plavi Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Αυτή την ιδέα εξετάζω! Να βάλω κάποιον να τραβάει, αλλά να μην είναι ένα ενιαίο κομμάτι! Και να ανέβει κατευθείαν! Να δείτε εδώ στο Πι Τσι Κέι πως ορκιζόμαστε! Με μπαλοθιές! :lol::lol: Ευχαριστώ και τους δύο σας για ακόμα μια φορά...! Σας έχω πρήξει με αυτό, αλλά ρε π#$στη μου χαίρομαι πάρα πολύ! :D:D:D:D Μπράβο Αλέξανδρε....άσε που το σκέφτομαι να σου έρθω από εκεί....:lol: Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μπράβο Αλέξανδρε....άσε που το σκέφτομαι να σου έρθω από εκεί....:lol: Είναι εργάσιμη ώρα εκείνη. Και δεν ξέρω ακριβώς πότε θα ξεκινήσει των φυσικών.. Για αυτό δεν λέω κάτι. Δουλεύεις εκείνη την ώρα.. Αν τα καταφέρεις, με μεγάλη μου χαρά να έρθεις!!! :happy: Αλλά είναι 11πμ και καλά. Μέχρι να μιλήσουν οι πρόεδροι, πρυτάνεις, καθηγητάδες και όλα αυτά, συνήθως μας βάζουν και από τους τελευταίους... Είναι ιστορία.. Ούτε ξέρω τι ώρα θα φτάσει να ορκιστώ... :wacko: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μαζί σου Κώστα! :) Καλησπέρα! Αλλά εκτός από το Desire (και χάρη στον Ηλία θα δούμε και το Nexus:happy:), θα ήθελα να δω και το νέο iPhone πριν προβώ σε οποιαδήποτε κίνηση! Δεν είναι και η καλύτερη περίοδος να «πετάς» 500 ευρώ δεξιά και αριστερά σε συσκευές που μπορεί και να μην σε καλύψουν...:ninja: Φυσικα και δεν ειναι να πεταμε λεφτα. Ομως εφοσον υπαρχουν νεες αξιολογες συσκευες πρεπει να αλλαζουμε γιατι αν περασει πανω απο ενας χρονος η αξια της παλιας συσκευης πεφτει στο 1/3 αλλα και δεν πουλιεται ευκολα. Εννοειται πως θα δουμε και το iphone4. Εγω σκεπτομαι να κρατησω το Leo οσο αντεξει και μελλοντικα να το χρησιμοποιω σαν δευτερη συσκευη και στο αυτοκινητο σαν JPS. Ετσι οπως το εχω αυτη την στιγμη κανω την δουλεια μου καλυτερα απ᾽οτι με οτιδηποτε αλλο. Ειναι ετσι κι αλλιως η τελευταια αξιολογη ΕΛΕΥΘΕΡΗ συσκευη, οποτε αξιζει να το κρατησει κανεις. Παραλληλα ομως θα δω τα νεα iphone και Desire η οτι αλλο εχει κυκλοφορισει ως τον επομενο Νοεμβριο εκτος φυσικα απο τα series 7 που τα αποκλειω απο τωρα. Μην ξεχνας οτι για το iphone4 εχω υποδομη. Πολλες εφαρμογες αγορασμενες που θα τις χρησιμοποιησω χωρις να χρειαστει να ξαναπληρωσω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 καλησπερα παιδια :) εγω παντως δεν την παλευω για 7αρια απο οτι φαινεται... οι μονες λυσεις ειναι 3 1.μενω με το λεο 2.Desire & android 3. apple & new iphone μονο εαν αλλαξουν καποια πραγματα που με ενοχλουν παρα πολυ.. το λεο ειναι απλα,αψογο και δεν καιγομαι για αλλη συσκευη. το μονο που με κανει να σκεφτομαι με τι θα το αλλαξω,ειναι η τρελα μας και τπτ παραπανω.... αν οι νεες συσκευες με τα adroid ,μπορουν να γινουν rooted,τοτε και μονο τοτε θα το σκεφτω για αυτα... επισης η δυνατοτητα του λεο να μπορεις να κανεις τα παντα και παντου μαζι του + το ανοιχτο λογισμικο με την AΠOΛYTH stand alone δυναμη του, του το κανουν ακομα πιο δυνατο απεναντι σε καθε αλλη συσκευη αυτην την στιγμη! @Αλεξανδρε,αντε ρε φιλε με το καλο να ησυχασεις κι εσυ αλλα και εμεις :lol: με αυτο το πτυχιο! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλή ορκωμοσία και καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι φίλε Alex!!! Kαι με ένα καλό μισθό!!!:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλημερίζω τα αλάνια! Έχουμε και λέμε, χθες κατέβασα το Status Notifier απο Cydia (xSellize) Ξεκινάω απο το σπίτι με 100% μπαταρία κατά τις 12;30 5 Λεπτά ομιλία 3 emails 20-30 λεπτά παιχνίδι 20 λεπτά σε υπηρεσία IM και η μπαταρία μου τώρα εχει φτάσει τα 37% άρα είναι ρουφήχτρα η εφαρμογή. Πάω να το κάνω remove μέσω cydia, γίνεται ωραία και καλά αλλά μου γ****ει των winterboard, δεν ενεργοποιεί θέματα ΚΛΠ. τι κάνω ;;;;;;;;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Παιδιά για δείτε λίγο το banner στην σελίδα της ACE http://www.ace-hellas.gr/ace_website2009/index.asp Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 http://grab.by/37op δυνατοοοοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλημερίζω τα αλάνια! Έχουμε και λέμε, χθες κατέβασα το Status Notifier απο Cydia (xSellize) Ξεκινάω απο το σπίτι με 100% μπαταρία κατά τις 12;30 5 Λεπτά ομιλία 3 emails 20-30 λεπτά παιχνίδι 20 λεπτά σε υπηρεσία IM και η μπαταρία μου τώρα εχει φτάσει τα 37% άρα είναι ρουφήχτρα η εφαρμογή. Πάω να το κάνω remove μέσω cydia, γίνεται ωραία και καλά αλλά μου γ****ει των winterboard, δεν ενεργοποιεί θέματα ΚΛΠ. τι κάνω ;;;;;;;;;; :( Reinstall το Winterboard; Σου είπα πάντως ότι από τέτοιες εφαρμογές η μπαταρία γονατίζει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Νίκο όταν είδα την απάντηση σου είδη το είχα κάνει δυστυχώς ;ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Τι θα έπρεπε να φαίνεται στο banner της Ace;; Γιατί δεν καταλαβαίνω από το τηλέφωνο!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Παιδιά για δείτε λίγο το banner στην σελίδα της ACE http://www.ace-hellas.gr/ace_website2009/index.asp http://grab.by/37op δυνατοοοοοοο Χαχα, να δω την ACE Hellas να υποστηριζει iPhone και τι αλλο :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 καλησπερα παιδια :) εγω παντως δεν την παλευω για 7αρια απο οτι φαινεται... οι μονες λυσεις ειναι 3 1.μενω με το λεο 2.Desire & android 3. apple & new iphone μονο εαν αλλαξουν καποια πραγματα που με ενοχλουν παρα πολυ.. το λεο ειναι απλα,αψογο και δεν καιγομαι για αλλη συσκευη. το μονο που με κανει να σκεφτομαι με τι θα το αλλαξω,ειναι η τρελα μας και τπτ παραπανω.... αν οι νεες συσκευες με τα adroid ,μπορουν να γινουν rooted,τοτε και μονο τοτε θα το σκεφτω για αυτα... επισης η δυνατοτητα του λεο να μπορεις να κανεις τα παντα και παντου μαζι του + το ανοιχτο λογισμικο με την AΠOΛYTH stand alone δυναμη του, του το κανουν ακομα πιο δυνατο απεναντι σε καθε αλλη συσκευη αυτην την στιγμη! @Αλεξανδρε,αντε ρε φιλε με το καλο να ησυχασεις κι εσυ αλλα και εμεις :lol: με αυτο το πτυχιο! Δημήτρη, όταν θα σκάσουν τα 7 με τις νέες συσκευές και τους επεξεργαστές στα 1,5 και βάλε, θα θες να αλλάξεις συσκευή, γιατί θα βλέπεις το Leo σαν αρχαιολογία πλέον... Και εμένα τα 7 δεν μου έκαναν την καλύτερη εντύπωση αρχικά, αλλά σιγά σιγά ψήνομαι.... Και μέχρι τέλος του χρόνου θα είμαι κάρβουνο:lol::p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Δημήτρη, όταν θα σκάσουν τα 7 με τις νέες συσκευές και τους επεξεργαστές στα 1,5 και βάλε, θα θες να αλλάξεις συσκευή, γιατί θα βλέπεις το Leo σαν αρχαιολογία πλέον... Και εμένα τα 7 δεν μου έκαναν την καλύτερη εντύπωση αρχικά, αλλά σιγά σιγά ψήνομαι.... Και μέχρι τέλος του χρόνου θα είμαι κάρβουνο:lol::p Γιάννη να σε ρωτήσω κάτι... Πέρα από το hardware το οποίο είναι και device specific, τι είναι αυτό που σε καρβουνιάζει στα WP7 και δε σε καρβουνιάζει στο iphone ή σε ένα android; Ρωτάω βασιζόμενος σε αυτά που ξέρουμε ότι θα ισχύουν ( ; ) για τα WP7 (όχι multitasking, όχι copy paste, όχι flash). Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Χαχα, να δω την ACE Hellas να υποστηριζει iPhone και τι αλλο :lol: Για όλες της μηχανογραφικές σας ανάγκες υπάρχει μια λύση της Apple© για να τις ικανοποιήσει. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6068600. Πολύ σύντομα θα βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων Apple, στο on-line κατάστημα μας http://www.ezshop.gr Θα πουλάει σίγουρα!Θα υποστηρίζει; Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Γιάννη να σε ρωτήσω κάτι... Πέρα από το hardware το οποίο είναι και device specific, τι είναι αυτό που σε καρβουνιάζει στα WP7 και δε σε καρβουνιάζει στο iphone ή σε ένα android; Ρωτάω βασιζόμενος σε αυτά που ξέρουμε ότι θα ισχύουν ( ; ) για τα WP7 (όχι multitasking, όχι copy paste, όχι flash). εμενα με καρβουνιαζει η ιδεα των 7 και μονο!τα σιχαθηκα απο την 1η μερα που τα ειδα! αντιθετα δεν θα με χαλαγε ενα μηλο η ενα ανδροιδες χωρις ομως κλειδωμενα λογισμικα και αναλογες μλκιες! επειδη ομως ολα αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας,μια χαρα ειμαι με τον λεωνιδα μου,που δεν ξερει τις φρασεις: "περιορισμος", "κλειδωμενο λογισμικο", "αναγκη pc", "κακη καμερα" "αργο UI" βεβαια λειπουν καποια πραγματα απο αυτο,αλλα κανενα (δυστυχως) δεν ειναι τελειο... ευτυχως,ειναι κ οι xda που μας δινουν,τσαμπα,απειρες νεες εφαρμογες για να ανανεωνομαστε:) βαλε λιγο και τα κακα οικονομικα,οποτε ευτυχως,μπορω να κατσω στα αυγα μου για λιγο καιρο με το HD2,χωρις περιορισμους και συμβιβασμους:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μπάς και περάσαμε σε παράλληλο σύμπαν (είναι και της μόδας με το Lost!) :) Καλή αποφοίτηση Αλεξανδρε! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abaloss Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Tην καλησπέρα μου σ όλους. Λογικά κ οι εταιρείες έχουν αντιληφθεί την κρίση που υπάρχει κ το θεωρώ δεδομένο ότι δε θέλουν να φάνε τα μούτρα τους με συσκεύες που δε θα έχουν μεγάλες διαφορές με τις προηγούμενες κ με λογισμικά που θα μας ξενερώνουν... Λογικά θα βγουν απ το μικρόκοσμο τους (ειδικά η μηλοεταιρεία φημολογείται ότι κινείτε σε τέτοια μονοπάτια) κ θα δώσουν στον κόσμο αυτά που περιμένουν.... Κ οι 3 είναι κορυφαίες στο είδος τους κ νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να μας καταπλήξουν ευχάριστα.... Αλλίως με βλέπω σαν τον Δημήτρη να μένω για καμιά διετία με το μήλο μέχρι να βάλουν μυαλό.... Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Χαχα, να δω την ACE Hellas να υποστηριζει iPhone και τι αλλο :lol: Ετσι εξηγουνται καποια πραγματα ;):p επειδη ομως ολα αυτα ειναι παραμυθια της χαλιμας,μια χαρα ειμαι με τον λεωνιδα μου,που δεν ξερει τις φρασεις: "περιορισμος", "κλειδωμενο λογισμικο", "αναγκη pc", "κακη καμερα" "αργο UI" Ξεχασες να προσθεσεις στις φρασεις που δεν ξέρει ο Λεωνιδας και την «πιστωτικη καρτα» :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Ξεχασες να προσθεσεις στις φρασεις που δεν ξέρει ο Λεωνιδας και την «πιστωτικη καρτα» :lol: ελα ντε?:confused: αυτο που το βαζεις:lol: απο την μερα που πουλησα το μηλο,δεν εχω ξαναδουλεψει καρτα:confused: ενω με το μηλο,σχεδον καθημερινα,ολο και κατι θα την χρεωνα :mad: το μονο καλο της υποθεσης,ειναι οτι αν ποτε ξαναπαρω μηλο,εχω ελπιδες καποιες απο τις εφαρμογες που εχω αγορασει,να κανουν,οποτε να μην πανε τοσα λεφτα χαμενα! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ζαχαράκη εγώ σε βλέπω δεν το παίρνεις το 4G που να χτυπιόμαστε κάτω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή για διαχείριση περιεχομένου του iPhone (συμπεριλαμβανομένων και SMS) από άλλο υπολογιστή (mac ;) ) για μη jailbroken συσκευές :) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 ζαχαράκη εγώ σε βλέπω δεν το παίρνεις το 4G που να χτυπιόμαστε κάτω :lol: μα δεν εχω πει ποτε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παρω παλι μηλο :confused: το εχω ηδη κανει 4 φορες :wacko: για ποιον λογο να μην το επαναλαβω,για 5η φορα??:lol: αρκει να ειναι οπως το θελω... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Αυτο το ειδατε ολοι,ετσι? http://img510.imageshack.us/img510/4574/gsmarenasa003.jpg Wishful thinking! :D Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 δυνατο hardware,αλλα με τα 7αρια μεσα..... θα τα δουμε στους xda ωστε να τα δοκιμασουμε στο λεο,οποτε θα ξερουμε τι μελλει γεννεσθαι τοτε. να μαστε καλα εμεις και αυτα τα ρημαδια ποτε δεν τελειωνουν ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts