Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δυστυχώς δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που θέλω.

εγώ θέλω ας πούμε το ραντεβού που έχω μεθαύριο να μου το εμφανίζει σε μια αρχική οθόνη από σήμερα. δηλαδή να μη πρέπει να ανοίγω την εφαρμογή για να βλέπω τα ραντεβού μου. να λειτουργεί δηλαδή σαν μια οπτική υπενθύμιση.

γίνεται αυτό?

ευχαριστώ

Η λυση που θελεις ειναι με jailbreak και Lockinfo οπου κατεβαζεις μια μπαρα οπως στα android και βλεπεις τα ραντεβου σου για οσες μερες θελεις μαζι με αλλα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.

Αν δεν σε καλυπτει τοτε μενεις με το Desire:) πλακα κανω.

@@@@ Παιδια εγω αυτη την στιγμη παρολο που εχω στο σπιτι μου 3 συσκευες με android συνεχιζω να λεω και επιμενω οτι δεν μπορεις να εχεις σε καμια περιπτωση ενα τοσο καλο συνολο οσο το iphone - ios.

Ολο και κατι θα φταιει. Η η συσκευη θα πασχει σε ποιοτητα, η θα ειναι καλη αλλα με ασχιμη οθονη κλπ κλπ.

Τα android ακομα και με τις τεραστιες ram δεν στεκονται καλα χωρις cooked rom, οπου εχουν αλλαχθει οι ρυθμισεις για να κρατιεται η μνημη σε σεβαστα επιπεδα ωστε να μην επιρεαζεται η λειτουργια της συσκευης. Δηλαδη αλλιως να δουλευει μετα απο reboot και αλλιως μετα απο μιση ωρα που εχεις ανοιξει εσυ καμια 15αρια εφαρμογες συν αυτες που ανοιγουν μονες τους χωρις να σε ρωτουν.

Φτασαμε στο 1GB ραμ. Και λοιπον; καποια στιγμη με τοσες εφαρμογες κι αυτο θα μπουκωσει. Απλα θα αργησει περισσοτερο.

Τα πραγματα ειναι απλα: πρεπει να μπει μια ταξη στο πως δουλευει το multi tasking.

Δεν γινεται για να εχουμε φαινομενικα γρηγορο ανοιγμα οταν θελησουμε μια εφαρμογη, να πρεπει να ειναι ηδη ανοικτη απο μονη της αμεσως με το που καναμε start up.

Υπαρχουν εφαρμογες που χρησιμοποιουμε καθε 3 μερες. Γιατι να ανοιγουν μονες τους;

Παμε στην ποιοτητα κατασκευης.

Ωραιες οθονες φανταχτερα στολιδια, αλλα κακιστα υλικα. Με δυο φορες βαλε βγαλε της micro sim απο το sim try της Samsung, κοπηκαν τα δοντακια των επαφων. Ειναι υλικα αυτα για κορυφαιες συσκευες;

Σας εμπναιει σεβασμο καποια απ αυτες τις συσκευες οταν την βαλετε διπλα σ ενα blackberry, ενα iphone, η εστω ενα ακριβο ΝΟΚΙΑ;

Μονο η HTC αρχισε να καταλαβαινει και εκανε αυτο που φωναζαμε τοσο καιρο. Υιοθετησε την τεχνικη του Lengend και αν δεν ειχε κρατησει την ram στα 768ΜΒ για μενα το sensation θα ηταν η καλυτερη android συσκευη αυτη την στιγμη, με εξαιρεση την καμερα του και την κακη πρακτικη της εταιρειας να βγαζει καθε 5 μηνες νεα συσκευη σε παραπλησια κατηγορια.

Παρολα αυτα επειδη η HTC ξερει να διαχειριζεται το software καλυτερα απο τον καθενα, πιστευω οτι θα πουλησει σ αυτους που ξερουν και ειναι παλιοι στα smartphones.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Η λυση που θελεις ειναι με jailbreak και Lockinfo οπου κατεβαζεις μια μπαρα οπως στα android και βλεπεις τα ραντεβου σου για οσες μερες θελεις μαζι με αλλα πολυ ενδιαφεροντα πραγματα.

Αν δεν σε καλυπτει τοτε μενεις με το Desire:) πλακα κανω.

@@@@ Παιδια εγω αυτη την στιγμη παρολο που εχω στο σπιτι μου 3 συσκευες με android συνεχιζω να λεω και επιμενω οτι δεν μπορεις να εχεις σε καμια περιπτωση ενα τοσο καλο συνολο οσο το iphone - ios.

Ολο και κατι θα φταιει. Η η συσκευη θα πασχει σε ποιοτητα, η θα ειναι καλη αλλα με ασχιμη οθονη κλπ κλπ.

Τα android ακομα και με τις τεραστιες ram δεν στεκονται καλα χωρις cooked rom, οπου εχουν αλλαχθει οι ρυθμισεις για να κρατιεται η μνημη σε σεβαστα επιπεδα ωστε να μην επιρεαζεται η λειτουργια της συσκευης. Δηλαδη αλλιως να δουλευει μετα απο reboot και αλλιως μετα απο μιση ωρα που εχεις ανοιξει εσυ καμια 15αρια εφαρμογες συν αυτες που ανοιγουν μονες τους χωρις να σε ρωτουν.

Φτασαμε στο 1GB ραμ. Και λοιπον; καποια στιγμη με τοσες εφαρμογες κι αυτο θα μπουκωσει. Απλα θα αργησει περισσοτερο.

Τα πραγματα ειναι απλα: πρεπει να μπει μια ταξη στο πως δουλευει το multi tasking.

Δεν γινεται για να εχουμε φαινομενικα γρηγορο ανοιγμα οταν θελησουμε μια εφαρμογη, να πρεπει να ειναι ηδη ανοικτη απο μονη της αμεσως με το που καναμε start up.

Υπαρχουν εφαρμογες που χρησιμοποιουμε καθε 3 μερες. Γιατι να ανοιγουν μονες τους;

Παμε στην ποιοτητα κατασκευης.

Ωραιες οθονες φανταχτερα στολιδια, αλλα κακιστα υλικα. Με δυο φορες βαλε βγαλε της micro sim απο το sim try της Samsung, κοπηκαν τα δοντακια των επαφων. Ειναι υλικα αυτα για κορυφαιες συσκευες;

Σας εμπναιει σεβασμο καποια απ αυτες τις συσκευες οταν την βαλετε διπλα σ ενα blackberry, ενα iphone, η εστω ενα ακριβο ΝΟΚΙΑ;

Μονο η HTC αρχισε να καταλαβαινει και εκανε αυτο που φωναζαμε τοσο καιρο. Υιοθετησε την τεχνικη του Lengend και αν δεν ειχε κρατησει την ram στα 768ΜΒ για μενα το sensation θα ηταν η καλυτερη android συσκευη αυτη την στιγμη, με εξαιρεση την καμερα του και την κακη πρακτικη της εταιρειας να βγαζει καθε 5 μηνες νεα συσκευη σε παραπλησια κατηγορια.

Παρολα αυτα επειδη η HTC ξερει να διαχειριζεται το software καλυτερα απο τον καθενα, πιστευω οτι θα πουλησει σ αυτους που ξερουν και ειναι παλιοι στα smartphones.

Κώστα συγχώρεσε με καλό το iphone αλλά κατά την άποψη μου το desire δεν υστερεί σε τπτ και μάλιστα σε ορισμένα πράγματα μπορώ να πω οτι είναι καλύτερο από το iphone. ξέρω οτι πολλοί θα με κράξουν αλλά έχοντας και τα δυο θεωρώ το desire μια πολύ καλή και αξιόπιστη συσκευή που πολλές φορές υπερκαλύπτει το iphone (ίσως να είναι τα κολλήματα της apple που με κάνουν να αισθάνομαι έτσι).

Αλήθεια υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (η κάποιος τρόπος γενικά) για να έχουμε

κάρτα 2 in 1στο iphone4? (δύο νούμερα σε μία sim), πχ και στο android υποτίθεται οτι δεν δουλεύει αλλα αν μετά την εναλλαγή μπείς στις προωθήσεις και τις απενεργοποιήσεις όλες είναι όλα οκ... ;)

• Administrators

Με κλειδωμένους bootloader πια... ειδικά σε αυτούς δεν θα πουλήσει.

Modpic.gif

δεν το ελεγα για σενα ρε τρελε :lol:

οσο για αυτο που λες,φυσικα και ετσι ειναι!:)

no JB = NO iphone !!

No cydia = αχρηστη συσκευη...

οποιος λεει οτι δεν εχει αναγκη το JB θα ειναι παντα για μενα,η ενας ασχετος,που δεν ξερει τι μπορει να κανει το μηλο με jb,η απλα ενας μεσος χρηστης που θελει να κανει συγκεκριμενα πραγματα απο ενα iphone κ δεν τον νοιαζει τπτ αλλο.

το μηλο για μενα,ειναι απλα απαραδεκτο χωρις JB!!μια υπερτιμημενη κουτση κ απροσωπη συσκευη...τπτ παραπανω κ τπτ λιγοτερα :mad:

Φιλε Δημητρη,δε φανταζεσαι ποσο μου αρεσει να ανταλλασω αποψεις και να συζηταω μαζι σου,οπως και με μερικα ακομα ατομα που μοιραζομαστε το ιδιο παθος και τρελλα με τα smartphones.

Ειδικα με ατομα που τα εχουν "λιωσει" οπως εσυ..;)

Επι του προκειμενου τωρα...

Οπως προειπα,ειναι συνειδητη επιλογη μου να μη το κανω JB...Και εξηγουμαι...

Ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαστε με το hacking των συσκευων,των WM στην αρχη και των Android μετεπειτα,οι βασικοι λογοι που μπαιναμε σε αυτη τη διαδικασια ηταν:

α)Βελτιωση ταχυτητας και γενικα "λειτουργιας" με τη καλυτερη διαχειριση της μνημης

β)Βελτιωση αυτονομιας

Με την ελευση του Android,υπηρξε και ενας τριτος λογος.Επειδη υπηρχαν πολλες διαφορετικες εκδοσεις του λειτουργικου,για να εχεις τη τελευταια εκδοση περασμενη στο κινητο σου,επρεπε να βαλεις μαγειρεμενη ρομ.Για το Γαλαξια ας πουμε υπαρχει Gingerbread εδω και καιρο,αλλα η μαμα Samsung τωρα αρχιζει να το δινει official.

Το JB,δεν εξυπηρετει τιποτα απο τα τρια μιας και μια Jailbroken συσκευη,ουτε πιο γρηγορη γινεται,ουτε βελτιωνεται η αυτονομια...Και οσον αφορα την εκδοση λογισμικου,οι ΜΗ JB συσκευες,ΠΑΝΤΑ θα εχουν τη πιο τελευταια εκδοση λογισμικου και το παιχνιδι της γατας με το ποντικι μεταξυ Apple και Jailbrokers,θα συνεχιζεται...Βγαινει η official στο itunes?Αντε ξανα-μανα να περιμενουμε την untethered για να τη περασουμε.

Ο μοναδικος λοιπον σκοπος του JB ειναι το ξεκλειδωμα του λειτουργικου για παραμετροποιηση και περασμα εφαρμογων που εκμεταλευονται στο μαξιμουμ ΟΧΙ τη "δυναμη" του hardware,αλλα το "ευρος" δυνατοτητων του.Το μαξιμουμ της "δυναμης" το περνεις οταν ΔΕΝ κανεις JB,μιας και η Apple εχει φροντισει να αποκλισει απο το software οτιδηποτε μπορει να "μειωσει" τη λειτουργια του κινητου,ΣΕ ΒΑΡΟΣ βεβαια της σαφως μεγαλυτερης "λειτουργικοτητας" που σου παρεχει μια JB συσκευη.

Βεβαια υπαρχει και ο "μεσος χρηστης",οπως πολυ σωστα αναφερεις,που ζηταει απο το κινητο του μονο καποιες "βασικες" λειτουργιες.

Εγω μετα απο το χουνερι που επαθα με το GalaxyS και ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι και τα εκατονταδες "χακαρισματα",πιστευω οτι ανηκω σε μια τριτη κατηγορια...

Σε αυτους που βαρεθηκαν...που εχουν κορεστει...που δεν εχουν το χρονο να ασχοληθουν...

Σε αυτους που δεν ειναι διατεθειμενοι να διακινδυνεψουν την απροβληματιστη λειτουργια της συσκευης τους ουτε κατα μια στο εκατομμυριο,αρκουμενοι στην εκμεταλλευση του 50% των δυνατοτητων της...

Και πλακα-πλακα,ΑΥΤΟΣ ειναι ο "σφιγμος" της αγορας που εχει πιασει η Apple γι αυτο το iphone (περαν του Apple-mania marketing),πουλαει σα τρελλο.

Γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου "εξυπνων" τηλεφωνων,ειτε δε ξερει τι ειναι το JB,ειτε δε το χρειαζεται ,ειτε δεν εχει χρονο να ασχοληθει...;)

Υ.Γ...Εμενα γιατι κανεις δε μου ξεκολλαει απο το μυαλο πως οι Jailbrokers,πληρωνονται απο την ιδια την Apple,για να διατηρουν ζωντανο αυτο το παιχνιδακι της γατας με το ποντικι?

Μηπως τελικα και το JB,ειναι ενα βασικοτατο κομματι του marketing και της προωθησης του κινητου?:confused:

Edited by djdog

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Φιλε Δημητρη,δε φανταζεσαι ποσο μου αρεσει να ανταλλασω αποψεις και να συζηταω μαζι σου,οπως και με μερικα ακομα ατομα που μοιραζομαστε το ιδιο παθος και τρελλα με τα smartphones.

Ειδικα με ατομα που τα εχουν "λιωσει" οπως εσυ..;)

Επι του προκειμενου τωρα...

Οπως προειπα,ειναι συνειδητη επιλογη μου να μη το κανω JB...Και εξηγουμαι...

Ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαστε με το hacking των συσκευων,των WM στην αρχη και των Android μετεπειτα,οι βασικοι λογοι που μπαιναμε σε αυτη τη διαδικασια ηταν:

α)Βελτιωση ταχυτητας και γενικα "λειτουργιας" με τη καλυτερη διαχειριση της μνημης

β)Βελτιωση αυτονομιας

Με την ελευση του Android,υπηρξε και ενας τριτος λογος.Επειδη υπηρχαν πολλες διαφορετικες εκδοσεις του λειτουργικου,για να εχεις τη τελευταια εκδοση περασμενη στο κινητο σου,επρεπε να βαλεις μαγειρεμενη ρομ.Για το Γαλαξια ας πουμε υπαρχει Gingerbread εδω και καιρο,αλλα η μαμα Samsung τωρα αρχιζει να το δινει official.

Το JB,δεν εξυπηρετει τιποτα απο τα τρια μιας και μια Jailbroken συσκευη,ουτε πιο γρηγορη γινεται,ουτε βελτιωνεται η αυτονομια...Και οσον αφορα την εκδοση λογισμικου,οι ΜΗ JB συσκευες,ΠΑΝΤΑ θα εχουν τη πιο τελευταια εκδοση λογισμικου και το παιχνιδι της γατας με το ποντικι μεταξυ Apple και Jailbrokers,θα συνεχιζεται...Βγαινει η official στο itunes?Αντε ξανα-μανα να περιμενουμε την untethered για να τη περασουμε.

Ο μοναδικος λοιπον σκοπος του JB ειναι το ξεκλειδωμα του λειτουργικου για παραμετροποιηση και περασμα εφαρμογων που εκμεταλευονται στο μαξιμουμ ΟΧΙ τη "δυναμη" του hardware,αλλα το "ευρος" δυνατοτητων του.Το μαξιμουμ της "δυναμης" το περνεις οταν ΔΕΝ κανεις JB,μιας και η Apple εχει φροντισει να αποκλισει απο το software οτιδηποτε μπορει να "μειωσει" τη λειτουργια του κινητου,ΣΕ ΒΑΡΟΣ βεβαια της σαφως μεγαλυτερης "λειτουργικοτητας" που σου παρεχει μια JB συσκευη.

Βεβαια υπαρχει και ο "μεσος χρηστης",οπως πολυ σωστα αναφερεις,που ζηταει απο το κινητο του μονο καποιες "βασικες" λειτουργιες.

Εγω μετα απο το χουνερι που επαθα με το GalaxyS και ολα αυτα τα χρονια που ασχολουμαι και τα εκατονταδες "χακαρισματα",πιστευω οτι ανηκω σε μια τριτη κατηγορια...

Σε αυτους που βαρεθηκαν...που εχουν κορεστει...που δεν εχουν το χρονο να ασχοληθουν...

Σε αυτους που δεν ειναι διατεθειμενοι να διακινδυνεψουν την απροβληματιστη λειτουργια της συσκευης τους ουτε κατα μια στο εκατομμυριο,αρκουμενοι στην εκμεταλλευση του 50% των δυνατοτητων της...

Και πλακα-πλακα,ΑΥΤΟΣ ειναι ο "σφιγμος" της αγορας που εχει πιασει η Apple γι αυτο το iphone (περαν του Apple-mania marketing),πουλαει σα τρελλο.

Γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου "εξυπνων" τηλεφωνων,ειτε δε ξερει τι ειναι το JB,ειτε δε το χρειαζεται ,ειτε δεν εχει χρονο να ασχοληθει...;)

Υ.Γ...Εμενα γιατι κανεις δε μου ξεκολλαει απο το μυαλο πως οι Jailbrokers,πληρωνονται απο την ιδια την Apple,για να διατηρουν ζωντανο αυτο το παιχνιδακι της γατας με το ποντικι?

Μηπως τελικα και το JB,ειναι ενα βασικοτατο κομματι του marketing και της προωθησης του κινητου?:confused:

Αυτα ακριβως και απο εμενα.

Αυτοι ειναι οι λογοι που θα δοκιμασω το αιφον και δεν εχω ουτε χρονο, ουτε διαθεση για πειραγματα.

Αν το αντεξω με τα κλειδωματα του, παει καλα, αν οχι, το android εδω ειναι, δεν φευγει...;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδια η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Χθες πέρασα την 4.3.2 και εκανα JB. Έγινε σε 2 λεπτά ακριβώς ακολουθοντας τις οδηγίες που σου προτείνει το ίδιο το εργαλείο καθώς προχωρά η διαδικασία.

Πέρασα μόνο το Lock info που είναι ότι καλύτερο μεταξύ όλων των λειτουργικών και όλων των συσκευών.

Φανταστείτε την notification bar των android, να σου δείχνει τον καιρο της τρέχουσας τοποθεσίας, τις φωτογραφίες των αγαπημένων επαφών που ρολαρουν οριζόντια και πατώντας σε κάποια απ αυτές μπορει να κανεις κλήση χωρίς να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο, η όταν είσαι μέσα σε κάποια εφαρμογη κατεβάζοντας την μπάρα.

Δείχνει τα ραντεβού απο το calendar και τις εργασίες απο το πρόγραμμα που έχεις.

Δείχνει τις notifications, δείχνει τα mail απ όπου μπορείς να τα διαβάσεις και να απαντήσεις χωρίς καν να μπεις στην εφαρμογη των mail.

Δείχνει τα twitters και φυσικά τα SMS, αναπάντητες κ.λ.π.

Πέρασα την αναφορα παραδωσης για τα SMS.

Και τέλος ένα tweak που χρησιμοποιοντας κάποια gestures καταργούνται οι μπάρες στον safari δίνοντας περισσότερο οφελειμο χώρο.

Και φυσικά το iFile και iblacklist.

Άφησα πολλα αλλα αγορασμενα χωρίς να τα εγκαταστησω γιατί δεν τα χρειάζομαι. Δουλεύοντας για πολλούς μήνες το iPad χωρίς JB έχω βρει λύσεις οπότε δεν μου χρειάζονται περισσότερα.

Όλα αυτα δεν επιρεάζουν πουθενά την λειτουργία της συσκευής αποδεδειγμένα.

Αν τώρα κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση iOS η οποία περιέχει σημαντικές βελτιώσεις, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Μένω χωρίς JB μέχρι να καταφέρουν να το βγάλουν.

Παρεπιπτοντως με την 4.3.2 βλέπω τρομερή διάφορα στην μπαταρία. Απο χθες στις 3 την νύχτα με ελάχιστη χρήση δεν έχει ξεκολησει απο το 98% με όλα ανοικτά εκτός 3G

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παρεπιπτοντως με την 4.3.2 βλέπω τρομερή διάφορα στην μπαταρία. Απο χθες στις 3 την νύχτα με ελάχιστη χρήση δεν έχει ξεκολησει απο το 98% με όλα ανοικτά εκτός 3G

Για αλλη μια φορα σωστοτατος φιλε Κωστα..;)

Οντως η διαφορα στη μπαταρια ειναι μεγαλη...Δεν το εγραψα και περιμενα καποιος αλλος να το αναφερει,επειδη το δικο μου μηλο ειναι 20 ημερων και λογω του οτι τωρα στρωθηκε η μπαταρια δεν ημουνα σε θεση να βγαλω ασφαλη συμπερασματα...;)

Gustave Flaubert

Παιδια Εγω δεν κάνω jb για να γίνει πιο γρήγορο το μήλο μου. Ίσως κ να γίνει κ πιο αργό. Ανάλογα με το το θα το έχω φορτώσει. Εγω θέλω το Jb για βασικούς λόγους κ όχι για να γίνει γρηγορότερη η συσκευή !

1.να κάλυψω τις ελλείψεις της που είναι παρα πολλές!

2. Για να έχω full customizing access

3.για να μπορω να περάσω κάποιες (αγορασμενες) εφαρμογές μου απο το Cydia (ifile,lockinfo,iblacklist,folder enhancer κλπ)

4.για να βάλω τον INSTALOUS ώστε να έχω το δικαίωμα (που δεν μου δίνει το app store)σαν καταναλωτής,να μπορω να δοκιμάσω μια εφαρμογη ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΩ.

5.για να μπορώ να το κάνω μοναδικό κ να μου κάνει τα κέφια.

Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Αλήθεια υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (η κάποιος τρόπος γενικά) για να έχουμε

κάρτα 2 in 1στο iphone4? (δύο νούμερα σε μία sim), πχ και στο android υποτίθεται οτι δεν δουλεύει αλλα αν μετά την εναλλαγή μπείς στις προωθήσεις και τις απενεργοποιήσεις όλες είναι όλα οκ... ;)

η 2in1 παιζει μια χαρα στο 4

Δεν ξέρω αλλα τόσο καιρο με τα Mac έχω κακομαθει. Αγορασα ένα LG optimus one που το βρήκα σε πολυ καλη τιμη με σκοπό να το χρησιμοποιήσω σαν hotspot με μια κάρτα on the go για να δίνω 3G Internet σε όλες τις συσκευές μου, αφου μου στοίχισε λίγα ευρω παραπάνω απ ότι θα εδινα για να αγοράσω ένα hot spot. Παράλληλα θα μπορει να χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερη συσκευη στο διάστημα που μεσολαβεί κάθε φορα απο την πώληση του iPhone μέχρι την αγορα του νέου iPhone.

Είπα να το rootαρω και να φλασαρω μια custom rom έτσι για να το αξιοποίηση καλύτερα. Τι είναι αυτα βρε παιδια? για να δουλέψει το recovery πρέπει κανεις χίλια δυο πράγματα.

Το JB μοιάζει παιχνιδάκι μπροστα σ αυτα. Ημαρτον.

Ασε που πλέον έχω ξεχάσει τα πάντα ότι αφορά τα windows και δεν μπορουσα ούτε να εγκαταστησω το SDK. Μέχρι κι αυτο είναι πολύπλοκο στα windows.

η 2in1 παιζει μια χαρα στο 4

Αλήθεια φίλε manolis? Συγνώμη που ξανάρωτάω αλλα είσαι ο πρώτος που μού λέει κάτι τέτοιο... Το έχεις δοκιμάσει? Δεν θέλει καν επανεκίνηση η κάτι τέτοιο? Είναι πολύ ευχάριστο αυτο...

Παιδια Εγω δεν κάνω jb για να γίνει πιο γρήγορο το μήλο μου. Ίσως κ να γίνει κ πιο αργό. Ανάλογα με το το θα το έχω φορτώσει. Εγω θέλω το Jb για βασικούς λόγους κ όχι για να γίνει γρηγορότερη η συσκευή !

1.να κάλυψω τις ελλείψεις της που είναι παρα πολλές!

2. Για να έχω full customizing access

3.για να μπορω να περάσω κάποιες (αγορασμενες) εφαρμογές μου απο το Cydia (ifile,lockinfo,iblacklist,folder enhancer κλπ)

4.για να βάλω τον INSTALOUS ώστε να έχω το δικαίωμα (που δεν μου δίνει το app store)σαν καταναλωτής,να μπορω να δοκιμάσω μια εφαρμογη ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΏΣΩ.

5.για να μπορώ να το κάνω μοναδικό κ να μου κάνει τα κέφια.

Αυτοι ΜΑΛΙΣΤΑ...Ειναι οι πραγματικοι λογοι που αξιζει να κανει καποιος JB...

Ειδικα ο 5ος λογος...Γιατι κι εσυ εισαι πραγματι μοναδικος!

Εστω και λιγα μηνυματα σου να διαβασει καποιος,αμεσως κερδιζεις την εκτιμηση του...

Που εμεις οι πιο παλιοι,που εχουμε διαβασει χιλιαδες...;)

Υ.Γ..."Ξυπνας" τον αλλο μου εαυτο..Ετσι μου 'ρχεται να το κανω JB...:lol:

"Κρατιεμαι" ακομα ομως,λογω φορτου εργασιας...;)

Gustave Flaubert

Αυτοι ΜΑΛΙΣΤΑ...Ειναι οι πραγματικοι λογοι που αξιζει να κανει καποιος JB...

Ειδικα ο 5ος λογος...Γιατι κι εσυ εισαι πραγματι μοναδικος!

Εστω και λιγα μηνυματα σου να διαβασει καποιος,αμεσως κερδιζεις την εκτιμηση του...

Που εμεις οι πιο παλιοι,που εχουμε διαβασει χιλιαδες...;)

Υ.Γ..."Ξυπνας" τον αλλο μου εαυτο..Ετσι μου 'ρχεται να το κανω JB...:lol:

"Κρατιεμαι" ακομα ομως,λογω φορτου εργασιας...;)

Κανόνισε μια μέρα να το φτιάξουμε μαζί;)

Κάπως έτσι ;

http://tapatalk.com/mu/b29301e2-21cf-b445.jpghttp://tapatalk.com/mu/b29301e2-21ed-829a.jpg

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Ζαχαρακη τα κορίτσια τα βάζεις για να τους δελεασεις να κάνουν JB?:lol:

Λοιπόν σήμερα με εξέπληξε μια συσκευουλα android αλλα και η εταιρεία που την κατασκευάζει.

Σκοπευα να αγοράσω μια συσκευη hotspot όπως το my MyFi της vodafone για να μπορω να μοιραζω 3g Internet στις υπόλοιπες απο μια κάρτα on the go που έχω.

Οι τιμές τους ήταν απο 100 εώς 150€.

Τυχαία έπεσα σε μια αγγελία για ένα LG optimus one σφραγισμένο απο επιδότηση στα 150€.

Το πήρα λοιπόν είχε δώρο και μια original βάση αυτοκινήτου πολυ καλής ποιότητας.

Τρομερό τηλεφωνακι. Δεν έχω δει πιο φανταστική διαχείριση μνήμης σε android.

Με περισσότερες εφαρμογές απ ότι το nexus s και χωρίς task killer κρατα την μνήμη πάνω απο 235MB και του έχω βάλει τον launcher pro με τα widgets που είναι βαριά.

Το nexus s χωρίς αυτα και με task killer στο ingrecive αφήνει 165 ΜΒ διαθέσιμα.

Ένταξη άλλες οι απαιτήσεις όμως γενικα η samsung δεν τα παει καθόλου καλα στον τομέα αυτο.

Το μικρο LG τρέχει official 2.2.2 ενω το nexus s την 2.3.3

Τα πλαστικά του είναι υπέροχα και η οθονιτσα με καλη ανάλυση για το μέγεθος της.

Ο 600αρης επεξεργαστης αψογος κάνει μια χαρα την δουλεια του. Δεν lagάρει πουθενά.

Παίζει με άνεση το angry birds.

To Galaxy 3 που ανήκει στην κατηγορία του είναι χάλια δεν τα καταφέρνει καθόλου καλα.

Πολυ καλη αγορα σ αυτα τα λεφτά. Μπορει να χρησιμοποιηθεί άνετα για κύριο τηλέφωνο για κάποιον που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις.

Αρχίζω να αμφιβαλω για το SGS2 που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και θα πέσουν όλοι απάνω του. Μιλω πάντα για την διαχείριση μνήμης.

Eγώ Κώστα όσο δοκιμάζω άλλες συσκευές android,τόσο περισσότερο εκτιμώ το hd2 και λέω να ναι καλά ο cotulla και η παρέα του :cool:

Αλήθεια πως βλέπω αναφορά παράδοσης μηνύματος στο iPhone ; μάλλον τη φέρνει περιστέρι ε; Τι να πω αρχίζει και μου τη καρφωνει όλο και πιο Πολυ η apple

Αλήθεια πως βλέπω αναφορά παράδοσης μηνύματος στο iPhone ; μάλλον τη φέρνει περιστέρι ε; Τι να πω αρχίζει και μου τη καρφωνει όλο και πιο Πολυ η apple

φιλε μου αν δεν εχεις σκοπο να κανεις jb στο τηλ σου,πουλα το καλυτερα ;)

φιλε μου αν δεν εχεις σκοπο να κανεις jb στο τηλ σου,πουλα το καλυτερα ;)

Συγγνώμη φίλε αλλά αυτό μου θυμίζει αν δεν είσαι κλέφτης δεν πας μπροστά.

εγω φυσικα δεν ενοουσα αυτο,αλλα οπως σε βολευει...

To tweaking μέσω του jb όπως πχ η προσθήκη αναφοράς παράδοσης είναι απολύτως νόμιμα (έχει αποφανθεί και δικαστήριο γι αυτο).

Τώρα αν το 98.99% των jailbreakers βάζουν και παράνομες εφαρμογές, αυτο είναι κάτι άλλο :)

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Eγώ Κώστα όσο δοκιμάζω άλλες συσκευές android,τόσο περισσότερο εκτιμώ το hd2 και λέω να ναι καλά ο cotulla και η παρέα του :cool:

Σε πιστευω Χρηστο γιατι το εχω διαπιστωσει κι εγω.

Κοιτα στο βιντεακι συσκευουλα που κοστιζει λιγοτερο απο 190 euro.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3601174#post3601174

Σε πιστευω Χρηστο γιατι το εχω διαπιστωσει κι εγω.

Κοιτα στο βιντεακι συσκευουλα που κοστιζει λιγοτερο απο 190 euro.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3601174#post3601174

149ε το ενα Κωστα στον γερμανο :)

παραγγειλα τελικα 2 σημερα για τα παιδια μου :D

149ε το ενα Κωστα στον γερμανο :)

παραγγειλα τελικα 2 σημερα για τα παιδια μου :D

Καλοριζικα Δημήτρη. Μην τα κανεις root γιατί θα μπλεξεις με φλασαρισματα. Όπως βλέπεις στο video τα παει μια χαρα όπως είναι. Δυο καρτουλες 4 η 6 class να τους βάλεις και είσαι ένταξη.

Εγω καθαρισα με το θέμα δεύτερο τηλέφωνο και hotspot.

Κώστα υποστηρίζει adode flash player και έχει 3d επεξεργαστή γραφικών; angry birds μπορεί να το παίξει κανονικά,χωρίς να σέρνεται η σφεντόνα μετά από μερικές πίστες; για 149€ ειδικά είναι πολύ καλό και επώνυμο αλλά είναι καλύτερο και γρηγορότερο από το blade;

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned