Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδιά!!!Να σας κάνω μία ερώτηση, το cydia εδώ και μέρες δεν μου ανοίγει έχετε καμία εξήγηση???μήπως κάτι πρέπει να κάνω ή κάτι δεν κάνω??ευχαριστώ!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Απίστευτο! Μόλις έκανα untethered jailbreak σε iphone 3GS 50ης εβδομάδας.................................Έχει κανείς καμιά λογική εξήγηση;;;;;;

Νίκο, βρες πρώτα ποια bootrom φοράει (Πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση bootrom της συσκευής σας) για να ξέρουμε για τί πράγμα μιλάμε (αν δεν το 'χεις κάνει ήδη).

Βασίλης

γεια σας παιδιά!!!Να σας κάνω μία ερώτηση, το cydia εδώ και μέρες δεν μου ανοίγει έχετε καμία εξήγηση???μήπως κάτι πρέπει να κάνω ή κάτι δεν κάνω??ευχαριστώ!!!

• Συνδέσου στο iphone ή με SSH (με cyberduck αν είσαι στο Mac ή με WinSCP αν είσαι σε Windows), ή με iPhone Explorer ή με το iFile
  • Πήγαινε στο path /private/var/lib/apt/lists και σβήσε τα πάντα εκτός από τον φάκελο partial
  • Κάνε ένα Respring
  • Άνοιξε το Terminal στο iPhone και γράψε: su (πάτα return), τον κωδικό σου (alpine αν δεν τον έχεις αλλάξει και μετά return), και μετά γράψε apt-get update (και πάτα πάλι return). - Αν δεν έχεις Terminal καν' το με Putty από το PC
  • Όταν τελειώσει κλείσε το Terminal, άνοιξε το cydia, περίμενε να φορτώσει και είσαι έτοιμος

Νίκο, βρες πρώτα ποια bootrom φοράει (Πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση bootrom της συσκευής σας) για να ξέρουμε για τί πράγμα μιλάμε (αν δεν το 'χεις κάνει ήδη).

Βασίλη καλημέρα. Η συσκευή δεν είναι στα χέρια μου. Βοηθούσα τον πατέρα μου μέσω skype χθες να το κάνει. Προφανώς και θα φοράει την παλιά. Δεν τίθεται καμία αμφιβολία για αυτό. Δε γίνεται να φοράει την καινούρια και να έγινε untethered. Απλά το εντυπωσιακό είναι ότι η συσκευή είναι 50ης εβδομάδας!

.......Απλά το εντυπωσιακό είναι ότι η συσκευή είναι 50ης εβδομάδας!

Μήπως δεν υπάρχει τίποτα το εντυπωσιακό κι απλά, έκανε λάθος στην ανάγνωση της εβδομάδας παραγωγής από το serial number (διάβασε άλλα νούμερα, αντί για τα 4ο και 5ο); λέω τώρα εγώ.... :X :)

Βασίλης

Μήπως δεν υπάρχει τίποτα το εντυπωσιακό κι απλά, έκανε λάθος στην ανάγνωση της εβδομάδας παραγωγής από το serial number (διάβασε άλλα νούμερα, αντί για τα 4ο και 5ο); λέω τώρα εγώ.... :X :)

Όχι.. μου το έστειλε ολόκληρο το SN και το διάβασα και γω και το πέρασα και στη γνωστή ιστοσελίδα και είδα και από κει τα στοιχεία.

Το touch mouse από το appstore το βάλατε;

Το έβαλα αλλά δεν το δοκίμασα ακόμη γιατί είμαι εκτός σπιτιού.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Έχει πέσει μεγάλη βαρεμαρα. Θα πρέπει η apple να δώσει επειγόντως νέο OS να ταράξει λίγο τα νερά.

Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ βαριεμαι σε σημείο τα Σαββατοκυριακα που δεν έχω mail, να περνάω δυο μέρες με την μπαταρία. Που σημαίνει χρήση απλού τηλεφώνου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχει πέσει μεγάλη βαρεμαρα. Θα πρέπει η apple να δώσει επειγόντως νέο OS να ταράξει λίγο τα νερά.

Δεν ξέρω εσείς αλλά εγώ βαριεμαι σε σημείο τα Σαββατοκυριακα που δεν έχω mail, να περνάω δυο μέρες με την μπαταρία. Που σημαίνει χρήση απλού τηλεφώνου.

Λογικά θα το δούμε στις 27. Έτσι πιστεύω. Όσο για τη βαρεμάρα εγώ δεν την έχω νιώσει καθόλου. Λίγο οι καινούριες εφαρμογές κάθε λίγο και λιγάκι, λίγο η δουλειά που κάνω καθημερινά στο iphone..

Κι εγώ Κώστα μια χαρά την περνάω με το κινητό, μόνο και μόνο τα rss feeds που δεν έχω διαβάσει, βάλε και εφαρμογές που δεν έχω ψάξει ακόμη.

Διάβασα και στο Twitter του navimani. Ότι θα βγει destinator 9 για το iPhone με, το πιο ενδιαφέρον, δοκιμαστική έκδοση για 40 μέρες.

Edited by miky7

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Καλημέρα σε όλους!

Πολύ ενδιαφέρον για ψάξιμο επίσης νομίζω οτι εχει το «κύκλωμα» qik / ανέβασμα YouTube / facebook κλπ.

Απλώς θέλει προσοχή. Σήμερα επιλέγοντας σαν favorites κάποια video του YouTube άρχισα να παίρνω μηνύματα φίλων από το facebook γιατί το είχα άφησει στην αυτόματη δημοσίευση.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Καλημέρα σε όλους!

Πολύ ενδιαφέρον για ψάξιμο επίσης νομίζω οτι εχει το «κύκλωμα» qik / ανέβασμα YouTube / facebook κλπ.

Απλώς θέλει προσοχή. Σήμερα επιλέγοντας σαν favorites κάποια video του YouTube άρχισα να παίρνω μηνύματα φίλων από το facebook γιατί το είχα άφησει στην αυτόματη δημοσίευση.

Γεγονός..

Σε μια ώρα πάω βόλτα στην Ευρωπαϊκή Έκθεση Αυτοκινήτου. Θα stream-άρω στο qik για όποιον ενδιαφέρεται.

Καλησπέρα καλησπέρα!!!

Νίκο μια χαρά ο μπαμπάς!!! :):) τον καλύτερο δάσκαλο!!!

αυτο ειναι το καλο με το λεο μου τωρα Κωστα..

δεν προκειται να βαρεθω το μηλο μου :lol:

Την καλημερα μου σε ολους!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Σπεύσατε στη σελίδα του Νίκου (CarpeNoctum) για καταπληκτικό ρεπορτάζ από το σαλόνι αυτοκινήτου / μοτο στο Βέλγιο με βιντεάκια που ανεβάζει μέσω iPhone / Qik την τελευταία 1 περίπου ώρα.

Μπράβο Νίκο!

Ωραια δουλεια Νικο:)

ευχαριστουμε Κωστη για την ενημερωση:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλησπερα και σαν τα χιονια :p χαθηκαμε βρε.....

βασικα ειχα μια ιδεα και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας,

αν καποιος απο τους υπευθυνους με <<ακρες>>του site να επαιρνε μια πρωτοβουλια να οργανώσει εναν ερανο για τα παιδια της αιτης να δώσουμε οτι μπορουμε ειτε ρουχα ειτε τροφιμα,

γιατι απο οτι βλεπω κρατος και εκκλησια κοιμουνται τον υπνο του δικαιου,

μιας και του myphone το site αριθμει 130.714 μελη πιστευω οτι ογκος πραγματων που θα μαζευονταν θα ηταν τεραστιος, βασικα να βρεθει ενας χωρος για να μπορουμε να στελνουμε οτι μπορουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαίρομαι που σας άρεσαν. Προφανώς και θα μείνουν πάνω για όποιον θέλει να τα δει. Πάντως ήταν αρκετά ωραία στην έκθεση και χαίρομαι που άντεξε η μπαταρία (από 95% στο 30% με το qik να τρέχει συνέχεια στο Background και την κάμερα σε standby όλο το τρίωρο) και που είχα και 3G εκεί.

Μπραβο Νικο,πολυ ωραια τα βιντεακια σου!

Και με το χοντα πρωτο πρωτο....:D

Κωστα(μιλενα) πολυ σωστη η παρατηρηση σου και με

βρισκεις απολυτα συμφωνω.Αν τα μισα μελη,δωσουμε κατι,

θα ειναι τεραστια βοηθεια για αυτους τους ανθρωπους.

Παντος εχει ηδη ανοιξει λογαριασμος στην τραπεζα της Ελλαδος.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=121568

Edited by hlias77

καλησπερα και σαν τα χιονια :p χαθηκαμε βρε.....

βασικα ειχα μια ιδεα και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας,

αν καποιος απο τους υπευθυνους με <<ακρες>>του site να επαιρνε μια πρωτοβουλια να οργανώσει εναν ερανο για τα παιδια της αιτης να δώσουμε οτι μπορουμε ειτε ρουχα ειτε τροφιμα,

γιατι απο οτι βλεπω κρατος και εκκλησια κοιμουνται τον υπνο του δικαιου,

μιας και του myphone το site αριθμει 130.714 μελη πιστευω οτι ογκος πραγματων που θα μαζευονταν θα ηταν τεραστιος, βασικα να βρεθει ενας χωρος για να μπορουμε να στελνουμε οτι μπορουμε

Κώστα η ιδέα σου είναι πολύ καλή, θα ήθελα απλώς να προσθέσω και μια άλλη πρακτική διάσταση που έχει να κάνει με το πως το τεράστιο δυναμικό της αλληλεγγύης που μπορεί να υποκινηθεί με την αφορμή τέτοιων συνταρακτικών γεγονότων φτάνει τελικά να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους και να μη χαθεί στο δρόμο.

Σε σχετικά πρόσφατα διεθνή περιστατικά (tsunami ΝΑ Ασίας) αλλά και τοπικά (πυρκαγιές 2007) πολλές από τις δωρεές που έγιναν σε είδος δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους ή έφτασαν εκτός χρόνου, κυρίως γιατί ο συντονισμός και η εφοδιαστική αλυσίδα (logistics) δεν είναι από τα ισχυρά μας σημεία σαν χώρα.

Επειδή με προβλημάτισε και εμένα το θέμα, κατέληξα ότι το πιο απλό και συνάμα πρακτικό είναι να εκδηλώνει κανείς την υποστήριξη του σε αυτούς τους ανθρώπους, αφενός μέσω χρημάτων που διακινούνται πιο εύκολα, αφετέρου μέσω διεθνών οργανισμών που έχουν εγκαθιδρυμένους και δοκιμασμένους μηχανισμούς.

Μία τέτοια περίπτωση που έχει αναλάβει τώρα σημαντική δράση στην Αϊτή είναι οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα στο site των οποίων έχει οδηγίες πως μπορεί κανείς να καταθέσει τον οβολό του σε διάφορες τράπεζες και να λάβει τη σχετική απόδειξη.

οσον αφορα τα χρηματα ειναι καπως αψυχο και απροσωπο,ηδη τα μικρα μου αρχισαν να ξεχωριζουν τα παιχνιδια και τα ρουχα τους

τοσοι διαφημιζονται εδω μεσα vodafon wind cosmote και αλλοι....η οποιασδηποτε αλλος φορεας η οργανισμος η κανενα τηλεοπτικο καναλι, σκεφτομουν......... αν μπορουσαμε να <<στριμωξουμε>> κανενα απο αυτους να εγγυηθει την ασφαλη αποστολη τους και εμεις μετα <<θα πινουμε νερο στο ονομα τους>>

γιαυτο αναρωτηθηκα αν υπαρχει κανενας εδω μεσα με ακρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπεριζω την ομορφη μηλοπαρεα..!!Μολις γυρισα απο ενα σκ γεματα snowboard..και ξεκουραση..!!διαβασα στο iphonehellas για την OS 4.0 αντε με το καλο να ερθει..!! :D

καλησπεριζω την ομορφη μηλοπαρεα..!!Μολις γυρισα απο ενα σκ γεματα snowboard..και ξεκουραση..!!διαβασα στο iphonehellas για την OS 4.0 αντε με το καλο να ερθει..!! :D

Αρε φιλαρακι τι μου θυμησες τώρα με το snowboard. Ενα απο τα πράγματα που μου έχουν λείψει τα χρόνια που είμαι εδω στην αραπιά.

TouchMouse απλά φανταστικό. Κάτι τέτοιες εφαρμογές δεν πρόκειται να τις βρεις πουθενά αλλού. Αυτά κάνουν μοναδικό το μήλο.

Σαν ποντίκι είναι καλύτερο απο οτιδηποτε έχει ρόδα. Το δούλεψα κάμποσο και πιστευω ότι ειναι οτι πρέπει να φορτιζει το iphone μου και ταυτοχρονα να το χρησιμοποιω σαν ποντίκι.

Στο πληκτρολόγιο υπάρχουν ελείψεις πχ εναλλαγή της γλώσσας (η δεν το έχω βρει ακόμα), τελικό ς αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Η χρηση σαν ποντίκι αφἠς μου αρκεί. Φαίνεται λίγο, μονο αν συγκριθεί με το Magic Mouse η το pand του macbook.

Υπερτερεί όμως απ᾽όλα τα συνηθισμένα ασύρματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

touch mouse αυτο προσπαθω να ρυθμισω..!!(ενω βαζω την ΙP..μου γραφει connecting..αλλα δεν συνδεεται...ας μου δωσετε τα φωτα σας παρακαλω..!!)

(connection failed..remote host is unreachable...αυτο μου βγαζει συνεχεια)

snowboard..αλλη φαση φιλε κωστα..!!απλα ειναι ερωτας..!!

Edited by volcom

Καλησπέρα από το ιδιαίτερα βροχερό Ηράκλειο! Βροντές και αστραπές ασταμάτητα!!!! :lol::p

Τι ωραία...:rolleyes::happy::happy:

Αστρονομικά οικονομικά αποτελέσματα δ' τριμήνου για την Intel

στις Sat, 16-01-2010 Intel Επιχειρήσεις Οικονομικά αποτελέσματα

Η Intel ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τέταρτου τριμήνου του 2009, που περιλαμβάνουν έσοδα 10,6 δισ. δολάρια και κέρδη 2,3 δισ. δολάρια παρά την καταβολή στην AMD 1,25 δισ. δολαρίων στο πλαίσιο συμφωνίας αμοιβαίας αδειοδότησης τεχνολογιών.

Οι αριθμοί αυτοί μεταφράζονται σε ποσοστό αύξησης των καθαρών εσόδων 875% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα.

Για το σύνολο του 2009, η Intel ανακοίνωσε έσοδα ύψους 35,1 δισ. δολαρίων και κέρδη ύψους 4,4 δισ. δολαρίων.

link

Στο Internet ο κώδικας που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά της Google

Οι εταιρείες Microsoft και McAfee προειδοποίησαν την Παρασκευή ότι ο κώδικας που εκμεταλλεύεται το κενό ασφαλείας στον Internet Explorer και ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για τις επιθέσεις κατά της Google και άλλων εταιρειών, δημοσιεύθηκε στο Internet.

Σύμφωνα με τη Microsoft, προς το παρόν έχουν γίνει περιορισμένες, στοχευμένες επιθέσεις που έπληξαν τον Internet Explorer 6. Το κενό ασφαλείας υπάρχει και στις νεότερες εκδόσεις του browser της εταιρείας, αλλά σε αυτές η εκμετάλλευσή του είναι δυσκολότερη.

Σύμφωνα με τον George Kurtz, επικεφαλής τεχνολογίας στην McAfee, η δημοσιοποίηση του κώδικα αυξάνει την πιθανότητα εκτεταμένων επιθέσεων, βασισμένων στο συγκεκριμένο τρωτό σημείο του Internet Explorer.

Η γερμανική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας εξέδωσε την Παρασκευή δήλωση που προτρέπει τους Γερμανούς χρήστες να επιλέξουν έναν εναλλακτικό browser, μέχρι να διατεθεί το διορθωτικό patch για τον IE, που ετοιμάζει η Microsoft.

Η αποκάλυψη για τις επιθέσεις εναντίον της Google και άλλων αμερικανικών εταιρειών έγινε την Τρίτη και η ίδια η Google πιστεύει ότι οι επιθέσεις αυτές είχαν το ορμητήριό τους στην Κίνα. Πηγές που γνωρίζουν τον κώδικα που χρησιμοποιήθηκε, δηλώνουν ότι αυτός είναι παρόμοιος με κώδικα που χρησιμοποιήθηκε παλιότερα για επιθέσεις εναντίον αμερικανικών εταιρειών, που είχαν συνδεθεί με την κινεζική κυβέρνηση και συνεργάτες της.

Μεταξύ των θυμάτων της νέας επίθεσης είναι, πέρα από την Google, οι εταιρείες Adobe, Yahoo, Symantec, Juniper Networks, Northrop Grumman και Dow Chemical.

link

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned