lefteros Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ρε παιδιά τελικά ποια εταιρία κερδίζει στα σημεία? Σε κάποιο πρόγραμμα συμβολαίου για παράδειγμα με 300 λεπτά ομιλίας με data pack, ποιο θα επιλέγατε: Voda Surf & Talk plus (ή lite plus), Cosmote i60, ή Wind i-300? Ποια εταιρία έχει καλύτερο 3G σήμα / κάλυψη / χρεώσεις? Αυτή τη στιγμή είμαι στη Wind. Δεδομένου ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω την αρκετά γεναιόδωρη επιδότηση (~250 Ε) κάποιου φίλου για να αγοράσω το 3GS σκέτη συσκευή από voda, αξίζει κάτι τέτοιο ή είναι προτιμότερη η αλλαγή σε Vodafone ή Cosmote? (είναι και το service ένας σημαντικός παράγων). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Γιατι; Έχεις τίποτα να κρύψεις; Αυτό δηλαδή σε εκνευρίζει; Το ότι μπορώ εγώ να σε έχω τραβήξει δεκάδες φωτογραφίες με το κινητό μου και να σε δείχνω στους φίλους μου δεν σε προβληματίζει; Τι πρεπει να γίνει δηλαδή; Δεν καταλαβαίνω την λογική όλων εμάς των Ελλήνων ρε παιδιά. Πάντοτε και για όλα πρέπει να βρίσκουμε κάτι ώστε να αντιδράμε και να λέμε ότι δεν είναι σωστό το οτιδήποτε. Ας ξεστραβωθούμε πρώτα και να φερόμαστε όπως πρέπει στο δρόμο (να μην πετάμε τα τσιγάρα από το αυτοκίνητο, να μην κορνάρουμε με το που ανάβει το πράσινο, να σταματάμε για να περάσουνε οι πεζοί) και μέτα ας αντιδράσουμε. Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ της apple και γι αυτό και η καθυστερημένη μου απάντηση. Δεν είναι θέμα ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά είναι θέμα κοινής λογικής. Κατ αρχάς δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι έτσι; Κατα δεύτερον το να βγουν φωτογραφίες του καθενός στον αέρα φυσικά και είναι προσωπικό δεδομένο. Εδώ έχει γίνει ολόκληρη εκστρατεία απο την ΕΕ για τα προσωπικά δικαιώματα στο διαδύκτιο, οπότε δεν είναι θέμα των αντιδραστικών "Ελληναράδων" Και ναι αν έχω κάτι να κρύψω; Αυτό δεν είναι δουλειά κανενός ούτε της google. Η λύση είναι απλή να κρύβονται τα πρόσωπα και οι πινακίδες των αυτοκινήτων ή να υπάρχει επιλογή για report των φωτογραφιών και όποιος θέλει να αφαιρείται (με τον παραπάνω τρόπο) από τις φωτογραφίες. H εφαρμογή είναι πολυ καλή όπως έχω ξαναναφέρει και η google προτοτυπεί για ακόμα μια φορά και ας είναι στατικές οι φωτογραφίες, είναι μια αρχή. Το επιχείρημα σου βέβαια είναι άτοπο όπως καταλαβαίνεις καθώς βάζεις όλους μας στο ίδιο καζάνι. Επειδή η συζήτηση αυτή είναι ενδιαφέρουσα για να μην σπαμάρουμε το θέμα αν θες να συνεχιστεί στείλε μου pm οταν και αν λειτουργησει θα εχει "ζωντανη" μεταδωση η βιντεο απο δρομους? Για την ζωντανή μετάδοση θα έπρεπε να γεμίσει η Αθήνα με αυτοκινητάκια της google 365 μέρες τον χρόνο. Υπάρχουν βέβαια οι κάμερες ασφαλείας στους δρόμους αλλά αυτό δεν νομίζω πως είναι ηθικά σωστό και δεν φαντάζομαι να γίνει ποτέ για λόγους ασφάλειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 κοιτα,η wind προσωπικά σε μένα δεν έλεγε τίποτα απο σήμα...κοσμοτέ ήταν κάπως καλύτερη,αλλά η βοντα ενα σκαλάκι πάνω...παντά υποκειμενικό αυτό,και στα σημεία που ζω/κινούμαι εγώ Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 κοιτα,η wind προσωπικά σε μένα δεν έλεγε τίποτα απο σήμα...κοσμοτέ ήταν κάπως καλύτερη,αλλά η βοντα ενα σκαλάκι πάνω...παντά υποκειμενικό αυτό,και στα σημεία που ζω/κινούμαι εγώ Που ζεις και κινείσαι? :love: :p :p Εγώ με τη wind είμαι πολύ ικανοποιημένος με χρεώσεις και σήμα αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ 3G οπότε γι'αυτό και ρωτάω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 εχει η vodafone καλό σήμα 3G εκεί που ζεις κ κινεισαι????:confused: Γιατι εμενα αλλα μου δειχνει? :p Παράθεση Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 πλάκα πλάκα,πήρα την προσφορά των 300 ευρώ επιδότηση το φεβρουάριο,και άκουγα για το σήμα της βονταφον,(είχα wind),και τώρα,στους ιδιους χώρους έχω φουλ σήμα,εκεί που ειχα 1 παύλα (και αντίστοιχα η κοσμοτέ που έχω είναι εκτός δικτύου)..μπορεί να έτυχε Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παιδια δε ξερω αν η ερωτηση που θα κανω ειναι εκτος θεματος αλλα θα τη κανω : ειμαι ενας απο τους εκατομμυρια ευτυχισμενους κατοχους ενος iphone 3G ! θα ηθελα τη γνωμη ολουν σας, αξιζει τελικα το κοπο να δωσω ξανα τοσα λεφτα για το καινουριο??? Επειδη εχω επιδοτηση και σκεφτομαι να παρω αλλο κινητο, αλλα οπως ξερουμε ολοι μας (τουλαχιστον αυτοι που εχουν iphone) δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτη τη κατηγορια! Ποιοι απο εσας θα το τολμουσατε? Προσωπικα πιστευω πως αυτα που προσφερει (3ΜΡ, video, πυξιδα, voice command, καλυτερος επεξεργαστης) δεν ειναι αρκετα για να αντικαταστησω το κινητο μου. Οποιος εχει αντιθετη αποψη παρακαλω ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Όχι, μην το αλλάξεις. Μια χαρά είναι και το 3G σου. Χρησιμοποίησε την επιδότησή σου για να πάρεις κινητό σε κάποιο άλλο πρόσωπο (εγώ π.χ. τη χρησιμοποίησα για να πάρω κινητό στη μάνα μου) ή μείωσε το πάγιό σου - αν και δε νομίζω πως συμφέρει ιδιαίτερα το δεύτερο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Συμφωνώ. Και 300Ευρώ επιδότηση να έχεις, πρέπει να "στάξεις" άλλα τόσα για ένα παρόμοιο... Γνώμη μου; Κάτσε με το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteros Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Ποια εταιρία έχει καλύτερο 3G σήμα / κάλυψη / χρεώσεις? Κάποιος άλλος με άλλη εμπειρία? Ή μήπως όλοι συμφωνείτε ότι η voda έχει το καλύτερο σήμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κάποιος άλλος με άλλη εμπειρία? Ή μήπως όλοι συμφωνείτε ότι η voda έχει το καλύτερο σήμα? Για μένα το καλύτερο σήμα (χωρίς όμως τρελές διαφορές και χωρίς να σημαίνει πως σε κάποιες λίγες περιοχές δεν ισχύει το αντίθετο) το έχει η Cosmote. Aν και προσωπικά μια χαρά ευχαριστημένος και από τις τρεις είμαι στο τομέα αυτό. Aλλά σε αυτή τη φάση και ιδιαίτερα για χρήση με iPhone δεν θα την επέλεγα. Η Vodafone έχει καλύτερη υποστήριξη στη συγκεκριμένη συσκευή (π.χ βλέπε tethering που ακόμα στη cosmote δεν λειτουργεί), σχετικά καλύτερη εξυπηρέτηση και σε γενικές γραμμές καλύτερη ποιότητα δικτύου και υπηρεσιών (π.χ ταχύτητες). Kαι νομίζω πως το iPhone 300 plus είναι μια χαρά (εφόσον σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κατηγορία προγραμμάτων ως προς το ύψος του παγίου). Αυτά πάντα ως προσωπική άποψη. Σε καμία περίπτωση δεν θα επέλεγα να παραμείνω Wind. Το Wind i-300 δεν μου φαίνεται και η καλύτερη επιλογή ως προς τα ΜΒ και τα SMS που δίνει και γενικότερα δεν θα έχεις υποστήριξη σε θέματα iPhone (π.χ ρυθμίσεις mms-tethering). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κάποιος άλλος με άλλη εμπειρία? Ή μήπως όλοι συμφωνείτε ότι η voda έχει το καλύτερο σήμα? Εδώ υπάρχει αντίθετη άποψη σε τρία τουλάχιστον σημεία που κινούμαι τακτικά: Αμπελόκηπους, Σύνταγμα και Ωρωπό το σήμα της vodafone είναι πολύ κακό, διαρκείς διακοπές του 3G και μετάπτωση σε 2G. Αντίθετα η cosmote είναι "καμπάνα" (πάντα μιλώντας για 3G data). Και σε άλλες περιπτώσεις μέσα στην Αθήνα η μετάπτωση από 3G σε 2G της vodafone είναι συχνή. Επισημαίνω ότι δεν αναφέρομαι μόνο σε πρόσβαση με iPhone αλλά και με συνδέσεις vodafone mobile connect / cosmote internet on the go (μάλιστα σε αυτή την περίπτωση οι δοκιμές έχουν γίνει με το ίδιο usb stick στο ίδιο γεωγραφικό σημείο και εναλλάσοντας τις κάρτες vodafone / cosmote). Θα πρέπει να λάβουμε όμως υπόψη ότι αυτό το πρόβλημα είναι θέμα επενδύσεων σε υποδομή συναρτήσει του φόρτου συνδρομητών που πρέπει να εξυπηρετηθούν και ότι αυτή η επίδοση μπορεί εύκολα να αντιστραφεί αν για παράδειγμα φορτωθεί περισσότερο το δίκτυο της cosmote και η vodafone "βάλει λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη". Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εδώ υπάρχει αντίθετη άποψη σε τρία τουλάχιστον σημεία που κινούμαι τακτικά: Αμπελόκηπους, Σύνταγμα και Ωρωπό το σήμα της vodafone είναι πολύ κακό, διαρκείς διακοπές του 3G και μετάπτωση σε 2G. Αντίθετα η cosmote είναι "καμπάνα" (πάντα μιλώντας για 3G data). Και σε άλλες περιπτώσεις μέσα στην Αθήνα η μετάπτωση από 3G σε 2G της vodafone είναι συχνή. Επισημαίνω ότι δεν αναφέρομαι μόνο σε πρόσβαση με iPhone αλλά και με συνδέσεις vodafone mobile connect / cosmote internet on the go (μάλιστα σε αυτή την περίπτωση οι δοκιμές έχουν γίνει με το ίδιο usb stick στο ίδιο γεωγραφικό σημείο και εναλλάσοντας τις κάρτες vodafone / cosmote). Θα πρέπει να λάβουμε όμως υπόψη ότι αυτό το πρόβλημα είναι θέμα επενδύσεων σε υποδομή συναρτήσει του φόρτου συνδρομητών που πρέπει να εξυπηρετηθούν και ότι αυτή η επίδοση μπορεί εύκολα να αντιστραφεί αν για παράδειγμα φορτωθεί περισσότερο το δίκτυο της cosmote και η vodafone "βάλει λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη". Κατ'αρχάς στο Σύνταγμα δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα. Ούτε γενικότερα σε άλλες περιοχές. Από εκεί και πέρα η Vodafone έχει επενδύσει πάρα πολλά χρήματα σε δίκτυο κορμού. Προσωπικά πάντοτε όταν ήμουν σε 3G έπιανα καλύτερες ταχύτητες με τη Vodafone από ότι με τη Cosmote. Σε ότι αφορά τις διακοπές του 3G φαίνεται να είναι πρόβλημα iPhone. Δεν μου το κάνει σε καμία άλλη συσκευή. Επίσης με την 3.0 φαίνεται να έχει βελτιωθεί. Πάντως το πρόβλημα το έχω διαπιστώσει και σε Vodafone και σε Cosmote και σε Wind. Σε ότι αφορά τη μετάπτωση σε 2G αυτό δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με έλλειψη χωρητικότητας (το 3G από τη φύση του έχει πολλαπλάσια χωρητικότητα και η Vodafone έχει το μεγαλύτερο φάσμα συχνοτήτων στη συγκεκριμένη ζώνη) αλλά με ρύθμιση του δικτύου για άλλους λόγους. Επίσης έχει να κάνει και με τη συσκευή. Πάλι θα φέρω παράδειγμα άλλης συσκευής (Nokia 6210 Νavigator που μου το κάνει σπάνια). Το πρόβλημα αυτό λύνεται κανονικά με επιλογή να συνδέεται μόνο σε δίκτυο 3G (στα usb sticks υπάρχει αυτή η επιλογή, όπως και σε πολλά κινητά), δυστυχώς όχι στο iPhone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παντως η Τ-mobile στην Γερμανια, σε σχεση με εδω περα το δινει τζαμπα το iphone 3g/3Gs . Τοση μεγαλη διαφορα σε προγραμματα/τιμες/επιδοτησεις δε το περιμενα... Κριμα ... ! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εδώ υπάρχει αντίθετη άποψη σε τρία τουλάχιστον σημεία που κινούμαι τακτικά: Αμπελόκηπους, Σύνταγμα και Ωρωπό το σήμα της vodafone είναι πολύ κακό, διαρκείς διακοπές του 3G και μετάπτωση σε 2G. Αντίθετα η cosmote είναι "καμπάνα" (πάντα μιλώντας για 3G data). Και σε άλλες περιπτώσεις μέσα στην Αθήνα η μετάπτωση από 3G σε 2G της vodafone είναι συχνή. Επισημαίνω ότι δεν αναφέρομαι μόνο σε πρόσβαση με iPhone αλλά και με συνδέσεις vodafone mobile connect / cosmote internet on the go (μάλιστα σε αυτή την περίπτωση οι δοκιμές έχουν γίνει με το ίδιο usb stick στο ίδιο γεωγραφικό σημείο και εναλλάσοντας τις κάρτες vodafone / cosmote). Θα πρέπει να λάβουμε όμως υπόψη ότι αυτό το πρόβλημα είναι θέμα επενδύσεων σε υποδομή συναρτήσει του φόρτου συνδρομητών που πρέπει να εξυπηρετηθούν και ότι αυτή η επίδοση μπορεί εύκολα να αντιστραφεί αν για παράδειγμα φορτωθεί περισσότερο το δίκτυο της cosmote και η vodafone "βάλει λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη". Το οτι γυριζει πιο ευκολα η Vf ειναι γεγονος, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι για το λογο που περιγραφεις. Η cosmote (αλλα και η Wind) για να ξεμπουκωνουν το 2G δικτυο τους, εχουν ρυθμισει ετσι τα RNCs ωστε να κρατανε περισοτερο το χρηστη. Ετσι πχ σε Cosmote θα δεις να φτανει και 1 γραμμη 3G, ενω σε Vodafone δεν θα φτασει ποτε στην 1 γραμμη, γιατι θα εχει γυρισει σε 2G. Οσο για ταχυτητες, σε προσφατο δελτιο τυπου αναφερονται μετρησεις απο τριτη εταιρια οσο αναφορα τις ταχυτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Παντως η Τ-mobile στην Γερμανια, σε σχεση με εδω περα το δινει τζαμπα το iphone 3g/3Gs . Τοση μεγαλη διαφορα σε προγραμματα/τιμες/επιδοτησεις δε το περιμενα... Κριμα ... ! Mόνο στη Γερμανία? Για δες Αγγλία μεριά τι γίνεται. Και στις επιδοτήσεις και στη χρήση που ενσωματώνουν τα προγράμματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Mόνο στη Γερμανία? Για δες Αγγλία μεριά τι γίνεται. Και στις επιδοτήσεις και στη χρήση που ενσωματώνουν τα προγράμματα... Αγγλια δεν μπορεσα να βρω πουθενα πληροφοριες σχετικες. Εχεις κανενα link; Και γερμανιας τιμες να ειχαμε, παλι ευχαριστημενος θα μουν... :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Αγγλια δεν μπορεσα να βρω πουθενα πληροφοριες σχετικες. Εχεις κανενα link; Και γερμανιας τιμες να ειχαμε, παλι ευχαριστημενος θα μουν... :lol: Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο το e-shop της Ο2 όταν είσαι εκτός Αγγλίας. Αλλά εκεί (σε όλες τις εταιρείες) με 35-40 λίρες βρίσκεις προγράμματα με 600 λεπτά, απεριόριστα μηνύματα και απεριόριστο internet! Ενώ οι επιδοτήσεις είναι τεράστιες, σε προγράμματα με 50 λίρες πάγιο θυμάμαι ότι έπαιρνες το iPhone με περίπου 150 λίρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εδώ υπάρχει αντίθετη άποψη σε τρία τουλάχιστον σημεία που κινούμαι τακτικά: Αμπελόκηπους, Σύνταγμα και Ωρωπό το σήμα της vodafone είναι πολύ κακό, διαρκείς διακοπές του 3G και μετάπτωση σε 2G. Αντίθετα η cosmote είναι "καμπάνα" (πάντα μιλώντας για 3G data). Και σε άλλες περιπτώσεις μέσα στην Αθήνα η μετάπτωση από 3G σε 2G της vodafone είναι συχνή. Επισημαίνω ότι δεν αναφέρομαι μόνο σε πρόσβαση με iPhone αλλά και με συνδέσεις vodafone mobile connect / cosmote internet on the go (μάλιστα σε αυτή την περίπτωση οι δοκιμές έχουν γίνει με το ίδιο usb stick στο ίδιο γεωγραφικό σημείο και εναλλάσοντας τις κάρτες vodafone / cosmote). Θα πρέπει να λάβουμε όμως υπόψη ότι αυτό το πρόβλημα είναι θέμα επενδύσεων σε υποδομή συναρτήσει του φόρτου συνδρομητών που πρέπει να εξυπηρετηθούν και ότι αυτή η επίδοση μπορεί εύκολα να αντιστραφεί αν για παράδειγμα φορτωθεί περισσότερο το δίκτυο της cosmote και η vodafone "βάλει λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη". όντως η μετάπτωση απο 3G σε 2G είναι συχνή όταν κινείσαι...πχ όμως σπίτι μου,εκεί που η κοσμοτέ είναι "εκτός δικτύου" και δε μπορώ να κάνω κλήση ή να πάρω τηλ η βόντα έχει 3G,οπότε είναι καθαρά προσωπική υπόθεση η επιλογή εταιρίας κινητής τηλεφωνίας ;) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Όχι, μην το αλλάξεις. Μια χαρά είναι και το 3G σου. Χρησιμοποίησε την επιδότησή σου για να πάρεις κινητό σε κάποιο άλλο πρόσωπο (εγώ π.χ. τη χρησιμοποίησα για να πάρω κινητό στη μάνα μου) ή μείωσε το πάγιό σου - αν και δε νομίζω πως συμφέρει ιδιαίτερα το δεύτερο.Γιατι λες οτι δε με συμφερει να μειωσω το παγιο μου? Στο μηνυμα που μου εστειλαν λεει οτι μειωνεται εως 240 το χρονο δηλαδη 20 το μηνα. Δε θα ειναι τοσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμο το e-shop της Ο2 όταν είσαι εκτός Αγγλίας. Αλλά εκεί (σε όλες τις εταιρείες) με 35-40 λίρες βρίσκεις προγράμματα με 600 λεπτά, απεριόριστα μηνύματα και απεριόριστο internet! Ενώ οι επιδοτήσεις είναι τεράστιες, σε προγράμματα με 50 λίρες πάγιο θυμάμαι ότι έπαιρνες το iPhone με περίπου 150 λίρες... Το Iphone σε ποιες χωρες το δινουν ξεκλειδωτο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Το Iphone σε ποιες χωρες το δινουν ξεκλειδωτο; Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 ανάλογα είναι..πχ στη μητέρα μου η μείωση παγίου ειναι -5 ευρώ το μήνα,άσχετα που στο λογαριασμό ακόμα την ψάχνουμε τη μείωση :p Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Γιατι λες οτι δε με συμφερει να μειωσω το παγιο μου? Στο μηνυμα που μου εστειλαν λεει οτι μειωνεται εως 240 το χρονο δηλαδη 20 το μηνα. Δε θα ειναι τοσο? Και η επιδότηση που έχεις πόση είναι; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Αν βγάλει η Google άκρη με την ΕΛΛΑΔΑ θα είναι ΠΟΛΥ τυχερή!:lol: Αλήθεια,πότε θα έρθει και στην ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts