lanc3lot Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Αχ αυτη η sony δεν μπορει να βγαλει ενα κινητο που να μην ειναι τοσο νταμαρι. Το εψηνα παρα πολυ το Ζ2 αλλα το μεγεθος του ειναι σχεδον note κατασταση... Αυτο με χαλαει, το οτι αν το παρω τωρα θα ειναι ακριβο και οτι εχει πολυ χαλια launcher κατα τη γνωμη μου. Προτιμω lg, samsung , htc... Το μέγεθος είναι όπως ένα Z1 στην ουσία. Μπες σε ένα μαγαζί και τσέκαρε, αν σου κάνει, ξέρεις πως θα είναι και το Ζ2. Για το launcher τι να πω, είναι υποκειμενικό, αλλά γενικότερα δεν έχει τις παρεμβάσεις που βλέπεις σε ένα HTC ή Samsung Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το μοντέλο παραγωγής αλλά σε γενικές γραμμές δεν περιμένουμε κάτι το εντυπωσιακό σε σχέση με το Ζ1 από τη στιγμή που έχουν το ίδιο φακό. Οι αναφορές πάντως λένε πως έχει ίδιο φακό, αλλά έχουν δουλέψει πολύ σε επίπεδο Software. Βέβαια αυτό σημαίνει πως μέσω XDA θα το πάρουν και οι υπόλοιποι που γενικότερα είναι ... η δύναμη των Android ;) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το μέγεθος είναι όπως ένα Z1 στην ουσία. Μπες σε ένα μαγαζί και τσέκαρε, αν σου κάνει, ξέρεις πως θα είναι και το Ζ2. Για το launcher τι να πω, είναι υποκειμενικό, αλλά γενικότερα δεν έχει τις παρεμβάσεις που βλέπεις σε ένα HTC ή Samsung Οι αναφορές πάντως λένε πως έχει ίδιο φακό, αλλά έχουν δουλέψει πολύ σε επίπεδο Software. Βέβαια αυτό σημαίνει πως μέσω XDA θα το πάρουν και οι υπόλοιποι που γενικότερα είναι ... η δύναμη των Android ;) Ιδιο φακο ειχε και το i9500 που για μενα εβγαζε τις καλυτερες φωτογραφιες περσυ. Ειναι ολα στο software. Μονο εκει μου φαινεται ειναι καλη η sammy στο software για την φωτογραφικη. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) You can immediately check out the lack of bluish noise and haze in the video, despite the mostly pitch-black subject material. Those image-stabilization skills also appear to dramatically boost the low-light photos too, even in our short testing time, although it made some shots look a little unnatural.... http://www.engadget.com/2014/03/21/sony-xperia-z2-4k/?ncid=rss_truncated ...έτοιμο και το manual στα Ελληνικά.... http://www.sonymobile.com/gr/support/phones/xperia-z2/support-documents/ Edited March 22, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 ΥΓ Η πλάκα είναι πως είχα βάλει και μια θήκη, την επίσημη, και αυτή έρχεται τις επόμενες μέρες....θα έχω την θήκη για αρχή, χαχα Την παραλαβές τη θήκη τελικά; Σε τι χρώμα και τι λέει,διοτι σκέφτομαι και εγώ την ίδια. Αυτή δεν λες; http://www.amazon.de/Sony-SCR10-Smartphone-Cover-Standfu%C3%9F-schwarz/dp/B00IKFAXAY/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1395596892&sr=8-22&keywords=xperia+z2 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Την παραλαβές τη θήκη τελικά; Σε τι χρώμα και τι λέει,διοτι σκέφτομαι και εγώ την ίδια. Αυτή δεν λες; http://www.amazon.de/Sony-SCR10-Smartphone-Cover-Standfu%C3%9F-schwarz/dp/B00IKFAXAY/ref=sr_1_22?ie=UTF8&qid=1395596892&sr=8-22&keywords=xperia+z2 Ναι αυτήν, σε λευκή, την παρέλαβα, εντάξει μια χαρά είναι αλλά θα σου πω παραπάνω, όταν φιλοξενεί και το κινητό μέσα ;-) Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ξερουμε ποτε έρχεται στην ελληνική αγορά το κινητό; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ναι αυτήν, σε λευκή, την παρέλαβα, εντάξει μια χαρά είναι αλλά θα σου πω παραπάνω, όταν φιλοξενεί και το κινητό μέσα ;-) Είναι από μαλακό υλικό η σκληρο,διοτι αν είναι σκληρο επειδή δεν θα θέλω να την έχω συνέχεια στη θήκη πάρα μόνο όταν βγαίνω έξω και να μην προκαλέσει φθορές/γρατζουνιές από το βάλε/βγάλε περιμετρικά και στις γωνίες.(την έχω πάθει σε άλλο κινητό μου στο παρελθόν για αυτό σου λέω) Αυτό μόνο φοβάμαι. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Υποστιριξη στο xda θα υπαρχει?Στα προηγουμενα υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Υποστιριξη στο xda θα υπαρχει?Στα προηγουμενα υπαρχει? Για Xperia Z, Z Ultra, Z1, Z1 Compact υπάρχει κανονικά υποστήριξη, αφού και για μικρότερα υπάρχει. Εννοείται ότι θα υπάρξει και για το Ζ2. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Για Xperia Z, Z Ultra, Z1, Z1 Compact υπάρχει κανονικά υποστήριξη, αφού και για μικρότερα υπάρχει. Εννοείται ότι θα υπάρξει και για το Ζ2. Ωραια!Αλλη μια ερωτηση. Η οθονη ειναι ζωντανη οπως το s4 Note 3 ?Γιατι εχω δει σε πολλα Sony ειναι σαν να ξεθωριαζει η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ωραια!Αλλη μια ερωτηση. Η οθονη ειναι ζωντανη οπως το s4 Note 3 ?Γιατι εχω δει σε πολλα Sony ειναι σαν να ξεθωριαζει η οθονη. Νομίζω ότι διαφέρει κάπως η ποιότητα απεικόνισης, από την άποψη ότι τα Samsung έχουν Amoled, ενώ τα Sony TFT/IPS. Για το πόσο ζωντανά χρώματα έχει το Ζ2, δεν έχεις παρά να το δεις από κοντά όταν κυκλοφορήσει. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Νομίζω ότι διαφέρει κάπως η ποιότητα απεικόνισης, από την άποψη ότι τα Samsung έχουν Amoled, ενώ τα Sony TFT/IPS. Για το πόσο ζωντανά χρώματα έχει το Ζ2, δεν έχεις παρά να το δεις από κοντά όταν κυκλοφορήσει. Σκεφτόμουν για προπαραγγελία γι αυτό και ρώτησα . Επίσης τεχνολογίας Led δεν είναι και του Ζ2 η κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Σκεφτόμουν για προπαραγγελία γι αυτό και ρώτησα . Επίσης τεχνολογίας Led δεν είναι και του Ζ2 η κάνω λάθος ? Ips trilinimous είναι με άψογα χρώματα και άψογες γωνίες. Αυτά σε review και όσα βίντεο έχω δει, που στο εξωτερικό που είχαν ασκησει έντονη κριτική στη Sony στο πολύ πρόσφατο παρελθόν βλεπε z1 της βγάζουν το καπέλο με το Z2. Ένας από τους βασικούς λόγους που λογικά θα το πάρω είναι αυτος και επειδή μύγα στο σπαθι μου δεν σηκώνω σε αυτό το τομέα για αυτό από αμαζον αγορά. Και αν δεν μείνω ικανοποιημένος το επιστρέφω απλά. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Σκεφτόμουν για προπαραγγελία γι αυτό και ρώτησα . Επίσης τεχνολογίας Led δεν είναι και του Ζ2 η κάνω λάθος ? Ναι, κάτι λέει για "Live Colour LED", αλλά η τεχνολογία της είναι η Triluminos, δηλαδή κατά βάση TFT. Το "Live Colour LED" έχει να κάνει με τον επιπλέον οπίσθιο φωτισμό της οθόνης. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Ips trilinimous είναι με άψογα χρώματα και άψογες γωνίες. Αυτά σε review και όσα βίντεο έχω δει, που στο εξωτερικό που είχαν ασκησει έντονη κριτική στη Sony στο πολύ πρόσφατο παρελθόν βλεπε z1 της βγάζουν το καπέλο με το Z2. Ένας από τους βασικούς λόγους που λογικά θα το πάρω είναι αυτος και επειδή μύγα στο σπαθι μου δεν σηκώνω σε αυτό το τομέα για αυτό από αμαζον αγορά. Και αν δεν μείνω ικανοποιημένος το επιστρέφω απλά. Δηλαδή Άλεξ το παίρνεις το δοκιμάζεις και αν δεν σου κάνει το δίνεις πίσω ? Και παίρνεις τα λεφτά πίσω η σου δίνουν πιστωτικό για άλλη αγορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Βρε παιδια εχω την εντιποση οτι δεν ειναι tft απλη σαν το ζ1,αλλα ips γιαυτο εχει τοσο ζωντανα χρωματα...κ τοσο μεγαλες γωνειες... Αν κανω λαθος διορθωστε με.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Βρε παιδια εχω την εντιποση οτι δεν ειναι tft απλη σαν το ζ1,αλλα ips γιαυτο εχει τοσο ζωντανα χρωματα...κ τοσο μεγαλες γωνειες... Αν κανω λαθος διορθωστε με.. Και το Z1 compact έχει IPS. Το Ζ2 έχει κι αυτό IPS, αλλά επιπλέον έχει και το χαρακτηριστικό "Live Color LED", που κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά και εντυπωσιακά. Με βάση τα όσα έχω διαβάσει, η οθόνη του Ζ2 είναι το καλύτερο panel που έχει βάλει η Sony σε smartphone, κι ένα από τα εντυπωσιακότερα της αγοράς. Καμία σχέση δηλαδή με Ζ και Ζ1. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Και το Z1 compact έχει IPS. Το Ζ2 έχει κι αυτό IPS, αλλά επιπλέον έχει και το χαρακτηριστικό "Live Color LED", που κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά και εντυπωσιακά. Με βάση τα όσα έχω διαβάσει, η οθόνη του Ζ2 είναι το καλύτερο panel που έχει βάλει η Sony σε smartphone, κι ένα από τα εντυπωσιακότερα της αγοράς. Καμία σχέση δηλαδή με Ζ και Ζ1. Και οχι αυτο το εμετικο ψευτοπραγμα με την ονομασια Amoled που ειναι για να εντυπωσιαζονται 7χρονα.. (Να τα λεμε και ολα.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Και οχι αυτο το εμετικο ψευτοπραγμα με την ονομασια Amoled που ειναι για να εντυπωσιαζονται 7χρονα.. (Να τα λεμε και ολα.) Δεν θα έλεγα ψευτοπραγμα τις Amoled σε καμία περίπτωση .Ίσως η ποιο ωραίες και ζωντανές σε κινητά αυτή τη στιγμή . Αντε να δούμε και το Ζ2 αν θα μπορέσει να κλέψει μερίδιο από τους καρχαρίες της αγοράς αν και λίγο δύσκολο γιατί πλέον και οι δύο που κάνω όνομα και τίποτα παραπάνω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Εγώ πάντως από την Amoled που έχω στο Ν8 μου μια χαρά ευχαριστημένος είμαι. Τέλειο μαύρο, κι ενδείκνυται για χρήση σε screensaver, πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Βέβαια έχω δει την IPS που φοράνε πολλές συσκευές, π.χ. το Z1c, το LG G2 κλπ, και πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακά τα χρώματα. Πάντως σε συνθήκες έντονου φωτός (π.χ. ελληνικός ήλιος) η Amoled θεωρώ ότι έχει καλύτερη απόδοση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Για μενα amoled με τα φιλτρα της sammy, μακρυα και αγαπημενοι. Τοσο ψευτικα χρωματα. Καμια επαφη με την πραγματικοτητα. (Ναι εντυπωσιακα στο ματι αλλα θελω φυσικη απεικονιση) αλλα το χειροτερο για μενα ειναι οτι λογω του κορεσμου των χρωματων, με ζαλιζουν στο 4λεπτο... δεν ξερω τι εχουν κανει απο το s2 και μετα και τις κανανε ετσι τις οθονες αλλα το S3 δεν μπορω να το κρατησω στα χερια μου πανω απο 5 λεπτα. Στο ηλιο μεχρι και το S3 ηταν ο,τι χειροτερο.. με s4, note 3 φαινεται να διορθωθηκαν τα πραγματα. Πανο, μην κρινεις απο τις amoled της Nokia. Η Nokia προσθετει δικα της φιλτρα και το αποτελεσμα μεταξυ τους ειναι χαοτικο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 (edited) Εκανα και εγω την προ- παραγγελια απο γερμανικο αμαζον στα 599 ευρω διοτι η Sony Γερμανιας αυξησε την επισημη τιμη στα 679. Βεβαια στην καρτα δεν εχω βαλει μεσα τα λεφτα,αλλα απο τη στιγμη που δεν τραβανε εως το εχουν αμεσα διαθεσιμο το αφηνω ως ετσι μην μου πλασαρουν αυριο μεθαυριο και το αμαζον την ιδια επισημη τιμη με την Sony:p http://www.gsmarena.com/sony_raises_xperia_z2_price_in_germany_to__euro679-news-8083.php Στη χειροτερη να μου στειλουν mail να αλλαξω καρτα διοτι δεν μπορεσαν να τραβηξουν τα λεφτα,αλλα η παραγγελια παραμενει ως εχει και οταν φτασουμε κοντα στην ημερομηνια κυκλοφοριας να την φορτωσω με το ακριβες ποσο. Το προπαράγγειλα και εγώ από το amazon.de μου στοίχισε 629,12 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ελπίζω να μου πληρωσα το ίδιο με τον φίλο alextrela. Σε ακολουθώ τυφλά μια και δεν ξέρω και πολλά από Γερμανικά Μου έστειλε μηνυμα το ΑΜΑΖΟΝ σας ευχαριστουμε για την παραγγελία σας με ποσό το προαναφερόμενο και αναλυτικά το φορο ταχυδρομειο. Δεν έστειλε απόδειξη το paypal γιατί δεν έχουν τραβηξει λεφτά αφού ακόμα δεν είναι διαθεσιμο το κινητό. Ούτε από την κάρτα πήρανε λεφτά φυσικα Edited March 25, 2014 by antonn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Δηλαδή Άλεξ το παίρνεις το δοκιμάζεις και αν δεν σου κάνει το δίνεις πίσω ? Και παίρνεις τα λεφτά πίσω η σου δίνουν πιστωτικό για άλλη αγορά ? Συνήθως έως τώρα έχω επιστρέψει λόγω θεμάτων συσκευών και πάντα γίνεται πίστωση χρημάτων δηλαδή σου επιστρέφουν τα λεφτά πίσω απλά, αν και τις 2 φορές ζήτησα αντικατάσταση με καινούργια, σφραγισμένη ίδια συσκευή. Δεν έχω επιστρέψει οτιδήποτε επειδή δεν μου άρεσε απλά, αλλά δεν θα διστάζω και αυτό να κάνω αν δεν μείνω ικανοποιημένος απόλυτα εφόσον στην πράξη διαπιστώσω κατώτερες προδιαγραφές από αυτές που διαφημίζει και λέει η Sony. Όταν δίνω 600+ ευρώ έχω την απαίτηση να ανταποκρίνεται στα πάντα στην εντέλεια. Μην ξεχνάς ότι και το media markt και public έχουν την ίδια πολιτική επιστροφής αν δεν μείνεις ικανοποιημένος όπως και όλα τα σοβαρά καταστήματα του εξωτερικου στυλ amazon,fnac. Αν και η αλήθεια είναι ότι πιστεύω θα με καλύψει απόλυτα,εκτος αν διαβάσω σε κάνα review κάτι χοντρό και κάνω πίσω. Το προπαράγγειλα και εγώ από το amazon.de μου στοίχισε 629,12 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Ελπίζω να μου πληρωσα το ίδιο με τον φίλο alextrela. Σε ακολουθώ τυφλά μια και δεν ξέρω και πολλά από Γερμανικά Μου έστειλε μηνυμα το ΑΜΑΖΟΝ σας ευχαριστουμε για την παραγγελία σας με ποσό το προαναφερόμενο και αναλυτικά το φορο ταχυδρομειο. Δεν έστειλε απόδειξη το paypal γιατί δεν έχουν τραβηξει λεφτά αφού ακόμα δεν είναι διαθεσιμο το κινητό. Ούτε από την κάρτα πήρανε λεφτά φυσικα Ναι δεν τραβάνε λεφτά σε προ παραγγελία το αμαζον γενικότερα και σε άλλες παραγγελίες που έχω κάνει στο παρελθόν. Να ξέρεις το pay pal δεν έχει καμία ανάμειξη στις πληρωμές μέσω αμαζον, και ούτε θα λάβεις οποιαδήποτε ειδοποίηση από αυτούς μόνο από το ίδιο το αμαζον,οταν φύγει(αποσταλεί)από αυτούς η συσκευή που θα λάβεις ειδοποίηση με email και τότε χρεώνουν αυτόματα τη κάρτα σου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γενικότερα, αγοράζοντας από Amazon: Κλείνεις το κινητό στην τιμή που έχει τότε, η οποία χρεώνεται στην κάρτα σου (ή paypal, ή χρεωστική μέσω paypal) μόνο την ημέρα που φεύγει το προιόν. Αν η τιμή πέσει πριν φύγει το προιόν, αναπροσαρμόζεται στην νέα μειωμένη τιμή, αρκεί να είναι από την ίδια την Amazon και όχι κάποιο αντιπρόσωπο πχ. Αν η τιμή ανεβεί, παραμένει εκεί που την έκλεισες, ανεξάρτητα την τιμή που θα πάει Σε όλα τα προιόντα έχεις 30 μέρες να δοκιμάσεις τα πάντα (αν μπεις στο chat τους, μπορείς να ζητήσεις και παραπάνω, πχ ότι δεν έχεις χρήματα να στείλεις πίσω το προιόν ακόμα, και θέλεις πχ 60 μέρες), και μετά να το επιστρέψεις χωρίς κάποιο πρόβλημα εννοείται και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή να σου στείλουν αντίστοιχα κάτι άλλο. Πληρώνεις εσύ την μεταφορά για το Amazon και μετά στα πιστώνουν και αυτά πίσω. Παρά το ότι λέει ότι θα έρθει σε 7-20 μέρες, πάντα να βάζετε αυτή την επιλογή αφού συνήθως έρχεται σε πολύ λιγότερες και χωρίς κάποια έξτρα χρέωση. Τώρα βέβαια αν το θέλετε σε μια μέρα, ε οκ πληρώστε παραπάνω. Άρα, γενικότερα, το Amazon είναι...εγγύηση σε αυτά, πάντα ;-) Το θέμα είναι να βάλει το Γερμανικό και πότε θα το έχει έτοιμο, αφού και εγώ εκεί παράγγειλα, και το περιμένω ;-):lol: Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γενικότερα, αγοράζοντας από Amazon: Κλείνεις το κινητό στην τιμή που έχει τότε, η οποία χρεώνεται στην κάρτα σου (ή paypal, ή χρεωστική μέσω paypal) μόνο την ημέρα που φεύγει το προιόν. Αν η τιμή πέσει πριν φύγει το προιόν, αναπροσαρμόζεται στην νέα μειωμένη τιμή, αρκεί να είναι από την ίδια την Amazon και όχι κάποιο αντιπρόσωπο πχ. Αν η τιμή ανεβεί, παραμένει εκεί που την έκλεισες, ανεξάρτητα την τιμή που θα πάει Σε όλα τα προιόντα έχεις 30 μέρες να δοκιμάσεις τα πάντα (αν μπεις στο chat τους, μπορείς να ζητήσεις και παραπάνω, πχ ότι δεν έχεις χρήματα να στείλεις πίσω το προιόν ακόμα, και θέλεις πχ 60 μέρες), και μετά να το επιστρέψεις χωρίς κάποιο πρόβλημα εννοείται και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω ή να σου στείλουν αντίστοιχα κάτι άλλο. Πληρώνεις εσύ την μεταφορά για το Amazon και μετά στα πιστώνουν και αυτά πίσω. Παρά το ότι λέει ότι θα έρθει σε 7-20 μέρες, πάντα να βάζετε αυτή την επιλογή αφού συνήθως έρχεται σε πολύ λιγότερες και χωρίς κάποια έξτρα χρέωση. Τώρα βέβαια αν το θέλετε σε μια μέρα, ε οκ πληρώστε παραπάνω. Άρα, γενικότερα, το Amazon είναι...εγγύηση σε αυτά, πάντα ;-) Το θέμα είναι να βάλει το Γερμανικό και πότε θα το έχει έτοιμο, αφού και εγώ εκεί παράγγειλα, και το περιμένω ;-):lol: Μια χαρά τα είπες :p Υπομονή λοιπόν. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts