τα πιο πληρη που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη στην αγορα...Και δεν ειναι λιγος ο καιρος που κυκλοφορει..Δεν θα απαριθμησω τι εχει και τι δεν εχει ομως στο συνολο εχει τα περισσοτερα απο καθε αλλο ...Πριν απο αυτο ειχα ενα lg g3..Δυσκολα θα πιστευε καποιος που δεν ηξερε πιο απο τα δυο βγηκε πρωτα οτι το ζετακι κυκλοφορησε νωριτερα απο το g3..καλο χρυσο μεν αλλα η σπιρταδα που εχει αυτο εδω ειναι σε αλλη κατηγορια..Δεν θα κανω συγκριτικο με καμμια συσκευη απλα θεωρω οτι μπορει να παραβλεψει κανεις το λιγο αβολο για πολλους μεγεθος και σχημα -που και αυτο ειναι υποκειμενικο - ,τα οντως λιγο μεγαλα bezel αν -και τα πλαινα για μενα ειναι μια χαρα- και να δει οτι συνολικα ειναι απολαυστικο και στν χρηση του και στην εμφανιση του..Φανταζομαι τι θα κανει το z3 που ειναι και ελαφρως αναβαθμισμενο σαυτους τους τομεις..Δηλωνω πλεον ευτυχης κατοχος και δεν το κανω συχνα αυτο αν και εχω αλλαξει παρα πολλες συσκευες τα τελευαταια 2 χρονια..Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες -και ισως κουραστικο- μηνυμα μου... Edited by navouxodonosoras
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Με γειες φιλε μου, να το χαρεις!

Τις ιδιες αποψεις ακριβως εχουμε και μεις!! Ειμαι κατοχος απο 31/12/2014.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ελπίζω τα πολύ καλά Z2 και Z3 του '14 και οι πολύ καλές κριτικές των κατόχων, να μπορέσουν να αντισταθμήσουν το πολύ κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη Sony mobile...

Ξέρουμε τίποτα με το χρονοδιάγραμμα της Lollipop;

I fly with ASICS DynaFlyte 2

Ελπίζω τα πολύ καλά Z2 και Z3 του '14 και οι πολύ καλές κριτικές των κατόχων, να μπορέσουν να αντισταθμήσουν το πολύ κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη Sony mobile...

Ξέρουμε τίποτα με το χρονοδιάγραμμα της Lollipop;

νομιζω μεσα στον φεβρουαριο εχει πει για z2 k z3 οτι θα παρουν την αναβαθμιση :D

πηρα πριν λιγο μια αναβαθμιση για το walkman , λεει οτι πλεον τρεχει στην εκδοση L και αμα δειτε κατω μαλλον εχει τα κουμπια που θα χρησιμοποιησει η σονυ στις νεες εκδοσεις

Την πήρα και γω σήμερα.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Ναι έτσι θα είναι στην lollipop..έχει γίνει και το εικονίδιο πιο flat

1+ Never Settle

Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι για την αγορα του z2 και το μονο που με χαλαει ειναι η καμερα που απο οσο εχω δει βγαζει καπως θολες φωτο σε σχεση με τα g3 s5 ακομα και με το z3 που θεωρητικα εχουν τον ιδιο φακο. Θα ηθελα να ρωτησω μετα την αναβαθμιση σε 4.4.4 η καμερα εφτασε στα επιπεδα του z3?

Καθόλου θολες, ίσα ίσα θα έλεγα την ημέρα είναι άριστες. Την νύχτα έχουν λίγο θόρυβο
All it takes is a swipe...

Καλημερα.Ηθελα να ρωτησω το εξης.Ενω στα προηγουμενα μου κινητα συνδεομουν 4g το οποιο εχω ενεργοποιησει τωρα στο Ζ2 ενω το ανοιγω δεν πιανει lte αλλα μαξ το H+ .Και να αναφερω πως το εχω ενεργοποιησει ξανα.Γνωριζει καποιος αν τυχον ειναι προβλημα και αν ναι πως διορθωνεται?
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• The title was changed to Sony Xperia Z2