george_21 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα συμφορουμίτες! Βρήκες κανείς καμιά λύση στο θέμα μικροφώνου στις κλήσεις; Γενικά μου το έχουν πει πολλοί πτι δεν με ακούνε καθόλου καλά! Ναι φίλε μου πήγαινε ρυθμίσεις κλήσεων κ απενεργοποιησε την εξάλειψη θορύβου μικροφώνου. Κ θα φτιάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρόνια πολλά παιδιά,κάτι διακεκομμενες τελείες από άκρη σε άκρη στην οθόνη που φαίνονται μόνο κάτω από τον ήλιο τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Χρόνια πολλά παιδιά,κάτι διακεκομμενες τελείες από άκρη σε άκρη στην οθόνη που φαίνονται μόνο κάτω από τον ήλιο τι είναι; Εχει σχεςη με το panel και ετςι είναι σε ολα τα z2. Και εγω όταν το πήρα απο τα πρώτα κομμάτια στην Ευρώπη μου έκανε και εμένα εντύπωση και πηγαίνοντας σε 2-3 καταστήματα(φαίνονται εξίσου υπό ελαφρια γωνία κάτω απο έντονο τεχνητό φως)και εκεί το ίδιο ήταν,άρα είναι κατασκευαστική ιδιότητα του panel και οχι τίποτα το να προβληματίζεσαι και να ανησυχείς. Και στο z3 είναι αλλα λιγότερο,σχεδόν ίσα που το διακρίνεις κάτω απο τον ήλιο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου νόμιζα ότι είχε κάποιο θέμα η συσκευή μου. Ξέρει κάποιος να μου πει πως ρυθμίζουμε την φωτογραφική για καλύτερη απόδοση; Μάλλον στο manual γιατί στο auto δεν βλέπω και πολύ καλά αποτελέσματα. Edited December 28, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georivi Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Γεια σας!!σε 2-3 μερες θα γινω κατοχος του Ζ2 και θελω να μ πει καποιος αν δεν βαριεται ποια βασικα προγραμμάτα να κατεβάσω στο κινητο(δεν ξερω κατι συγκεκριμενο αλλα συνεχεια ακουω για κατι προγραμματα που σου καθαριζουν την αχρηστη μνήμη ή που σε μετραει την αποδοση του κινητου και κατι τετοια).Η πρώτη πολύωρη φόρτιση δεν ισχυει ε? Ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 (edited) Γεια σας!!σε 2-3 μερες θα γινω κατοχος του Ζ2 και θελω να μ πει καποιος αν δεν βαριεται ποια βασικα προγραμμάτα να κατεβάσω στο κινητο(δεν ξερω κατι συγκεκριμενο αλλα συνεχεια ακουω για κατι προγραμματα που σου καθαριζουν την αχρηστη μνήμη ή που σε μετραει την αποδοση του κινητου και κατι τετοια).Η πρώτη πολύωρη φόρτιση δεν ισχυει ε? Ευχαριστω!:) Εγώ το μόνο που χρησιμοποιώ είναι το fast reboot pro που είναι εξαιρετικο χωρίς καμία παρενέργεια αρνητική για την ομαλή λειτουργία της συσκευής(μια φορά την ημέρα το εκτελώ) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastrebootpro&hl=en Υπάρχει και η δωρεάν έκδοση. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastreboot&hl=en Η πρώτη φόρτιση απλά όταν φτάσει το 100% το αφήνεις κάνα 20λεπτο παραπάνω και το βγάζεις. Επίσης οι πρώτες 3-4 φορτίσεις να είναι ολοκληρωμένες χωρίς διακοπή από το 10% έως 100% για καλύτερη απόδοση μπαταρία σε βάθος χρόνου. Ξέρει κάποιος να μου πει πως ρυθμίζουμε την φωτογραφική για καλύτερη απόδοση; Μάλλον στο manual γιατί στο auto δεν βλέπω και πολύ καλά αποτελέσματα. Δες εδω post 667-670 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=398858&page=45 Edited December 28, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. αν σε ενα z2 εχει περαστει custom rom σημαινει οτι εχει γινει unlock ο bootloader σωστα? επισης, πως γινεται να επιστρεψει σε στοκ κατασταση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 καλημερα. θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια. αν σε ενα z2 εχει περαστει custom rom σημαινει οτι εχει γινει unlock ο bootloader σωστα? επισης, πως γινεται να επιστρεψει σε στοκ κατασταση? ευχαριστω δεν είναι απαραίτητο πως αν έχει περαστεί custom rom, θα έχει ξεκλειδωθεί και ο bootloader. μάλιστα, οι περισσότερες custom rom που έχω δει για το z2 δεν απαιτούν ξεκλείδωτο bootloader. σε stock κατάσταση επανέρχεται με πέρασμα της αρχικής του rom με flashtool ή μέσω του sony pc companion (όπου θα γίνει "επιδιόρθωση του τηλεφώνου") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 δεν είναι απαραίτητο πως αν έχει περαστεί custom rom, θα έχει ξεκλειδωθεί και ο bootloader. μάλιστα, οι περισσότερες custom rom που έχω δει για το z2 δεν απαιτούν ξεκλείδωτο bootloader. σε stock κατάσταση επανέρχεται με πέρασμα της αρχικής του rom με flashtool ή μέσω του sony pc companion (όπου θα γίνει "επιδιόρθωση του τηλεφώνου") Σωστός. Αν όμως έχει ξεκλειδωθεί δεν θέλει άλλη διαδικασία για επαναφορά; Στο Z πχ θέλει να έχεις κρατημένο το. ta partition backed up. Στο z2 δεν είναι το ίδιο; Όσο για τον φίλο που ρώτησε για εφαρμογές που καθαρίζουν μνημη κλπ..... Απλά είναι αχρείαστες. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 ζαχαρωνω αυτο το μπαμπερακι http://www.ebay.com/itm/iCues-ALU-Bumper-Display-Schutzfolie-Poliertuch-Hulle-Schutzhulle-/291280014647?pt=DE_Handy_PDA_Taschen_Schutzh%C3%BCllen&var=&hash=item43d1a44d37 αν και με τον φιλο vag74 παμε για τζαμακι νιλκιν μπρος πισω και στικερακια στα πλαινα https://slickwraps.com/devices/phones/android/sony-xperia-z2-skins/metal-series-wraps-skins-for-xperia-z2.html δεν το βαζεις σε θηκη αυτο το διαμαντι τελικα! Kαθυστερημενη απαντηση αλλά αν πατε για skin προτεινω τη dbrand https://dbrand.com/shop/xperia-z2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλησπερα. Θελει ο αδερφος μου να παρει ενα android κινητο γυρω στα 3 κατοσταρικα. Βασικα ειναι μεταξυ z2 και galaxy s4. Λετε να προτιμησει το z2? Νομιζω lollipop θα παρει ετσι; Το service της Sony ειναι καλο; Γενικα περα απ το θεμα του 4κ video υπαρχει καποιο αλλο προβλημα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μολις εκανα και γω την παραγγελια του επικου xperia Z2 απο ενα καλο καταστημα! Αναμενω λοιπον! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Σωστός. Αν όμως έχει ξεκλειδωθεί δεν θέλει άλλη διαδικασία για επαναφορά; Στο Z πχ θέλει να έχεις κρατημένο το. ta partition backed up. Στο z2 δεν είναι το ίδιο; Όσο για τον φίλο που ρώτησε για εφαρμογές που καθαρίζουν μνημη κλπ..... Απλά είναι αχρείαστες. εννοείται!!! το ξεκλείδωμα bootloader είναι μη αναστρέψιμη διαδικασία, αν δε γίνουν πρώτα τα σωστά backup. αν έχει ξεκλειδωθεί ο bootloader χωρίς να έχει γίνει πρώτα το backup του ta partition, τότε δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 παιδες οσοι εχετε το ζ2 και το εχετε εκτος θηκης σε τι κατασταση ειναι?γενικα μιλωντας αντεχει αν δεν σου πεσει εκτος θηκης ?εχω tempered glass μπροστα και ζελατινα πισω λετε να το τολμισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 παιδες οσοι εχετε το ζ2 και το εχετε εκτος θηκης σε τι κατασταση ειναι?γενικα μιλωντας αντεχει αν δεν σου πεσει εκτος θηκης ?εχω tempered glass μπροστα και ζελατινα πισω λετε να το τολμισω? Εγώ που έχω το Ζ1, με γυαλί από μπροστά και χωρίς ζελατινα πίσω το έχω χωρίς θήκη. Μιας και δεν έχει πέσει ποτέ δεν έχει σημάδια, οπότε αν το προσέχεις δεν θα πάθει και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Κάτοχος και γω από σήμερα παιδιά μετά από galaxy s3. Το εργαλείο προς το παρόν με έχει εντυπωσιάσει απίστευτα.Το μόνο που με χαλάει είναι τα εικονίδια που είναι τεράστια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Κάτοχος και γω από σήμερα παιδιά μετά από galaxy s3. Το εργαλείο προς το παρόν με έχει εντυπωσιάσει απίστευτα.Το μόνο που με χαλάει είναι τα εικονίδια που είναι τεράστια Με την 4.4.2 ειναι κανονικου μεγεθους. Στην 4.4.4 μεγαλωνουν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καμια καλη θήκη πουγκι που να χωράει το κινητό μας παιδιά από εδώ Ελλάδα έχει να προτείνει κανεις?επίσης αν ασχολείται κανεις περαν της existenz καμια αλλη καλη Ρομ ξέρετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBcool Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Με την 4.4.2 ειναι κανονικου μεγεθους. Στην 4.4.4 μεγαλωνουν. Εμένα είχε την 4.4.4 μέσα περασμένη δεν το αναβάθμισα εγώ.Λες να μου δώσανε καμιά μεταχειρισμένη συσκευή ?Είχε ταινία ασφαλείας του κουτί και η συσκευή ήταν με τις ζελατίνες όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Λογικά θα είναι τελευταία παρτίδα γιαυτό και έχει την 4.4.4 είδη εγκατεστημενη,τώρα για τα εικονίδια η κάνεις root και εκεί τα ελέγχεις ή πιο απλά βάζεις τον novalauncher από το playstore και πάλι μπορείς να τα μικραίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) Καλησπερα. Θελει ο αδερφος μου να παρει ενα android κινητο γυρω στα 3 κατοσταρικα. Βασικα ειναι μεταξυ z2 και galaxy s4. Λετε να προτιμησει το z2? Νομιζω lollipop θα παρει ετσι; Το service της Sony ειναι καλο; Γενικα περα απ το θεμα του 4κ video υπαρχει καποιο αλλο προβλημα; Ευχαριστω Μην το ψάχνεις κάν. Z2 με κλειστά μάτια. 2 τουλαχιςτον κλάσεις ανώτερη συσκευη. Με εξαίρεση το 4k full απροβλημάτιστη η συσκευη. Service δεν είναι και αυτό που λεμε αξιόπιστο(Arvato) αλλα δεν νομίζω να είναι λόγος απόρριψης της συσκευής αυτής καθ αυτής για μια πολύ κατώτερη συσκευη. Και βέβαια θα παρει android 5. Edited December 29, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drentzi Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι σχεδόν έτοιμος για την αγορά του z2... Το μόνο που δεν έχω ψάξει μέχρι τώρα είναι το gps. Έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα σε κάποιον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδιά καλησπέρα! Είμαι σχεδόν έτοιμος για την αγορά του z2... Το μόνο που δεν έχω ψάξει μέχρι τώρα είναι το gps. Έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα σε κάποιον?? όχι, κανένα πρόβλημα. ίσα ίσα που κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα ακόμη και από το xperia z που είχα. από τη στιγμή που θα ανοίξω το endomondo μέχρι να κλειδώσει το πρόγραμμα θέση, περνάνε 5 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kle13 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδια εχω μια ερωτηςη αν γνωριζετε.Αν αγορασω το z2 απο amazon θα εχει 2 χρονια εγγυηση οπως απο τα scroutzομαγαζα;Και αν ναι νομιζετε οτι ειναι πιο αξιοπιστη η amazon οσο αφορα το after sale support ?Αν τυχει καποιο προβλημα εγω το στελνω πιςω στην Amazon ή κανονικα μπλεκω με την arvato.Ευχαριστω και χρονια πολλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Παιδια εχω μια ερωτηςη αν γνωριζετε.Αν αγορασω το z2 απο amazon θα εχει 2 χρονια εγγυηση οπως απο τα scroutzομαγαζα;Και αν ναι νομιζετε οτι ειναι πιο αξιοπιστη η amazon οσο αφορα το after sale support ?Αν τυχει καποιο προβλημα εγω το στελνω πιςω στην Amazon ή κανονικα μπλεκω με την arvato.Ευχαριστω και χρονια πολλα!! Όσο διαρκεί η περίοδος DOA(30 ημερών του Amazon) καλύπτεσαι απο αυτους(αν τυχών σου τύχει ελαττωματικό ζητάς είτε αντικατάσταση είτε refund) Μετά την παρέλευση των 30 ημερών Arvato/Sony Hellas. Εννοείται 2 έτη εγγύηση έχεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts