airbus Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Ναι εχεις δικιο. Πολυ χαζη αγορα. Lg optimus 2x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 καλησπερα παιδια. μια γρηγορη απαντηση. θελω να φερω το ipad4 + cellular απο γνωστο μου στην αμερικη. 1.τι γινεται με εγγύηση? 2.τι γινεται με δικτυο? θελω να εχω 4g απο cosmote. απ οτι ειδα είναι το a1260. αρα να του πω να ζητησει at&t? μπορεις να το παρεις απο applestore χωρις συμβολαιο? ευχαριστω. 3.Φορο πληρώνω οπωσδήποτε? 1.Εγγυηση δεν νομίζω,αλλά μπορείς να πάρεις την Apple Hellas για σιγουριά. 2.Δεν το γνωρίζω. 3.Αν το φέρεις συσκευασμένα στο κουτί του με ζελατινες κλπ δεν νομίζω να αποφύγεις τελωνεία στο αεροδρόμιο. Με τον αντίθετο τροπο δηλαδή χύμα να το έχεις πχ σε καμία θήκη στο χέρι η τσαντουλα και όχι αποσκευές δεν νομίζω.(θεωρητικά όλα αυτά) Πάντα κάποιο ρίσκο παίρνεις οτιδήποτε φέρεις από Αμερική. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefpro Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 HTC One 32Gb Black!! Παράθεση -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - Apple iPhone 5 16Gb Black- HTC One 32Gb Silver- Samsung Galaxy S4 i9506 Black Edition - LG G3 16Gb Gold - Apple iPhone 6 64Gb Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nzag1971 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Μην ξεχνάτε πως κάποιες υπηρεσίες υπάρχουν όχι γιατί φέρνουν οι ίδες έσοδα αλλά γιατί έρχονται έσοδα από αλλού. Επίσης, τί έσοδα έχει από το itunes; Παράθεση The rewards of tolerance are treachery and betrayal. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgaraz Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Πέρασαν 2 χρόνια από αυτό το ποστ. Έψαχνα στο Google να δω τι συνέβη με το street view. απ'ότι φαίνεται έχουμε μια εξέλιξη http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1c/Google_Street_View_coverage.png Η Ελλάδα είναι βαμμένη με πορτοκαλί που σύμφωνα με τη wikipedia πορτοκαλί == "Countries and dependencies with full or partial coverage planned (official)" Επιπλέον έχουμε 2 μέρη street view. Αυτά είναι το μουσείο της ακρόπολης και το πιο πρόσφατο την μονή Αγ. Ιωάννου Θεολόγου στη Πάτμο. http://i.imgur.com/WDKQXMl.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Δυστυχώς έχει σκαλώσει ακόμα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας η υπόθεση. Στην Ελλάδα της κρίσης το 2013 περιμένει κανείς να μπει ένα τέτοιο θέμα σε προτεραιότητα; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Lumia 1020! :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. August 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2013 Μετα απο το iphone 2g 16gb, 3G 16GB, 3Gs 32GB, 4 16GB, 4s 16GB και 5 16GB κατεληξα στο samsung S4 και δεν το μετανοιωσα... Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Εγω περυσι προσπαθησα να αλλαξω το 4s με ενα SG3 (το ειχα για ενα μηνα αλλα δεν το αντεξα) Τωρα να πω οτι εχω συνηθισει το iphone τοσα χρονια?λιγο το μεγεθος που δεν εχω μεγαλα δαχτυλα?ισως και επειδη ηταν καλοκαιρι και η οθονη στον ηλιο δεν φαινεται τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luci Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Με πόνο καρδιάς αν χρειαζόταν μόνο με το lumia 1020... θα μου έλειπαν κάποια πράγματα αλλά θα ηταν έντιμος συμβιβασμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εχω δοκιμάσει, λόγω οθόνης και S-pen, με τα Note I & II αλλά έχοντας και το iPhone Με το πρώτο άντεξα δύο εβδομάδες και με το ΙΙ δύο μηνες. Δεν αλλάζετε εύκολα και ειδικά τώρα με το iOS 7 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Εχω δοκιμάσει, λόγω οθόνης και S-pen, με τα Note I & II αλλά έχοντας και το iPhone Με το πρώτο άντεξα δύο εβδομάδες και με το ΙΙ δύο μηνες. Δεν αλλάζετε εύκολα και ειδικά τώρα με το iOS 7 Εντάξει ολα υποκειμενικα ειναι και θέμα του τι ανάγκες εχει ο καθένας. Εγώ κάνοντας την ίδια διαδρομή (απο i4S σε note2) εδώ και 10 μήνες είμαι απίστευτα ικανοποιημένος απο την επιλογή μου και πλέον με κουράζει και το ipad με τις διάφορες ευκολίες που προσφέρει το android και λείπουν απο το ios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2013 Δυστυχως με τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Δεν θα αλλαζα οποιαδηποτε συσκευη με το iPhone, πια (δυστυχως)...εχει μεινει παρα πολυ πισω, και επισης και η κουτση Μαρια ειναι με ενα iPhone στο χερι (και δεν αναφερομαι σε παιδια των φορουμ, αλλα τις θειες, τα παιδακια, του παπουδες, κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Το ότι έχει και η "κουτσή Μαρία" iphone δεν είναι κριτήριο για να το πάρει ή να μην το πάρει κάποιος αρκεί να ξέρει τι συσκευή έχει στα χέρια του όντας σε θέση να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του και δεν το αγοράζει απλά για να βλέπουν οι άλλοι ότι το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Το ότι έχει και η "κουτσή Μαρία" iphone δεν είναι κριτήριο για να το πάρει ή να μην το πάρει κάποιος αρκεί να ξέρει τι συσκευή έχει στα χέρια του όντας σε θέση να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του και δεν το αγοράζει απλά για να βλέπουν οι άλλοι ότι το έχει. Ακριβως αυτο που λες. Αλλα για μενα ειναι και αυτο κριτηριο για την αγορα μιας συσκευης. Και οντας χρηστης iPhone απο τα τελη του 2007, δεν μπορω να κυκλοφορω με την ιδια συσκευη με ολο τον υπολοιπο κοσμο, που θελει να δειχνει δηθεν, μοντερνος και in. Και φυσικα αυτο που λεω δεν εχει να κανει με το τι εχει να σου προσφερει το iPhone σαν συσκευη. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Δυστυχως το 80/90% των χρηστων απλα το εχουνε σαν μια απλη συσκευη των 100€, τιποτα παραπερα. Φυσικα δικαιωμα τους, αλλα και δικαιωμα μου απο τη αλλη, να μην θελω οτι θελουν ολοι μεσα στην αγνοια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Γιατί τι σχέση έχουν το τι. κάνουν οι άλλοι; Εσένα τί σε ενδιαφέρει με τί κινητό κυκλοφορεί ο κόσμος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ακριβως αυτο που λες. Αλλα για μενα ειναι και αυτο κριτηριο για την αγορα μιας συσκευης. Και οντας χρηστης iPhone απο τα τελη του 2007, δεν μπορω να κυκλοφορω με την ιδια συσκευη με ολο τον υπολοιπο κοσμο, που θελει να δειχνει δηθεν, μοντερνος και in. Και φυσικα αυτο που λεω δεν εχει να κανει με το τι εχει να σου προσφερει το iPhone σαν συσκευη. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο. Δυστυχως το 80/90% των χρηστων απλα το εχουνε σαν μια απλη συσκευη των 100€, τιποτα παραπερα. Φυσικα δικαιωμα τους, αλλα και δικαιωμα μου απο τη αλλη, να μην θελω οτι θελουν ολοι μεσα στην αγνοια τους. Ειλικρινά όσο δήθεν, ψωνάρες και in θέλουν να δείχνουν οι άλλοι άλλο τόσο είσαι εσύ με αυτή τη νοοτροπία! Εσύ τι είσαι δηλαδή! Ανώτερος και δεν καταδεχεσαι να κυκλοφορείς με το ίδιο τηλέφωνο; Γελάει ο κόσμος! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 ανετα θα το αλλαζα με s4 ή htc one αλλα το μονο που με κραταει ειναι οι εφαρμογες που εχω πληρωσει ( και ειναι πολλες ) και οτι δεν ξερω τιποτα για roms.kernel κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) ανετα θα το αλλαζα με s4 ή htc one αλλα το μονο που με κραταει ειναι οι εφαρμογες που εχω πληρωσει ( και ειναι πολλες ) και οτι δεν ξερω τιποτα για roms.kernel κτλ. Το τελευταίο που λες δεν έχει σχέση. Ούτε εγώ ξέρω. Και πολύς κόσμος δεν ξέρει. Και μεταξύ μας.. καλύτερα που δεν ξέρουμε. Αυτοί που ασχολούνται με roms και kernels ησυχία δε βρίσκουν. Πότε η μία τους βρωμάει πότε η άλλη τους ξυνίζει. Ποτέ τους φταίει η μπαταρία, πότε δεν παίζει το ένα feature πότε το άλλο. Γνώμη μου είναι ότι αξίζει να ασχοληθείς με αυτά, όταν το κινητό μετά από λίγα χρόνια σταματήσει να δέχεται αναβαθμίσεις από την εταιρία. Τότε αξίζει να του δώσεις μια παραπάνω έκδοση πιο πλούσια και πιο μελετημένη. Edited August 24, 2013 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Ειλικρινά όσο δήθεν, ψωνάρες και in θέλουν να δείχνουν οι άλλοι άλλο τόσο είσαι εσύ με αυτή τη νοοτροπία! Εσύ τι είσαι δηλαδή! Ανώτερος και δεν καταδεχεσαι να κυκλοφορείς με το ίδιο τηλέφωνο; Γελάει ο κόσμος! Δες το οπως σε βολευει. Κι ας γελαει ο κοσμος... Δικαιωμα του καθενος ειναι να κρινει με τα δικα του δεδομενα, εφοσον δεν ενοχλει κανεναν. Και, ναι, δεν "καταδεχομαι" να κυκλοφορω με ενα τηλεφωνο που εχει ο καθε μπαρμπας και η καθε θεια γυρω μου. Δεν τους κατηγορω, ουτε τους κρινω, απλα επιλεγω με αυτο τον τροπο. Βεβαια, εδω που τα λεμε, το android πια με καλυπτει πολυ περισσοτερο απο το iOS σε αυτα που εγω θελω να εχω στην συσκευη μου, οποτε βασικοτερος λογος ολων, ειναι αυτος. Περι γουστου ομως, κολοκυθοπιτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 ανετα θα το αλλαζα με s4 ή htc one αλλα το μονο που με κραταει ειναι οι εφαρμογες που εχω πληρωσει ( και ειναι πολλες ) και οτι δεν ξερω τιποτα για roms.kernel κτλ. Roms, kernels? χμμμμ παρε ένα s4 η ένα htc one και δε ασχοληθείς με τιποτα άλλο περα από το να απολαμβανεις τις 2 καλυτερες συσκευες του εμποριου. Προσωπικα πεταξα μια και καλη τα μηλα από το 4s και μετα γιατι οι διαφορες υπερ των παραπανω ανδροειδων είναι χαοτικες πλεον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Πες τα ρε Βαγγελη! S4 και One η κορυφη αυτη τη στιγμη στην αγορα, απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamanias Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Roms, kernels? χμμμμ παρε ένα s4 η ένα htc one και δε ασχοληθείς με τιποτα άλλο περα από το να απολαμβανεις τις 2 καλυτερες συσκευες του εμποριου. Προσωπικα πεταξα μια και καλη τα μηλα από το 4s και μετα γιατι οι διαφορες υπερ των παραπανω ανδροειδων είναι χαοτικες πλεον... Εννοείς ότι η αξία των εφαρμογών δεν υπολογίζεται, επειδή θα βάλει σπασμένες όπως οι περισσότεροι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Για μενα μετραει αυτο που λες, μιας και τις 6-7 εφαρμογες που θελω οπωσδηποτε να εχω (tapatalk, system tuner, xda app premium, nova prime) τις εχω πληρωσει. Ετσι κιο αδερφος μου, επειδη εχει πληρωμενο υλικο στο iPhone, δεν περασε σε S4, και πηγε σε 5αρι. Γιατι δεν ξερεις αν θα σου κατσει το android, και παιζει να διπλοπληρωσεις...αλλα αλλιως δεν γινεται. Ειναι ρισκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts