george_21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Έχει κανένας να προτείνει κανένα tempered glass Από ebay ; απλά να είναι δοκιμασμένο μην πάρω ότι βρω :-) :-) :-) .πουλάνε και εδώ φίλε Ελλάδα εγώ πήρα και είναι πολύ καλό. Τώρα αν είναι να γλυτωσεις 2-3 ευρώ αξίζει να το φέρεις από έξω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν έχω ακόμα κοιτάξει τις τιμές αλλά αν είναι για 2-3€ Η Διάφορα εννοείται Δεν αξίζει Η αναμονή.γτ σε προηγούμενα κινητά που είχα Η Διάφορα Ήταν 2πλαίσια.Σ ευχαριστώ για την πληροφορια Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ρε σεις παιδια να κανω μια περιεργη ερωτηση! Στην τσεπη σε τζιν ας πουμε χωραρει το κινητο?η με το ζορι?? Με ενδιαφερει ν το αγορασω αλλα με ανησυχει πολυ το μεγεθος!! Χωράει φίλε κανονικά, επειδή το κινητό είναι μεγάλο σε ύψος δεν είναι πλατύ, άρα δεν έχεις θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Χωράει φίλε κανονικά, επειδή το κινητό είναι μεγάλο σε ύψος δεν είναι πλατύ, άρα δεν έχεις θέμα Οκ ευχαριστω φιλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Δεν έχω ακόμα κοιτάξει τις τιμές αλλά αν είναι για 2-3€ Η Διάφορα εννοείται Δεν αξίζει Η αναμονή.γτ σε προηγούμενα κινητά που είχα Η Διάφορα Ήταν 2πλαίσια.Σ ευχαριστώ για την πληροφορια Με 8-9 ευρώ πας και το παίρνεις από εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Με 8-9 ευρώ πας και το παίρνεις από εδώ. Τι μάρκα όμως; είναι nillkin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια να κανω μια ερωτηση!ολες τις αχρηστες εφαρμογες τις σονυ μπορω να τις απενεργοποιησω οπως πχ τις εφαρμογες γοογλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια να κανω μια ερωτηση!ολες τις αχρηστες εφαρμογες τις σονυ μπορω να τις απενεργοποιησω οπως πχ τις εφαρμογες γοογλε? Ναι φιλε αν δεν τις χρησιμοποιεις. Εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να βγαλω την ειδοποιηση απενεργοποιησης δεδομενων που μου βγαζει καθε φορα οταν κλεινω τα δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drthuyrd Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Τι μάρκα όμως; είναι nillkin; έχει και με 10 ευρω της X-one. Την έχω και είναι πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ναι φιλε αν δεν τις χρησιμοποιεις. Εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να βγαλω την ειδοποιηση απενεργοποιησης δεδομενων που μου βγαζει καθε φορα οταν κλεινω τα δεδομενα. μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δε γίνεται. αν είσαι root, τότε με xposed installer και το module "xphoneplus" εγώ με αυτόν τον τρόπο το ξεφορτώθηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 πηρα πριν λιγο μια αναβαθμιση για το walkman , λεει οτι πλεον τρεχει στην εκδοση L και αμα δειτε κατω μαλλον εχει τα κουμπια που θα χρησιμοποιησει η σονυ στις νεες εκδοσεις Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ναι φιλε αν δεν τις χρησιμοποιεις. Εγω θελω να ρωτησω πως μπορω να βγαλω την ειδοποιηση απενεργοποιησης δεδομενων που μου βγαζει καθε φορα οταν κλεινω τα δεδομενα. Υποθέτω ότι εννοείς την ειδοποίηση στη status bar? = χρειάζεσαι μια εφαρμογή όπως την elixir2 (κοίτα playstore) > μέσα από την εφαρμογή > application > ψάχνεις phone > και deactivate datatrafficexceptmmsnotifier (όπως όλες οι αλλαγές στα services της συσκευής = χρειάζεται restart) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Υποθέτω ότι εννοείς την ειδοποίηση στη status bar? = χρειάζεσαι μια εφαρμογή όπως την elixir2 (κοίτα playstore) > μέσα από την εφαρμογή > application > ψάχνεις phone > και deactivate datatrafficexceptmmsnotifier (όπως όλες οι αλλαγές στα services της συσκευής = χρειάζεται restart) Ok κατέβασα το elixir παω εφαρμογές αλλά δεν βγάζει κάπου Phone για να το ρυθμισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sensei_01 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 οντως τα 34 λεπτα λειτουργιας της οθονης ειναι λιγα...δοκιμασε να κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, μηπως στρωσει...αλλιως μετα το πηγαινεις στο σερβις Λοιπόν αυτή την στιγμή η μπαταρία έχει ως εξής: 10% | 21ω 41λ | Οθόνη 3ω 43λ (ΣΗΜ.: κατα την διάρκεια αυτού του κύκλου έγινε επαναφορά εργστασιακών ρυθμίσεων, και αρκετές απεγκαταστάσεις/εγκαταστάσεις εφαρμογών για το σετάρισμα της συσκευής). Πως σας φαίνονται τα νούμερα; Για να έχω μέτρο σύγκρισης, μπορεί κάποιος να γράψει ποιες επιδόσεις της μπαταρίας θεωρούνται ενδεικτικές της συσκευής (όχι οι ιδανικές που δίνει ο κατασκευαστής, αλλά σε πραγματικές συνθήκες) Για ξέρω δλδ αν πρέπει να τρέχω στο σέρβις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Καλησπερα κια απο μενα ....Νεο κατοχος του κινητου και ειπε να πω και γω τον καημο μου...Το κινητο το χαλβαδιαζα απο τον πρωτο μηνα που βγηκε...Αλλα η τιμη εκκινησης δεν βοηθησε να το αποκτησω ..Στην πορεια επειτα απο μια σειρα ατυχων συμπτωσεων κατεληγα σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη εκτος απο αυτη..Παντα ομως το ειχα απωθημενο να το παρω..Με φοβισαν και καποια σχολια σε φορα στους πρωτους μηνες και εκανα πισω...Τελικα αφου το παιδεψα αρκετα το θεμα το πηρα..Και θα πω το εξης..Το κινητο ειναι ενα απο τα πιο πληρη που κυκλοφορουν αυτην την στιγμη στην αγορα...Και δεν ειναι λιγος ο καιρος που κυκλοφορει..Δεν θα απαριθμησω τι εχει και τι δεν εχει ομως στο συνολο εχει τα περισσοτερα απο καθε αλλο ...Πριν απο αυτο ειχα ενα lg g3..Δυσκολα θα πιστευε καποιος που δεν ηξερε πιο απο τα δυο βγηκε πρωτα οτι το ζετακι κυκλοφορησε νωριτερα απο το g3..καλο χρυσο μεν αλλα η σπιρταδα που εχει αυτο εδω ειναι σε αλλη κατηγορια..Δεν θα κανω συγκριτικο με καμμια συσκευη απλα θεωρω οτι μπορει να παραβλεψει κανεις το λιγο αβολο για πολλους μεγεθος και σχημα -που και αυτο ειναι υποκειμενικο - ,τα οντως λιγο μεγαλα bezel αν -και τα πλαινα για μενα ειναι μια χαρα- και να δει οτι συνολικα ειναι απολαυστικο και στν χρηση του και στην εμφανιση του..Φανταζομαι τι θα κανει το z3 που ειναι και ελαφρως αναβαθμισμενο σαυτους τους τομεις..Δηλωνω πλεον ευτυχης κατοχος και δεν το κανω συχνα αυτο αν και εχω αλλαξει παρα πολλες συσκευες τα τελευαταια 2 χρονια..Ευχαριστω και συγνωμη για το μακροσκελες -και ισως κουραστικο- μηνυμα μου... Edited January 29, 2015 by navouxodonosoras Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Με γειες φιλε μου, να το χαρεις! Τις ιδιες αποψεις ακριβως εχουμε και μεις!! Ειμαι κατοχος απο 31/12/2014. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ελπίζω τα πολύ καλά Z2 και Z3 του '14 και οι πολύ καλές κριτικές των κατόχων, να μπορέσουν να αντισταθμήσουν το πολύ κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη Sony mobile... Ξέρουμε τίποτα με το χρονοδιάγραμμα της Lollipop; Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ελπίζω τα πολύ καλά Z2 και Z3 του '14 και οι πολύ καλές κριτικές των κατόχων, να μπορέσουν να αντισταθμήσουν το πολύ κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στη Sony mobile... Ξέρουμε τίποτα με το χρονοδιάγραμμα της Lollipop; νομιζω μεσα στον φεβρουαριο εχει πει για z2 k z3 οτι θα παρουν την αναβαθμιση :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 πηρα πριν λιγο μια αναβαθμιση για το walkman , λεει οτι πλεον τρεχει στην εκδοση L και αμα δειτε κατω μαλλον εχει τα κουμπια που θα χρησιμοποιησει η σονυ στις νεες εκδοσεις Την πήρα και γω σήμερα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 πηρα πριν λιγο μια αναβαθμιση για το walkman , λεει οτι πλεον τρεχει στην εκδοση L και αμα δειτε κατω μαλλον εχει τα κουμπια που θα χρησιμοποιησει η σονυ στις νεες εκδοσεις Ναι έτσι θα είναι στην lollipop..έχει γίνει και το εικονίδιο πιο flat Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καλησπερα παιδια, ενδιαφερομαι για την αγορα του z2 και το μονο που με χαλαει ειναι η καμερα που απο οσο εχω δει βγαζει καπως θολες φωτο σε σχεση με τα g3 s5 ακομα και με το z3 που θεωρητικα εχουν τον ιδιο φακο. Θα ηθελα να ρωτησω μετα την αναβαθμιση σε 4.4.4 η καμερα εφτασε στα επιπεδα του z3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Καθόλου θολες, ίσα ίσα θα έλεγα την ημέρα είναι άριστες. Την νύχτα έχουν λίγο θόρυβο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DynamicBio Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Τις πταιει; http://i61.tinypic.com/2ecdpj4.jpg Καθόλου χρήση. Bluetooth ορατό όλη την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kle13 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Φιλε το ειχα και εγω αυτο με το gps.Εκανα restart και διορθωθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλημερα.Ηθελα να ρωτησω το εξης.Ενω στα προηγουμενα μου κινητα συνδεομουν 4g το οποιο εχω ενεργοποιησει τωρα στο Ζ2 ενω το ανοιγω δεν πιανει lte αλλα μαξ το H+ .Και να αναφερω πως το εχω ενεργοποιησει ξανα.Γνωριζει καποιος αν τυχον ειναι προβλημα και αν ναι πως διορθωνεται? Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts