Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ είμαστε Γιάννη:

http://kkalog.wordpress.com/2010/07/26/thirdmoon/

Έχει χαθεί από το φόρουμ ο Κώστας και ξεχάσαμε να βάλουμε το λινκ, κι εγώ έψαχνα να δω γιατί δεν έχει δηλώσει κανείς άλλος!

είχε αναφερθεί κ καμιά βδομάδα πριν Νικόλα!!!;);)

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

παιδια καλησπερα :)

μια γρηγορη ερωτηση για οποιον ειναι online τωρα,(να μην αρχισω και σας παιρνω τηλεφωνο εναν εναν :lol:

εχει βγει JB για το 3gs με την 4.01?

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδια καλησπερα :)

μια γρηγορη ερωτηση για οποιον ειναι online τωρα,(να μην αρχισω και σας παιρνω τηλεφωνο εναν εναν :lol:

εχει βγει JB για το 3gs με την 4.01?

ναι Μήτσο ! http://www.jailbreakme.com

μπαίνεις στην σελίδα απ το σαφάρι του μήλου κ έτοιμο.

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι Μήτσο ! www.jailbreakme.com

I love you Mike :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ναι Μήτσο ! http://www.jailbreakme.com

ρε Μιχάλη, αυτό περίμενα ρε Μιχάλη για να πάω σε 4.0.1, μίλα ρε Μιχάλη:p:lol::D

Καλησπέρες:)

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Μια ερώτηση και εγώ έχω προς όλους όσους ξέρουν:

Πως συγχρονίζεις τις επαφές που έχεις στο iPhone στην 3.1.2 (το λέω απλά για ενημέρωση) με κάτι άλλο (πχ, Outlook ή Gmail ή κάπου αλλού);

Γιατί έχει μια φίλη 3GS jailbroken και θέλει αναβάθμιση τώρα που βγήκε νέα έκδοση και δεν ξέρω.... Δεν το έχω κάνει ποτέ και δεν ξέρω ακριβώς πως είναι οι επιλογές στο iTunes σε Windows (καθώς όταν συγχρόνιζα το iPhone με Windows δεν είχα τέτοια προβλήματα) και δεν έχω ιδέα πως θα γίνει....:wacko::wacko::wacko::O

Edited by soom

Για δείτε το βίντεο να μου πείτε την γνώμη σας.

Κώστα η προσωπική μου εμπειρία λέει οτι τέτοιου είδους ερασιτεχνικές συγκρίσεις που πραγματοποιούνται σε νορμαλ(=τυχαίες) συνθήκες,στερούνται,εκ των πραγμάτων επιστημονικής εγκυρότητας σε σχέση με εργαστηριακές δοκιμές(τις οποίες σπάνια έχουμε τη χαρά να βλέπουμε).

Μάλιστα πιστεύω οτι περισσότερο αποκαλύπτουν την επίδραση των χαρακτηριστικών των ασυρμάτων προτύπων που χρησιμοποιούνται (Wi-Fi,GSM κτλ),του h/w που χρησιμοποιείται,του system stress κτλ ,παρά τις δυνατότητες του browser ή της πλατφόρμας συνολικά.

Φυσικά για πολλούς έχουν το πλεονέκτημα πως πραγματοποιούνται σε συνθήκες "καθημερινότητας".Αλλά αν αυτό δεν επιτρέπει την εξαγωγή χρησίμων συμπερασμάτων τότε ποιο το όφελος?Διότι η αποτύπωση της πραγματικότητας καταλήγει να είναι διαφορετική,ανάλογα με το ποιο βίντεάκι βλέπεις.Αν ψάξεις στο youtube θα δείς πως άλλοτε υπερισχύει η μία συσκευή κι άλλοτε η άλλη.

Αυτοί οι youtube wars μαίνονται για καιρό και δεν πιστεύω οτι κάνουν τους θεατές σοφότερους σχετικά με το ποιο λειτουργικό διαθέτει τον πιο καλογραμμένο κώδικα ή αξιοποιεί καλύτερα τις δυνατότητες του Webkit.Μου θυμίζουν λίγο τις μετρήσεις των περιοδικών αυτοκινήτου...Ούτε πιστεύω οτι βαραίνουν τόσο στην τελική επιλογή των αγοραστών.

Φυσικά δεν παραβλέπω πως το Android είναι πολύ κοντά σε ευχρηστία κι επιδόσεις με το iOS,αλλά εκτιμώ πως αυτό οφείλεται στο ότι η Apple δεν έχει νιώσει ακόμα την πίεση(κακώς).

Εξάλλου,για το browsing υπάρχει και ο τρίτος δρομος. :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=mw0B2lrpDfo]YouTube- ‪Opera Mini for iPhone speed test vs Safari‬‎[/ame]

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Φιλε Οδυσσέα από την στιγμή που δεν έχω τις τεχνικές γνώσεις και καλά κάνω αφού δεν είναι δουλειά μου, προσπαθώ να κρίνω σύμφωνα με αυτά που εισπρατω από κάθε συσκευή που χρησιμοποιώ.

Το iPhone 4 είναι ένας από τους ακριβούς στόχους μου, όχι γιατί το χρειάζομαι αλλά γιατί είναι χόμπι και τα χόμπι πληρώνονται.

Μου αρέσει παρά πολύ το περιεχόμενο του galaxy, όχι όμως και το περιτύλιγμα. Οχι ότι είναι κακό, αλλά το iPhone 4 έβαλε νέα στάνταρ στην κατηγορία.

Αυτό που θέλω όμως είναι να βεβαιωθω ότι δεν θα δυσαρεστηθω από την αγορά του νέου iPhone σε τίποτα.

Τα android έχουν πολύ μέλλον και ελπίζω ότι θα συμπαρασυρουν την apple στο να κάνει μεγαλύτερα βήματα και βελτιώσεις στο λειτουργικό της χρόνο με τον χρόνο.

Το μοναδικό που μου λείπει είναι κάποιες πολύ δυνατές εφαρμογές που έχουν μπει στο app store το τελευταίο εξάμηνο.

Κατα τα αλλά σαν λειτουργικό έχει τρομερές δυνατότητες. Τι να πούμε για την ευκολία και λειτουργικότητα που προσφέρουν τα widgets!!!

To interface του galaxy είναι αυτό που θα ήθελαν όλοι στο iPhone.

Δηλαδή εναλασσομενες οθόνες με ενδιαφέρουσες και άμεσες πληροφορίες.

Δεν βαριέσαι ποτέ την συσκευή σου γιατί μπορείς να της αλλάζεις εικόνα οπότε θέλεις και μάλιστα νόμιμα χωρίς πατεντες xda.

Ο τρομερός dialer που σε αντίθεση η apple δεν λέει να βελτιώσει εδώ και 3 χρόνια.

Το μέγεθος της οθόνης για το κάτι παραπάνω που θελουμε να κάνουμε με τόσες δυνατότητες που μας δίνει το hardware πλέον.

Εδώ κατέβηκα από τις 4,3 στις 4 και χθες που παρακολουθουσα διάφορα βιντεακια ταυτόχρονα στο Galaxy και στο Leo, μου κακοφανηκε.

Έχω χρόνο μέχρι τον Νοεμβρη και θα το σκεφτώ καλύτερα, τα android τα είχα αδικήσει μη γνωρίζοντας τα.

Στην πράξη τίποτα απ αυτά που γράφει φιλτατος Θανος, δεν είναι ορατά.

Με 14 εφαρμογές στο παρασκήνιο η συσκευή δεν καταλαβαίνει τίποτα. Οπότε δεν μ ενδιαφέρει τι είδους multi tasking έχει.

Τα μειονεκτιματα της amoled είναι πολύ λιγότερα απ αυτά που προσφέρει στην καθημερινή χρήση.

Το μοναδικό που μ ενοχλεί είναι ο ελαφρος υπερκορεσμος των χρωμάτων.

Η μειωμένη ανάλυση ελάχιστα γίνεται αντιληπτή και στην ανάγνωση κειμενου διορθώνεται ανεβάζοντας μια σκάλα πάνω την γραμματοσειρα πχ στον browser.

Άλλωστε αν προσέξετε στο βιντεακι που έδωσα, στην αρχική οθόνη μια χαρά διακρίνονται τα γράμματα από την ονομασία των εφαρμογών και μάλιστα δίπλα στην οθόνη του iPhone που είναι κορυφαία στον τομέα αυτό.

Η super amoled της samsung είναι πολύ καλύτερη της amoled του Nexus & desire.

Η συμβίωση μου με το iPad μ έχει κάνει πιο απαιτητικό.

Ο λόγος που έδωσα το βιντεακι είναι γιατί αποτελεί το παράπονο μου στο iPad.

Όταν θέλω να δω YouTube το παραταω και πάω στα MacBook αν είναι ανοικτό η στο Leo και τώρα στο galaxy.

Μου σπάει τα νεύρα. Ένταξη έχουμε αργό Ίντερνετ εδώ, αλλά είναι το ίδιο και για το MacBook και για το Leo.

Αν τώρα έχεις καμία 24αρα σύνδεση ίσως δεν το καταλάβεις και δεν σ ενδιαφέρει το πρόβλημα αυτό.

Αυτα:lol:

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χρηστο Χρονια Πολλα και απο μενα. Ειναι ktsak και οχι kstak. Εχουμε μιλησει και στο τηλεφωνο, νομιζω αγορασες απο το φιλο μου το Λαζαρο μια συσκευη, HD πρεπει να ηταν η κανω λαθος ? :worry:

Οσο για τις τηλεσυναντησεις μεσω PC, καλες ειναι, αλλα πιο καλες αυτες που κανουμε live. Εχουμε κανει 9 meetings με μελη του myphone.gr εδω στη Θεσσαλονικη (με μελη απο τη Β. Ελλαδα), νομιζω οτι μια και εισαι απο Θεσαλλλλλλλλονικη μερια ανετα μπορεις να συμμετασχεις. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να παρακολουθεις το συγκεκριμενο thread, η αν αλλαξει κατι, να παρακολουθεις την υπογραφη μου για να ενημερωνεσαι. Θα μαθεις που και ποτε θα γινει το επομενο meeting στη Θεσσαλονικη (για Σεπτεμβριο το κοβω). :lol:

Οσο για τη ΜΠΑΟΚ, τι να πω, μαλλον αποδειχθηκε οτι δεν ειναι ετοιμος για τετοιου ειδους διοργανωσεις. Δεν πειραζει, εμεις να μαστε καλα. Και του χρονου καλα ειναι ;)

χαιρετω ολη την παρεα, απο τη δροσερη και πανεμορφη Χαλκιδικη (1ο ποδι) :cool:

Ουπσ! Γράψε λάθος για το όνομα! :O

Ναι είχα πάρει απο το Λάζαρο το HD. Σωστά θυμάσαι :)

Όσο για τις συναντήσεις... σίγουρα θα προσπαθήσω να είμαι σε μια απο τις επόμενες!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλημέρα! Δεν πειράζει Τόλη. Καιρός ήταν για να φύγουν τα σκουπίδια. Τώρα θα μας δείξει το αφεντικό τι είδους κουμάντο έχει σκοπό να κάνει ;)

Τοληηηηηηηηη! :(

Sent from my iPad using Tapatalk

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

χα χα εμεις οι γαυροι σηκωθηκαμε πρωτοι!εφιαλτες βλεπαμε κωστη και νικο!νικολα ισως εχεις δικιο καλυτερα τωρα που ειναι νωρις!αλλα η ξεφτιλα ειναι ξεφτιλα!θα γελανε και τα μουστακια του παπαφλεσσα ktsak και του ζαχαρακη!!!χα χα παρτε και μια φωτο απο τον μυτικα που τον πλησιασα!!φανηκε για λιγο που φυγανε τα συννεφα.τρομερη εμπειρια

Τοληηηηηηηηη! :(

Sent from my iPad using Tapatalk

Κακουργε :p Αμεσως εσυ, να του την πεις ;)

Καλημερα @all :D

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

καλημερα!!!!μετα απο μια ντοπιαστικη νυχτα!

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα παιδια σε ολους :D( εκτος των φιλων μας των γαυρων,για αυτους ειναι δυσκολη ημερα :lol:)

Τολη φιλε μου μην μασας εμεις σε αγαπαμε και ας εισαι γαυρος :D

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα παιδια σε ολους :D( εκτος των φιλων μας των γαυρων,για αυτους ειναι δυσκολη ημερα :lol:)

Τολη φιλε μου μην μασας εμεις σε αγαπαμε και ας εισαι γαυρος :D

το ξερω βρε!αλλωστε δεν ειμαι σκετος γαυρος!ειμαι γαυρος με λεο:lol::lol:

το ξερω βρε!αλλωστε δεν ειμαι σκετος γαυρος!ειμαι γαυρος με λεο:lol::lol:

κανενας απο την παλιοπαρεα δεν ειναι τυχαιος :)

Λοιπόν όποιος θέλει ψυχολογική υποστήριξη ας τραβήξει κατά Βορρά μεριά. Εμείς εδώ ξέρουμε καλά από αυτές τις ΤΣΑΚ_ΠΑΤ Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. :lol:

Καλημέρα σε όλους τους φίλους!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Καλημέρα σε όλους!

Σήμερα αγόρασα την πρώτη μου slr και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό....:rotfl:

Και τόσο καιρό νόμιζα ότι έβγαζα φωτογραφίες:O

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Για πες μοντέλο και συσκευή. Κι εγώ θέλω αλλά η wishlist μεγαλώνει επικίνδυνα κυρίως σε αξία και πρέπει να κάνω κράτει. Όταν δεν σε καίει να αλλάξεις κινητό τότε σε καίνε όλα τα υπόλοιπα.... :lol:

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Για πες μοντέλο και συσκευή. Κι εγώ θέλω αλλά η wishlist μεγαλώνει επικίνδυνα κυρίως σε αξία και πρέπει να κάνω κράτει. Όταν δεν σε καίει να αλλάξεις κινητό τότε σε καίνε όλα τα υπόλοιπα.... :lol:

Nikon D5000 με τον κλασικό φακό 18-55 VR.

Είναι αυτή με την περιστρεφόμενη οθόνη.

Επειδή ούτε και εγώ σκοπεύω να αλλάζω κινητό, περισσεύει κανένα φράγκο για τα υπόλοιπα;);)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned