abaloss Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δημήτρη ελπίζω μόνο να μην το ξανααγοράσεις πριν βγει το νέο iphone:wacko::wacko::wacko: καιρό το γυρόφερνες τελικά υπέκυψες στον πειρασμό .....:( Παράθεση ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 χαιρετω ολα τα παιδια :) χθες δοκιμασα να κλεισω το λεο μου και προσπαθησα να σερφαρω με το μηλο,κατι που ειχα,κιρο να το κανω ομολογω.... μετα απο μερικες προσπαθειες και ενα ποστ εδω στο φορουμ...το εβαλα αγγελια.....μετα την οθονη του λεο και την ευκολια πληκτρολογησης σε αυτην το μηλο μου ηταν ξεπερασμενο ηδη.... σημερα πουληθηκε και με χαιρεταει σε λιγη ωρα μια και καλη... ισως κανω παλι την κινηση με το νεο μηλο.αν αυτο αξιζει κ εχει να δωσει νεα πραγματα.... παντως δεν μου εχει κατσει καλα ακομη που θα το αποχωριστω.... Μήτσο, μακάρι να σου είναι πράγματι άχρηστο το μήλο τόσο στην παρούσα μορφή του όσο και σε μελλοντική. Κατά την γνώμη μου κάνεις την σωστή κίνηση, βασιζόμενος πάντα στα δικά σου γραπτά. Το τι θα γίνει στο μέλλον, τι θα βγει και τι όχι, θα το δούμε! Και στην τελική; Εμείς να είμαστε καλά, και βρίσκουμε να παίζουμε!!!! :happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Πριν από μέρες ρώτησα πως μπορώ να περάσω το αρχείο Outlook.pst στο Mail του Mac. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας διαθέσω έναν απλό και ανέξοδο τρόπο : http://www.hawkwings.net/2005/09/11/importing-email-from-outlook-and-outlook-express/.............. Κωστα τη λυση του Mobileme δεν την ειχες σκεφτε ? Μποορεις να συγχρονισεις Outlook με Mac ανετα :). Τι λενε και οι ειδικοι ? :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chresto Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) παιδιά, πιστεύετε ότι αξίζουν τα screen protectors που κυκλοφορούν ; δηλαδή, παρέχουν όντως ουσιαστική προστασία (πέρα από το αίσθημα επιπλέον ασφάλειας) στην οθόνη ή τα αγοράζει κανείς για ψυχολογικούς λόγους, να κάνει την οθόνη καθρέφτη ή να μην επιτρέπει στον διπλανό του να βλέπει τί κάνει ; γιατί ήδη χρησιμοποίησα 1 που ήταν δώρο με την θήκη και ξενέρωσα μέσα σε λίγες μέρες λόγω των φυσαλίδων που δεν φεύγαν λόγω παγιδευμένης σκόνης, συν το ότι αισθάνθηκα ότι έχασα την φυσική εικόνα της οθόνης. Edited February 8, 2010 by chresto Παράθεση το ταξίδι ως τώρα : nokia 3510 -> sony ericsson t310 -> siemens sx1 -> nokia n95 -> iPhone 3GS -> iPhone 4S (16g black) :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 χαιρετω ολα τα παιδια :) χθες δοκιμασα να κλεισω το λεο μου και προσπαθησα να σερφαρω με το μηλο,κατι που ειχα,κιρο να το κανω ομολογω.... μετα απο μερικες προσπαθειες και ενα ποστ εδω στο φορουμ...το εβαλα αγγελια.....μετα την οθονη του λεο και την ευκολια πληκτρολογησης σε αυτην το μηλο μου ηταν ξεπερασμενο ηδη.... σημερα πουληθηκε και με χαιρεταει σε λιγη ωρα μια και καλη... ισως κανω παλι την κινηση με το νεο μηλο.αν αυτο αξιζει κ εχει να δωσει νεα πραγματα.... παντως δεν μου εχει κατσει καλα ακομη που θα το αποχωριστω.... Εμενα παντως τωρα που χρησιμοποιω ταυτοχρονα και τα 2 λειτουργικα δεν μου εχει λειψει τιποτα απο τα WM, οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα :). Ειμαι υπερευχαριστημενος απο τα οπωροφορα :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Αντώνιε, δυστυχώς τα πράγματα δεν τα βλέπω καλά για εσένα και το iPhone σου! Προσωπικά, θα το έστελνα στο service λέγοντας ότι απλά δεν λειτουργεί η δόνηση. Από εκεί και πέρα θα το έπαιζα τρελός ότι και καλά δεν έχει πάει πουθενά και ότι αυτά που λένε τα ακούω σαν κινέζικα. Και βέβαια, θα το έστελνα με ρητή εντολή πριν επισκευασθεί να επικοινωνήσουν μαζί μου να με ενημερώσουν και για το τι πρόκειται να κάνουν, και βέβαια το κόστος της επισκευής. Δοκίμασε, δεν χάνεις τίποτα! και wifi αν πει ότι δεν λειτουργεί που και που είναι κάτι που δύσκολα ανιχνεύεται σαν βλάβη και πολλές φορές κάνουν αντικατάσταση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον αυτό Νίκο!!! Βέβαια, κρατάω και μικρό καλάθι για την πολυαναμενόμενη 4.0 έκδοση, όπως και για το επόμενο iPhone. Καλά τα λέμε εδώ μεταξύ μας.. Αλλά στην πράξη:X Στην μέχρι τώρα εμπειρία σου, και διαβάζοντας ότι διαβάζεις στο Internet, πιστεύεις ότι θα συνεχίσει να υφίσταται το Jailbreak;:confused: Με ενδιαφέρει πολύ να δω τις γνώμες σας πάνω στο μέλλον του Jailbreak, unlock, etc...:shifty: Αλέξανδρε δε μπορώ να μαντέψω αν θα συνεχίσει να υπάρχει JB. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω μάλλον θα έβαζα τα λεφτά μου στο ναι. παιδιά, πιστεύετε ότι αξίζουν τα screen protectors που κυκλοφορούν ; δηλαδή, παρέχουν όντως ουσιαστική προστασία (πέρα από το αίσθημα επιπλέον ασφάλειας) στην οθόνη ή τα αγοράζει κανείς για ψυχολογικούς λόγους, να κάνει την οθόνη καθρέφτη ή να μην επιτρέπει στον διπλανό του να βλέπει τί κάνει ; γιατί ήδη χρησιμοποίησα 1 που ήταν δώρο με την θήκη και ξενέρωσα μέσα σε λίγες μέρες λόγω των φυσαλίδων που δεν φεύγαν λόγω παγιδευμένης σκόνης, συν το ότι αισθάνθηκα ότι έχασα την φυσική εικόνα της οθόνης. Φίλε μου όχι δεν αξίζουν. Μόνο το αίσθημα της ασφάλειας είναι και τίποτα άλλο. Στην αρχή ερχόμενος από τις οθόνες των WM είχα βάλει και γω αλλά το έβγαλα πολύ σύντομα. Είμαι μήνες χωρίς SP και η οθόνη μου είναι όπως την πρώτη μέρα. Αν βέβαια κάποιος πετάει το iPhone του χύμα σε τσάντες με κλειδιά (ειδικά για τις γυναίκες πάει αυτό) τότε ίσως ένα SP να είχε κάτι να κάνει. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 χαρα στο κουραγιο σου...και τα χρηματα που ξοδευεις...ελπιζω να βρεις κατι που θα παραμεινεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δημήτρη ελπίζω μόνο να μην το ξανααγοράσεις πριν βγει το νέο iphone... καιρό το γυρόφερνες τελικά υπέκυψες στον πειρασμό .....:( Μιχαλη μου ηταν πλεον περιττο,(καθοταν και σπανια το χρησιμοποιουσα για πραγματικη αναγκη τον τελευταιο καιρο...) και ειδικα μετα το χθεσινο,με το πληκτρολογιο(ειναι μακραν πιο ευκολη η πληκτρολογηση στην οθονη του λεο)πηρα την τελικη αποφαση να το δωσω... θελω να ελπιζω οτι δεν θα κρατησω πολυ το λεο,μιας και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο....και να το αλλαξω με μια νεα καλυτερη συσκευη,που δεν θα με νοιαξει αν ειναι apple η Htc,αρκει να το αξιζει πραγματικα!! Μήτσο, μακάρι να σου είναι πράγματι άχρηστο το μήλο τόσο στην παρούσα μορφή του όσο και σε μελλοντική. Κατά την γνώμη μου κάνεις την σωστή κίνηση, βασιζόμενος πάντα στα δικά σου γραπτά. εμεις να ειμαστε καλα Αλεξανδρε :D Εμενα παντως τωρα που χρησιμοποιω ταυτοχρονα και τα 2 λειτουργικα δεν μου εχει λειψει τιποτα απο τα WM, οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα :). Ειμαι υπερευχαριστημενος απο τα οπωροφορα :D εσυ δεν εχεις wm συσκευη πτεραρχε μου :rolleyes: εχεις type-wm :worry::lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 χαιρετω ολα τα παιδια :) χθες δοκιμασα να κλεισω το λεο μου και προσπαθησα να σερφαρω με το μηλο,κατι που ειχα,κιρο να το κανω ομολογω.... μετα απο μερικες προσπαθειες και ενα ποστ εδω στο φορουμ...το εβαλα αγγελια.....μετα την οθονη του λεο και την ευκολια πληκτρολογησης σε αυτην το μηλο μου ηταν ξεπερασμενο ηδη.... σημερα πουληθηκε και με χαιρεταει σε λιγη ωρα μια και καλη... ισως κανω παλι την κινηση με το νεο μηλο.αν αυτο αξιζει κ εχει να δωσει νεα πραγματα.... παντως δεν μου εχει κατσει καλα ακομη που θα το αποχωριστω.... Πόσο το έδωσες Μήτσε;; Τελικά το browsing θες να πεις είναι καλύτερο με τον λεωνίδα; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Πόσο το έδωσες Μήτσε;; Τελικά το browsing θες να πεις είναι καλύτερο με τον λεωνίδα; 450e Λευτερη :) οχι το browsing ΔΕΝ ειναι πιο γρηγορο με το λεο!!! η πληκτρολογηση ειναι πολυ πιο ανετη και πιο ευκολη με αυτο ;) αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα...δυστυχως....και μενω,απο 2 μισες συσκευες που ειχα,που η μια συμπληρωνε την αλλη,τελικα με μια (μιση και αυτη :wacko:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 @Zaharakis Δημήτρη και πολύ το κράτησες. Απο την στιγμη που κανεις την δουλεια σου οπως την θελεις με το Λεο και το iphone δεν ειναι του γουστου σου, δεν υπάρχει λόγος να κρατας δυο τηλέφωνα. Προκειται για δυο ξεχωριστες φιλοσοφίες. Εσενα και σε πολλους άλλους χρειαζονται οι κλασσικες εφαρμογές που στα WWM θα τις χαρακτηριζα «στατικές» αφου δεν εξαρτονται απο το διαδυκτιο για ανανεωση, λειψη, αποστολή δεδομενων. Το iPhone στηριζεται στην μελλοντικη χρηση που ολα γινονται on the air. Για παραδειγμα, βλεπω πόσα χανω εξ αιτιας του αργου ιντερνετ και του ασταθους 3G που εχουμε εδω. Βεβαια δεν χρειαζεται σε ολους κατι τετοιο. Επειτα το ενδιαφερον στο Leo ειναι οι βελτιωσεις, οι νεες ρομ, πραγματα που αν τα εχεις συνηθίσει σου λειπουν. Χθες βρεθηκα με καποιον που ειχε το Leo και το περιεργαστηκα καπως περισσοτερο. Μια χαρα κανει αυτα που ξερει να κανει. Δηλαδη τηλεφωνο, sms, mail, πλοηγηση, photos, internet, facebook, msn, skype, γινονται πολυ ανετα. Η οθονη καταπληκτικη δεν χρειαζεται να πουμε ξανα τα ιδια. Αυτο που δεν εχει, ειναι ολες αυτες οι εφαρμογες που αναφερουν τα παιδια στις τελευταιες σελίδες του thread. Κανοντας μια γυρα στα springs του iphone μου, βλεπω οτι δεν χρησιμοποιω κατι καινουργιο. Εκτος απο τις OEM εφαρμογες εχω: To Do, Notes, weather, translator, eortologia, messengers, News, explorers, χειριστηριο για το λαπτοπ μου, επεξεργασια photos, λεξικο, μια εφαρμογη που σκαναρει τις καρτες και περναει τα στοιχεια κατευθειαν στις επαφες, μια για σκιτσα, διαφορες με ενδιαφεροντα pois, το dropbox που πιθανως να υπαρχει και για WM, το 1Password, καποιες για μετρησεις που υπαρχουν αντιστοιχες στα WM, radio, και μερικα παιγνιδια. Καποιες ακομα που συμπληρωνουν τις ελειψεις της συσκευης. Συχρονισμο επαφων, calendar & mail κανω απο το Google κατι που γινεται και στο Leo αν δεν κανω λάθος. Κι εσυ καποιες παρομοιες θα ειχες φανταζομαι. Απο την στιγμη που εχεις αυτα που χρειαζεσαι, τι το σκεφτεσαι και τι το ψαχνεις. Πιθανως στο επομενο HD να μην μπορεις να επεμβεις αν αληθευουν οσα λεγονται. Αλλά τα περισσοτερα ειναι αληθεια, γιατι εκει βαδιζουμε. Κρατα το Leo και του χρονου τον Οκτωβρη που θα βγει το νεο, αποφασιζεις με τι θα συνεχισεις. Εγω δεν βλεπω να το δινω, γιατι δεν υπαρχει ενδιαφερον για ανταλλαγη και ο χρονος που θα βρισκομαι Αθηνα ειναι περιορισμενος για να ψαξω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 παιδιά, πιστεύετε ότι αξίζουν τα screen protectors που κυκλοφορούν ; δηλαδή, παρέχουν όντως ουσιαστική προστασία (πέρα από το αίσθημα επιπλέον ασφάλειας) στην οθόνη ή τα αγοράζει κανείς για ψυχολογικούς λόγους, να κάνει την οθόνη καθρέφτη ή να μην επιτρέπει στον διπλανό του να βλέπει τί κάνει ; γιατί ήδη χρησιμοποίησα 1 που ήταν δώρο με την θήκη και ξενέρωσα μέσα σε λίγες μέρες λόγω των φυσαλίδων που δεν φεύγαν λόγω παγιδευμένης σκόνης, συν το ότι αισθάνθηκα ότι έχασα την φυσική εικόνα της οθόνης. Φίλε chresto, αν βάζεις το τηλέφωνο σε τσέπη μαζί με κλειδιά και κέρματα, τότε μόνο έχεις έναν μικρό λόγο να βάλεις. Αν και η οθόνη, καθότι γυάλινη (σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία) δεν γρατζουνιέται. Οπότε με τέτοια protectors καταφέρνεις να χάνεις σε αίσθηση και να γεμίζεις διαχτυλιές την οθόνη (επίσης, η οθόνη έχει μια επιφάνεια «ενάντια» στις δαχτυλιές).:happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 .........εσυ δεν εχεις wm συσκευη πτεραρχε μου :rolleyes: εχεις type-wm :worry::lol::lol: 1oν Δεν συμφωνω, ειναι WM συσκευη, με 6.5 Pro περασμενα, σαν και του Λεο ;) 2ον Εγω δεν μιλησα για τη συσκευη, αλλα για τα WM αυτα καθ' αυτα οτι δεν μου ελειψε τιποτα. :cool: Anyway, εσυ ξερεις καλυτερα φιλαρακι. Σαυτην την ιστορια και σαυτο το παιχνιδι δεν υπαρχουν καλουπια, οτι βολευει τον καθενα και οτι τον ευχαριστει ειναι και το καλυτερο γιαυτον. Οχι τι αρεσει και τι εξυπηρετει τους αλλους. Παρολο που στεναχωρεθηκα, ειμαι μαζι σου 100% :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Tesalat Κωστη αν θελεις να κανεις την ανταλλαγη,πες μου και θα βρεθει λυση ;) Ktsak πτεραρχε μου και εμενα δεν μου καθεται καλα που το δινω,το ειπα και πιο πριν,αλλα το θεωρησα αδικο να μενει ανεκμεταλευτο πια και να μην το χρησιμοποιω οπως του αρμοζει σαν συσκευη... δεν μου ηταν πια απαραιτητο,εκτος απο τα υπεροχα παιχνιδια του και την τρομερη αποκριση σε αυτα.... σε ολα τα αλλα πια χρησιμοποιω το λεο,οποτε? ...:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μιχαλη μου ηταν πλεον περιττο,(καθοταν και σπανια το χρησιμοποιουσα για πραγματικη αναγκη τον τελευταιο καιρο...) και ειδικα μετα το χθεσινο,με το πληκτρολογιο(ειναι μακραν πιο ευκολη η πληκτρολογηση στην οθονη του λεο)πηρα την τελικη αποφαση να το δωσω... θελω να ελπιζω οτι δεν θα κρατησω πολυ το λεο,μιας και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο....και να το αλλαξω με μια νεα καλυτερη συσκευη,που δεν θα με νοιαξει αν ειναι apple η Htc,αρκει να το αξιζει πραγματικα!! Δημητρη δεν σου μπηκε ποτε στο μυαλο να δοκιμασεις το Android... ? ειναι και αυτο εντελως διαφορετικο και αυτο απο WM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Συμφωνώ με τον υποπτέραρχο μας..:superman: Μαζί και στην κόλαση Μητσάκοοοοοοο!!!! :lol::lol: Όπως τα λες, εμείς να είμαστε καλά!:fool::hunter: Να σε βλέπω όμως να αλλάζεις και άβαταρ..:happy: Και κακομοίρη μου, μην τυχόν χαθείς από εδώ... Μαύρο φίδι...!:spider: Δημητρη δεν σου μπηκε ποτε στο μυαλο να δοκιμασεις το Android... ? ειναι και αυτο εντελως διαφορετικο και αυτο απο WM. Είχε τον Ήρωα παλαιότερα... Edited February 8, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δημητρη δεν σου μπηκε ποτε στο μυαλο να δοκιμασεις το Android... ? ειναι και αυτο εντελως διαφορετικο και αυτο απο WM. Άσε δεν τον πιάνεις και από το Hero πέρασε και από Symbian... Είναι αίλουρος ο Δημήτρης. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δημητρη δεν σου μπηκε ποτε στο μυαλο να δοκιμασεις το Android... ? ειναι και αυτο εντελως διαφορετικο και αυτο απο WM. τα χω φαει με το κουταλι ...και αυτα Χριστοφορε :) Συμφωνώ με τον υποπτέραρχο μας..:superman: Μαζί και στην κόλαση Μητσάκοοοοοοο!!!! Όπως τα λες, εμείς να είμαστε καλά! Να σε βλέπω όμως να αλλάζεις και άβαταρ.. Και κακομοίρη μου, μην τυχόν χαθείς από εδώ... Μαύρο φίδι...! Είχε τον Ήρωα παλαιότερα... Αβαταρ ΔΕΝ αλλαζω!!!!:hunter:respect στο μηλο μου(δεν με χαλασε καθολου που το ειχα αλλα και δεν το εδωσα γιατι δεν ηταν καλο!) και πανω απο ολα, στην παρεα μας με αυτο του μηλου, που εχω ηδη!! οσο και να χτυπιουνται κατω αβαταρ του Λεο δεν "φοραω" με τπτ!!! εχει ξεφτιλιστει τελειως η συσκευη αυτη....ντρεπομαι να λεω οτι εχω λεο εδω μεσα :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 :lol: :lol: :lol: Ά ρε Μήτσο...! :lol: Υποσμηναγέ ktsak γιατί δεν μιλάς;;;:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δημητρη καλά έκανες έτσι και αλλιώς το καλοκαίρι είναι κοντά .. ;) YΓ: περιμενω σε "cloud" μορφή όλες τις συσκευες που ειχες απο το 2000 εως τώρα στην... υπογραφή σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Δημητρη καλά έκανες έτσι και αλλιώς το καλοκαίρι είναι κοντά .. ;) YΓ: περιμενω σε "cloud" μορφή όλες τις συσκευες που ειχες απο το 2000 εως τώρα στην... υπογραφή σου :) για την υπογραφη,χλωμο το βλεπω Μπαμπη ....δεν :worry: θυμαμαι ποσες εχω αλλαξει τοσα χρονια :wacko::D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Κανενα νεο γαι την καινουργια αναβαθμιση?Παιζει με JB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εγω δεν βλεπω να το δινω, γιατι δεν υπαρχει ενδιαφερον για ανταλλαγη και ο χρονος που θα βρισκομαι Αθηνα ειναι περιορισμενος για να ψαξω. Ποτε μην λες ποτε!!!εχεις που μου :) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Ποτε μην λες ποτε!!!εχεις που μου :) νατη η βοηθεια εκ των εσω Κωστη :lol::lol: γεια σου ηλια :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts