Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας πω κι εγω τη γνωμη μου.

Οσοι με ξερουν, ξερουν οτι δεν αγορασω παντα αιφον, ουτε οι περισσοτερες συσκευες μου ηταν αιφον.

τυγχάνει ομως να εχω σαν κυρια συσκευη του τελευταιους μηνες αιφον (5και 5s στη συνεχεια).

Δεν ειναι οτι δεν θα αλλαζα το αιφον με καποια αλλη ποιοτικη συσκευη , οπως πχ το htc one αν μιλαμε για σημερα, αυτο που δεν θα αλλαζα ειναι να μην εχω καποια ios συσκευη, δηλαδη ειτε αιφον, ειτε αιπαντ. Ενα απο τα 2, πρεπει και θελω να τα εχω, για να μην αποχωριστω το ios.

Αν διαλεγα μη αιφον συσκευη ομως, θα επελεγα σημερα ενα htc one. Μαυρο παρακαλω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Συμφωνώ κι εγώ. Θα το άλλαζα με Htc One.

Βασικά όμως τιποτα δεν μ αρεσει γιατι όλα πλέον ειναι πολυ μεγάλα.

Θα ήθελα ένα Htc One σε μέγεθος IPhone 5

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ περιμένω να δω το Z1 compact. Αν η οθόνη δεν είναι τόσο χάλια όσο σε προηγούμενα Sony θα το σκεφτώ σοβαρά.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ περιμένω να δω το Z1 compact. Αν η οθόνη δεν είναι τόσο χάλια όσο σε προηγούμενα Sony θα το σκεφτώ σοβαρά.

Όντως είναι το καλύτερο μικρό Android smartphone. Μεγάλο πλεονέκτημα το ότι είναι αδιάβροχο.

Εγώ πάντως μετά από ένα οκτάμηνο με το htc one, σκέφτομαι ήδη να το πουλήσω.

Περιμένω πως και πως ενα iphone με μεγαλυτερη οθόνη (όχι υπερβολικά) και αμέσως θα κάνω την μετάβαση, εφόσων μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου τότε.

Ένας βασικός λόγος που δεν αξίζουν τα υπόλοιπα κινητά, για μένα, είναι ότι στο εξάμηνο η αξία τους έχει πέσει στο μισό.

Το iphone είναι επένδυση που θα σε ανταμείψει όταν το πουλήσεις.

Εγώ πάντως μετά από ένα οκτάμηνο με το htc one, σκέφτομαι ήδη να το πουλήσω.

Περιμένω πως και πως ενα iphone με μεγαλυτερη οθόνη (όχι υπερβολικά) και αμέσως θα κάνω την μετάβαση, εφόσων μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου τότε.

Ένας βασικός λόγος που δεν αξίζουν τα υπόλοιπα κινητά, για μένα, είναι ότι στο εξάμηνο η αξία τους έχει πέσει στο μισό.

Δεν είσαι καλά με το One?

Nokia 8800 Scirocco

Αυτό το αστείο ρε παιδιά το λέτε σοβαρά ακόμα;;..

Αν είναι δυνατόν δηλαδή :)

Πούλησα μετά από 3,5 χρόνια χρήσης το iphone 4 στα 250ευρώ.

Το one μετά από 6 μήνες , έχει τιμή πώλησης τα 360 ευρώ, με σχεδόν την ίδια τιμή αρχικής αγοράς. Είναι γεγονός και αποδεικνύει αυτό που λέω, και ναι είναι δυνατόν.

Σε τρία χρόνια θα σου πω να μου αγοράσεις το one στα 250 ευρώ,οκ ?

Δεν είσαι καλά με το One?

Σίγουρα υπερτερεί σε πολλά σε σχέση με τα παλαιότερα android phones, και σίγουρα είναι ένα πολύ όμορφο κινητό, αλλά...

Τα προβλήματα που εγώ παρατηρώ δεν έχουν να κάνουν με το κινητό, αλλά με το λειτουργικό του και ιδίως με τις απαράδεκτες εφαρμογές του.

Αυτά τα λίγα για να μην βγαίνουμε και OT.

Edited by mandridis

Πούλησα μετά από 3,5 χρόνια χρήσης το iphone 4 στα 250ευρώ.

Το one μετά από 6 μήνες , έχει τιμή πώλησης τα 360 ευρώ, με σχεδόν την ίδια τιμή αρχικής αγοράς. Είναι γεγονός και αποδεικνύει αυτό που λέω, και ναι είναι δυνατόν.

Σε τρία χρόνια θα σου πω να μου αγοράσεις το one στα 250 ευρώ,οκ ?

Σίγουρα υπερτερεί σε πολλά σε σχέση με τα παλαιότερα android phones, και σίγουρα είναι ένα πολύ όμορφο κινητό, αλλά...

Τα προβλήματα που εγώ παρατηρώ δεν έχουν να κάνουν με το κινητό, αλλά με το λειτουργικό του και ιδίως με τις απαράδεκτες εφαρμογές του.

Αυτά τα λίγα για να μην βγαίνουμε και OT.

Είναι όμως πιο ακριβό το iPhone. Τα περισσότερα χρήματα δηλαδή που θα πάρεις με την πώληση του, τα έχεις δώσει για την αγορά του. Ακόμα και τις κορυφαίες Android συσκευές μπορείς να τις πάρεις πολύ φτηνά από σκρουτζομάγαζο. Αν το one το αγόρασες από πλαίσια, Γερμανούς κλπ δεν σου φταίει κανένας για το λάθος σου.

Αυτό το αστείο ρε παιδιά το λέτε σοβαρά ακόμα;;..

Αν είναι δυνατόν δηλαδή :)

Νίκο, αν δεν βιαστείς να δώσεις το άιφον στον πρώτο χρόνο, μετά απο αυτό το διάστημα είσαι κερδισμένος. Χάνει πολύ αργά την αξία του, μετά τον πρώτο χρόνο.

Νίκο, αν δεν βιαστείς να δώσεις το άιφον στον πρώτο χρόνο, μετά απο αυτό το διάστημα είσαι κερδισμένος. Χάνει πολύ αργά την αξία του, μετά τον πρώτο χρόνο.

Γιάννη μαζί τα είχαμε αναλύσει την τελευταία φορά που θυμάμαι και είχαμε συμφωνήσει.

Θα τα αναφέρω (εντελώς επιγραμματικά) και για τους υπόλοιπους.

Κερδισμένος με αγορά iphone είσαι αν

1 Κρατάς συσκευή λιγότερο από ένα χρόνο

2 Περίπου 2μιση χρόνια

3 και η σπάνια 4 χρόνια και βάλε ξερωγω :p

Στις ενδιάμεσες περιπτώσεις, δηλαδή αν αγοράσεις τη συσκευή 4 5 μήνες μετά την κυκλοφορία, την κρατήσεις 1 χρόνο η 3, είσαι κερδισμένος με συσκευή Android.

Ο φίλος παραπάνω για παράδειγμα νιώθει κερδισμένος που δίνει το 4αρι 250 (που δεν φεύγουν και τοσο πολυ, anyway).

700 αγορά καινούργιο, 250 πώληση.

Κάποιος που αγόρασε σ2 καινούργιο στα 600 σήμερα το πουλάει πάνω από 150. Βγήκε χαμένος αυτός που πήρε σ2;;.Δεν νομίζω..

Τα παραπάνω επιγραμματικά και στο περίπου πάντα.

Είναι και κάτι άλλο που παίζει ρόλο.

Το άιφον το βάζεις αγγελία Παρασκευή και Κυριακή έχει φύγει.

Το s2 ποιός θα το πάρει? Δεν φεύγουν το ίδιο εύκολα.

Άσε που στο σκρούτζ, το 5s είναι κάτω απο 620 σήμερα. Ποιός δίνει 739?

Είναι και κάτι άλλο που παίζει ρόλο.

Το άιφον το βάζεις αγγελία Παρασκευή και Κυριακή έχει φύγει.

Το s2 ποιός θα το πάρει? Δεν φεύγουν το ίδιο εύκολα.

Άσε που στο σκρούτζ, το 5s είναι κάτω απο 620 σήμερα. Ποιός δίνει 739?

Αν η αγγελία μπει στο myphone θα πουληθεί γρήγορα. Ειδικά Samsung.

Γιάννη μαζί τα είχαμε αναλύσει την τελευταία φορά που θυμάμαι και είχαμε συμφωνήσει.

Θα τα αναφέρω (εντελώς επιγραμματικά) και για τους υπόλοιπους.

Κερδισμένος με αγορά iphone είσαι αν

1 Κρατάς συσκευή λιγότερο από ένα χρόνο

2 Περίπου 2μιση χρόνια

3 και η σπάνια 4 χρόνια και βάλε ξερωγω :p

Στις ενδιάμεσες περιπτώσεις, δηλαδή αν αγοράσεις τη συσκευή 4 5 μήνες μετά την κυκλοφορία, την κρατήσεις 1 χρόνο η 3, είσαι κερδισμένος με συσκευή Android.

Ο φίλος παραπάνω για παράδειγμα νιώθει κερδισμένος που δίνει το 4αρι 250 (που δεν φεύγουν και τοσο πολυ, anyway).

700 αγορά καινούργιο, 250 πώληση.

Κάποιος που αγόρασε σ2 καινούργιο στα 600 σήμερα το πουλάει πάνω από 150. Βγήκε χαμένος αυτός που πήρε σ2;;.Δεν νομίζω..

Τα παραπάνω επιγραμματικά και στο περίπου πάντα.

Ακριβως. Η καραμελα της μεταπωλησης εχει λιωσει προ καιρου. Αν παρεις Samsung smartphone 3 μηνες μετα την αρχικη κυκλοφορια τους (3 μηνες μετα το release day) εχεις ξεκαθαρα καλυτερη μεταπωληση (η αλλιως μικροτερη χασουρα) απο οτι να παρεις ενα μηλο.

Αν θελετε ανοιγουμε κουβεντα με 100 τετοια παραδειγματα, αλλα αυτο που γραφω ισχυει απολυτα...

Edited by v@gelis

Ακριβως. Η καραμελα της μεταπωλησης εχει λιωσει προ καιρου. Αν παρεις Samsung smartphone 3 μηνες μετα την αγορα εχεις ξεκαθαρα καλυτερη μεταπωληση (η αλλιως μικροτερη χασουρα) απο οτι να παρεις ενα μηλο.

Αν θελετε ανοιγουμε κουβεντα με 100 τετοια παραδειγματα, αλλα αυτο που γραφω ισχυει απολυτα...

Και αυτό με το 3μηνο δεν είναι απόλυτο Βαγγέλη.

Αν αγοράσεις day one note3 , μετά απο 3 μήνες , πόση χασούρα έχεις? (όταν καινούριο θα έχει χάσει 200 ευρώ στην τιμή του).

Επειδή όμως ο κόσμος δεν αλλάζει συσκευή κάθε 3 μήνες (μην κοιτάς εμείς τι κάνουμε) σε βάθος χρόνου πιστεύω το μήλο δίνει καλύτερη μεταπώληση κασι έχεις τη σιγουριά ότι θα πωληθεί εύκολα και γρήγορα γιατί είναι εμπορικό. Το ίδιο ισχύει και για συγκεκριμένα μοντέλα σάμσουγκ βέβαια. Αναμενόμενο, από τη στιγμή που έγιναν μόδα.

650 πήρα και τα δυο παντως....

Κανα τρίμηνο μετα την κυκλοφορία τους. Τεσπα, εξαντλήθηκε το θέμα, γιατι εδω συζητάμε κατι αλλο.

Γνώμη μου, οτι το iPhone το αλλάζεις μονο με iPhone για να εισαι ευχαριστημένος.

Και αυτό με το 3μηνο δεν είναι απόλυτο Βαγγέλη.

Αν αγοράσεις day one note3 , μετά απο 3 μήνες , πόση χασούρα έχεις? (όταν καινούριο θα έχει χάσει 200 ευρώ στην τιμή του).

Επειδή όμως ο κόσμος δεν αλλάζει συσκευή κάθε 3 μήνες (μην κοιτάς εμείς τι κάνουμε) σε βάθος χρόνου πιστεύω το μήλο δίνει καλύτερη μεταπώληση κασι έχεις τη σιγουριά ότι θα πωληθεί εύκολα και γρήγορα γιατί είναι εμπορικό. Το ίδιο ισχύει και για συγκεκριμένα μοντέλα σάμσουγκ βέβαια. Αναμενόμενο, από τη στιγμή που έγιναν μόδα.

Γιαννη δεν το εγραψα σωστα, το διορθωσα. Εννοω οτι αγοραζεις παντα Samsung (μακραν τα πιο εμπορικα ανδροειδη) 3 μηνες (αυστηρα) μετα την κυκλοφορια τους και τοτε εχεις ευκολα την καλυτερη μεταπωληση απο οποιοδηποτε μηλο.

Κατι ευκολο και γρηγορο Γιαννη. Note 3 αγορα σημερα στα 505 ευρω. Πωληση του αν θελεις μεσα σε ενα μηνα στα 470 για πλακα (σε 1 ωρα εχει φυγει).

Iphone 5s αγορα (σφραγισμενο παντα) που το βρισκεις καπου στα 620. Πωληση σε ενα μηνα στα 570. Χασουρα 35 για το νοτε, 50 για το μηλο.

Και στο χρονο παλι τα ιδια θα δεις, με το μηλο εχεις την ιδια η και χειροτερη μεταπωληση...

Edited by v@gelis

Γιαννη δεν το εγραψα σωστα, το διορθωσα. Εννοω οτι αγοραζεις παντα Samsung (μακραν τα πιο εμπορικα ανδροειδη) 3 μηνες (αυστηρα) μετα την κυκλοφορια τους και τοτε εχεις ευκολα την καλυτερη μεταπωληση απο οποιοδηποτε μηλο.

Κατι ευκολο και γρηγορο Γιαννη. Note 3 αγορα σημερα στα 505 ευρω. Πωληση του αν θελεις μεσα σε ενα μηνα στα 470 για πλακα (σε 1 ωρα εχει φυγει).

Iphone 5s αγορα (σφραγισμενο παντα) που το βρισκεις καπου στα 620. Πωληση σε ενα μηνα στα 570. Χασουρα 35 για το νοτε, 50 για το μηλο.

Και στο χρονο παλι τα ιδια θα δεις, με το μηλο εχεις την ιδια η και χειροτερη μεταπωληση...

Μέχρι εκει ναι, συμφωνώ και έτσι είναι.

Αλλά 2 ή στα 3 χρόνια, όταν πας να τα δώσεις, το μήλο θα το δώσεις 350 (στα 2 χρόνια) ή 200 και κάτι στα τρία χρόνια. Το νοτε3 στα 2 χρόνια δεν θα πιάνει 350 σίγουρα .

Θεωρώ ότι τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρει το σενάριο που λέω εγώ, αφού οι περισσότεροι δεν αλλάζουν τηλέφωνο κάθε μήνα ή κάθε 3 μήνες.

Μέχρι εκει ναι, συμφωνώ και έτσι είναι.

Αλλά 2 ή στα 3 χρόνια, όταν πας να τα δώσεις, το μήλο θα το δώσεις 350 (στα 2 χρόνια) ή 200 και κάτι στα τρία χρόνια. Το νοτε3 στα 2 χρόνια δεν θα πιάνει 350 σίγουρα .

Θεωρώ ότι τον περισσότερο κόσμο τον ενδιαφέρει το σενάριο που λέω εγώ, αφού οι περισσότεροι δεν αλλάζουν τηλέφωνο κάθε μήνα ή κάθε 3 μήνες.

Ρε παιδιά γιατί πνίγεστε σε μια κουταλιά νέο; Η τεχνολογική εξέλιξη στα προϊόντα της Apple, είναι εξαιρετικά αργή και καθυστερημένη. Βγήκε το 5αρι, και μετά από 1 χρόνο το 5s. Ίδια προϊόντα με minimum διαφορές. Δεν έχει λόγο να πέσει η τιμή στο 5, γιατί το 5s δεν δίνει κάτι το εξαιρετικά διαφορετικό, και αυτός που έχει το 5 δε νιώθει την αναγκη να το δώσει για ψίχουλα. Άρα την τιμή του την κρατάει ψηλά.

Όμως από το Note 1 στο 2, και απο το 2 στο 3, οι διαφορές είναι διαστημικές. Κάποιος που έχει το 2 το ρίχνει πολύ χαμηλά για να φύγει και να πάρει το 3.

Για μένα, όσο πιο μικρή τιμή μεταπώλησης έχει ένα προϊόν τεχνολογίας, τόσο πιο τεχνολογικά εξελιγμένο είναι το επόμενο προϊόν που έχει βγει. Άρα μπράβο στην εταιρεια που το δημιούργησε και χαλάλι τα παραπάνω λεφτά που δίνω.

Κώστα έτσι νόμιζα κι εγώ. Αγόρασα λοιπόν το περασμένο καλοκαίρι ενα iPhone το οποίο ειχα παράλληλα με το Note.

Τελικά δεν είναι μόνο το μέγεθος. Είναι πολλά αυτά που θα σου κακοφανούν όταν έχεις συνηθίσει να κάνεις ένα σωρό πράγματα απλά και γρήγορα.

Από το να πληκτρολογήσεις ενα μεγάλο κείμενο χωρίς swype, το να μεταφέρεις -αποθηκεύσεις αρχεία, το οτι δεν μπορείς να βάλεις μια συντόμευση σε μια από τους οθόνες σου για να ανοίγεις τα αρχεία που χρησιμοποιείς πολύ συχνά και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω.

Επειδή έχω το Note8 για την παραπάνω χρήση, σκέφτηκα να αγοράσω το 5s. Δεν το έκανα λόγο κάμερας η οποία ήταν ένα σημείο όπου υπερτερουσαν τα iPhone μέχρι και το 4s.

Καταλαβαίνω τι λες Κώστα και ίσως έχεις δίκιο, αλλά κάτι με τρώει να γυρίσω στο Μήλο... Μου έχει λείψει η φορητότητα, η χρηστικότητα και η ποιότητά του. Σίγουρα θα πρέπει να θυσιάσω πολλά πράγματα που τώρα έχω. Δεν ξέρω... Θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι το νέο iPhone 6.

Πριν καιρό που είχα πάει τη μηχανή για service έπιασα την κουβέντα με τον μηχανικό, που έχει κι αυτός τρέλα με τα smartphones και όσο τον θυμάμαι είχε πάντα iPhone. Πάνω στη συζήτηση βγάζει απ' την τσέπη του ένα Galaxy S4. Αφού μου περιέγραψε πόσο ενθουσιασμένος είναι και το πόση ελευθερία του δίνει, τη μεγάλη οθόνη του κτλ. κτλ., στο τέλος της κουβέντας μου λέει: "αλλά ρε γ@μώτο, σαν την ευκολία και την αμεσότητα του iPhone δεν έχει!". Αυτό μου έχει λείψει Κώστα. Δεν λέω, το Note II πλησιάζει, αλλά υπάρχει κάτι στο Μήλο που δεν το έχει άλλη συσκευή.

Πολύ σωστά! Αυτή τη στιγμή το Z1 Compact είναι το μοναδικό Android που με συγκινεί. Μικρό, κομψό, υπερφορητό, με 2GB RAM, SnapDragon 800, microSD και καλό ppi. Αν δεν προκύψουν θέματα με τη ROM και την οθόνη όπως λες, τότε θα είναι δύσκολο να του αντισταθώ. Όπως και να 'χει, θα περιμένω να δω πώς θα τρέξουν οι νέες συσκευές και επιλέγω ανάλογα.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καταλαβαίνω τι λες Κώστα και ίσως έχεις δίκιο, αλλά κάτι με τρώει να γυρίσω στο Μήλο... Μου έχει λείψει η φορητότητα, η χρηστικότητα και η ποιότητά του. Σίγουρα θα πρέπει να θυσιάσω πολλά πράγματα που τώρα έχω. Δεν ξέρω... Θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι το νέο iPhone 6.

Πριν καιρό που είχα πάει τη μηχανή για service έπιασα την κουβέντα με τον μηχανικό, που έχει κι αυτός τρέλα με τα smartphones και όσο τον θυμάμαι είχε πάντα iPhone. Πάνω στη συζήτηση βγάζει απ' την τσέπη του ένα Galaxy S4. Αφού μου περιέγραψε πόσο ενθουσιασμένος είναι και το πόση ελευθερία του δίνει, τη μεγάλη οθόνη του κτλ. κτλ., στο τέλος της κουβέντας μου λέει: "αλλά ρε γ@μώτο, σαν την ευκολία και την αμεσότητα του iPhone δεν έχει!". Αυτό μου έχει λείψει Κώστα. Δεν λέω, το Note II πλησιάζει, αλλά υπάρχει κάτι στο Μήλο που δεν το έχει άλλη συσκευή.

Πολύ σωστά! Αυτή τη στιγμή το Z1 Compact είναι το μοναδικό Android που με συγκινεί. Μικρό, κομψό, υπερφορητό, με 2GB RAM, SnapDragon 800, microSD και καλό ppi. Αν δεν προκύψουν θέματα με τη ROM και την οθόνη όπως λες, τότε θα είναι δύσκολο να του αντισταθώ. Όπως και να 'χει, θα περιμένω να δω πώς θα τρέξουν οι νέες συσκευές και επιλέγω ανάλογα.

Μια δοκιμή θα σε πείσει. Απλά κράτα και το Note 2 για λίγο καιρό.

Τώρα τι εννοεί αμεσότητα ο μηχανικός δεν ξέρω. Εγώ γι αυτή την αμεσότητα υπομενω τα πλαστικά android.

Εντάξει αν η χρήση του περιορίζεται σε εφαρμογές και social ναι, μαζι του.

Η γνώμη μου είναι να πάρεις iphone, φυσικά μόνο το 5s και να ανταλλάξεις το Note2 μ ενα Note 8. Έτσι και την δουλειά σου Θα κάνεις και θα έχεις ένα ευέλικτο και ποιοτικό smartphone.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σχετικα με το θεμα της αμεσοτητας, να πω οτι , προερχομενος απο νοτε2 και optimus g (πολυ γρηγοροτερο και ομαλοτερο απο το νοτε2) πραγματι ειδα διαφορα στην αμεσοτητα με το iphone 5 (οταν το αγορασα ειχε 6.1.3).

Ειχα εντυπωσιαστει απο το ποσο πιο γρηγορα γινονταν ολα.

Πανω στο θέμα της ταχύτητας ξαθισω όλων αυτών εχω να πω την άποψη μου.

Τα τελευταία χρόνια είμαι χρήστης iPhone και παλαιότερα ειχα πολλές Android συσκευές και έξω ολόκληρου και παράλληλα με το iPhone.

Τελευταία έπεσε στα χέρια μου ένα Galaxy Nexus ενός φίλου που παλαιότερα ήταν δικό μου και το αγόρασε απο μένα.

Φορούσε έκδοση 4.3.

Το εκανα root και μέσα απο το titanium backup έσβησα μερικές εφαρμογές άχρηστες οπως hangouts, talk και κάποια αλλα του συστήματος που δεν χρειάζομαι.

Έβαλα και την εφαρμογή greenify

και κράτησε την συσκευή για 2 μέρες μετά την έδωσα πίσω.

Τέτοια ταχύτητα σε multitasking και οτιδήποτε άλλο χωρίς κόλληματα με αυτονομία μπαταρίας καμία σχέση με official rom εχω να δώ πολυ καιρό.

Εντυπωσιάστηκα απο τότε και θελω να πάρω μια Android συσκευή με pure Android όμως οπως το Htc One και με 2-3 πειράγματα να εχω το απόλυτο εργαλείο.

Βαρέθηκα με το iPhone να μου τρώει την μπαταρία και να μην ξέρω απο που. Επίσης στο 4s που εχω η Ram ειναι λίγη με αποτέλεσμα κακό multitasking και γενικά δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα οπως την χρήση του Dropbox που έχει πολλές παραπάνω δυνατότητες στο Android.

Βέβαια έχει και τα καλά του το iPhone αλλα και 5αρι που ειχα στα χέρια μου σαν να άλλαξε ο Μανωλιος και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς.

Nokia 8800 Scirocco

Για την αμεσότητα του iphone θα συμφωνήσω.

Παρόλα αυτά επειδή είχαν την ευκαιρία τον τελέυταίο καιρό να παίξω με τις τελευταίες nexus συσκευές (5 & 7) θέλω να τονίσω πως τα nexus είναι ένας άλλος κόσμος στο android απαλαγμένα από το bloatware της κάθε samsung/lg/κλπ και η αμεσότητα είναι καλύτερη ακόμα και από το 5S.

Για την αμεσότητα του iphone θα συμφωνήσω.

Παρόλα αυτά επειδή είχαν την ευκαιρία τον τελέυταίο καιρό να παίξω με τις τελευταίες nexus συσκευές (5 & 7) θέλω να τονίσω πως τα nexus είναι ένας άλλος κόσμος στο android απαλαγμένα από το bloatware της κάθε samsung/lg/κλπ και η αμεσότητα είναι καλύτερη ακόμα και από το 5S.

Ενδιαφέρον αυτό που λές, αν και με ένα n7 fhd που έπαιξα πριν 1-2 βδομάδες , ναι μεν γρήγορο, αλλά δεν μου έδωσε την αίσθηση που λες.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned