mirmidonas55 Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Καλησπέρα, συγγνώμη που γράφω εδώ αλλά προσπαθώ να ανοίξω καινούριο θέμα και δεν μπορώ. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται (και αν γίνεται, πως γίνεται!!!) να βλέπω δορυφορικούς χάρτες στο Google earth χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2010 Καλησπέρα, συγγνώμη που γράφω εδώ αλλά προσπαθώ να ανοίξω καινούριο θέμα και δεν μπορώ. Θέλω να ρωτήσω αν γίνεται (και αν γίνεται, πως γίνεται!!!) να βλέπω δορυφορικούς χάρτες στο Google earth χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο Internet. χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος πιστευω οτι δεν γινετε αν δεν εχεις ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Εγω παντος το θεωρω TOP και πολυ χρησιμο το street view Εμενα με εσωσε στο Παρισι Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Όταν Μπαίνω απο την native εφαρμογη μειλ του iPhone 4 και στέλνω μειλ Μετά απο μερικές μέρες μου στέλνει μειλ να μπω στην διεύθυνση του μειλ μου και να βάλω κωδικό για με νομίζει για σπαμερ επειδή Μπενω και απο το Κινητο. Πως το διορθώνο Αυτο; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Θα ανταλαζα το i phone 4 με το i phone 5 ................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 1,3 mpixels είναι η κάμερα του iPhone 4? Μπορείς σε παρακαλώ να μου αναφέρεις την πηγή σου για να το πληροφορηθώ και εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ. Νομιζω μιλαει για iphone 4 clone Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 (edited) πρωτη φορα που ειδα το iphone 2g να πω την αληθεια δεν μαρεσε απλα ηταν κατι πρωτυπο οταν ομωσ μετα απο χρονια πηρα το 3gs πραγματικα εντυπωσιαστηκα βεβαια το κρατησα για 3-4μηνες κ το πουλησα για 300 ευρω αλλα πηρα το 4αρι το οπιο ειναι το καλητερο κινητο που ειχα ποτε κ εχουν περασει πολλα κινητα απο τα χερια ξεκινωντας με se p800. παντως το htc desire το ειχε μια κοπελα που ειδα σε μια; καφετερια κ πραγματικα εχει τεραστια οθονη αμα μου περισσευαν μπορει κ να το επαιρνα. Edited December 3, 2010 by superfot Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. December 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2010 παντωσ εγω μονο τα δωρεαν κατεβαζω το μονο που με βαλε σε πειρασμο ειναι το mls talk and drive αλλα δεν εχω πιστωτικη. Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Παιδιά αξίζει να δώσω κάποια χρήματα παραπάνω για να πάω σε MacBook pro. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 καλησπερα...αγορασα ενα bluetooth plantronics....ειναι καλα με τα με τα iphone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terrys Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 καλησπερα...αγορασα ενα bluetooth plantronics....ειναι καλα με τα με τα iphone??? Γενικότερα, μπορεί κάποιος που ξέρει να πεί με ποιά bluetooth είναι συμβατό το iphone; Γιατί και εγώ έχω προσπαθήσει να μιλήσω με τρία διαφορετικά και δεν το έχω καταφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 καλησπερα...αγορασα ενα bluetooth plantronics....ειναι καλα με τα με τα iphone??? αριστα!εγω εχω το 975 και δεν εχω κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ερώτηση κρίσεως, μη βαράτε όμως. Να το πάρω το τιμημένο στα 779 Ευρώ 32G ή να κάνω την καρδιά μου πέτρα κανά 8-10μηνο να πάρω το 5? (οχι δεν τρολάρω σοβαρά ρωτάω). Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianton Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ερώτηση κρίσεως, μη βαράτε όμως. Να το πάρω το τιμημένο στα 779 Ευρώ 32G ή να κάνω την καρδιά μου πέτρα κανά 8-10μηνο να πάρω το 5? (οχι δεν τρολάρω σοβαρά ρωτάω). Εξαρτάται τι έχεις τώρα και τι θέλεις από το κινητό σου. Βλέπω ότι ψήνεσαι οπότε κάνε ένα δώρο στον ευατό σου πριν τις γιορτές!!! :p Παράθεση Samsung Omnia ► HTC Topaz ► HTC HD2 ► HTC Desire ► iPhone 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 vampyre αν το γουσταρεις παρτο και εγω 779 εσκασα χωρις να το σκεφτω τοτε,τα αξιζει?για μενα οχι αλλα η κ@#α πληρωνεται,10 μηνες ειναι παρα πολυ για να περιμενεις,δεν εχω μετανιωσει που το πηρα πολυ καλυτερο απο το gs παντου,μαζι σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Ερώτηση κρίσεως, μη βαράτε όμως. Να το πάρω το τιμημένο στα 779 Ευρώ 32G ή να κάνω την καρδιά μου πέτρα κανά 8-10μηνο να πάρω το 5? (οχι δεν τρολάρω σοβαρά ρωτάω). Να το παρεις τώρα......που να περιμένεις 10μηνες για το 5αρι!!!! Καλη αγορά λοιπον ;) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Αν ειναι να το αγορασεις ντουκου περιμενε! Γιατι το 5 θα εχει διαφορες, οχι μεγαλες πιστευω αλλα θα εχει. Ε, αφου θα παρεις που θα παρεις κανε λιγο υπομονη και παρε το 5 ή 4Gs ή οπως αλλιως θα λεγετε. Ολα αυτα επειδη το iPhone το κρατας 2 χρονια ανετα. Αν και μετα την Retina δεν ξερω τι αλλο μπορουν να βαλουν, εχω iPod touch 4G και εχω παθει πλακα! ! ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 παιδια τι θήκη προτείνετε για το 4αρι? γιατι ακουσα για κατι θηκες που μαζευουν σκονη και κανουν ζημια στην πλατη του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 (edited) Ερώτηση κρίσεως, μη βαράτε όμως. Να το πάρω το τιμημένο στα 779 Ευρώ 32G ή να κάνω την καρδιά μου πέτρα κανά 8-10μηνο να πάρω το 5? (οχι δεν τρολάρω σοβαρά ρωτάω). Δύσκολη ερώτηση. Θεωρητικά,το ψυχολογικό όριο για την αγορά iPhone,είναι το τέλος της χρονιάς(προσωπικά τουλάχιστον),κι οχι μόνο λόγω της καταναλωτικής έξαψης που μας πιάνει αυτή την περίοδο.Μετά,μέσα στο πρώτο 3μηνο αρχίζουν να διαρρέουν οι πρώτες φήμες για το επόμενο,και ο χρόνος να μετρά αντίστροφα. Το αν αξίζει συγκριτικά,είναι σχεδόν βέβαιο με κάθε μετάβαση απο γενια σε γενια (ίσως λίγο βεβαιότερο στην τρέχουσα μετάβαση). Σίγουρα πάντως με 779 ευρώ θ'αγοράσεις ανώτερο τεχνολογικά h/w και περισσότερα features. Εν συντομία οι φήμες(που είναι off the charts αυτη τη στιγμή:D)κάνουν λόγο για νέο form factor,διπύρηνο CPU και τετραπύρηνη GPU,3D display,ανθρακονημάτινο chassis(μικρότερο μέγεθος & βάρος),2x εσωτερική μνήμη,camera 8-12MP,εγγραφή κι αναπαραγωγή 1080p,NFC module,μεγαλύτερη μπαταρία/αυτονομία ,κι έχουμε δρόμο ακόμα... Απο κει και πέρα έχε 2 παραμέτρους στο μυαλό σου: -Η τιμή κόστους του iP4,παραμένει σταθερή μέχρι την ανακοίνωση του "5",και μαζί της και η υπολειμματική αξία της αγορασμένης συσκευής,ανεξάρτητα του πότε αγοράστηκε. -Η εμπειρία με το iP4 δείχνει πως η κατάσταση στην αγορά εξομαλύνθηκε.Κουτσά στραβά,πλέον,μπορείς να βρείς συσκευή ακόμα και μέσα στο Σεπτέμβριο,οπότε το ανώτατο όριο αναμονής είναι 8 μήνες και κάτι. Είναι ευχάριστος "πονοκέφαλος",πάντως ;) Edited December 9, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Ενδιαφερομαι να αποκτησω το ΙPnone με 18μηνο συμβολαιο στη vodafone ή cosmote λογω καλης επιδοτησης με νεα συνδεση. Γνωριζει καποιος στους ποσους μηνες μπορω να μειωσω το παγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 καλησπέρα παιδιά!Θέλω να πουλήσω το 3GS και να αγοράσω το 4g.Τι γίνεται με τον λογαριασμό που έχω στο itunes? Έχω κάποιες εφαρμογές αγορασμένες που θέλω να τις περάσω στο καινούριο Ιphone 4G που θα αγοράσω. Με ποιον τρόπο θα το κάνω;Θα συνδέσω το 4G στον υπάρχοντα λογαριασμό itunes και θα συγχρονίσω τις εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο θέλω απο το παλιό μου 3GS ή υπάρχει άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 καλησπέρα παιδιά!Θέλω να πουλήσω το 3GS και να αγοράσω το 4g.Τι γίνεται με τον λογαριασμό που έχω στο itunes? Έχω κάποιες εφαρμογές αγορασμένες που θέλω να τις περάσω στο καινούριο Ιphone 4G που θα αγοράσω. Με ποιον τρόπο θα το κάνω;Θα συνδέσω το 4G στον υπάρχοντα λογαριασμό itunes και θα συγχρονίσω τις εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο θέλω απο το παλιό μου 3GS ή υπάρχει άλλος τρόπος; Απάντησες μόνος σου :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 καλησπέρα παιδιά!Θέλω να πουλήσω το 3GS και να αγοράσω το 4g.Τι γίνεται με τον λογαριασμό που έχω στο itunes? Έχω κάποιες εφαρμογές αγορασμένες που θέλω να τις περάσω στο καινούριο Ιphone 4G που θα αγοράσω. Με ποιον τρόπο θα το κάνω;Θα συνδέσω το 4G στον υπάρχοντα λογαριασμό itunes και θα συγχρονίσω τις εφαρμογές και οτιδήποτε άλλο θέλω απο το παλιό μου 3GS ή υπάρχει άλλος τρόπος; Σωστά... Και authorising το iPhone μέσω το iTunes πριν κάνεις τις ενέργειες αυτές Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Αποφάσισα να περιμένω το 5. :O Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Αποφάσισα να περιμένω το 5. :O Υπαρχουν και αυτοι που περιμενανε πως και πως την ασπρη εκδοση του 4 και ξενερωσαμε αφανταστα και τωρα εμεις αντιμετωπιζουμε το διλημα: παρε απρο τον Απριλιο/Μαιο (κανεις δεν ειναι σιγουρος ακριβως ποτε) η περιμενε το [5] η [4GS ] 5-6 μηνες μετα?Και αν δεν ξαναβγει παλι το ασπρο? τα ιδια και τα ιδια... σκ@τ@ και αποσκ@τ@ :lol: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts