soom Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Βρε παιδια απο εχτεσ δεν εχω τηλ...:(,εκανα downgrade apo 3.1.3 σε 3.1.2 κσι απο τοτε μου βγαζει στην οθονη το εικονιδιο usb---->itunes το συνδεσα με το itunes αλλα τιποτα εχει μουλαρωσει τι να κανω....:( θέλεις να γίνεις λίγο πιο σναλυτικος και να μας πεις το προβλημα σου; Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 @Tesalat Κωστη,το νου σου...με τα ανδροειδη...εγω δεν θα δανειζα σε κανεναν συσκευη μου! μια γρατζουνια να γινει.... Δημητρη αμα δεις το iPhone που εχει ο μικρος (τι μικρος 31 πηγε:confused:) μετα απο 5 μηνες δεν εχει ουτε ενα σημαδακι στο νικελ. Το παιδι δεν ασχολειται το εχει παντα σε θηκη και απλα δουλευει τα ραντεβου του και ενα αρχειο της δουλειας του. Και να το γρατζουνισει, αυτη η συσκευη δεν ειναι για πουλημα. Δεν θα ξαναβγει κατι τετοιο ετσι κι αλλιως. Ειναι το τελευταιο προ 7series. Βεβαια ο μικρος το λειγουρευτεται, θα δει αν του κανει και μετα θα αποφασισει ετσι κι αλλιως το iphone του ειχε στοιχισει πολυ λιγα χρηματα λογο επιδοτησης τα οποια τα πηρε με το παραπανω απο την πωληση. Τον Οκτωβρη εχει νεα επιδοτιση οποτε θα δουμε τι θα κανουμε. Υπάρχει περιπτωση να κρατησει το HD μου και με την επιδοτηση συν οτι πιασουμε απο το desire να παρουμε το νεο iphone για μενα εφοσον ειναι οπως το θελω:lol: Γι αυτον και την δουλεια του ειναι ιδανικο το HD2. H δουλεια του εχει να κανει με συνεχη ραντεβου τα οποια πρεπει να περναει μαζι με καποιες παρατηρησεις σ ενα αρχειο το οποιο θα κανει συχρονισμο με το PC του. Ευκαιρια ειναι να δω απο πρωτο χερι τι ειναι τα νεα android. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 ............... @Πτεραρχος Κωστη εγω το εχω δουλεψει το iphone χωρις JB αρκετες μερες. Ολα μπορουν να γινουν πλαγιως απλα ειναι πολυ πιο συντομο και ευκολο να πατας πανω σ ενα αρχειο και να επιλεγεις επισυναψη, η να πατας πανω σ ενα attachment και να επιλεγεις αποθυκευση, απο το να κανεις ολοκληρη διαδικασια με την καθε εφαρμογη. Επισης καποια αλλα καλουδια θα λειψουν οπως και να ᾽χει. Αν ομως η apple βελτιωσει το interface που σημαινει λειτουργικοτητα ολα τα αλλα θα φανταζουν ασημαντα. Εκει ειναι ολο το θεμα. Να κανει το JB να δειχνει ασημαντο. Κωστα, το οτι με τις εφαρμογες του Cydia γινονται πιο ευκολα και πιο γρηγορα οι δουλειες δεν τιθεται θεμα. Συμφωνω. Ποια καλουδια ειναι αυτα που θα λειπουν ? Αν ειναι απλα tweaks δεν ειναι τοσο απαριτητα. Αλλα με το να λεμε οτι θα εχουμε αγχος και θα τρεμουμε μην γινει καμια στραβη και χασουμε το ΤΖΟΥΜΠΟΥ με αυτο δεν συμφωνω. Θ ατα καλουμε ολα the right way και ας ειναι πιο αργα η πιο "περιπλοκα" αν θελεις. Επειδη καποιοι απο σας κρατησατε το μηλο χωρις ΤΖΟΥΜΠΟΥ καποιο διαστημα, εχετε ηδη προσωπικη αποψη, οτι δεν ειναι πανακεια και οτι οι διαφορες πλεον ειναι ασημαντες. Το δε interface που σημαινει λειτουργικοτητα οπως λες και συ ειναι προχωρημενο, οπως εχουμε συζητησει και κατ ιδιαν στο παρελθον. Εξαλλου ολοι καπου το ιδιο η παρεμφερες εχουν, ειτε τα WQM της HTC, ειτε τα Android. Εικονιδια που συμπληρωνουν homescreens και που τρεχουν αμεσα τα διαφοαρ προγραμματα. Δεν μπορω να καταλαβω τι το καλυτερο εχει το interface ενος WM απο αυτο ενος Android η ενος μηλου ? Ολα τα ιδια ειναι πανω κατω. Εγω απλως εχω την υποψια και την πιστη με αυτα που ξερω οτι ειναι ετσι. Εσεις επιπροσθετα το εχετε διαπιστωσει ιδιοις ομμασι. Αρα δεν τιθεται κανενα θεμα. Δεν μ απασχολει καθολου μα καθολου το ΤΖΟΥΜΠΟΥ. Ειμαι ευχαριστημενος προς το παρον απο το μηλο ειτε ετσι ειτε αλλοιως. Οταν θα ερθει η ωρα της κρισεως, θα τα βαλω κατω, θα διαβασω, θα ακουσω, θα κρινω και ο Θεος βοηθος. Τωρα ομως ειναι για μενα ακαιρο. Πως λεει η διαφημηση για το προγραμμα ...... "Με λενε Κωστα και ειμαι μια χαρα" :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Για το interface δεν συμφωνω καθολου. Το ιδιο ειναι να εχεις με μια ματια τις πληροφοριες που εχεις στην lockscreen με το lockinfo και να βλεπεις με μια ματια ολα οσα χρειαζεσαι και χωρις να πρεπει να μπεις σε καποια εφαρμογη; Οι ρυθμισεις που εχεις με κινηση και μπορεις οποια στιγμη θελεις να απενεργοποιησεις οτιδηποτε, δεν ειναι κατι που θα λειψει; Το ιδιο ειναι να πηγαινεις , ρυθμισεις, γενικα, wifi, off? Σε λιγο θα πουμε δεν πειραζει ας μην αλλαξουν τιποτα, ας το αφησουν οπως ειναι.:p Κωστα μιλαω με την λογικη και λεω αυτα που συμφωνουσαμε ολοι πριν απο καιρο και μαλιστα με συσκεκριμενα πραγματα 1ον 2ον κλπ. Δηλαδη οτι χρειαζεται να γινει μια γερη ανανεωση στο OS ανταξια του 3Gs. Ποτε δεν προσπαθησα να πω οτι το iphone δεν ειναι καλο. Ισα ισα επειδη μ αρεσει αντιδρω γιατι το θελω να κανει αυτα που μπορει και με πειραζει που δεν το αφηνουν να τα κανει. Και δεν μιλω για multi tasking και αλλα τετοια. Δεν μ᾽ενδιαφερει και δεν το χρησιμοποιουσα ουτε με την εφαρμογη του Cydia. Μου αρκει στο επιπεδο που υπαρχει. Δηλαδη mail, safari, sms. Με λιγα λογια θελω μερικα απο τα apps του Cydia που εξακριβομενα δεν επιρεαζαν πουθενα την σωστη λειτουργια της συσκευης, να ενσωματωθουν. Πχ να μπορω να αποθηκευσω ενα αρχειο που μου εστειλαν, καπου εξω απο την root, οπως γινεται με τις φωτο και να δινεται η δυνατοτητα στην καταλληλη εφαρμογη να εχει προσβαση σ αυτο για καποια μικρο επεξεργασια. Να εχω μια home page, οπου θα μπορω να βλεπω οτι χρειαζομαι χωρις να πρεπει να ανοιξω καποια εφαρμογη. Αν ολα αυτα ειχαν δωθει με ενα update στην θεση του 3.1.3 οπως ολοι περιμεναμε, ποιος θα ασχολουνταν με κατι άλλο; Ειχα ηδη παραβλεψει τα προβληματα του gps και αλλων hardware ελειψεων χαρη στα τοσα αλλα που διαθετει. Και ενω ολοι περιμεναμε ενα καλο update, αν θυμασαι το ειχα ηδη στησει χωρις JB και αστειευομαστε με τον kkalog οτι σε λιγες μερες κανεις δεν θα χρειαζεται JB, παιρνουμε μια απντηση απο τον Jobs οτι μια χαρα πανε οι πωλησεις και δεν χρειαζεται να αλλαξουν τιποτα. Και καπακι να σου η 3.1.3 που ηλθε να ταλαιπωρησει τον κοσμο. Απλα πραγματα, γι αυτο μου την δινει επειδη ειναι τοσο απλα. Και ξερω οτι αργα η γρηγορα παλι σ᾽αυτο θα καταληξω γιατι τιποτα μεχρι στιγμης δεν μου γεμιζει το ματι απο τα νεα λειτουργικα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Καλησπέρα σε όλους, Πτέραρχε το Dell πως τα πάει; Από μπαταρία τι λέει με το MacOS; Η μνήμη είναι αρκετή; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Για το interface δεν συμφωνω καθολου. Το ιδιο ειναι να εχεις με μια ματια τις πληροφοριες που εχεις στην lockscreen με το lockinfo και να βλεπεις με μια ματια ολα οσα χρειαζεσαι και χωρις να πρεπει να μπεις σε καποια εφαρμογη; Οι ρυθμισεις που εχεις με κινηση και μπορεις οποια στιγμη θελεις να απενεργοποιησεις οτιδηποτε, δεν ειναι κατι που θα λειψει; Το ιδιο ειναι να πηγαινεις , ρυθμισεις, γενικα, wifi, off? Σε λιγο θα πουμε δεν πειραζει ας μην αλλαξουν τιποτα, ας το αφησουν οπως ειναι.:p Κωστα μιλαω με την λογικη και λεω αυτα που συμφωνουσαμε ολοι πριν απο καιρο και μαλιστα με συσκεκριμενα πραγματα 1ον 2ον κλπ. Δηλαδη οτι χρειαζεται να γινει μια γερη ανανεωση στο OS ανταξια του 3Gs. Ποτε δεν προσπαθησα να πω οτι το iphone δεν ειναι καλο. Ισα ισα επειδη μ αρεσει αντιδρω γιατι το θελω να κανει αυτα που μπορει και με πειραζει που δεν το αφηνουν να τα κανει. Και δεν μιλω για multi tasking και αλλα τετοια. Δεν μ᾽ενδιαφερει και δεν το χρησιμοποιουσα ουτε με την εφαρμογη του Cydia. Μου αρκει στο επιπεδο που υπαρχει. Δηλαδη mail, safari, sms. Με λιγα λογια θελω μερικα απο τα apps του Cydia που εξακριβομενα δεν επιρεαζαν πουθενα την σωστη λειτουργια της συσκευης, να ενσωματωθουν. Πχ να μπορω να αποθηκευσω ενα αρχειο που μου εστειλαν, καπου εξω απο την root, οπως γινεται με τις φωτο και να δινεται η δυνατοτητα στην καταλληλη εφαρμογη να εχει προσβαση σ αυτο για καποια μικρο επεξεργασια. Να εχω μια home page, οπου θα μπορω να βλεπω οτι χρειαζομαι χωρις να πρεπει να ανοιξω καποια εφαρμογη. Αν ολα αυτα ειχαν δωθει με ενα update στην θεση του 3.1.3 οπως ολοι περιμεναμε, ποιος θα ασχολουνταν με κατι άλλο; Ειχα ηδη παραβλεψει τα προβληματα του gps και αλλων hardware ελειψεων χαρη στα τοσα αλλα που διαθετει. Και ενω ολοι περιμεναμε ενα καλο update, αν θυμασαι το ειχα ηδη στησει χωρις JB και αστειευομαστε με τον kkalog οτι σε λιγες μερες κανεις δεν θα χρειαζεται JB, παιρνουμε μια απντηση απο τον Jobs οτι μια χαρα πανε οι πωλησεις και δεν χρειαζεται να αλλαξουν τιποτα. Και καπακι να σου η 3.1.3 που ηλθε να ταλαιπωρησει τον κοσμο. Απλα πραγματα, γι αυτο μου την δινει επειδη ειναι τοσο απλα. Και ξερω οτι αργα η γρηγορα παλι σ᾽αυτο θα καταληξω γιατι τιποτα μεχρι στιγμης δεν μου γεμιζει το ματι απο τα νεα λειτουργικα. ακριβως οπως τα λες....:!: κωστα mac χρησιμοποιεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Για το interface δεν συμφωνω καθολου. Το ιδιο ειναι να εχεις με μια ματια τις πληροφοριες που εχεις στην lockscreen με το lockinfo και να βλεπεις με μια ματια ολα οσα χρειαζεσαι και χωρις να πρεπει να μπεις σε καποια εφαρμογη; Οι ρυθμισεις που εχεις με κινηση και μπορεις οποια στιγμη θελεις να απενεργοποιησεις οτιδηποτε, δεν ειναι κατι που θα λειψει; Το ιδιο ειναι να πηγαινεις , ρυθμισεις, γενικα, wifi, off? Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κώστα. Έπεσε στα χέρια μου το iphone μιας φίλης για ενα μίνι σεμινάριο στα βασικά (η χειρότερη διαφήμιση για μια συσκευή είναι η χρήση της απο κάποιον ξεροκέφαλα ανίδεο!!!) κ τις εγκατάστησα τις βασικές εφαρμογές (για μένα πάντα) αλλά χωρις τζουμπου!!! ε λοιπόν δε....... Το δικό μου κ το δικό της είναι πλεον ολοιδια σ όλα εκτος απο τις εφαρμογές του cydia ! τρομερή ταχύτητα (όντως μεγάλη διαφορά) κ ξεχνάει να το φορτίζει όπως λέει εκείνη, αλλά η ευκολία του δικού μου δε την αλλάζω. Βέβαια σίγουρα η κατάργηση του jb δε σημαίνει ότι θα πετάξω το μήλο αλλά σίγουρα θα ξενέρωνα κ θα ένιωθα περίεργα ! Πλέον κατάλαβα 100% γιατί ο Κώστας το δωσε το μήλο του.;) Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) Για το interface δεν συμφωνω καθολου. Το ιδιο ειναι να εχεις με μια ματια τις πληροφοριες που εχεις στην lockscreen με το lockinfo και να βλεπεις με μια ματια ολα οσα χρειαζεσαι και χωρις να πρεπει να μπεις σε καποια εφαρμογη; Οι ρυθμισεις που εχεις με κινηση και μπορεις οποια στιγμη θελεις να απενεργοποιησεις οτιδηποτε, δεν ειναι κατι που θα λειψει; Το ιδιο ειναι να πηγαινεις , ρυθμισεις, γενικα, wifi, off? Σε λιγο θα πουμε δεν πειραζει ας μην αλλαξουν τιποτα, ας το αφησουν οπως ειναι.:p Κωστα μιλαω με την λογικη και λεω αυτα που συμφωνουσαμε ολοι πριν απο καιρο και μαλιστα με συσκεκριμενα πραγματα 1ον 2ον κλπ. Δηλαδη οτι χρειαζεται να γινει μια γερη ανανεωση στο OS ανταξια του 3Gs. Ποτε δεν προσπαθησα να πω οτι το iphone δεν ειναι καλο. Ισα ισα επειδη μ αρεσει αντιδρω γιατι το θελω να κανει αυτα που μπορει και με πειραζει που δεν το αφηνουν να τα κανει. Και δεν μιλω για multi tasking και αλλα τετοια. Δεν μ᾽ενδιαφερει και δεν το χρησιμοποιουσα ουτε με την εφαρμογη του Cydia. Μου αρκει στο επιπεδο που υπαρχει. Δηλαδη mail, safari, sms. Με λιγα λογια θελω μερικα απο τα apps του Cydia που εξακριβομενα δεν επιρεαζαν πουθενα την σωστη λειτουργια της συσκευης, να ενσωματωθουν. Πχ να μπορω να αποθηκευσω ενα αρχειο που μου εστειλαν, καπου εξω απο την root, οπως γινεται με τις φωτο και να δινεται η δυνατοτητα στην καταλληλη εφαρμογη να εχει προσβαση σ αυτο για καποια μικρο επεξεργασια. Να εχω μια home page, οπου θα μπορω να βλεπω οτι χρειαζομαι χωρις να πρεπει να ανοιξω καποια εφαρμογη. Αν ολα αυτα ειχαν δωθει με ενα update στην θεση του 3.1.3 οπως ολοι περιμεναμε, ποιος θα ασχολουνταν με κατι άλλο; Ειχα ηδη παραβλεψει τα προβληματα του gps και αλλων hardware ελειψεων χαρη στα τοσα αλλα που διαθετει. Και ενω ολοι περιμεναμε ενα καλο update, αν θυμασαι το ειχα ηδη στησει χωρις JB και αστειευομαστε με τον kkalog οτι σε λιγες μερες κανεις δεν θα χρειαζεται JB, παιρνουμε μια απντηση απο τον Jobs οτι μια χαρα πανε οι πωλησεις και δεν χρειαζεται να αλλαξουν τιποτα. Και καπακι να σου η 3.1.3 που ηλθε να ταλαιπωρησει τον κοσμο. Απλα πραγματα, γι αυτο μου την δινει επειδη ειναι τοσο απλα. Και ξερω οτι αργα η γρηγορα παλι σ᾽αυτο θα καταληξω γιατι τιποτα μεχρι στιγμης δεν μου γεμιζει το ματι απο τα νεα λειτουργικα. Κωστα συμφωνω σε ολα οσα λες. Ναι η ευκολια και η αμεσοτητα που δινουν καποια πραγματα του Cydia ειναι οντως χαρακτηριστικη. Αυτο λεω. Φυσικα και μια ανανεωση του interface ειναι ευπροσδεκτη, φυσικα και θα ηταν ευχης εργον αυτες οι μικρες λεπτομερειες που κανουν τη διαφορα στο Cydia να ενσωματωθουν στο λειτουργικο. Εγω μιλησα ομως για την περιπτωση που δεν θα ειχαμε ΤΖΟΥΜΠΟΥ, οχι οτι θα χαθει και ο κοσμος οπως αφηνεται να εννοηθει. Σαυτο αντιτίθεμαι. ΝΑΙ καλα ειναι ολα αυτα, αλλα ουτε αγχος εχω, ουτε αγωνια εχω ουτε θα βαλω στην ακρη τη συσκευη γιαυτο. :rolleyes: Καλησπέρα σε όλους, Πτέραρχε το Dell πως τα πάει; Από μπαταρία τι λέει με το MacOS; Η μνήμη είναι αρκετή; Το Dell τα παει μια χαρα. Οσο για την μπαταρια συμπεριφερεται οπως ακριβως και με τα Win XP. Δεν αλλαξε κατι. Βεβαια το δικο μου φοραει 3 κελλιων μπαταρια, οποτε την υπολογιζω γυρω στις 2,5 ωρες η 3 παρα το πολυ. Ακριβως δεν ξερω δεν την τερματισα. Αλλα σαν συσκευη ειναι σαν να εχεις ενα ακομη miniMac. :D Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κώστα. Έπεσε στα χέρια μου το iphone μιας φίλης για ενα μίνι σεμινάριο στα βασικά (η χειρότερη διαφήμιση για μια συσκευή είναι η χρήση της απο κάποιον ξεροκέφαλα ανίδεο!!!) κ τις εγκατάστησα τις βασικές εφαρμογές (για μένα πάντα) αλλά χωρις τζουμπου!!! ε λοιπόν δε....... Το δικό μου κ το δικό της είναι πλεον ολοιδια σ όλα εκτος απο τις εφαρμογές του cydia ! τρομερή ταχύτητα (όντως μεγάλη διαφορά) κ ξεχνάει να το φορτίζει όπως λέει εκείνη, αλλά η ευκολία του δικού μου δε την αλλάζω. Βέβαια σίγουρα η κατάργηση του jb δε σημαίνει ότι θα πετάξω το μήλο αλλά σίγουρα θα ξενέρωνα κ θα ένιωθα περίεργα ! Πλέον κατάλαβα 100% γιατί ο Κώστας το δωσε το μήλο του.;) Μιχαλη τα ειπα και παραπανω στον Κωστα. Εγω τα δεχομαι ολα αυτα, φυσικα και εχει ευκολια με ολα αυτα τα προσθετα. Γιαυτο και γω το εχω με ΤΖΟΥΜΠΟΥ απο την πρωτη βδομαδα. Αλλα να χρειαστει και το χασω, ουτε θα ξενερωνα, ουτε και θα το εδινα οπως λες οτι εκανε ο Κωστας ο te_salat, ο οποιος παρεπιμπτοντως αποτι ξερω δεν το εδωσε γιαυτο. Απλως το Λεο τον βολεψε καλυτερα. Εδω ειναι ο Κωστας, ας με διαψευσει. ;) Edited March 23, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Ειμαι λιγο οφ με οσα εχουν ειπωθει πιο πανω για αλλη μια φορα, αλλα παρατηρησα σημερα οτι οταν χτυπαει το iphone το δεξι ηχειο δεν δουλευει :confused: Να το παω να το κοιταξουν και αν ειναι να ζητησω αλλαγη? Μονο το πιθανο κοστος με απασχολει λιγακι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Ειμαι λιγο οφ με οσα εχουν ειπωθει πιο πανω για αλλη μια φορα, αλλα παρατηρησα σημερα οτι οταν χτυπαει το iphone το δεξι ηχειο δεν δουλευει :confused: Να το παω να το κοιταξουν και αν ειναι να ζητησω αλλαγη? Μονο το πιθανο κοστος με απασχολει λιγακι ... το δεξι δεν ειναι ηχειο,μονο το αριστερο,με το δεξι κανεις αλλα πραγματα σε διαφορες εφαρμογες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 το δεξι δεν ειναι ηχειο,μονο το αριστερο,με το δεξι κανεις αλλα πραγματα σε διαφορες εφαρμογες Κοινός είναι το mic ;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 ΡΕ ΣΕΙΣ....ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ;;; KTSAK ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 (edited) ΡΕ ΣΕΙΣ....ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ;;; KTSAK ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ... Επειδη τωρα ερχεται η Μ. Βδομαδα, λεω να το διοργανωσουμε μετα το Πασχα. Ακουω προτασεις, παρολα αυτα :) Edited March 23, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Κοινός είναι το mic ;) πω πω ουτε πηγε το μυαλο μου εκει :blink: οτι ειναι το μικροφωνο........εχω πιει απο εκει φραπε καπνισα τσιγαρο φυσηξα και κατι μπιλιες :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Επειδή θέλω να κάνω ένα restore στο iPhone, αλλά έχω έναν ενδοιασμό. Η διαδικασία που θα κάνω θα είναι να πατήσω Restore as new από το iTunes. Θα μου περάσει την 3.1.3 λογικά. Μετά, κατέβασμα στην 3.1.2 (δεν κάνω jb στην 3.1.3, βαριέμαι...:confused:), jb από την αρχή και τα περνάω ένα ένα. Και επίσης, θα επιλέξω replace contacts on iPhone from this mac, έτσι; Και έχω και ένα θεματάκι με το ημερολόγιο και τις επαφές (που συγχρονίζονται και από το Mac όταν κάνω sync και από το MobileMe), και είναι όλα διπλά και μου σπάνε τα νεύρα. Αλλά στο iCal είναι μονές. Θα πρέπει κάτι να επιλέξω από το MobileMe. Είτε merge ή το άλλο... :wacko::wacko::wacko: Για πέστε ρε παλικάρια μου! :D:D:D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 πω πω ουτε πηγε το μυαλο μου εκει :blink: οτι ειναι το μικροφωνο........εχω πιει απο εκει φραπε καπνισα τσιγαρο φυσηξα και κατι μπιλιες :wacko: Χα χα χα χα!! Αυτή την εκδοχή δεν την είχα ματά διαβάσει!!!!! Επειδή θέλω να κάνω ένα restore στο iPhone, αλλά έχω έναν ενδοιασμό. Η διαδικασία που θα κάνω θα είναι να πατήσω Restore as new από το iTunes. Θα μου περάσει την 3.1.3 λογικά. Μετά, κατέβασμα στην 3.1.2 (δεν κάνω jb στην 3.1.3, βαριέμαι...:confused:), jb από την αρχή και τα περνάω ένα ένα. Και επίσης, θα επιλέξω replace contacts on iPhone from this mac, έτσι; Με ένα sync και επιλεγμένα τα παραπάνω που θες, αποθυκέυονται στο mac και τέλος, κάνεις restore και μόλις τελιώσεις την διαδικασία κάνεις ξανά sync και όλα ξαναμπαίνουν στην θέση τους!! Τόσο απλά.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 πω πω ουτε πηγε το μυαλο μου εκει :blink: οτι ειναι το μικροφωνο........εχω πιει απο εκει φραπε καπνισα τσιγαρο φυσηξα και κατι μπιλιες :wacko: Αυτα εκανες φιλαρακι και χαλουσες τα μηλα σου :lol:. Τωρα το καταλαβαμε :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Τελικα βρηθηκε λυση στο προβλημα μου. hd2 η' nexus?Κανενα απο τα δυο.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268946 :D Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Επειδή θέλω να κάνω ένα restore στο iPhone, αλλά έχω έναν ενδοιασμό. Η διαδικασία που θα κάνω θα είναι να πατήσω Restore as new από το iTunes. Θα μου περάσει την 3.1.3 λογικά. Μετά, κατέβασμα στην 3.1.2 (δεν κάνω jb στην 3.1.3, βαριέμαι...:confused:), jb από την αρχή και τα περνάω ένα ένα. Και επίσης, θα επιλέξω replace contacts on iPhone from this mac, έτσι; Για πέστε ρε παλικάρια μου! :D:D:D Αν το κάνεις έτσι θα έχεις κάνει διπλό κόπο. Πείραξε το hosts file όπως στον οδηγό του downgrade και κάνε shift restore με το original την 3.1.2 και είσαι έτοιμος. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 http://www.engadget.com/2010/03/23/htc-evo-4g-is-sprints-android-powered-knight-in-superphone-armo/ φοβερο....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Το supersonic δεν είναι αυτό;;; Απλά άλλαξε όνομα! :confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 http://www.engadget.com/2010/03/23/htc-evo-4g-is-sprints-android-powered-knight-in-superphone-armo/ φοβερο....!! Πραγματικα ειναι φοβερο και σιγουρα τετοιες συσκευες ειναι που θα παρουν τους κλασσικους windows power users που στην πληοψηφια τους δεν γουσταρουν με τιποτα τα series7. To μονο κακο στην ολη υποθεση ειναι οι εφαρμογες. Ναι μεν αρχιζουν να προστιθενται καθημερινα πολλες απο τις υπάρχουσες στο iphone, αλλα δεν μου γεμιζει το ματι το ολο σκηνικο του marketplace. Νομιζω οτι πλεον σε hardware η HTC αγγιζει την οροφη και ελπιζω οτι θα συμπαρασυρει το συνολο των των κατασκευαστων. Ειναι λιγο πιο παχυ απο το Leo και θελει «αλλο πιασιμο», αλλα οταν οι διαφορες ειναι στον μισο ποντο ειναι ασημαντες. Εγω που εχω δουλεψει και iphone και HD2 δεν με ενοχλησε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Μια χαρα ειναι το h/w,αλλα θ'αργησουμε να δουμε κατι αναλογο για Android και GSM. Απο την αλλη ομως,και μιας κι αξιολογουμε h/w επι της ουσιας,τα φημολογουμενα HD3 και LG Apollo δε θα με χαλαγαν καθολου,ακομα και με WP7S. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Αν το κάνεις έτσι θα έχεις κάνει διπλό κόπο. Πείραξε το hosts file όπως στον οδηγό του downgrade και κάνε shift restore με το original την 3.1.2 και είσαι έτοιμος. Αν αύριο δεν κάνω τίποτα (βλ. βόλτες, καφέδες, κλπ), θα το κάνω! Πρέπει επιτέλους να καθαρίσει λίγο από την σαβούρα και να μείνουν τα απολύτως απαραίτητα! :D την καληνύχτα μου! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Την καλημέρα μου στο καλύτερο thread........Αλέξανδρε μου έβαλες ιδέα για το restore και λέω να το κάνω και εγώ μάλλον σήμερα αν βρω χρόνο........ Τουλάχιστον μπορούν να πάρουν το double για να ηρεμήσουμε λίγο???Καλή αρχή από σήμερα.... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts