Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο παλι τι σημαινει :worry:? Για εξηγησε μας :blink:

πιστεύω ότι κατάλαβες τι σημαίνει...

Πρωτάθλημα και κύπελλο Παναθηναικέ!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

φιλε βαγγελη δικαια το πρωταθλημα αλλα για το κυπελλο μην το δενεις και κομπο.εδω το χασες απο την λαρισα!!http://www.androidonhtc.com/wiki/Installing_Android αυτο το ειδατε?

φιλε βαγγελη δικαια το πρωταθλημα αλλα για το κυπελλο μην το δενεις και κομπο.εδω το χασες απο την λαρισα!!http://www.androidonhtc.com/wiki/Installing_Android αυτο το ειδατε?

Τι ακριβώς να δούμε;

Με τη σειρά μου να πω κι εγώ οτι πέρασα πολύ όμορφα και χάρηκα που σας γνώρισα όλους!

Να πω επίσης,οτι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εγώ κοιμήθηκα στις 02:00 το βράδυ και όχι το πρωί!:lol:

Και την επόμενη φορά ακομα περισσότεροι!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Πτέραρχε πουλάς το iPhone;;

Όσο για τον Κώστα... Δεν δίνει καλές απαντήσεις... Μην τρελενόμαστε! :ninja:

Δίνει τις καλύτερες! :lol::lol: :D

Cult Νικόλα ε; Μια χαρά σε βρίσκω...!:)

Και βέβαια να είναι καλά ο Κωστής και τα χακερίσματά του για την live επίδειξη του OS4 και είδαμε ιδίοις όμασι πόσο μπροστά θα είναι το 3GS από τον Ιούνιο... Για το επόμενο (iPhone HD που θέλει ο Αρτέμης:lol:)... Υπομονή!:happy:

Και θέλω και την γνώμη σας. Θα υπάρξει μια αναβάθμιση στην οικογένεια της τάξης των 450€. Και θέλουμε ένα τηλέφωνο που να πιάσει καλά λεφτά για πώληση κατευθείαν και αποταμίευση των χρημάτων για μελλοντική αγορά του επόμενου iPhone (όχι από εμένα, αλλά από την μητέρα μου ή τον αδερφό μου), και θα ήθελα να ακούσω και εσάς. Αυτό που σκέφτηκα είναι να κρατήσω εγώ ένα νέο iPhone3GS που θα έρθει με την νέα bootrom μιας και δεν με νοιάζει το Jailbreak πλέον και να πουλήσω το δικό μου που έχει την παλιά όσο είναι ακόμα καιρός και μπορέσει να πιάσει κάτι παραπάνω... Αλλά μετά σκέφτομαι αν θα μπορέσει να πιάσει όσα θα πιάσει ένα ολοκαίνουριο και κλειστό στο κουτί του...

Για πείτε και εσείς...

Πτέραρχε πουλάς το iPhone;;..............

Και θέλω και την γνώμη σας. Θα υπάρξει μια αναβάθμιση στην οικογένεια της τάξης των 450€. Και θέλουμε ένα τηλέφωνο που να πιάσει καλά λεφτά για πώληση κατευθείαν και αποταμίευση των χρημάτων για μελλοντική αγορά του επόμενου iPhone (όχι από εμένα, αλλά από την μητέρα μου ή τον αδερφό μου), και θα ήθελα να ακούσω και εσάς. Αυτό που σκέφτηκα είναι να κρατήσω εγώ ένα νέο iPhone3GS που θα έρθει με την νέα bootrom μιας και δεν με νοιάζει το Jailbreak πλέον και να πουλήσω το δικό μου που έχει την παλιά όσο είναι ακόμα καιρός και μπορέσει να πιάσει κάτι παραπάνω... Αλλά μετά σκέφτομαι αν θα μπορέσει να πιάσει όσα θα πιάσει ένα ολοκαίνουριο και κλειστό στο κουτί του......

Αλεξανδρε, ειπα και γω να το δωσω οσο ειναι καιρος μια και εχει παλια bootrom και 3.1.2 και γινεται ΤΖΟΥΜΠΟΥ και να περιμενω το καινουριο. Θα δειξει, αν βρεθει κανενας αγοραστης καλως ;)

Κατα τα αλλα καλη η σκεψη σου :happy:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

ρε παιδια τι διαβασα σε καποιο αλλο θέμα, οτι το i phone δεν έχει call list και οτι δεν μπορεις να διαγράψεις μεμονωμένα μια κλήση??? ισχύει κατι τέτοιο? ή έλεγε αλλα ντι άλλων ο τυπος?

Μπορεί να απαντήσει καποιος με σοβαρότητα παρακαλώ.

Απαντήθηκε και σου είπαν ότι δεν γίνεται... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Call list βεβαιως εχει, μεμονομενα ομως δεν μπορεις να διαγραψεις κλησεις παρα μονο ολες μαζι.
http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg

Έχει την λεγόμενη πρόσφατα ή recent λίστα. Εκεί αναγράφονται οι τελευταίες (δεν θυμάμαι ποιο ακριβώς είναι το όριο) κλήσεις (αναπάντητες, εισερχόμενες και εξερχόμενες). Υπάρχουν 2 επιλογές ή να στις εμφανίζει όλες μαζί ή μόνο τις αναπάντητες (χωρίζονται σε καρτέλες). Μεμονωμένη διαγραφή κλήσεων δεν υπάρχει, τις σβήνεις όλες μαζί. Για να σβήνεις όποια θες εσύ θέλει jb και κάποια από τις εφαρμογές που κυκλοφορούν στο Cydia.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αλεξανδρε, ειπα και γω να το δωσω οσο ειναι καιρος μια και εχει παλια bootrom και 3.1.2 και γινεται ΤΖΟΥΜΠΟΥ και να περιμενω το καινουριο. Θα δειξει, αν βρεθει κανενας αγοραστης καλως ;)

Κατα τα αλλα καλη η σκεψη σου :happy:

Παντως με την βλακεια που δερνει τον κοσμο, το iphone τα παει πολυ καλυτερα στην μεταπωληση.

Βγηκε τωρα το Desire και αρκετοι με το σκεπτικο οτι μπορουν να το παρουν απο αγγλια με 460 ευρω, επιασαν και πουλησαν τα HD2 που τα ειχαν αγορασει πριν 2-3 μηνες 700 ευρω απο Ελλαδα, μονο 400-420 ευρω.

Τελικα δεν ειναι να αγοραζεις καινουργιο. Καλυτερα να ψαχνεις καμια ευκαιρεια.

Σε λιγο οι ιδιοι θα πουλανε τα desire 330 για να παρουν το πιο καινουργιο και παει λεγοντας.

Το μονο κακο της υποθεσης ειναι οτι λενε πολυ ψεμα οι περισσοτεροι που πουλανε.

Σου λεει δηλαδη οτι το εχει 4 μηνες και το ειχε παρει καινουργιο και ψαχνοντας στις αγγελιες των γνωστων sites ανακαλυπτεις οτι το ειχε αγορασει πριν 15 μερες και το κινητο εχει αλλαξει 3 - 4 χερια μεχρι να το παρεις εσυ.

Γι αυτο μονο απο ατομο που το ξερουμε μεσα απο το φορουμ και μαλιστα αφου διαβασουμε ολα τα μηνυματα που εχει γραψει απο την μερα που το αγορασε.

Υπαρχουν κατι τυποι στις αγγελιες που η μοναδικη τους επαφη με το φορουμ ειναι μεσω του thread των πωλησεων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημέρα!!

Όσο αφορά την συνάντηση.

Η σεφταλιά μου έκανε παρέα και το πρωί!! Χε χε!! :)

Για τα παιδιά τι να λέμε.. Χαίρομαι όταν γνωρίζω αξιόλογους κατά την κρίση μου ανθρώπους, περάσαμε πολύ όμορφα και η ώρα πέρασε χωρίς να το καταλάβουμε!

Α και μην το ξεχάσω φίλοι μου!!

Νικόλα BUMP THE POWER!!!

My using Tapatalk

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

καλημέρα συντρόφια :)

να κάνω μια ερωτησούλα; θα τη κάνω.

όταν χρησιμοποιούμε το sync in a blink για συγχρονισμό επαφών/ημερολογίου κλπ με gmail, για να ενημερωθεί το gmail ή to iphone πρέπει να τρέχουμε την εφαρμογή κάθε φορά, ή γίνεται και από μόνο του εφόσον υπάρξει αλλαγή και βρισκόμαστε και σε δίκτυο;

μου φαίνεται ότι συμβαίνει το πρώτο, αλλά επειδή κάτι μπορεί να μην κάνω καλά, γιαυτό ρωτάω...

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Τι ακριβώς να δούμε;

Με τη σειρά μου να πω κι εγώ οτι πέρασα πολύ όμορφα και χάρηκα που σας γνώρισα όλους!

Να πω επίσης,οτι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εγώ κοιμήθηκα στις 02:00 το βράδυ και όχι το πρωί!:lol:

Και την επόμενη φορά ακομα περισσότεροι!

απλα αν το θεωρειτε αυτο εφικτο και να το σχολιασετε.τιποτα παραπανω.

Καλημέρα σε όλους......ρε φίλε Τόλη μη χτυπάς εκεί που πονάω.....θα το πάρουμε φέτος!!!!

Αλέξανδρε χάθηκες τελευταία από το forum.....

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

απλα αν το θεωρειτε αυτο εφικτο και να το σχολιασετε.τιποτα παραπανω.

Γίνεται γίνεται!

Δες και την υπογραφή μου!

Εγώ εχω περάσει στο Diamond 1 μια ρομ του yozgatg με την οποία οταν ανοίγεις το κινητό σου βγάζει την παρακάτω εικόνα!Dual Boot!:)

http://img690.imageshack.us/img690/7862/genydualbootug.jpg

και διαλέγεις πιο λειτουργικο θα φορτώσεις!

Η εγκατασταση ειναι πολύ ευκολη!

Απλά αντιγράφεις τα αρχεία στη κάρτα μνήμης ή στην Internal Memory!

Επίσης το Android μπορείς να το εκκινήσεις και μέσα απο τα Windows πατόντας το αντίστοιχο εικονίδιο!

Βεβαια στο Diamond που εχω δε τρέχει πολύ γρήγορα αλλά ικανοποιητικά αφού δεν εχει πολή ram!

Aλλά μπορείς να πάρεις μια ιδεα του λειτουργικού ανέξοδα!

Εγώ έχω βάλει αυτή την έκδοση που υποστηρίζει πολλές συσκευές!

Αν ψάξεις λίγο στο XDA θα βρείς πολλά!

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Γίνεται γίνεται!

Δες και την υπογραφή μου!

Εγώ εχω περάσει στο Diamond 1 μια ρομ του yozgatg με την οποία οταν ανοίγεις το κινητό σου βγάζει την παρακάτω εικόνα!Dual Boot!:)

http://img690.imageshack.us/img690/7862/genydualbootug.jpg

και διαλέγεις πιο λειτουργικο θα φορτώσεις!

Η εγκατασταση ειναι πολύ ευκολη!

Απλά αντιγράφεις τα αρχεία στη κάρτα μνήμης ή στην Internal Memory!

Επίσης το Android μπορείς να το εκκινήσεις και μέσα απο τα Windows πατόντας το αντίστοιχο εικονίδιο!

Βεβαια στο Diamond που εχω δε τρέχει πολύ γρήγορα αλλά ικανοποιητικά αφού δεν εχει πολή ram!

Aλλά μπορείς να πάρεις μια ιδεα του λειτουργικού ανέξοδα!

Εγώ έχω βάλει αυτή την έκδοση που υποστηρίζει πολλές συσκευές!

Αν ψάξεις λίγο στο XDA θα βρείς πολλά!

οποτε επεσα στον σωστο ανθρωπο,νομιζω ομως στο leo δεν πρεπει να γινεται ακομη.καλη φαση ομως.αν γινει και στο λεο θα σε τρελανω στο π.μ!:lol::lol: βαγγελη καλα να ημαστε πανω απο ολα και ας κανουμε καμια πλακα εδω στα μουλωχτα(off topic)

οποτε επεσα στον σωστο ανθρωπο,νομιζω ομως στο leo δεν πρεπει να γινεται ακομη.καλη φαση ομως.αν γινει και στο λεο θα σε τρελανω στο π.μ!:lol::lol: βαγγελη καλα να ημαστε πανω απο ολα και ας κανουμε καμια πλακα εδω στα μουλωχτα(off topic)

Όντως!Στο Leo δε γίνεται ακόμα! και είναι κρίμα γιατι με τοσο καλο Hardware θα έτρεχε πολύ καλά επάνω του!

Παντως με την βλακεια που δερνει τον κοσμο, το iphone τα παει πολυ καλυτερα στην μεταπωληση.

Βγηκε τωρα το Desire και αρκετοι με το σκεπτικο οτι μπορουν να το παρουν απο αγγλια με 460 ευρω, επιασαν και πουλησαν τα HD2 που τα ειχαν αγορασει πριν 2-3 μηνες 700 ευρω απο Ελλαδα, μονο 400-420 ευρω.

Τελικα δεν ειναι να αγοραζεις καινουργιο. Καλυτερα να ψαχνεις καμια ευκαιρεια.

Σε λιγο οι ιδιοι θα πουλανε τα desire 330 για να παρουν το πιο καινουργιο και παει λεγοντας.

Το μονο κακο της υποθεσης ειναι οτι λενε πολυ ψεμα οι περισσοτεροι που πουλανε.

Σου λεει δηλαδη οτι το εχει 4 μηνες και το ειχε παρει καινουργιο και ψαχνοντας στις αγγελιες των γνωστων sites ανακαλυπτεις οτι το ειχε αγορασει πριν 15 μερες και το κινητο εχει αλλαξει 3 - 4 χερια μεχρι να το παρεις εσυ.

Γι αυτο μονο απο ατομο που το ξερουμε μεσα απο το φορουμ και μαλιστα αφου διαβασουμε ολα τα μηνυματα που εχει γραψει απο την μερα που το αγορασε.

Υπαρχουν κατι τυποι στις αγγελιες που η μοναδικη τους επαφη με το φορουμ ειναι μεσω του thread των πωλησεων.

Αν και δεν συμφωνώ με την έκφραση της βλακείας που χρησιμοποίησες, να πω απλά πως και εγώ το HD2 το είχα αγορασμένο 24 δεκεμβρίου και το πούλησα 400 euros, με 3 extra μπαταρίες από το netimes, αγρατσούνιστο, με όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας, με σφραγίδα της ace hellas, το Ndrive δώρο και επίσης δίνω ως δώρο μία κάρτα μνήμης class 6 των 8GB, μία δεύτερη θήκη δερμάτινη της HTC και έναν φορτιστή αυτοκινήτου αυθεντικό της blackberry. Εννοείται πως μπορούσα να το πουλήσω 450 euros, αλλά επέλεξα τα 400. To ποσό που επιλέγει ο καθένας να πουλήσει την συσκευή του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως βλακεία (κατά την γνώμη μου πάντα), αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, που σε κάθε άνθρωπο φαντάζουν διαφορετικοί και ποικίλουν.

Φιλικά, Αντώνης

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Εδώ και 3ς μέρες είμαι με ένα iPhone 3G για πρώτη φορά χωρίς να τζουμπου.

Πρώην κάτοχος 2G/3G/3GS έχω να δηλώσω πως πάει σφέρα πραγματικά (καλά σίγουρα το 3GS είναι ανώτερο αλλά τι να κάνουμε με την ατυχία που μας δέρνει)

Θυμάμαι το παλιό μου 3G με JB να είναι αρκετά αργό, ακόμα και όταν έμπαινα στα SMS με άδιο FOLDER.

Πλέον σκέφτομαι και εγώ να περάσω στην πλευρά χωρίς JB και σιγα σιγα να να αγοράζω τις εφαρμογές που χρειάζομαι (10€ στις δυο εβδομάδες είναι τρεις καφέδες αμα το καλοσκευτούμαι, σπαταλάμε αλλού και αλλού τα χρήματα μας και δεν μπορούμε να κάνουμε μια επένδυση εδώ; μάλλον μας κρατάει και λίγο πίσω το ότι με μια JB συσκευή δεν θα χρειαζόταν ποτέ να βάλουμε το χέρι στη τσέπη μιας και η απόκτηση του iPhone δεν είναι οτιδήποτε το ποιο οικονομικό) εκτός του navigon που σκεύτομαι να αντικαταστήσω με ένα κανονικό GPS μιας και με το iPhone υπήρχαν φορές που δεν έβγαινε άκρη.

Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αρκετές καλές ευκαιρίες πχ στα games που τα δίνουν free κατά καιρούς, προσωπικά έχω φτιάξει ένα καλό app Library.

Ελπίζω να συγκρατηθώ και να μείνω με το 3G μέχρι να ερθει το 4G στη χώρα μας.

Edited by Werra

Λοιπόν έχουμε και λέμε.

Εδώ και 3ς μέρες είμαι με ένα iPhone 3G για πρώτη φορά χωρίς να τζουμπου.

Πρώην κάτοχος 2G/3G/3GS έχω να δηλώσω πως πάει σφέρα πραγματικά (καλά σίγουρα το 3GS είναι ανώτερο αλλά τι να κάνουμε με την ατυχία που μας δέρνει)

Θυμάμαι το παλιό μου 3G με JB να είναι αρκετά αργό, ακόμα και όταν έμπαινα στα SMS με άδιο FOLDER.

Πλέον σκέφτομαι και εγώ να περάσω στην πλευρά χωρίς JB και σιγα σιγα να να αγοράζω τις εφαρμογές που χρείαζομαι εκτός του navigon που σκεύτομαι να αντικαταστήσω με ένα κανονικό GPS μιας και με το iPhone υπήρχαν φορές που δεν έβγαινε άκρη.

Μην ξεχνάω και αρκετές καλές ευκαιρίες πχ στα games που τα δίνουν free κατά καιρούς και έχω φτιάξει ένα καλό app Library.

Δημήτρη αυτό που περιγράφεις είναι μια εξαιρετικά σωστή επιλογή κατά τη γνώμη μου ως προς όλες τις απόψεις (συμπεριλαμβανόμενης και της διαφορετικής συσκευής για πλοήγηση). Θα χαρείς πραγματικά τη συσκευή με αυτό τον τρόπο.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

καλημέρα συντρόφια :)

να κάνω μια ερωτησούλα; θα τη κάνω.

όταν χρησιμοποιούμε το sync in a blink για συγχρονισμό επαφών/ημερολογίου κλπ με gmail, για να ενημερωθεί το gmail ή to iphone πρέπει να τρέχουμε την εφαρμογή κάθε φορά, ή γίνεται και από μόνο του εφόσον υπάρξει αλλαγή και βρισκόμαστε και σε δίκτυο;

μου φαίνεται ότι συμβαίνει το πρώτο, αλλά επειδή κάτι μπορεί να μην κάνω καλά, γιαυτό ρωτάω...

Επειδή ήταν πρωί, μάλλον δεν το είδε κάποιος καλός ανθρωπος, μήπως τώρα ;

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Επειδή ήταν πρωί, μάλλον δεν το είδε κάποιος καλός ανθρωπος, μήπως τώρα ;

Λευτέρη καλησπέρα ! κ εγώ την ίδια εντύπωση με σένα έχω αλλά δε παίρνω κ όρκο!!!!

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έφτασε η ώρα για MacBook Pro!!!

Καθώς είμαι άσχετος με το θέμα Mac, θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας!

Αρχικά αποκλείω το 17άρι, θα κινηθώ σε 13 ή 15"

Τι άλλο να προσέξω, προσθέσω;;; Είμαι πολύ μπερδεμένος; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το μοντέλο άμεσα; :)

Φιλικά Γιώργος

Αν και δεν συμφωνώ με την έκφραση της βλακείας που χρησιμοποίησες, να πω απλά πως και εγώ το HD2 το είχα αγορασμένο 24 δεκεμβρίου και το πούλησα 400 euros, με 3 extra μπαταρίες από το netimes, αγρατσούνιστο, με όλα τα περιεχόμενα της συσκευασίας, με σφραγίδα της ace hellas, το Ndrive δώρο και επίσης δίνω ως δώρο μία κάρτα μνήμης class 6 των 8GB, μία δεύτερη θήκη δερμάτινη της HTC και έναν φορτιστή αυτοκινήτου αυθεντικό της blackberry. Εννοείται πως μπορούσα να το πουλήσω 450 euros, αλλά επέλεξα τα 400. To ποσό που επιλέγει ο καθένας να πουλήσει την συσκευή του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως βλακεία (κατά την γνώμη μου πάντα), αλλά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, που σε κάθε άνθρωπο φαντάζουν διαφορετικοί και ποικίλουν.

Φιλικά, Αντώνης

Αντωνη φυσικα δεν το ειπα για σενα. Δεν θυμόμουν καν αν το εδωσες και ποσο.

Ομως η αληθεια ειναι οτι τις τιμες τις ρίξατε μονοι σας λιγες

μερες πριν αρχισει η διαθεση του desire.

Να ηταν εισαγωγης θα έλεγα.

Πριν λιγο καιρο ηταν στα 500 ++. Βεβαια ετσι οπως εγινε δεν ενδιαφέρει κανενα αν ειναι απο expansys η Ελληνικο.

Τελος παντων το desire ειναι πολυ καλο αλλα σαν συσκευή δεν ανηκει στην ιδια κατηγορια με το HD2.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned