Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το DVI είναι must στις LCD. Δεν νοείται τέτοια οθόνη χωρίς DVI. Και από ότι βλέπω, όντως πρόκειται για καλή τιμή:)

Άσχετο, προχτές κατέβασα και εγκατέστησα από appstore, το NFSU, παιδιά, το παιχνιδάκι τα σπάει, το πόσο το ευχαριστήθηκα δεν λέγεται:p:D

Πάντως στο δικό μου PC, έβαλα πρόσφατα την οθόνη με το κλασικό DSUB καλώδιο (ας όψεται το PS3 που έφαγε την DVI) και δε βλέπω καμμία μα καμμία διαφορά....

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

καλημερα και απο εμενα παιδια.

δημητρη (pik.) και αλεξανδρε (soom) ημουν ετοιμος να αγορασω την incipio, αλλα μετα τα χθεσινα σχολια σας, αρχιζω να σκεφτομαι και την iskin.

μπορει τελικα να τις παρω και τις 2 και να δοκιμασω ποια ταιριαζει καλυτερα.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ...

Γιώργος

iPhone 3G S, 32GB, White, non JB

Καλημέρα στην παρέα και όπως λέω Παρασκευή σήμερα όλη μέρα :w00t::yahoo::up:

Έχω μία απορία που ακόμη με ταλανίζει, αξίζει να βάλω τα 4GB στο mini; Η διαφορά στην τιμή θα μου βγει 80€, τα οποία μπορεί να τα δώσω για έναν δίσκο π.χ.

Επίσης για καλύτερη έξοδο εικόνας από το mini πρέπει η οθόνη να έχει DVI βύσμα ε; Όπως η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168068 που είναι και σε καλή τιμή.

Εάν το mini έχει 2GB και πέρνει 2,5΄ HDD, προτασή μου ένα δίσκο 500GB με 2 platters είτε στις 5400 είτε στις 7200 στροφές. Θα κάνει μεγαλύτερη διαφορά από ότι τα 4GB.

http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com).

καλημερα σε ολη την παλιοπαρεα :D:D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μητσαρα καλα εισαι; ;)

εμεινα πολυ εντυπωσιασμενος απο το HD2... :X

καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης και μπορει ανετα να αντικαταστησει ενα netbook/small pc.

ειναι εργαλειο.

μεγιστος σεβασμος. :respect:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλημέρα στην παρέα και όπως λέω Παρασκευή σήμερα όλη μέρα :w00t::yahoo::up:

Έχω μία απορία που ακόμη με ταλανίζει, αξίζει να βάλω τα 4GB στο mini; Η διαφορά στην τιμή θα μου βγει 80€, τα οποία μπορεί να τα δώσω για έναν δίσκο π.χ.

Επίσης για καλύτερη έξοδο εικόνας από το mini πρέπει η οθόνη να έχει DVI βύσμα ε; Όπως η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168068 που είναι και σε καλή τιμή.

Μια εναλλακτική προσέγγιση από αυτές που ακούστηκαν μέχρι τώρα από τους άλλους συναδέλφους.

Όσο πιο πολύ μνήμη έχεις τόσο καλύτερα είναι στο OS X. Το ποσό των 80 ευρώ δεν σου αγοράζει κανενα "σοβαρό" δίσκο ενώ σε ότι αφορά το δισκο θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη 2 πράγματα:

- χωρητικότητα: με τα USB / Firewire / Ethernet μπορείς να δημιουργήσεις εξωτερική χωρητικότητα όσο μεγάλη θέλεις αντί να επενδύσεις σε ένα πεπερασμένο εσωτερικό μέγεθος.

- ταχύτητα: η χρήση δίσκου στις 7200 στροφές θα αυξήσει τη θερμοκρασία μέσα στο μηχάνημα το οποίο είναι εξαιρετικά σφιχτά "πακεταρισμένο" λόγω του μεγέθους και δεν ξέρω τι επίπτωση θα έχει στη λειτουργία του αφού είναι σχεδιασμένο για 5400άρηδες δίσκους. Η αύξηση δε της θερμοκρασίας έχει και επίπτωση στο θόρυβο του ανεμιστήρα γεγονός σημαντικό αν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε media center ρόλο σε home theater περιβάλλον.

Για τους παραπάνω λόγους νομίζω ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι η μνήμη και όχι ο μεγαλύτερος / ταχύτερος δίσκος.

Επίσης επιβεβαιώνω όπως είπε και άλλος συνάδελφος ότι και το DSUB (αναλογικό) βύσμα δίνει πολύ καλή ποιότητα εικόνας σε 37 ιντσών LCD τηλεόραση χωρίς ορατή διαφορά από σύνδεση DVI.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Το θέλω για το γραφείο. Αλλά και η λύση της Οθόνης καλή μου φαίνεται γιατί το 13'' θα είναι και πιο ελαφρύ.

Αγορά από εδώ ή απο Αμερική?

Όχι το αγορασα από το Cairo :lol: όπου ζω και εργάζομαι τα τελευταία χρόνια.

Στην αρχή οι περισσότεροι βάζουν Windows :lol: με Dual Boot από Bootcamp, :happy: μετά στο 3μηνο περνάνε σε Virtual Machines και παίζουν και με τα δύο, :O στο 6μηνο το ψάχνουν μπας και παίζουν τα προγράμματά τους μέσω Darwin :worry: στον χρόνο δεν θέλουν καμία σχέση με τα windows .

Αποψή μου μόνο Macbook Pro

Γι αυτό κι εγώ αποφάσισα να μην βάλω καθόλου windows.

Στο κομμάτι «δουλειά» τα office for mac με καλύπτουν.

Το να βάλω windows το μόνο που θα μου προσφέρουν είναι καθυστέρηση στην πλήρη προσαρμογή μου στα mac, αφού θα γυρναω σ αυτά συνεχώς σαν πιο εύκολη λύση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μητσαρα καλα εισαι; ;)

εμεινα πολυ εντυπωσιασμενος απο το HD2... :X

καταπληκτικη ποιοτητα κατασκευης και μπορει ανετα να αντικαταστησει ενα netbook/small pc.

ειναι εργαλειο.

μεγιστος σεβασμος. :respect:

ακομη ειναι νωρις Δημητρη..;)

σε κανα μηνα θα ξερουμε τι θα μπορει πραγματικα να κανει αφου βγουν hspl+cooked roms :)

με το μανιλα απενεργοποιημενο ομως μεχρι στιγμης.

μετα απο πολλα πολλα registry tweaks :wacko: δουλευει ικανοποιητικα θα ελεγα,χωρις κοληματα...

ειδωμεν :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ακομη ειναι νωρις Δημητρη..;)

σε κανα μηνα θα ξερουμε τι θα μπορει πραγματικα να κανει αφου βγουν hspl+cooked roms :)

με το μανιλα απενεργοποιημενο ομως μεχρι στιγμης.

μετα απο πολλα πολλα registry tweaks :wacko: δουλευει ικανοποιητικα θα ελεγα,χωρις κοληματα...

ειδωμεν :)

Δημήτρη ανέβασε μερικά screen shots να δούμε πως δείχνει χωρίς μανιλα

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Λοιπόν,

Έχω δρομολογήσει την αγορά από Αμερική του:

15-inch: 2.8GHz

Intel Core 2 Duo

4GB Memory

500GB hard drive1

SD card slot

Built-in 7-hour battery2

NVIDIA GeForce 9400M + 9600M GT with 512MB

$2,299.00

Ελπίζω να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου :D

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Λοιπόν,

Έχω δρομολογήσει την αγορά από Αμερική του:

15-inch: 2.8GHz

Intel Core 2 Duo

4GB Memory

500GB hard drive1

SD card slot

Built-in 7-hour battery2

NVIDIA GeForce 9400M + 9600M GT with 512MB

$2,299.00

Τι είναι τούτο;; :blink: 2 κάρτες έβαλες;; :p

A Καλό!!!! χε χε!!!

Χαιρετώ Μac users!!!:happy:

Σήμερα κατέβασα κάποιες extra επιλογές για το magic mouse και έγινε το κάτι άλλο...:p

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Επισκέπτης

Ως γνωστον κυκλοφορουν και σε pc και σε mac υβριδικα μοντελα με 2 καρτες γραφιων η μια οταν καποιος χρειαζεται να κανει κατι απαιτητικο και η πιο αδυναμη για εξοικονομξση ενεργειας οταν δεν κανει βαριες δουλειες.

Νόμιζα ότι κάνεις πλάκα L10n......

Δεν έκανες?????:mad:

Γρήγορα στο manual.....:lol:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Ως γνωστον κυκλοφορουν και σε pc και σε mac υβριδικα μοντελα με 2 καρτες γραφιων η μια οταν καποιος χρειαζεται να κανει κατι απαιτητικο και η πιο αδυναμη για εξοικονομξση ενεργειας οταν δεν κανει βαριες δουλειες.

Ή λειτουργεί ως ρεζέρβα όταν η κύρια πεθάνει.. ;)

Wow δεν είχα ιδέα :p

Λίγο ψιλοάχρηστο μου ακούγεται όλο αυτό.... Έτσι και αλλιώς οι σημερινές κάρτες έχουν τρόπο να ρίχνουν τα ρολόγια σε 2D mode από μόνες τους για εξοικονόμιση ενέργειας. Τέσπα, όποιος τα 'χει τα δίνει :D

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο !!!

Εγώ το προηγούμενο 2.4 με την express card και του έβαλα αλλά 16GB εκεί να τα έχει...:)

@johnthegreek@

Μην λες τέτοια....:cry:

Λοιπον, ηρθε η ωρα να προχωρησω σε Recovery του laptop μου, προκειμενου αυριο να παραδωθει σε εργοστασιακη κατασταση στον καινουριο ιδιοκτητη.

Ως εκ τουτου, ειναι πασιφανες οτι η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει για την αγορα του νεου μου μηλου : iMac 21,5". Ετσι εχουμε και λεμε 2 + 1

Νοιωθω μεγαλη αγωνια βεβαια γιατι ηρθε η ωρα να καταλαβω και γω το "Once you go MAC, you NEVER go BACK".

Περισσοτερες λεπτομερειες την Δευτερα το βραδυ.

Υπομονη σε ολους μας λοιπον. :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Στο μεταξύ στο topic του leo, είδα αυτό...

Για οποιον ενδιαφερεται δινω το λεο μου..

Πμ για οποιες πληροφοριες.

Τι έγινε φίλε Δημήτρη, τελικά δίνεις και το iphone και το leo ή αποφάσισες να κρατήσεις το μήλο μέχρι νεωτέρας; :)

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Αλληλούια αδέρφια μου είδε το φώς :lol: :lol: :lol:

Άσχετο αν θυμάμαι καλά και πέρσυ με την κυκλοφορία του 3G υπήρχε ανάλογα μεγάλο κύμα switchers, όπως είθισται να μας αποκαλλούν.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Φιλοι μου ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω την μονιμη παραμονη μου στην μηλοπαρεα!!

Ειδα το φως οπως λεει κ ο Μιχαλης.

Μετα και απο αυτο το crash test με το λεο,πιστευω πως το κεφαλαιο wm κλεινει προσωρινα... :D

το λεο ηδη πουληθηκε σε εναν φιλο απο εδω μεσα,στο myphone.

Μα το θέμα είναι που να ξανά γυρίσεις......????

Το Μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!!!!

Φιλοι μου ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω την μονιμη παραμονη μου στην μηλοπαρεα!!

Μετα και απο αυτο το crash test με το λεο,πιστευω πως το κεφαλαιο wm κλεινει προσωρινα... :D

άμα είναι έτσι, ξαναμανακαλωσήρθες:lol::lol:

θα μου πεις δεν έφυγες και ποτέ, αλλά λέμε τώρα.

πάντως φίλε, εγώ σε βλέπω σε 1-1.5 μήνα, να ψάχνεις για λεο πάλι...:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Εγώ θα έλεγα αν θέλετε πάλι WM να πάτε στην Acer. Δεν μίλαγα τόσο καιρό αλλά τώρα θα τα πω...

Μα καλά πάνε και βάζουν στα wm έτσι όπως είναι τώρα capacitive οθόνη; Βασιζόμενοι μόνο στο shell που ανέπτυξαν για κρύψουν τα wm; Από όπου και να το πιάσεις βρωμάει.

Πολλά είπα, βλέπω καταιγίδα...

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Δημήτρη δε μας λες λίγο αναλυτικά τους λόγους;

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned