volcom Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 απλα μου εκανε εντυπωση..!!δεν με πειρεξε που το εβγαλε..!!τhnx για τν διευκρινηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλά που το ξέθαψες αυτό το post :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Καλά που το ξέθαψες αυτό το post :lol: edit τωρα ειδα τι εκανα :wacko: ποσταρα απο το μηλο και αντι το τελευταια πατησα καταλαθος καποιο αριθμο σελιδας και με εβγαλε σε αυτο :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/2513/reservedcn.th.jpg μηπως θελει να πει ρεζερβε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ευτυχώς που έχουμε και δυο γυναίκες στη παρέα μας. Εννοώ τη Μαργαριτα και την .... Μιλένα μας. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που εισαι ρε Μιλεναααααααα :p μηπως θελει να πει ρεζερβε? Ρε ασε τα ρεζερβε και παρε θεση αμεσως τωρα, αντε :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ρε ασε τα ρεζερβε και παρε θεση αμεσως τωρα, αντε :p ε τι καθε φορα θα απαντω για τα αυτονοητα ? http://img697.imageshack.us/img697/7021/machomen.th.jpg ειμαι αυτος στον κοκκινο κυκλο και μην με κολλατε πολυ θα κανω κανα ντου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 .........ειμαι αυτος στον κοκκινο κυκλο και μην με κολλατε πολυ θα κανω κανα ντου Δηλαδη τραγουδας "θα κανω ΝΤΟΥ βρε πονηρη ......." ? :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 http://img163.imageshack.us/img163/3198/img007ov.th.jpg και η αγιοτητα μου εξ ου και το φωτοστεφανο:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ρε παίδες, μήπως πρέπει να βάλουμε όλοι από μια φωτο μας όπως ο constantine, έτσι για να έχουμε μια ιδέα ο ένας του άλλου;:rolleyes::) όσον αφορά το jb, εγώ Γιώργο και Πάρη το έκανα από εδώ από τα λίγα που ξέρω και τα ακόμα λιγότερα που έχω διαβάσει, τα θέματα - themes - Κώστα, Μήτσο, είναι τρομερά ενεργοβόρα, και σε μπαταρία και σε ram, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Πάντως Κώστα, δεν του έχεις και λίγα να κάνει σε κατάσταση αναμονής... Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 μου θυμιζεις λιγο τν κακο απο το Matrix!! xaxa ωραιος λευτερη..!θα ασχολιθω μολις βρω χρονο για το jb..αλλα αυτο που φοβαμαι ειναι οτι θα εχω τν νεα bootrom..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Στην Ευρωπη,παντως,εχει να διανυσει πολυ δρομο ακομη,το Android Europeans shy away from Google Android phones http://uk.reuters.com/article/idUKTRE5B501T20091206?pageNumber=2&virtualBrandChannel=0&sp=true Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 .......αλλα αυτο που φοβαμαι ειναι οτι θα εχω τν νεα bootrom..!! Αν η εβδομάδα παραγωγής είναι από την 40 εβδομάδα (4ο και 5ο ψηφία του serial number) και μετά, αυτό είναι και το πιο πιθανό. Για να βεβαιωθείς, μπορείς να κάνεις κι αυτό τον έλεγχο: Πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση bootrom της συσκευής σας Παράθεση Βασίλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 ρε παίδες, μήπως πρέπει να βάλουμε όλοι από μια φωτο μας όπως ο constantine, έτσι για να έχουμε μια ιδέα ο ένας του άλλου;:rolleyes::) όσον αφορά το jb, εγώ Γιώργο και Πάρη το έκανα από εδώ από τα λίγα που ξέρω και τα ακόμα λιγότερα που έχω διαβάσει, τα θέματα - themes - Κώστα, Μήτσο, είναι τρομερά ενεργοβόρα, και σε μπαταρία και σε ram, διορθώστε με αν κάνω λάθος. Πάντως Κώστα, δεν του έχεις και λίγα να κάνει σε κατάσταση αναμονής... συμφωνω.εγω εχω καποιες φωτο απο το σχολειο που ημουν και ομορφουλης,γιατι τωρα.......ασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Χω και εγω μια που ημουν μωρο στην κουνια..:rolleyes: αλλα δεν κανει να την ποσταρω δημοσια:lol: Τι παρεα ειναι αυτη εδω μεσα ρε παιδια:confused: τι να λεμε τωρα:respect::respect::respect: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Άγνωστοι μόλις μου έστειλαν φωτογραφία του Ζαχαράκη - μωρό. Η γνησιότητά της ερευνάται... Στα χρόνια που μεσολάβησαν το μόνο που άλλαξε είναι πως ίδιος μεγάλωσε και τα τηλέφωνα μίκρυναν. :lol: :lol: :lol: http://360digest.com/uploads/baby_on_phone_small.jpg Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Παρήγγειλα πριν από λίγα λεπτά μία Incipio Feather, γιατί η Griffin Reveal μόνο Reveal δεν έχει γίνει στο πίσω μέρος από τις γρατσουνιές :lol: Ελπίζω να είναι καλή, αλλιώς τρεχάτε να κρυφτείτε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Είναι πολύ καλύτερη αν και σε λίγο καιρό τα ίδια χάλια θα έχει γίνει από τις γρατζουνιές, που όμως λόγω χρώματος και υλικού δεν θα είναι τόσο εμφανείς όσο στην Griffin. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Παρήγγειλα πριν από λίγα λεπτά μία Incipio Feather, γιατί η Griffin Reveal μόνο Reveal δεν έχει γίνει στο πίσω μέρος από τις γρατσουνιές :lol: Ελπίζω να είναι καλή, αλλιώς τρεχάτε να κρυφτείτε! :lol: Να μαστιγωθουν δημοσια αυτοι που την προτειναν :!: :!: :!: :!: Οσο για τις φωτογραφιες, ρε σεις σοβαρο τεχνολογικο forum ειμαστε :p, οχι το Χρυσο Κουφετο :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Οσο για τις φωτογραφιες, ρε σεις σοβαρο τεχνολογικο forum ειμαστε... "Σοβαρό"; Τι είναι πάλι τούτο; :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 "Σοβαρό"; Τι είναι πάλι τούτο; :p Α παπαπαπα :rotfl:, λοιπον οποιος απο δω και περα αμφισβητει τη σοβαροτητα του thread :fool:, θα ζητησω απο τους mods να γινεται :ban: Θανο :chair:, σε βλεπω :w00t: για Νο #1 στη λιστα :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 θα ζητησω απο τους mods να γινεται :ban: Θανο :chair:, σε βλεπω :w00t: για Νο #1 στη λιστα :lol: Δεν γίνεται Κώστα αντί για Βαν καλύτερα ένα τζίπ; Μου αρέσει πιο πολύ ειδικά αν είναι τζάμπα! :D Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Δεν γίνεται Κώστα αντί για Βαν καλύτερα ένα τζίπ; Μου αρέσει πιο πολύ ειδικά αν είναι τζάμπα! :D Για σενα φιλαρακι και τζιπ και μηχανη και ποδηλατο και σκαφος. Τι ετσι θα σε αφησουμε? Πατριωτη πραμα !!!!!!!! :lol: Παω να συσκεφθω με τον εαυτο μου. Περισσοτερα το απογευμα. Ετσι κιαλλοιως πρεπει να παρακολουθω την καταμναλωση της μπαταριας, μια και παλι παρολο που εβγαλα το Χριστουγεννιατικο θεμα εξακολουθει να πεφτει. Εβγαλα και το LockInfo, weather icon, τις ειδοποιησεις και οτι αλλο πιθανον να καταναλωνει μπαταρια και βλεπουμε :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Για σενα φιλαρακι και τζιπ και μηχανη και ποδηλατο και σκαφος. Τι ετσι θα σε αφησουμε? Πατριωτη πραμα !!!!!!!! :lol: Θέλω και τηλέφωνο με μούλτι πλάτς σκριν. :shifty: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Θέλω και τηλέφωνο με μούλτι πλάτς σκριν. :shifty: Παρε τοτε ενα Λεωνιδα :ρ Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Είναι πολύ καλύτερη αν και σε λίγο καιρό τα ίδια χάλια θα έχει γίνει από τις γρατζουνιές, που όμως λόγω χρώματος και υλικού δεν θα είναι τόσο εμφανείς όσο στην Griffin. :) Πηρα δυο incipio θηκες και μετα απο μια εβδομαδα αρχισε να ξεφλουδιζει η ματ επιστρωση. Απο κατω εμφανιζεται ενα απαισιο γυαλιστερο πλαστικο. Πολυ μαπα τελικα! Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts