Jump to content

mandridis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mandridis

  1. Χρόνια πολλά σε όλους, και ευχαριστούμε για τα δώρα.
  2. Ευχαριστούμε και πάλι για τα ωραία δώρα σας !
  3. Και ψαχνόμουν να το αγοράσω... Καλή μας επιτυχία !
  4. 650 πήρα και τα δυο παντως.... Κανα τρίμηνο μετα την κυκλοφορία τους. Τεσπα, εξαντλήθηκε το θέμα, γιατι εδω συζητάμε κατι αλλο. Γνώμη μου, οτι το iPhone το αλλάζεις μονο με iPhone για να εισαι ευχαριστημένος.
  5. Πούλησα μετά από 3,5 χρόνια χρήσης το iphone 4 στα 250ευρώ. Το one μετά από 6 μήνες , έχει τιμή πώλησης τα 360 ευρώ, με σχεδόν την ίδια τιμή αρχικής αγοράς. Είναι γεγονός και αποδεικνύει αυτό που λέω, και ναι είναι δυνατόν. Σε τρία χρόνια θα σου πω να μου αγοράσεις το one στα 250 ευρώ,οκ ? Σίγουρα υπερτερεί σε πολλά σε σχέση με τα παλαιότερα android phones, και σίγουρα είναι ένα πολύ όμορφο κινητό, αλλά... Τα προβλήματα που εγώ παρατηρώ δεν έχουν να κάνουν με το κινητό, αλλά με το λειτουργικό του και ιδίως με τις απαράδεκτες εφαρμογές του. Αυτά τα λίγα για να μην βγαίνουμε και OT.
  6. Εγώ πάντως μετά από ένα οκτάμηνο με το htc one, σκέφτομαι ήδη να το πουλήσω. Περιμένω πως και πως ενα iphone με μεγαλυτερη οθόνη (όχι υπερβολικά) και αμέσως θα κάνω την μετάβαση, εφόσων μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου τότε. Ένας βασικός λόγος που δεν αξίζουν τα υπόλοιπα κινητά, για μένα, είναι ότι στο εξάμηνο η αξία τους έχει πέσει στο μισό. Το iphone είναι επένδυση που θα σε ανταμείψει όταν το πουλήσεις.
  7. Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή χρονιά με υγεία
  8. Νομίζω ότι είναι το πρώτο android που θα ήθελα να έχω.... Οπότε πρέπει να μου το δώσετε :) Καλή επιτυχία μας
  9. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τη γυναίκα μου, που με στηρίζει στα δύσκολα, και τον σκηνοθέτη γιατί πίστεψε σε μένα !
  10. Καλημέρα , καλή επιτυχία σε όλους μα πιο πολύ σε μενα :)
×
×
  • Create New...