Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν σε ενοχλει το μεγεθος του Ζ2, μιας και δεν τα εχω δει ακομα για να ξερω αλλα εχοντας το Ζ1 εχω σχετικη εμπειρια, θα σου ελεγα να μην το σκεφτεις..το να μεινεις σε 2gb ΡΑΜ σε ενα λειτουργικο που δεν σταματαει να αυξανει απαιτησεις, και εννοω τις εφαρμογες, οχι απαραιτητα το ιδιο το ανδροιδ, ειναι λαθος πιστευω..εκτος αν σαρεσει σχεδιαστικα κτλ το S5, εγω αυτο θεωρω πρωτο παραγοντα..νασαρεσει κατι πιο πολυ..

όχι δεν θέλω να πάρω κάτι καινούριο και να έχει ίδια χαρακτηριστικά σαν αυτό που έχω τώρα άμα είναι μένω σε αυτό για αυτό σκέφτηκα το z2 και μετά είναι το lg g3 να κάνω υπομονή μέχρι να βγει αλλα δεν ξέρω αν θα είναι αδιάβροχο για αυτό θέλω ρωτάω για το z2 τα παιδιά εδώ που το έχουν!

Μανώλης

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Μια γρήγορη ερωτησούλα: όσοι το έχετε πάρει απ' τον επίσημο εισαγωγέα (στα 749 δηλαδή, π.χ. Πλαίσιο κλπ), τι εβδομάδας είναι το κινητό σας;
Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

η ένταση του ηχείου δυνάμωσε με το update....ροοτ λογικά θα γίνεται κανονικά

Root μόνο σε ξεκλείδωτο bootloader είδα. Βγήκε για κλειδωμένο;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

χαιρετω την παρεα.. χθες παρελαβα το xperia z2 :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: μια ερωτηση ομως.. εκανα το Update 17.1.1.A.0.402 και απο τοτε δεν λειτουργει καλα η γραφη.. δλδ δεν υπαρχουν αρκετες απλες και κοινες λεξεις με αποτελεσμα να γραφω "ενα" και να το διορθωνει σε "αλλα".. εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

Το gsam battery σας δείχνει σωστή ένδειξη για την ώρα της οθόνης ? Το κινητό μου δείχνει 45 λεπτά και το gsam 2ωρες και 3 λεπτά

Το αγόρασα σήμερα απ' το Πλαίσιο Ψυχικού, τελευταίο κομμάτι. Επίσης ο υπάλληλος δεν μου τα πολυέλεγε καλά όσον αφορά το DOA (του στυλ, 'για καμένο πιξελ δεν θεωρείται DOA κλπ).

Μόλις το άνοιξα και έκανα μερικά βασικά τεστάκια: hue οθόνης (όμορφο cool white), καμένα πίξελ (0 ευτυχώς!) και απ οτι φαίνεται δεν υπάρχει το gap για το οποίο παραπονιούνται πολλοί (η οθόνη είναι ευθυγραμμισμένη απόλυτα).

Ξενέρωμα: ενώ δίνει μαζί ακουστικά αρκετά καλά, δεν δίνει screen protectors. Η ειρωνία ειναι πως τα παραεισαγωγής (π.χ. Kaiser) έχουν μαζί protectors.

Οπότε ξανά στο κουτί του μέχρι ν αγοραστεί protector. Θα γράψω νεότερα τότε.

Σε εμένα δεν είχε protector. Πάρε μια book cover θήκη και είσαι οκ.

Πήρα ένα προτέκτορ απ' το Πλαίσιο (Sentio) το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο, και σε εφαρμογή (αφήνει τουλάχιστον 1,5 χιλιοστό ακάλυπτο σε κάθε πλευρά της οθόνης, αλλά και σε αίσθηση. Και είναι και ματ, οπότε μουνταίνει την οθόνη.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό προτέκτορ που να μπορώ να βρω άμεσα σε ελληνικό κατάστημα; Δεν πρόκειται να το αφήσω ακάλυπτο ούτε λεπτό.

Sony Xperia Z2 gaming review

Προτείνω μετά απο κάθε gaming αλλά και εγγραφή 4Κ βίντεο να το βουτάτε στο νερό! Πολύ υψηλές θερμοκρασίες, ωστόσο δεν επηρεάζουν την απόδοση στο gaming αλλά και σε γενικό επίπεδο.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Πήρα ένα προτέκτορ απ' το Πλαίσιο (Sentio) το οποίο είναι επιεικώς απαράδεκτο, και σε εφαρμογή (αφήνει τουλάχιστον 1,5 χιλιοστό ακάλυπτο σε κάθε πλευρά της οθόνης, αλλά και σε αίσθηση. Και είναι και ματ, οπότε μουνταίνει την οθόνη.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο καλό προτέκτορ που να μπορώ να βρω άμεσα σε ελληνικό κατάστημα; Δεν πρόκειται να το αφήσω ακάλυπτο ούτε λεπτό.

Extreme-mobile.gr εφερε tempered glass (και οχι μονο) για Ζ2.

Μπορεις να περασεις απο το Αιγαλεω στο καταστημα να στο περασει ο Νικος που ειναι μεγαλος μαστορας....:)

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εγώ παρέλαβα σήμερα αυτά της Spigen! Εφαρμόζουν τέλεια στο κινητό και δεν το παχαίνουν όπως μερικά άλλα προτέκτορς.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00IIWWWZI/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Το προβληματακι με την εγγραφη 4Κ βιντεο ειναι θεμα software;

Το προβληματακι με την εγγραφη 4Κ βιντεο ειναι θεμα software;

Άγνωστο.

Πάντως και σε Samsung το εμφανίζει εξιςου,άρα ίσως τεχνολογικά να μην ειναι έτοιμη αυτη η λειτουργία στο μεγιςτο βαθμό σε κινητά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Extreme-mobile.gr εφερε tempered glass (και οχι μονο) για Ζ2.

Μπορεις να περασεις απο το Αιγαλεω στο καταστημα να στο περασει ο Νικος που ειναι μεγαλος μαστορας....:)

Το tempered glass είναι φοβερό, Απίστευτη αίσθηση !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Άγνωστο.

Πάντως και σε Samsung το εμφανίζει εξιςου,άρα ίσως τεχνολογικά να μην ειναι έτοιμη αυτη η λειτουργία στο μεγιςτο βαθμό σε κινητά.

η samsung νομιζω εχει οριο 5 λεπτων και μετα μπορεις κατευθειαν να ξανατραβηξεις βιντεο......το oppo find 7 μια χαρα βγαζει 4Κ βιντεο.....καπου εγραψε ενας συμφορουμιτης οτι εβγαλε 4Κ βιντεο κοντα στα 14 λεπτα

Για όποιον ενδιαφέρεται το τηλέφωνο διαβάζει κανονικά την 128gb κάρτα.

Λιγες πληροφοριες για την καρτουλα αν γινετε???

Δεν εχω και πολλες γνωσεις οσο αναφορα τις ταχυτητες...

Τσίμπησα τελικά 2 protectors, ένα απλό (3,5 ευρώ) κι ένα tempered glass (X-One, στα 9μιση ευρώ). Έβαλα το απλό κι έκατσε τέλεια (μηδενικές φουσκάλες/σκόνη και φουλ ευθυγραμμισμένο) οπότε θα το κρατήσω έτσι για την ώρα κι όταν αρχίζει να γρατσουνιέται θα βάλω το tempered glass.

Πήρα και μια θηκούλα Case-Mate Tough (25 ευρώ), φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένη, τρομερή αίσθηση στο χέρι.

Μέχρι στιγμής έχω εντυπωσιαστεί απ' την αυτονομία του κινητού, καμία σχέση με το Ζ.

η samsung νομιζω εχει οριο 5 λεπτων και μετα μπορεις κατευθειαν να ξανατραβηξεις βιντεο......το oppo find 7 μια χαρα βγαζει 4Κ βιντεο.....καπου εγραψε ενας συμφορουμιτης οτι εβγαλε 4Κ βιντεο κοντα στα 14 λεπτα

Και εγώ 11 λεπτά παρά 10 δευτερόλεπτα κατάφερα και έβγαλα.

Τώρα αυτο σε στυλ δόσεις λογική το θεωρώ αστείο,αν ειναι να τραβάς,ας τραβήξει ο οποιοσδήποτε ενα συνεχόμενο 2 ωρο,εκει μονο θα το παραδεχτώ.

Θα πας σε ενα γάμο θα θες να τραβήξεις βίντεο και κάθε 5 λεπτά θα σταματάω και θα ξαναρχιζεις.

Και μετά τι να τρέχω σε υπολογιστή να τα ενωσω τι κομμάτια !!!

Δεν νομίζω.

Το 4k ειναι πολυ πρώιμο ακόμα,σε 1-2 χρονια ίσως κατι γίνει απο ΟΛΟΥΣ τους κατασκευαστές.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Και εγώ 11 λεπτά παρά 10 δευτερόλεπτα κατάφερα και έβγαλα.

Τώρα αυτο σε στυλ δόσεις λογική το θεωρώ αστείο,αν ειναι να τραβάς,ας τραβήξει ο οποιοσδήποτε ενα συνεχόμενο 2 ωρο,εκει μονο θα το παραδεχτώ.

Θα πας σε ενα γάμο θα θες να τραβήξεις βίντεο και κάθε 5 λεπτά θα σταματάω και θα ξαναρχιζεις.

Και μετά τι να τρέχω σε υπολογιστή να τα ενωσω τι κομμάτια !!!

Δεν νομίζω.

Το 4k ειναι πολυ πρώιμο ακόμα,σε 1-2 χρονια ίσως κατι γίνει απο ΟΛΟΥΣ τους κατασκευαστές.

ο συμφορουμιτης που τραβαγε 14 λεπτα του φουλαρε η μνημη μετα......για να τραβηξεις 2 ωρες 4Κ θελεις παρα πολυ μνημη

5 λεπτά 4Κ είναι περίπου 500mb.

Οπότε για 1 ώρα θέλει 6Gb.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Για αυτο θα απαιτειται η χρηση 128gb microSD τελικα! Που ειναι περιπου 20 ωρες. Αλλα του κινητου η μπαταρια εξαρταται ποσο θα αντεχει σε αυτα τα επιπεδα.

Πιστεύω δεν αξίζει τον κόπο το 4Κ αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον σε κινητά. Σε επαγγελματικές κάμερες μάλιστα. Επίσης είναι μεγάλος κόπος να επεξεργαστείς τέτοια τεράστια αρχεία για μοντάζ κλπ. ;)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα έχω πάρα πολλή καιρό Sony έχω το z2 και έχω ένα μικρό πρόβλημα. Κάνω κλήση τερματίζω την κλήση πατάω το σπιτάκι (αρχική οθόνη) και ότι και αν ανοίξω μετά. (μηνύματα, Facebook, κλπ) ανοίγει για 3 δευτερόλεπτα το μενού κλήσεων και μετά αυτό που του έχω δώσει εντολή να ανοίξει. Υπάρχει κάποιος που να το έχει αντιμετώπιση αυτό ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

5 λεπτά 4Κ είναι περίπου 500mb.

Οπότε για 1 ώρα θέλει 6Gb.

2 λεπτά ακριβώς τράβηξα, 760 mb βγήκε.

• The title was changed to Sony Xperia Z2