Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Χτες δοκίμασα το timeshift στο Video με το slow motion ,όπως και την εγγραφή σε 4k. Το slow motion έχει πολύ πλάκα και φαίνεται πολύ ωραίο να το βάζεις σε όσα σημεία θες κατά την διάρκεια του video. Η εγγραφή σε 4k δεν με εντυπωσίασε. Δηλαδή δεν τρελάθηκα από την ποιότητα των χρωμάτων ή κάτι που να μου κάνει να πω, ουάου. slow motion μπορεις να βαλεις σε οποιο σημειο θες στο βιντεο?? αυτο ειναι ενδιαφερον! Μηπως το βιντεο διαθετει και παυση?? μου την εχει σπασει πολυ που δεν το εχουμε αυτο, και δεν μπορεις να βγαλεις βιντεο με παυση στο ενδιαμεσο (με την στοκ εφαρμογη) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 slow motion μπορεις να βαλεις σε οποιο σημειο θες στο βιντεο?? αυτο ειναι ενδιαφερον! Μηπως το βιντεο διαθετει και παυση?? μου την εχει σπασει πολυ που δεν το εχουμε αυτο, και δεν μπορεις να βγαλεις βιντεο με παυση στο ενδιαμεσο (με την στοκ εφαρμογη) Ακριβώς, αφού τραβηξεις το video , στο review προσθέτεις εσύ σε όποιο σημείο θες και με όση διάρκεια θες το slow motion. Την παύση θα την τσεκάρω, δεν το πρόσεξα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Έστειλα mail Mail από Amazon.de τι γίνεται με τις ημερομηνιες και λένε: Dear Customer Thank you for contacting Amazon.de. Satisfied customers are extremely important to us and we make every effort to ensure that you belong to it. Your order is still being processed at this moment as our supplier cannot deliver your item " Sony Xperia Z2 Smartphone (13,2 cm (5,2 Zoll) Full-HD-TRILUMINOS-Display, 2,3 GHz-Quad-Core-Prozessor (Qualcomm), 3 GB RAM, 16GB Speicher, 20,7 Megapi " immediately. According to our information however, the item will be available soon. Our purchasing department is aware of the case and is trying to fulfil your order as soon as possible......... Να δούμε τι θα δούμε... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χτες δοκίμασα το timeshift στο Video με το slow motion ,όπως και την εγγραφή σε 4k. Το slow motion έχει πολύ πλάκα και φαίνεται πολύ ωραίο να το βάζεις σε όσα σημεία θες κατά την διάρκεια του video. Η εγγραφή σε 4k δεν με εντυπωσίασε. Δηλαδή δεν τρελάθηκα από την ποιότητα των χρωμάτων ή κάτι που να μου κάνει να πω, ουάου. Ζοομ όμως λόγω και του 4Κ σε αφήνει να κάνεις, αφού τράβηξες το βίντεο σωστά; Αν θες βάλτο και σε μια Full HD tv, λένε πως η ποιότητα θα είναι πολύ καλύτερη από ότι αν πχ τράβαγες με 1080 camera ΥΓ Μια απορία αφού έχεις έστω και μια demo συσκευή, μπορείς να τσεκάρεις να βγάλεις βίντεο...κουνημένο; Να δούμε το Steadyshot Edited March 31, 2014 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Μια απορία αφού έχεις έστω και μια demo συσκευή, μπορείς να τσεκάρεις να βγάλεις βίντεο...κουνημένο; Να δούμε το Steadyshot Βεβαίως, θα το δω αργότερα. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω κάτι ή είναι στάνταρ λειτουργία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Έστειλα mail Mail από Amazon.de τι γίνεται με τις ημερομηνιες και λένε: Να δούμε τι θα δούμε... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ζοομ όμως λόγω και του 4Κ σε αφήνει να κάνεις, αφού τράβηξες το βίντεο σωστά; Αν θες βάλτο και σε μια Full HD tv, λένε πως η ποιότητα θα είναι πολύ καλύτερη από ότι αν πχ τράβαγες με 1080 camera ΥΓ Μια απορία αφού έχεις έστω και μια demo συσκευή, μπορείς να τσεκάρεις να βγάλεις βίντεο...κουνημένο; Να δούμε το Steadyshot μεταφορικά και τελωνείο δεν περνάς φίλε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 μεταφορικά και τελωνείο δεν περνάς φίλε;; Δεν κατάλαβα τι ρωτάς ακριβώς. Τελωνίο από Amazon δεν πληρώνεις, μεταφορικά είναι πόσα σου βγαίνουν πάντα, σε αυτό νομίζω βγήκαν 10€ ή κάτι τέτοιο Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Έχω μια απορία .Το z2 είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη συσκευή φέτος επίσης πολύ καλό είναι και το HTC one .Όσο και να έψαξα όμως δεν βρίσκω έναν λόγο για να πάρω το HTC πραγματικά .και οι δύο είναι κορυφαίες συσκευές με κορυφαία χαρακτήριστηκα και κορυφαία ποιότητα υλικών αλλά μέχρι εκεί από άποψη ram οθόνη δεν μπορώ να πω ότι αξίζει να πάρεις το one .εσείς τι γνώμη έχετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Έχω μια απορία .Το z2 είναι κατά την γνώμη μου η καλύτερη συσκευή φέτος επίσης πολύ καλό είναι και το HTC one .Όσο και να έψαξα όμως δεν βρίσκω έναν λόγο για να πάρω το HTC πραγματικά .και οι δύο είναι κορυφαίες συσκευές με κορυφαία χαρακτήριστηκα και κορυφαία ποιότητα υλικών αλλά μέχρι εκεί από άποψη ram οθόνη δεν μπορώ να πω ότι αξίζει να πάρεις το one .εσείς τι γνώμη έχετε ? αν το one ειχε 3Gb ram Θα ελεγα οτι πια παιζεται στην καμερα που ολοι την κραζουν, αλλα κραταω μια πισινη.. ΚΑτα τα αλλα ειναι θεμα γουστου και επιλογων. Εγω πχ αν ειναι να παω σε τοσο μεγαλο κινητο, γιατι να παω στο Μ8 οταν το Ζ2 μου προσφερει προστασια απο νερο? Επισης μαρεσει πολυ, ασχετως αν μαρεσει και το Μ8, ενω αντιθετα το S5 το θεωρω μετριο σχεδιαστικα, για να μην πω ασχημο. Επομενως, ειναι ισως η καλυτερη επιλογη, αλλα αν δε με βολεψει την αλλη μερα εχω παει σε Z1 compact. Επισης επειδη εχω το Ζ1 και οριακα αντεχω το μεγεθος του, θεωρω οτι αν το Ζ2 που ειναι λιγοτερο φαρδυ, εχει καλυτερη αισθηση στο πιασιμο, και με την πολυ καλυτερη οθονη γινεται πιο ευχαριστο, τοτε ναι ισως να ειναι η καλυτερη απο τις 3 επιλογες. κατα ταλλα, και τα 3 φετινα κινητα ειναι αναξια των χρηματων τους. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Σε συγκριση των δυο για μενα κερδιζει ξεκαθαρα το Ζ2. Και θα σου πω γιατι.. ναι μεν ολοι λενε τα καλυτερα για το sense της HTC και ποσο καλη δουλεια εχουν κανει οι Ταιβανεζοι ομως πολυ καλη δουλεια εχει κανει και η Sony. Με ενα πολυ απλο UI και πληρως αλαγκαριστο (ρωτα τους χρηστες Ζ1 και Ζ1c για αυτο) δεν καταλαβαινω γιατι το εξυμνουν τοσο το sense. Περα απο το UI στα υπολοιπα θαρρω πως κερδιζει κατα κρατος το Ζ2. Χωρις να εχουμε δει καμερα, πιστευω οτι οπως και περσι (και με βαση τα οσα ηδη ακουγονται για την καμερα του νεου One και αντιστοιχα του Ζ2.) δεν θα συγκρινονται οι δυο συσκευες. Απο θεμα μπαταριας δεν ξερω τι να σου πω. Σε mah παντως υπερισχυει το Z2. Σε θεμα οθονης και οι δυο φαινονται απολαυστικες. Εκει που για μενα κερδιζει ξεκαθαρα το Ζ2 ειναι η RAM. Το Android ειναι συνυφασμενο με τη μνημη RAM. Και οσο καλα και αν τρεχουν οι συσκευες τωρα, ποιος σου λεει οτι η 5 εκδοση του Android (που σιγουρα θα παρουν οι συσκευες αυτες) ή τεσπα οι επομενες εκδοσεις οποιες και αν ειναι, δεν θα ειναι πιο βαριες; ποιος σου ειπε οτι οι εφαρμογες του Android δεν θα γινονται πιο απαιτητικες σε RAM; καθε update εφαρμογης και την κανουν ακομαπιο βαρια! Μην πας μακρυα. Εφαρμογη του FB. Ξεκινησε γυρω στα 20mb και τωρα καταλαμανει ~80mb. Αν, λοιπον, σκοπευει καποιος να μεινει για πανω απο εναν χρονο με τη συσκευη, τοτε ας διαλεξει το περισσοτερο που προσφερει η συσκευη. Εγω αυτο θα εκανα. Η Sony πηρε το Ζ1 και το εξελιξε ΠΑΝΤΟΥ. Οθονη, καμερα, μπαταρια, ηχεια, επεξεργαστη, RAM. Η HTC δεν με επεισε καθολου εκτος του οτι το εκανε πολυ πιο ασχημο σαν μακροστενο αυγο με τις στρογγυλεμενες ακρες.. αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Edited March 31, 2014 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Σε συγκριση των δυο για μενα κερδιζει ξεκαθαρα το Ζ2. Και θα σου πω γιατι.. ναι μεν ολοι λενε τα καλυτερα για το sense της HTC και ποσο καλη δουλεια εχουν κανει οι Ταιβανεζοι ομως πολυ καλη δουλεια εχει κανει και η Sony. Με ενα πολυ απλο UI και πληρως αλαγκαριστο (ρωτα τους χρηστες Ζ1 και Ζ1c για αυτο) δεν καταλαβαινω γιατι το εξυμνουν τοσο το sense. Περα απο το UI στα υπολοιπα θαρρω πως κερδιζει κατα κρατος το Ζ2. Χωρις να εχουμε δει καμερα, πιστευω οτι οπως και περσι (και με βαση τα οσα ηδη ακουγονται για την καμερα του νεου One και αντιστοιχα του Ζ2.) δεν θα συγκρινονται οι δυο συσκευες. Απο θεμα μπαταριας δεν ξερω τι να σου πω. Σε mah παντως υπερισχυει το Z2. Σε θεμα οθονης και οι δυο φαινονται απολαυστικες. Εκει που για μενα κερδιζει ξεκαθαρα το Ζ2 ειναι η RAM. Το Android ειναι συνυφασμενο με τη μνημη RAM. Και οσο καλα και αν τρεχουν οι συσκευες τωρα, ποιος σου λεει οτι η 5 εκδοση του Android (που σιγουρα θα παρουν οι συσκευες αυτες) ή τεσπα οι επομενες εκδοσεις οποιες και αν ειναι, δεν θα ειναι πιο βαριες; ποιος σου ειπε οτι οι εφαρμογες του Android δεν θα γινονται πιο απαιτητικες σε RAM; καθε update εφαρμογης και την κανουν ακομαπιο βαρια! Μην πας μακρυα. Εφαρμογη του FB. Ξεκινησε γυρω στα 20mb και τωρα καταλαμανει ~80mb. Αν, λοιπον, σκοπευει καποιος να μεινει για πανω απο εναν χρονο με τη συσκευη, τοτε ας διαλεξει το περισσοτερο που προσφερει η συσκευη. Εγω αυτο θα εκανα. Η Sony πηρε το Ζ1 και το εξελιξε ΠΑΝΤΟΥ. Οθονη, καμερα, μπαταρια, ηχεια, επεξεργαστη, RAM. Η HTC δεν με επεισε καθολου εκτος του οτι το εκανε πολυ πιο ασχημο σαν μακροστενο αυγο με τις στρογγυλεμενες ακρες.. αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο. Και εγω αυτο αναρωτιεμαι τι εχει αυτο το Senσe πια και ολοι το εκθεσιαζουν τοσο πολυ?Εμενα προσωπικα δεν μαρεσει καθολου προτιμω τον touchwiz χιλιες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Και εγω αυτο αναρωτιεμαι τι εχει αυτο το Senσe πια και ολοι το εκθεσιαζουν τοσο πολυ?Εμενα προσωπικα δεν μαρεσει καθολου προτιμω τον touchwiz χιλιες φορες αν και δεν το ξερω το sense Καλα, το touchwiz το θεωρω πανασχημο, τοσο τα εικονιδια, τη μπαρα ειδοποιησεων οσο και το ολο στησιμο του. Αντιθετα το μενου της σονυ το βρισκω απλο και ομορφο (ισως μου θυμιζει την ευκολια του symbian και μαρεσει). Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 [ATTACH]43302[/ATTACH] Νίκο το καινούριο μενού από σαμμυ μεριά πως το βλέπεις??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πολυ meego αλλα απο οτι εχω δει μονο στις ρυθμισεις.Το υπολοιπο ειναι το ιδιο touchwiz που ολοι "αγαπησαμε"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 [ATTACH]43302[/ATTACH] Νίκο το καινούριο μενού από σαμμυ μεριά πως το βλέπεις??? Τραγικό,καθόλου εύχρηστο για να ψάχνεις πράγματα. Είπαμε περιμένω Ζ2... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Πάντως επειδή και εγώ για Compact έλεγα, όταν μπήκα και το είδα σε ένα μαγαζί, δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ μικρό. Πηγαίντε και κάντε την δοκιμή και κρατήστε το, μου φάνηκε τι να πω, τοσοδούλικο! Πήγα και εγώ λοιπόν στην λογική, οκ ας είναι πιο μεγάλο, αλλά ας έχει τα καλύτερα specs, να είναι επώνυμο (γιατί μπορεί να βρεις και κινεζιά με τα καλύτερα spec) και να με βγάλει για 2 χρόνια. Πιστεύω πως το Ζ2, αρχικά με τα επίσημα updates και μετά με custom rom θα βγάλει μια χαρά το χρόνο αυτό. Επιπλέον είναι αδιάβροχο, το noise cancelling είναι για μένα πολύ καλή μαγκιά αν όντως συμβαίνει όπως το διαφημίζουν (ακούω πολύ μουσική από το κινητό, πχ στην δουλειά), έχει ραδιόφωνο, έχει την μεγαλύτερη μπαταριά από τα άλλα 2, έχει το tap tap που μου φαινόταν πάντα πολύ όμορφο, έχει το άλλο που η οθόνη μένει ανοιχτή όσο την κοιτάς. Δηλαδή, δεν είναι 1-2 αυτά που έχει, είναι πολλά τα + Τέλος, ήθελα το κινητό που θα πάρω, να μην είναι πλαστικό, αλλά κάτι πιο στοιβαρό. Νομίζω το Ζ2 τα έχει όλα αυτά Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Τέλος, ήθελα το κινητό που θα πάρω, να μην είναι πλαστικό, αλλά κάτι πιο στοιβαρό. Νομίζω το Ζ2 τα έχει όλα αυτά Μεχρι να γραψεις αυτην την παραγραφο ημουν σιγουρος οτι πολλοι ηταν με το πληκτρολογιο στο χερι να απαντησουν οτι υπαρχουν και αλλες συσκευες που τα κανουν αυτα πανω κατω.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Πάντως επειδή και εγώ για Compact έλεγα, όταν μπήκα και το είδα σε ένα μαγαζί, δεν ξέρω μου φάνηκε πολύ μικρό. Πηγαίντε και κάντε την δοκιμή και κρατήστε το, μου φάνηκε τι να πω, τοσοδούλικο! Πήγα και εγώ λοιπόν στην λογική, οκ ας είναι πιο μεγάλο, αλλά ας έχει τα καλύτερα specs, να είναι επώνυμο (γιατί μπορεί να βρεις και κινεζιά με τα καλύτερα spec) και να με βγάλει για 2 χρόνια. Πιστεύω πως το Ζ2, αρχικά με τα επίσημα updates και μετά με custom rom θα βγάλει μια χαρά το χρόνο αυτό. Επιπλέον είναι αδιάβροχο, το noise cancelling είναι για μένα πολύ καλή μαγκιά αν όντως συμβαίνει όπως το διαφημίζουν (ακούω πολύ μουσική από το κινητό, πχ στην δουλειά), έχει ραδιόφωνο, έχει την μεγαλύτερη μπαταριά από τα άλλα 2, έχει το tap tap που μου φαινόταν πάντα πολύ όμορφο, έχει το άλλο που η οθόνη μένει ανοιχτή όσο την κοιτάς. Δηλαδή, δεν είναι 1-2 αυτά που έχει, είναι πολλά τα + Τέλος, ήθελα το κινητό που θα πάρω, να μην είναι πλαστικό, αλλά κάτι πιο στοιβαρό. Νομίζω το Ζ2 τα έχει όλα αυτά Φιλε μου το compact δεν ειναι και τοσο μικρο, απλα συνηθισαμε τις παντοφλες.. Εγω δε θα σκεφτομουν καν το Ζ2 για καινουριο ειδικα.. Απο εκει και περα, 4,3" οθονης ειναι καλες, οχι πολλες, αλλα κανεις δουλεια ανετα και εχεις κινητο που χανεται στην τσεπη.. Εγω οσες φορες εχω χειριστει το Ζ1c το ζηλευω και θα το δοκιμασω συντομα. Απο εκει και περα ο μονος λογος που θα επαιρνα το Ζ2 ειναι γιατι εχω Ζ1 και θελω την καλυτερη οθονη (αν το Ζ1 ειχε καλη οθονη απλα δε θα ειχα ασχοληθει), θελω το 4Κ βιντεο γιατι γραφω πολλα και θελω στην 50" να παιζει τελεια, συν το βελτιωμενο s/w για φωτογραφιες. ολα τα αλλα μου περισσευουν, μπορω να ζησω και χωρις tap tap. Σαν κατασκευη παντως, το αλουμινιο του Μ8 ειναι πιο ωραιο, αλλα και τα 2 αρκετα στιβαρα πιστευω (κρινοντας απο Ζ1/Μ7) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Φιλε μου το compact δεν ειναι και τοσο μικρο, απλα συνηθισαμε τις παντοφλες.. Εγω δε θα σκεφτομουν καν το Ζ2 για καινουριο ειδικα.. Απο εκει και περα, 4,3" οθονης ειναι καλες, οχι πολλες, αλλα κανεις δουλεια ανετα και εχεις κινητο που χανεται στην τσεπη.. Εγω οσες φορες εχω χειριστει το Ζ1c το ζηλευω και θα το δοκιμασω συντομα. Απο εκει και περα ο μονος λογος που θα επαιρνα το Ζ2 ειναι γιατι εχω Ζ1 και θελω την καλυτερη οθονη (αν το Ζ1 ειχε καλη οθονη απλα δε θα ειχα ασχοληθει), θελω το 4Κ βιντεο γιατι γραφω πολλα και θελω στην 50" να παιζει τελεια, συν το βελτιωμενο s/w για φωτογραφιες. ολα τα αλλα μου περισσευουν, μπορω να ζησω και χωρις tap tap. Σαν κατασκευη παντως, το αλουμινιο του Μ8 ειναι πιο ωραιο, αλλα και τα 2 αρκετα στιβαρα πιστευω (κρινοντας απο Ζ1/Μ7) Καλά σαφώς η κάθε γνώμη είναι υποκειμενική, προσωπικά μου φάνηκε πολύ μικρό σε ένα Media Markt που πήγα να το δω (εκτός και αν φέρνουν πιο μικρό οι γερμανοί :X) και ενώ αρχικά έλεγα άντε να το πάρουμε, απογοητεύτηκα. Μπορεί να είναι και συνήθεια σε κάτι μεγαλύτερο...αν είχα κάτι μεγαλύτερο ;-) Αλλά είχα το Razr Maxx που είναι ίδιο μέγεθος μαζί του, αλλά μου φάνηκε και πάλι μικρό. Το πόσο στιβαρό είναι το Ζ2 (και φυσικά και το Μ8) φαίνεται σε σχέση με την πλαστικούρα του S5. Σε σχέση πάντως με το Μ8, αν τα βάλετε σε ένα τραπέζι δίπλα δίπλα (υπάρχουν δεκάδες βίντεο πια) ενώ το Μ8 είναι πιο μικρό, μου φαίνεται πιο ωραίο το Ζ2, δείχνει πιο συμπαγές, πιο πλάκα αλλά με την καλή έννοια :-) ΥΓ1 E ναι σωστά, εσύ με Ζ1, δηλαδή με αγορά κινητού 6 μήνες πριν περίπου το περισσότερο, μου ακούγεται κουλό να θες να αλλάξεις κινητό τόσο γρήγορο εκτός και αν ... α. τα παίρνεις τσάμπα β. είσαι trilionaire (σε αυτή την περίπτωση απλά με κάποιο τρόπο πες ναι, και θα στείλω ένα σχετικό pm με ιδέες του πως θα σκορπίσεις τα χρήματα σου) γ. Απλά θες να έχεις το καλύτερο κινητό μέσα στην καφετέρια / τραπεζαρία / μπαρ όπου σε αυτή την περίπτωση...εχμ..δεν θα πω απλά τπτ Προσωπικά από Razr Maxx είναι τρελή αναβάθμιση, και σκοπεύω να κρατήσει 2 χρόνια τουλάχιστον ;-) ΥΓ2 Root για το Ζ2 -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2702001 Καλά νέα αυτά, μάλλον από τις πρώτες κινήσεις για μένα μόλις το πάρω, για να βάλω apps όπως το adsfree! Edited April 1, 2014 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Πότε έρχεται Ελλάδα Το Ζ2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Πότε έρχεται Ελλάδα Το Ζ2 ? 1-15 Μαΐου Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλά σαφώς η κάθε γνώμη είναι υποκειμενική, προσωπικά μου φάνηκε πολύ μικρό σε ένα Media Markt που πήγα να το δω (εκτός και αν φέρνουν πιο μικρό οι γερμανοί :X) και ενώ αρχικά έλεγα άντε να το πάρουμε, απογοητεύτηκα. Μπορεί να είναι και συνήθεια σε κάτι μεγαλύτερο...αν είχα κάτι μεγαλύτερο ;-) Αλλά είχα το Razr Maxx που είναι ίδιο μέγεθος μαζί του, αλλά μου φάνηκε και πάλι μικρό. Το πόσο στιβαρό είναι το Ζ2 (και φυσικά και το Μ8) φαίνεται σε σχέση με την πλαστικούρα του S5. Σε σχέση πάντως με το Μ8, αν τα βάλετε σε ένα τραπέζι δίπλα δίπλα (υπάρχουν δεκάδες βίντεο πια) ενώ το Μ8 είναι πιο μικρό, μου φαίνεται πιο ωραίο το Ζ2, δείχνει πιο συμπαγές, πιο πλάκα αλλά με την καλή έννοια :-) ΥΓ1 E ναι σωστά, εσύ με Ζ1, δηλαδή με αγορά κινητού 6 μήνες πριν περίπου το περισσότερο, μου ακούγεται κουλό να θες να αλλάξεις κινητό τόσο γρήγορο εκτός και αν ... α. τα παίρνεις τσάμπα β. είσαι trilionaire (σε αυτή την περίπτωση απλά με κάποιο τρόπο πες ναι, και θα στείλω ένα σχετικό pm με ιδέες του πως θα σκορπίσεις τα χρήματα σου) γ. Απλά θες να έχεις το καλύτερο κινητό μέσα στην καφετέρια / τραπεζαρία / μπαρ όπου σε αυτή την περίπτωση...εχμ..δεν θα πω απλά τπτ Προσωπικά από Razr Maxx είναι τρελή αναβάθμιση, και σκοπεύω να κρατήσει 2 χρόνια τουλάχιστον ;-) ΥΓ2 Root για το Ζ2 -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2702001 Καλά νέα αυτά, μάλλον από τις πρώτες κινήσεις για μένα μόλις το πάρω, για να βάλω apps όπως το adsfree! θυμαμαι οταν πηρα το Ν8 και πηγα στο Arc S οτι το 2ο μου φανηκε πολυ μεγαλο..μετα το Ρ που πηρα μου φανηκε μικρο, μετα το Τ μου φανηκε τερας, και το Ζ οτι ηταν το οριο μου, πλεον εχω συνηθισει και το Ζ1, αλλα ξερω οτι το βολικο ειναι οι 4,5" περιπου και μεγεθος Ζ1compact. Οσο για το λογο που θελω να αλλαξω το Ζ1 μου, ειχα το asus infinity 2 παραλληλα, το οποιο ειχε οθοναρα. Οταν λοιπον τα εβαλα διπλα διπλα ξενερωσα πολυ με την οθονη του Ζ1 που μεχρι τοτε δε με ειχε ενοχλησει, δεν ειχα καν στο μυαλο μου οτι δεν ειναι καλη οθονη. Τωρα με το Ζ1 compact που εχω δωσει στον πατερα μου βλεπω επισης πολυ μεγαλη διαφορα, οποτε ναι με τρωει να το παρω για την οθονη, για τα 3Gb ram και για ο,τι αλλο φερνει, με το σκεπτικο οτι δε θα ξανα αλλαξω για Ζ4 κτλ. Αν δηλαδη το Ζ1 ειχε καλη οθονη δε θα σκεφτομουν να αλλαξω.Επισης γιατι θα το παρω μεταχειρισμενο, πληρωνοντας σχετικα μικρη διαφορα, και εχοντας παρει το Ζ1 τσαμπα, πουλωντας το Ζ μου και καποια παλια κινητα που τα ειχα παρει ολα με επιδοτησεις δωρεαν.. ελπιζω να σε καλυψα. κατα τα αλλα, προφανως και δεν αξιζει η μεταβαση, και αν δεν καλυφθω το στελνω και παω στο μικρο (αν δεν εχει βγει Ζ2compact μεχρι τοτε). Θεωρω οτι ιδανικη συσκευη δεν υπαρχει για κανεναν, οποτε θα μας τρωει παντα για αλλαγη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) θυμαμαι οταν πηρα το Ν8 και πηγα στο Arc S οτι το 2ο μου φανηκε πολυ μεγαλο..μετα το Ρ που πηρα μου φανηκε μικρο, μετα το Τ μου φανηκε τερας, και το Ζ οτι ηταν το οριο μου, πλεον εχω συνηθισει και το Ζ1, αλλα ξερω οτι το βολικο ειναι οι 4,5" περιπου και μεγεθος Ζ1compact. Οσο για το λογο που θελω να αλλαξω το Ζ1 μου, ειχα το asus infinity 2 παραλληλα, το οποιο ειχε οθοναρα. Οταν λοιπον τα εβαλα διπλα διπλα ξενερωσα πολυ με την οθονη του Ζ1 που μεχρι τοτε δε με ειχε ενοχλησει, δεν ειχα καν στο μυαλο μου οτι δεν ειναι καλη οθονη. Τωρα με το Ζ1 compact που εχω δωσει στον πατερα μου βλεπω επισης πολυ μεγαλη διαφορα, οποτε ναι με τρωει να το παρω για την οθονη, για τα 3Gb ram και για ο,τι αλλο φερνει, με το σκεπτικο οτι δε θα ξανα αλλαξω για Ζ4 κτλ. Αν δηλαδη το Ζ1 ειχε καλη οθονη δε θα σκεφτομουν να αλλαξω.Επισης γιατι θα το παρω μεταχειρισμενο, πληρωνοντας σχετικα μικρη διαφορα, και εχοντας παρει το Ζ1 τσαμπα, πουλωντας το Ζ μου και καποια παλια κινητα που τα ειχα παρει ολα με επιδοτησεις δωρεαν.. ελπιζω να σε καλυψα. κατα τα αλλα, προφανως και δεν αξιζει η μεταβαση, και αν δεν καλυφθω το στελνω και παω στο μικρο (αν δεν εχει βγει Ζ2compact μεχρι τοτε). Θεωρω οτι ιδανικη συσκευη δεν υπαρχει για κανεναν, οποτε θα μας τρωει παντα για αλλαγη.. Είχα την κρυφή ελπίδα πως θα απάνταγες το β, αλλά τι να γίνει :lol: ΥΓ Λοιπόν έστειλα ένα νέο mail σε Amazon.de όπου τους είπα πως ακούω δεξιά αριστερά να λένε πως θα βγει Μάιο η συσκευή, θα κρατήσω την προ-παραγγελία και απλά πείτε μου αν η πληροφόρηση σας λέει για Μάιο ή Απρίλιο. Και μου απάντησαν πως ο προμηθευτής τους, τους έχει πει πως θα έχουν την συσκευή πολύ σύντομα, και δεν θα πάρει πολύ χρόνο ακόμα. Τώρα τι να πω, ας ελπίσουμε πως αυτό σημαίνει Απρίλιο... - Ωραίο ;-) + ---------> πολύ χρήσιμα αυτά που λέει εδώ: Edited April 3, 2014 by zxr Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Είχα την κρυφή ελπίδα πως θα απάνταγες το β, αλλά τι να γίνει :lol: ΥΓ Λοιπόν έστειλα ένα νέο mail σε Amazon.de όπου τους είπα πως ακούω δεξιά αριστερά να λένε πως θα βγει Μάιο η συσκευή, θα κρατήσω την προ-παραγγελία και απλά πείτε μου αν η πληροφόρηση σας λέει για Μάιο ή Απρίλιο. Και μου απάντησαν πως ο προμηθευτής τους, τους έχει πει πως θα έχουν την συσκευή πολύ σύντομα, και δεν θα πάρει πολύ χρόνο ακόμα. Τώρα τι να πω, ας ελπίσουμε πως αυτό σημαίνει Απρίλιο... Από ποιον seller το έκανες προπαραγγελια??? Αν σου είναι εύκολο δώσε λινγκ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Από ποιον seller το έκανες προπαραγγελια??? Αν σου είναι εύκολο δώσε λινγκ. http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-Full-HD-TRILUMINOS-Display-GHz-Quad-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00IKFASC2/ref=sr_1_14?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1396433584&sr=1-14 :) ΥΓ Βλέποντας αυτές τις θήκες εδώ: http://www.amazon.de/mumbi-Ledertasche-Bookstyle-Xperia-Z2/dp/B00I3AE97O/ref=sr_1_3?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1396433742&sr=1-3&keywords=Mumbi+Ledertasche+Xperia+Z2 + http://www.amazon.co.uk/Bamboo-Series-Ultra-thin-Leather-Xperia/dp/B00J1J3XQE/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1396433821&sr=8-22&keywords=Xperia+Z2+Mumbi σκέφτομαι πώς μάλλον βιάστικα με την θήκη :( Τις βάζω μήπως θέλει κάποιος άλλος, δείχνουν πολύ καλές, και δέρμα (ενώ η επίσημη δεν είναι...) Edited April 2, 2014 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 http://www.amazon.de/Sony-Smartphone-Full-HD-TRILUMINOS-Display-GHz-Quad-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00IKFASC2/ref=sr_1_14?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1396433584&sr=1-14 :) ΥΓ Βλέποντας αυτές τις θήκες εδώ: http://www.amazon.de/mumbi-Ledertasche-Bookstyle-Xperia-Z2/dp/B00I3AE97O/ref=sr_1_3?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1396433742&sr=1-3&keywords=Mumbi+Ledertasche+Xperia+Z2 + http://www.amazon.co.uk/Bamboo-Series-Ultra-thin-Leather-Xperia/dp/B00J1J3XQE/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1396433821&sr=8-22&keywords=Xperia+Z2+Mumbi σκέφτομαι πώς μάλλον βιάστικα με την θήκη :( Τις βάζω μήπως θέλει κάποιος άλλος, δείχνουν πολύ καλές, και δέρμα (ενώ η επίσημη δεν είναι...) Με τη 1η θηκη θα έχεις πρόβλημα με το φλας στη φωτογραφική.Πήρα μία παρόμοια για το Ζ1 και μου έκανε αντανάκλαση το φλας στο φακό και φαινόταν σαν διάχυση. Δεν θα στη συνιστούσα εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες με φλας. Κατά τ'άλλα και μένα μου αρέσουν και με βολεύουν αυτού του είδους η θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts