DINFUN Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Για επισυναψη αρχειου σε απαντητικα εμαιλ δεν λες; Θαθελα και γω ενα τετοιο πμ ή εστω εναν οδηγο οπως εχεις αναρτησει για αλλα θεματα. Θαταν πολυ χρησιμο. Τον ανεβάζω σε 5 στους οδηγούς, δεν το έχω κρυφό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τον ανεβάζω σε 5 στους οδηγούς, δεν το έχω κρυφό! :) Ναι βρε ειπα πως ειναι κρυφο;; Θενκς ε λοτ!!!! Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Off topic: iOS 7 : Απαντήστε σε email προσθέτοντας έγγραφο ή φωτογραφία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42139&stc=1&d=1394353689 Απλότητα και απόλυτη εξειδίκευση Διάσημα αποσπάσματα του Leonardo da Vinci έχουν υιοθετηθεί και χρησιμοποιηθεί από την Αpple, ως οδηγός για το σχεδιασμό των προϊόντων της από τη συσκευασία, έως το User Interface. Προκειμένου να τελειοποιήσει τις δημιουργίες της, περνά από εξονυχιστικό έλεγχο και την παραμικρή λεπτομέρεια, που για καποιους μπορεί να θεωρηθεί ασήμαντο, τα αποτελέσματα όμως μιλούν από μόνα τους. Από τα λεπτότερα MacBook Air laptos στα ιδιόμορφα iPod Nanos και οποιαδήποτε Apple συσκευή, φέρνει ένα δροσερό αέρα κατασκευάζοντας τα supermodels στο χώρο της τεχνολογίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42140&stc=1&d=1394353809 Μία σειρά από τους λόγους που αγαπώ την Apple θα αναρτήσω σταδιακά σε αυτό το topic προκειμένου νέα μέλη να καταλάβουν γιατί μία εταιρεία η οποία ξεκίνησε από ένα ζευγάρι computer nerds που μαστόρευαν σε ένα γκαράζ στην Καλιφόρνια το 1976, θα γινόταν παγκοσμίως η πιο αξιόλογη εταιρεία. Τα προϊόντα της Αpple είναι συνώνυμα με την καινοτομία, την κομψοτητα, την ποιότητα και την απλότητα. Εάν δεν έχετε αγγίξει με το δάχτυλό σας την οθόνη ενός iPhone ή δεν έχετε αναζητήσει το αγαπημένο σας τραγούδι σε ένα iPod, σίγουρα έχετε χάσει αληθινά τεχνολογικά θαύματα. Η αλήθεια είναι πως τα προϊόντα της Αpple, είναι ακριβότερα των ανταγωνιστών, αλλά ποτέ η πραγματική τέχνη δεν ήταν οικονομική. Οι συσκευές του Steve Jobs δεν έχουν κάνει εύκολη τη ζωή μας μόνο, αλλά έγινε η αιχμή του δόρατος της καινοτομίας, οδηγός για τις υπόλοιπες τεχνολογικές βιομηχανίες παγκοσμίως. Ας αναλύσουμε του λόγους: 1ος Λόγος : Steve Jobs 2ος Λόγος : Η Καινοτομία της Apple 3ος Λόγος : Εφαρμογές - App Store 4oς Λόγος : Φορητότητα στη Μουσική! 5oς Λόγος : Εικονική Βοηθός, SIRI 6ος Λόγος : Εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα! 7ος Λόγος : Το οικοσύστημα της Apple 8ος Λόγος : Οι συσκευές της Apple δουλεύουν σωστά! 9ος Λόγος : iCloud ως μέσω αποθήκευσης 10ος Λόγος : Απλότητα και απόλυτη εξειδίκευση Edited April 8, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis2005gr Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Καλημέρα! Νομίζω ότι η απάντηση βρίσκεται σε μιά από τις φωτο σου.... Εκτιμώ ότι το μέγεθος "μετράει" στις γυναίκες και ανάλογα πως είναι το μέγεθος και το σχήμα του κινητού τους...είναι και οι "βαθύτερες" επιθυμίες τους! Αντιθέτως, στους άντρες αυτό εκδηλώνεται από άλλα φετίχ....αυτοκίνητο, γραβάτα κλπ... (Μεταξύ σοβαρού και αστείου....νομίζω ότι έχω δίκαιο!):O Παράθεση Don't make bad days looking worse...'cause tomorrow never knows! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Αν συνεχίσει να ανεβαίνει με ρυθμό μισής ίντσας, τότε θα είναι 4,5" το 6άρι! Για κάμερα ίσως πάει και 10 με 12mp με ois φυσικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1D37lYAJFtU]PM Benjamin Netanyahu at Apple inc. - YouTube[/ame] Στα πλαίσια της μετάβασης στην Αμερική του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπένιαμιν Νετανιάχου, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη σε διάφορες εταιρείες τεχνολογίας, επέλεξε αναμεσά τους να επισκεφθεί και την έδρα της Apple στο Cupertino της Καλιφόρνια. Ήταν η πρώτη φορά που ο Tim Cook ο CEO της Apple συνάντησε τον ισραηλινό πρωθυπουργό. To παραπάνω video που σας επισυνάψαμε, προέρχεται από τον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο You Tube όπου και αναρτήθηκε! Παρακολουθήστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 (edited) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42185&stc=1&d=1394439121 Ο γρήγορος ρυθμός εξέλιξης της τεχνολογίας, κατάφερε μόλις σε μία δεκαετία να παραμερήσει στην άκρη μέσα αποθήκευσης όπως χαρτί, δισκέτες, CD, DVD, Blu-ray, σκληρούς δίσκους και να τα μετατρέψει ως αποθηκευτικές επιλογές του χθες. Το iCloud σας απαλλάσει από την ταλαιπωρία να έχετε σε μία συγκεκριμένη τοποθεσία για την αποθήκευση των ψηφιακών σας αρχείων, επιτρέποντας σας να μπορείτε να τα διαχειρίζεστε οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε και σε από οποιοδήποτε μέσο. Φωτογραφίες, ταινίες και έγγραφα, μπορείτε να τα κατεβάσετε σε οποιαδήποτε συσκευή σας βολεύει να τα διαχειριστείτε. Κλείνοντας ένα ακόμη όφελος του iCloud είναι πως μπορείτε να αρχίσετε να γράφετε ενα έγγραφο στο Mac σας και να το συνεχίσετε στο iPad ή στο iPhone κι αμέσως να ενημερωθούν και όλες οι υπόλοιπες συσκευές που είναι συμβεβλημένες στο ίδιο Apple ID. Edited March 10, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Να κάνω μια ερώτηση. Οι εφαρμογές free που έχω στο iphone, αποθηκεύονται στο icloud? Και αν ναί, που βρείσκονται γιατί μπαίνω icloud.com και δεν τις βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Να κάνω μια ερώτηση. Οι εφαρμογές free που έχω στο iphone, αποθηκεύονται στο icloud? Και αν ναί, που βρείσκονται γιατί μπαίνω icloud.com και δεν τις βλέπω... Καλημέρα σας, όλες οι εφαρμογές που κατεβάζετε από το App Store paid ή free χρεώνονται στο Apple ID σας και συγχρονίζονται μέσω iCloud. Για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που είναι χρεωμένες στο account σας είτε βρίσκονται στη μία ή στην άλλη συσκευή (εάν έχετε περισσότερες από μία), ακολουθήστε τη διαδρομή App Store >Updates >Purchased. Όπου βλέπετε σύννεφο σημαίνει πως δεν βρίσκεται στη συσκευή αλλά μπορείτε να την κατεβάσετε. όπου βλέπετε open σημαίνει πως βρίσκεται στη συγκεκριμένη συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ναι πράγματι τις βλέπω open στη διαδρομή που είπατε, αλλά πως ξέρω ότι υπάρχουν back-up στο σύννεφο? Δηλαδή, σε περίπτωση που κάνω setup as new το iphone [κάποια στιγμή], όταν τις ζητήσω από το icloud θα τις έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Ναι πράγματι τις βλέπω open στη διαδρομή που είπατε, αλλά πως ξέρω ότι υπάρχουν back-up στο σύννεφο? Δηλαδή, σε περίπτωση που κάνω setup as new το iphone [κάποια στιγμή], όταν τις ζητήσω από το icloud θα τις έχω? αυτό που βλέπετε είναι το σύννεφο (iCloud) καθώς εάν δεν είστε σε σύνδεση internet δεν είναι προσβάσιμο. εάν κάνετε setup as new θα αναγκαστείτε και πάλι να περάσετε Apple ID και password. Μόνο στην περίπτωση που μπείτε με διαφορετικό Apple ID δεν θα έχετε πρόσβαση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Διαβάζω διάφορες εκτιμήσεις σχετικά με το μέγεθος της οθόνης, αλλού για 4,3", αλλού για 4,4", αλλού για 4,5", αλλού για 4,9"... Νομίζω πως, από όλες αυτές τις τιμές, μόνο κάποιες μπορούν να είναι πιθανές. Και αυτό εξαιτίας της αναλογίας των πλευρών που θα θελήσει να τηρήσει η Apple. Εδώ έχει πάρει ενάμιση χρόνο στους developers να τροποποιήσουν τις εφαρμογές τους για iPhone 5/5s, χωρίς να αναφέρουμε τις πάμπολλες "εγκαταλειμμένες" πια εφαρμογές που, αν και εξακολουθούν να είναι χρήσιμες στους χρήστες τους, έχουν αφεθεί στο έλεος του θεού από τους δημιουργούς τους και "τρέχουν" στην παλιά αναλογία, για τις 3,5" οθόνης. Πιστεύει κανείς ότι, μετά από αυτό, θα θελήσει η Apple να ξαναπειράξει την αναλογία των πλευρών; Πολύ δύσκολα, νομίζω εγώ. Άρα, μόνον ό,τι διατηρεί την υπάρχουσα αναλογία που βρίσκουμε για τις 4" θα είναι και το μέγεθος που θα υιοθετηθεί για την οθόνη τού 6. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Πολυ ωραιο για να ειναι αληθινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Και πάλι ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42237&stc=1&d=1394532090 Μέτα την κυκλοφορία της αναβάθμισης iOS 7.1 ιδιοκτήτες των συσκευών iPhone, διαπίστωσαν θεαματική ταχύτητα στο iPhone 5S, ενώ κάτοχοι του iPhone 4 έμειναν να αναρωτιούνται αν η αναβάθμιση θα βελτιώσει ή θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο τη συσκευή τους. Σύμφωνα με την Ars Technica, η ταχύτητα στο iPhone 4 έχει βελτιωθεί αισθητά συγκριτικά με το iOS 7.0 αλλά όχι όσο θα άρεσε στους χρήστες. Ο περιορισμός στο iPhone 4 δυστυχώς είναι ο επεξεργαστής του A4, ο οποίος είναι σχεδόν τεσσάρων ετών. Δεν έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τα animations και τα γραφικά σε λογισμικό iOS 7.x. Η Apple έχει κινηθεί σε θετική κατεύθυνση με την iOS 7.1, συντομεύοντας την διάρκεια των animations. Έτσι διευκολύνει ένα μέρος από την πίεση που δέχεται ο επεξεργαστής. Αυτό βέλτίωσε τα περισσότερα προβλήματα στην αλληλεπίδραση αλλά όχι όλα, όπως την ταχύτητα στο άνοιγμα των εφαρμογών, καθώς και στο άνοιγμα του Κέντρο Ελέγχου. Η Apple βελτίωσε επίσης την ανταπόκριση στις προεγκατεστημένες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένων των Safari, Camera, Mail και άλλες. Το Ars Technica δοκιμάσε τους χρόνους έναρξης και διαπίστωσε πως στο iOS 7.1 παρουσίασαν μετρήσιμη βελτίωση στην ταχύτητα έναρξης, σε όλες τις εφαρμογές με κάποιες να έχουν καλύτερες επιδόσεις ακόμη και από την iOS 6.1.3. http://cdn.iphonehacks.com/wp-content/uploads/2014/03/iphone4-table-ios71.png Να σημειώσουμε εδώ πως το iOS 7.1 έχει περιορισμένα χαρακτηριστικά σε επεξεργαστές Α4, προσφέροντας μειωμένη εμπειρία χρήσης στους κατόχους τους. Αξίζει να σημειωθεί πως από το iPhone 4 απουσιάζουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 3D Flyover or turn-by-turn navigation in Maps Panorama mode or Live filters in the Camera app (filters can still be applied in the Photos app after the picture has been taken) AirPlay Mirroring Siri AirDrop Graphical effects such as the translucency effects throughout the OS, live wallpapers, and the parallax effect of the Home screen Όπως επισημάνθηκε από το Ars Technica, αυτή η έκδοση είναι πιθανό να είναι και η τελευταία που θα υποστηρίζει το iPhone 4. H Apple τις περισσότερες φορές σταματά στην x.1 έκδοση του λειτουργικού συστήματος κι πιθανότατα αυτό να μην αλλάξει και τώρα, με το WWDC και το iOS 8 να είναι λίγους μήνες μακριά. Γι αυτό λοιπόν κάτοχοι που πλέον δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοση της συσκευής τους, είναι ευκαιρία να αναβαθμίσουν το hardware τους για πολύ καλύτερη εμπειρία του λειτουργικού της Apple. Εάν είστε κάτοχος iPhone 4 κι έχετε αναβαθμίσει στην iOS 7.1, ενδιαφερόμαστε για την εμπειρία σας! [via] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Πιστεύει κανείς ότι, μετά από αυτό, θα θελήσει η Apple να ξαναπειράξει την αναλογία των πλευρών; Πολύ δύσκολα, νομίζω εγώ. Άρα, μόνον ό,τι διατηρεί την υπάρχουσα αναλογία που βρίσκουμε για τις 4" θα είναι και το μέγεθος που θα υιοθετηθεί για την οθόνη τού 6. Τι σχέση έχει η αναλογία με το μέγεθος της οθόνης; Μπορείς να βγάλεις οθόνες με δεδομένη αναλογία σε οποιοδήποτε μέγεθος (εφόσον το μέγεθος υποδηλώνει τη διαγώνιο της οθόνης). Συνεπώς μπορεί να βγει iphone με οποιαδήποτε απ' τις 4.3'', 4.4'', 4.5'', 4.7'', 4.9'' κτλ. οθόνες και με αναλογία ίδια με την τωρινή της 4άρας οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ls Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Υπαρχει περιπτωση αν οντως ειναι η τελευταια εκδοση να μην μπορει να την περασει κανεις μετα απο την παροδο ενος χρονικου διαστηματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Υπαρχει περιπτωση αν οντως ειναι η τελευταια εκδοση να μην μπορει να την περασει κανεις μετα απο την παροδο ενος χρονικου διαστηματος; Με το όρο τελευταία εννοούμε πως εάν συνδέσετε τη συσκευή σας μετά την κυκλοφορία του iOS 8 το iTunes για το iPohne 4 θα κατεβάζει την iOS 7.1 θα μπορεί να περάσει νεότερη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosviz Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Εγώ είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του κινητού πλέον...το εχω 3,5 χρόνια τώρα...ειναι η καλύτερη συσκευή που είχα ποτέ...την έλιωσα στην κυριολεξία...και αυτο εκεί δεν καταλαβαίνει τίποτα... του χρόνου θα πάω στο νέο iPhone...δεν σκέφτομαι να αλλάξω Εταιρια μονο και μονο για την υποστήριξη που προσφέρει η apple που ειναι απίστευτη...βρείτε μου μια συσκευή άλλη που να υποστηρίζεται τέσσερα χρόνια...καμία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 (edited) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42273&stc=1&d=1394607226 Τελικά οι φήμες βγήκαν αληθινές και το iOS 7.1 κυκλοφόρησε τη Δευτέρα το απόγευμα επαληθεύοντας την πιθανή ημερομηνία στα μέσα του μηνός Μαρτίου. Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση λογισμικού φέρνει μαζί της μία μεγάλη ποικιλία από οπτικές αλλαγές, διορθώσεις και προσθήκες όπως υποστήριξη CarPlay, και νέες δυνατότητες Siri. Υπάρχουν πολλές νέες λειτουργίες για να κοιτάξετε, ήδη χθες σας παρουσιάσαμε τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά που εντοπίσαμε μέσα από τις σελίδες μας. Σε όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, εντοπίσαμε και ένα ακόμη το οποίο δεν είναι ακριβώς νέο, αλλά αξίζει το κόπο να αναφερθεί. όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το The Loop, το iOS περιλαμβάνει πλέον ένα χαρακτηριστικό το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το iPhone μόνο με την κίνηση του κεφαλιού τους. Το χαρακτηριστικό αυτό βασίζεται στις χειρονομίες κίνησης. Μέ λίγα λόγια η front face camera παρακολουθεί το πρόσωπό σας και κουνώντας απλά το κεφάλι σας προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση προκαλεί την προγραμματισμένη από εσάς ενέργεια. Αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται στο λειτουργικό από το iOS 7, όμως κανείς έως τώρα δεν του είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία. Για να δούμε λοιπόν πως μπορεί να ενεργοποιηθεί: Ανοίγουμε τις Ρυθμίσεις >Γενικά >Προσβσιμότητα στην συνέχεια επιλέγουμε >Διακόπτης Ελέγχου >Διακόπτες >Προσθήκη Νέου >Κάμερα κι εδώ θα βρούμε 2 επιλογές: Κίνηση του κεφαλιού αριστερά, Κίνηση του κεφαλιού Δεξιά. Επιλέγουμε την κίνηση της προτιμησής μας και στη συνέχεια την ενέργεια που θα κάνει ο διακόπτης που δημιουργήσαμε. Οι φωτογραφίες που παραθέτουμε δείχνουν ακριβώς τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42274&stc=1&d=1394607388 Θα χρειαστείτε λίγο χρόνο για να μπορέσετε να το συνηθίσετε, αλλά θα καταλάβετε πως τα οφέλη είναι πολλά και προφανή. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παρέχει στους χρήστες με ειδικές ανάγκες, τον έλεγχο κάποιοων λειτουργιών μόνο με την κίνηση του κεφαλιού, αλλά και σε όλους τους χρήστες νέες δυνατότητες. Ελέγξτε το χαρακτηριστικό αυτό και περιμένουμε τα σχόλιά σας! [via] Edited March 12, 2014 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42304&stc=1&d=1394698241 Ο έλεγχος της Apple από άκρη σε άκρη, τόσο σε επίπεδο λογισμικού όσο και σε επίπεδο hardware, παρέχει μία αξιόπιστη και απλοποιημένη εμπειρία για τους χρήστες της. Ανταγωνιστικές τεχνολογίες, όπως οι Android συσκευές και tablets, έχουν εκατοντάδες διαφορετικούς κατασκευαστές hardware συσκευών, δημιουργώντας πολλά διαφορετικά μοντέλα. Αυτός ο ανταγωνισμός από τη μία επιτρέπει να βρίσκονται σε χαμηλότερες τιμές πώλησης αλλά από την άλλη παρουσιάζονται προβλήματα με τη συμβατότητα του λογισμικού. Η Apple συσκευές ενεργοποιούνται πιο γρήγορα, σπάνια θα βρεθείτε με πρόβλημα μη συμβατότητας, πολύ λιγότερα σφάλματα και λάθη κι όλα αυτά επειδή το λογισμικό και το υλικό έχουν σχεδιαστεί από κοινού! Πείτε μας και τους δικού σας λόγους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Παλιά είχε μόνο ένα iPhone. Τώρα έχει κι αυτή 3-4 τηλέφωνα 3-4 iPad 3-4 iPod και παει λέγοντας. Το έχει χάσει και αυτή λίγο. Μια συσκευή δουλεύει καλά μια άλλη χειρότερα άλλη καλύτερα. Όλες μιλάω για την ίδια έκδοση. Κι άλλες εταιρίες έχουν συσκευές που δουλεύουν σωστά Ανάλογα τι επιλέγει ο καθένας. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Πρώτη φορά στα χέρια μου συσκευή IOS, συγκεκριμένα iphone4s, το οποίο μου το χάρισε ο κουνιάδος μου. - Εντυπώσεις: Τα πάντα συγχρονίζονται μεταξύ τους χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, εύκολο στη χρήση, και φυσικά το "σύννεφο" όλα τα λεφτά!! - Πλέον αν αλλάξω τηλέφωνο, νομίζω iphone θα πάρω πάλι, και ο βασικότερος λόγος: Μα θα συγχρονιστούν όλα μεταξύ τους χωρίς ιδιέτερες γνώσεις και προσπάθεια...Τι άλλο θέλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts