Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@soom

Αλεξανδρε, τι εγινε ο τιτλος "News Editor Trainee" ?

Δεν τον βλεπω πια, γιατι ? :blink:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Έτσι να στηρίζουμε τον μπαρμπα-Σταύρο.

Εγώ πάντως ψιλοξενέρωσα με την παρουσίαση καθώς περίμενα νέο ipod touch (τελευταία έπαιζαν πολύ στο νετ φωτό απο το υποτιθέμενο νέο touch) που το έχω βάλει στο μάτι αλλά τίποτα.

Τουλάχιστον θα υποστηριχθεί (όχι πληρως βέβαια) το iOS4 οπότε κάτι είναι και αυτό.:)

@soom

Αλεξανδρε, τι εγινε ο τιτλος "News Editor Trainee" ?

Δεν τον βλεπω πια, γιατι ? :blink:

Το trainee έγινε κανονικό μετά από λίγο καιρό, και εδώ και μερικούς μήνες έφυγα από την ΟΔ...!

Έτσι να στηρίζουμε τον μπαρμπα-Σταύρο.

Εγώ πάντως ψιλοξενέρωσα με την παρουσίαση καθώς περίμενα νέο ipod touch (τελευταία έπαιζαν πολύ στο νετ φωτό απο το υποτιθέμενο νέο touch) που το έχω βάλει στο μάτι αλλά τίποτα.

Τουλάχιστον θα υποστηριχθεί (όχι πληρως βέβαια) το iOS4 οπότε κάτι είναι και αυτό.:)

Το 3GS λογικά θα υποστηριχθεί πλήρως. Το 3G όχι (το έχουν πει).

Αλλά το 4... Αχ αχ...

Λοιπόν, ένα ενδιαφέρον poll:

http://www.engadget.com/2010/06/07/iphone-4-are-you-getting-one/

κάτω από το άρθρο.

Και επίσης, δείτε και εδώ τις pics

http://www.engadget.com/photos/iphone-4-first-hands-on/#3052936

για να δείτε αυτό που σας λέω πάνω από το ακουστικό!

:confused:

Ρε παιδιά, γιατί θα φάω τα κομμάτια μου (και ο Σπύρος φαντάζομαι γιατί μαζί το λέγαμε), αυτά τα μαυράκια σαν κουκίδες πάνω από το ακουστικό, τι σκ@τά είναι; :wacko:

Light sensors μηπως ?????? :worry:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

εχω link για gm 4iOS... Να ποστάρω? Η είναι παράνομο?

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

εχω link για gm 4iOS... Να ποστάρω? Η είναι παράνομο?

Εφόσον η Gold Master δεν επισήμως διαθέσιμη στο κοινό,καλύτερα οχι,:)

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Ασύστολα ψεύδη! Κανένα πρόβλημα.. Αντάπτορα έφερε ο Σπύρος (thanks:D), ένα μικροθεματάκι με τον ήχο να περαστεί στον ενισχυτή και από εκεί στα ηχεία του HC ήταν απλά από μια απροσεξία, ότι η ένταση του ήχου του Air του Κώστα ήταν χαμηλά όταν συνδέαμε το καρφάκι! Κατά τα άλλα, μην ξεχνάς ότι ήταν γύρω στα 3μ από την πηγή ο υπολογιστής! Πόσο πια να πιάσει!

Όσο για το internet, νομίζω ότι μας άφησε με ανοιχτά τα στόματα! 2 iPads, τόσα iPhone, δύο MacBooks ανοιχτά να κάνουν συνέχεια refresh και ένα Air να «εκπέμπει»!!! :happy:

Πραγματικά φοβερή η συνάντηση, για ακόμα μια φορά!

επιβεβαιώνω απόλυτα τα λεγόμενα του κύριου πτέραρχου. το σπίτι του alex δε κάνει για τέτοιες συναντήσεις. το τεστ απέτυχε! η Κρήτη με την Θεσ/κη μια χαρά τα λέγανε! το κλιμάκιο της Αθήνας όμως τα λέγε μόνο του!!!! :lol::wacko::cool:

όσο για το νέο μήλο προσπαθω να θυμυθώ τι απ όλα που μας είπε ο δουλειάς δεν είχε κυκλοφορήσει στο ίντερνετ πιο πριν. Προσωπικά δε θυμάμαι άλλη φορά να χουν πέσει τόσο μέσα τα σενάρια κ να μην μας πει τίποτα καινούργιο μια μηλοπαρουσίαση!

@ όλους καλημέρα!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα...κατεβαζω ios4 gm μαζι με itunes 9.2 beta...σημερα ρεπο και σκαλισμα στο μηλο μου...τουλαχιστον να παιξω λιγο και να γλυκαθω μεχρι να πεσει στα χερια μου το iphone4(οκτωβρη-νοεμβρη μερια ΚΛΑΨ!!!)...μου αρεσε παρα πολυ και σαν εμφανιση και σαν χαραχτηριστικα. απλα ενα τηλεφωνο καλυτερο απο το iphone 3gs. α επιτελους ο steve ΕΒΑΛΕ ζωνη στο παντελονι....

Υ.Γ.: Οποιος μου βρει iphone 4 σημερα και ξεκλειδωτο στα ελληνικα δικτυα του δινω το αμαξι της φωτογραφιας....ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Edited by drmdtsap
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

καλημερα...κατεβαζω ios4 gm μαζι με itunes 9.2 beta...σημερα ρεπο και σκαλισμα στο μηλο μου...τουλαχιστον να παιξω λιγο και να γλυκαθω μεχρι να πεσει στα χερια μου το iphone4(οκτωβρη-νοεμβρη μερια ΚΛΑΨ!!!)...μου αρεσε παρα πολυ και σαν εμφανιση και σαν χαραχτηριστικα. απλα ενα τηλεφωνο καλυτερο απο το iphone 3gs. α επιτελους ο steve ΕΒΑΛΕ ζωνη στο παντελονι....

Υ.Γ.: Οποιος μου βρει iphone 4 σημερα και ξεκλειδωτο στα ελληνικα δικτυα του δινω το αμαξι της φωτογραφιας....ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Μήτσε πρόσεχε τι προσφέρεις γιατί μπορεί να σκάσει μύτη κανένας που το "βρήκε" και να σου πει "voila" για φέρε το κάρο τώρα:lol:

@all

Καλημέρα:)

Btw νομίζω ότι το νέο μήλο τα "σπάει", ελαφρώς...;):lol:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Μήτσε πρόσεχε τι προσφέρεις γιατί μπορεί να σκάσει μύτη κανένας που το "βρήκε" και να σου πει "voila" για φέρε το κάρο τώρα:lol:..........;):lol:

Γεια σου ρε Λευτερη, ετσι ειναι, πολυ καλο :lol:

Καλημερα @all :D

Κωστας (Pterarxos)

Γεια σου ρε Λευτερη, ετσι ειναι, πολυ καλο :lol:

Καλημερα @all :D

καλημερα σε ολους και απο μενα!

καλημερα και απο εδω Κώστα

καλημερα σε ολους

τελικα ειναι τρομεροι εκει στην apple

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

καλημερα σε ολους

τελικα ειναι τρομεροι εκει στην apple

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ

Κάποιος να τους πει όμως ότι ξέρουμε ήδη για την ύπαρξη της βιντεοκλήσης εδώ και αρκετά χρόνια και ας φροντίσουν να προωθήσουν άλλα καινοτόμα προϊόντα. Είπαμε καλό τηλέφωνο σε αρκετά πράγματα αλλά να μην μας συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς με τις αστραφτερές τους χάντρες γιατί γνωρίζουμε ότι είναι χάντρες.

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Καλημέρα σε όλους.

Προσωπικά, βρήκα το νέο iPhone 4 καλόγουστο και αρκετά διαφορετικό (κατασκευαστικά) απ' τα προηγούμενα. Μ' άρεσε η λογική, ατσάλι-γιαλί (μπρος-πίσω) και σχήμα τετράγωνο με γωνίες (λιγότερες καμπύλες).

Είναι όμως γεγονός πως η Apple προσθέτει (σιγά-σιγά) χαρακτηριστικά και δυνατότητες, σε χρόνο που αυτή θεωρεί την αγορά έτοιμη να τα χρησιμοποιήσει λειτουργικά και τη τεχνολογία, αντίστοιχα, να τα υποστηρίξει. Με τη δική της λογική και τα δικά της κριτήρια... (τέλος πάντων).

Ρε παιδιά, γιατί θα φάω τα κομμάτια μου (και ο Σπύρος φαντάζομαι γιατί μαζί το λέγαμε), αυτά τα μαυράκια σαν κουκίδες πάνω από το ακουστικό, τι σκ@τά είναι; :wacko:

Αλέξανδρε, σ' ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Υπέροχοι οικοδεσπότες! Κι εσύ κι η Μαρία-Ελένη :)

Α! ... τα μαυράκια σαν κουκίδες, πάνω απ' το ακουστικό, είναι οι γρίλιες του ανεμιστήρα του A4... :lol: :p :p

Βασίλης

Κάποιος να τους πει όμως ότι ξέρουμε ήδη για την ύπαρξη της βιντεοκλήσης εδώ και αρκετά χρόνια και ας φροντίσουν να προωθήσουν άλλα καινοτόμα προϊόντα. Είπαμε καλό τηλέφωνο σε αρκετά πράγματα αλλά να μην μας συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς με τις αστραφτερές τους χάντρες γιατί γνωρίζουμε ότι είναι χάντρες.

Εδώ που τα λέμε, έχει ένα δίκιο ο φίλος μας εδώ, δεν είναι κάτι νέο, η βιντεοκλήση, αλλά ο φίλος μας ο Μήτσος, αν δεν κάνω λάθος το όνομα, πιστεύω ότι μιλάει για την διαφήμιση την ίδια, η οποία βέβαια, στοχεύει έξυπνα στο συναίσθημα, για να σου ξυπνήσει την επιθυμία για το εν λόγω όφωνο.;):)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

http://www.iphonehellas.gr/wp-content/uploads/2010/06/iphone_4_vs_android_tech_specs.jpg

Εδω και η συγκριση

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Άπορία: Οι συσκευές CDMA/EVDO δεν παίρνουν SIM card?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Την καλημέρα μου σε όλους.

Με βάση την διαφήμιση του Mendes πιστεύω ότι είναι απλά θέμα χρόνου η δημιουργία της εφαρμογής iTeleSex στην προνομιακή τιμή των 199 ευρώ μόνο (introductory price) + 99.99 ευρώ / μήνα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

My Devices :

:DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black

Iphone 3GS - 16GB / Black

Palm Treo 680

SE K810i - Black

Καλημέρα σας.

O Proximity sensor είναι τελικά μάλλον. Έφυγε δίπλα από το ακουστικό γιατί μπήκε η μπροστά κάμερα εκεί τώρα.

Καλημέρα. Ωραίο το κινητό, αλλά αυτό που δεν μου άρεσε είναι, η ίδια μέγεθος οθόνης, και η ίδια μνήμη.

Πάντως από την στιγμή που βγάζει κάθε χρόνο κινητό θα επρεπε να το κάνει καλύτερο το μόνο που είναι μπροστά είναι η ανάλυση οθόνης και τίποτα άλλο. Αν εβαζε μεγαλύτερη οθόνη, μνήμη, επεξεργαστεί τότε θα άξιζε να το πάρω αλλά τώρα δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος, επειδή σε λίγους μήνες σίγουρα θα δούμε κατι πολύ καλύτερο.

Μήπως ξέρετε αν το ios 4 θα έχει flash player?

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Εχμ...

Επεξεργαστή και μνήμη (φαντάζομαι εννοείς τη RAM) ποιός είπε ότι δεν άλλαξε; 1GHz Α4 (επί της ουσίας Cortex A8) με 512 Ram...

Και συγγνώμη αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας. Γιατί δεν άλλαξε η συσκευή; Καλύτερη πίσω κάμερα, φλας, μπροστά κάμερα, άλλη σχεδίαση, τέρμα στο πλαστικό, μεγαλύτερη ανάλυση, καλύτερη τεχνολογία οθόνης, γυροσκόπιο...

Και όχι flash δεν υποστηρίζει και ούτε πρόκειται.

..... Πάντως από την στιγμή που βγάζει κάθε χρόνο κινητό θα επρεπε να το κάνει καλύτερο το μόνο που είναι μπροστά είναι η ανάλυση οθόνης και τίποτα άλλο. Αν εβαζε μεγαλύτερη οθόνη, μνήμη, επεξεργαστεί τότε θα άξιζε να το πάρω αλλά τώρα δεν είμαι και πολύ ενθουσιασμένος, επειδή σε λίγους μήνες σίγουρα θα δούμε κατι πολύ καλύτερο.

Μήπως ξέρετε αν το ios 4 θα έχει flash player?

Αυτό Δημήτρη, έχει ξεκαθαρίσει από καιρό τώρα. Flash player, αποκλείεται να δούμε σε iPhone/iPad.

Αν είχε οθόνη μεγαλύτερου μεγέθους, το «λεπτότερο» smartphone του κόσμου, θα έμοιαζε (και θα ζύγιζε - γυάλινες επιφάνειες μπρος-πίσω) με παντόφλα/σαγιονάρα/σαμπό. :lol:

Βασίλης

Light sensors μηπως ?????? :worry:

δε νομιζω...

μηπως ειναι το μικροφωνο που εχει για ακυρωση θορυβου...?

Καλημέρα σας.

O Proximity sensor είναι τελικά μάλλον. Έφυγε δίπλα από το ακουστικό γιατί μπήκε η μπροστά κάμερα εκεί τώρα.

Το ειπα και γω, αλλα ο φιλος μας πιο πανω δεν συμφωνησε :worry:

Κωστας (Pterarxos)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned