NTROPIC Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Εγω απο τη μερια μου δεν πιστευω οτι φταιει π.χ το facebook ή το internet καθαυτο,ή οποιοδηποτε μεσο που "υποκαθιστα την πραγματικη ζωη".Η τελευταια προταση μαλιστα,αποτελει κατα τη γνωμη μου εναν συγχρονο ευπεπτο μυθο,που χρησιμοποιουμε για να καλυψουμε αλλα βαθυτερα & σοβαροτερα αιτια Μητερες που δεν φροντιζαν επαρκως τα παιδια τους υπηρχαν και πριν τη διαδοση του Ιnternet,και παλιοτερα μπορει να εφταιγε η τηλεοραση,πιο παλια το πικαπ,ακομα πιο παλια το κουτσομπολιο με την απεναντι γειτονισσα οση ωρα απλωνεται η μπουγαδα κ.ο.κ μεχρι να φτασουμε στον πρωτογονο ανθρωπο.Γενικοτερα το βρισκω λιγο υποκριτικο να αναζητουμε εξιλαστηρια θυματα στο ενα ή στο αλλο μεσο,για να δικαιολογησουμε τη συμπεριφορα καποιων ανθρωπων που λογω παιδειας εχουν ελλιπεις κοινωνικες δεξιοτητες. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Ε όχι και ζάπινγκ! STAR όλη την ώρα και φανατικά..! :lol::lol: Για πέτε τώρα τι έγινε γιατί το έχασα εγώ...:confused: Ένα ζευγάρι από την Κορέα, εθισμένο στον πλασματικό κόσμο του διαδικτύου, παραμέλησε το πραγματικό του μωρό, ηλικίας 3 μηνών, το οποίο απεβίωσε από ασιτία, την ώρα που οι ίδιοι ανάλωναν περισσότερες από 12 ώρες την ημέρα σε internet café, φροντίζοντας την εικονική τους κόρη!. Tα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων κίνησαν τις υποψίες των διωκτικών αρχών, καθώς το βρέφος βρέθηκε σοβαρά αφυδατωμένο και υποσιτισμένο. Οι γονείς συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της κακοποίησης και παραμέλησης ανηλίκου. O πατέρας Kim Yoo-Chul, 41 ετών και η μητέρα Choi Mi-sun, 25 ετών, ήταν εκείνοι που κάλεσαν την αστυνομία όταν αντίκρισαν την κόρη τους νεκρή, γυρνώντας στο σπίτι από το internet café, έπειτα από 12 συνεχόμενες ώρες online παιχνιδιού, με την ονομασία Prius, στο οποίο μεγάλωναν επί της ουσίας μία avatar κόρη μέσω των ηλεκτρονικών προφίλ που είχαν επιλέξει. Το ζευγάρι, που είχε γνωριστεί σε ένα internet café το 2008, τελικώς ομολόγησε τον εθισμό του στο online παιχνίδι και αποκάλυψε λεπτομέρειες πως λίγο πριν το θάνατο του, είχαν ταΐσει το βρέφος με ληγμένο γάλα σε σκόνη και το είχαν εγκαταλείψει στο σπίτι, αφού πρώτα το χτύπησαν, επειδή έκλαιγε. Θορυβημένοι από τη συμπεριφορά του ζευγαριού οι γονείς του Κιμ είχαν αναλάβει τη φροντίδα του μωρού για κάποιο χρονικό διάστημα, όμως το επέστρεψαν για να ζήσει κοντά στους πραγματικούς γονείς του, μόλις δύο εβδομάδες πριν πεθάνει, πιστεύοντας στις υποσχέσεις του ζευγαριού ότι στην κυριολεξία θα άλλαζαν ζωή. Μητερες που δεν φροντιζαν επαρκως τα παιδια τους υπηρχαν και πριν τη διαδοση του Ιnternet,και παλιοτερα μπορει να εφταιγε η τηλεοραση,πιο παλια το πικαπ,ακομα πιο παλια το κουτσομπολιο με την απεναντι γειτονισσα οση ωρα απλωνεται η μπουγαδα κ.ο.κ μεχρι να φτασουμε στον πρωτογονο ανθρωπο.Γενικοτερα το βρισκω λιγο υποκριτικο να αναζητουμε εξιλαστηρια θυματα στο ενα ή στο αλλο μεσο,για να δικαιολογησουμε τη συμπεριφορα καποιων ανθρωπων που λογω παιδειας εχουν ελλιπεις κοινωνικες δεξιοτητες. Εν μέρει συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν είδα ένα κουτσομπολιό, ένα πικάπ ή μία τηλεόραση να ήταν η αιτία να πεθάνει ένα παιδί. Μπορεί να κάνω και λάθος... Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Εγω απο τη μερια μου δεν πιστευω οτι φταιει π.χ το facebook ή το internet καθαυτο,ή οποιοδηποτε μεσο που "υποκαθιστα την πραγματικη ζωη".Η τελευταια προταση μαλιστα,αποτελει κατα τη γνωμη μου εναν συγχρονο ευπεπτο μυθο,που χρησιμοποιουμε για να καλυψουμε αλλα βαθυτερα & σοβαροτερα αιτια Μητερες που δεν φροντιζαν επαρκως τα παιδια τους υπηρχαν και πριν τη διαδοση του Ιnternet,και παλιοτερα μπορει να εφταιγε η τηλεοραση,πιο παλια το πικαπ,ακομα πιο παλια το κουτσομπολιο με την απεναντι γειτονισσα οση ωρα απλωνεται η μπουγαδα κ.ο.κ μεχρι να φτασουμε στον πρωτογονο ανθρωπο.Γενικοτερα το βρισκω λιγο υποκριτικο να αναζητουμε εξιλαστηρια θυματα στο ενα ή στο αλλο μεσο,για να δικαιολογησουμε τη συμπεριφορα καποιων ανθρωπων που λογω παιδειας εχουν ελλιπεις κοινωνικες δεξιοτητες. Οδυσσέα συμφωνώ κι εγώ, δυστυχώς είναι απλά το μέσο. Όσον αφορά την παιδεία είναι τεράστια κουβέντα, βλέπω τηλεόραση και νιώθω τύψεις που γελάω με αυτά που βλέπω αντί να κλαίω. Η κατάσταση δεν είναι καν τραγική είναι μίζερη. Δεν μας είπες ποιό είναι το messi σου να σε βάλουμε στο group. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Για όλα τα παραπάνω μνμτα παιδιά η απάντηση είναι στο τραγούδι των magic de spell.."ο θάνατος διακοπές στο σαράγεβο πάει, ξύπνησε στις ειδήσεις τα βλέπεις και τρως..." Δυστηχώς πολλά συμβαίνουν γύρω μας και εμείς όχι απλά δεν μιλάμε αλλά συμμετέχουμε... Το διαδύκτιο αποδεδειγμένα κλείνει σπίτια κάνοντας κάποιους να θησαυρίζουν.... Το στενάχωρο σε αυτήν την ιστορία είναι ότι την προηγούμενη δεκαετία ή μάλλον τις προηγούμενες δεκαετίες τα παιδιά ζούσαν, έπαιζαν..... Τώρα σήμερα τα παιδιά της αντίστοιχης ηλικίας είναι μπροστά από ένα pc και κάθονται με τις ώρες....σκεφτείται ότι μιλάμε για ηλικίες από 10 έως και 25 ετών που αντί να ζήσουν τα καλύτερα τους χρόνια τα χαραμίζουν μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή!!!!!!!!!! Η Τζούλια είναι το πρώτο θέμα στην καθημερινότητα των Ελλήνων όταν την ίδια στιγμή τον κάνουν πιο φτωχό και από τον φτωχό....όταν τα μέτρα που παίρνονται είναι τα ίδια με αυτά που είχαν πάρει στην κατοχή... Και σας ερωτώ κύριοι μήπως αυτός είναι ο καθρέφτης μας???μήπως τελικά έχουμε και είμαστε ότι μας αξίζει??? Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Αφιερωμένο στην παρατήρηση του Βαγγέλη, τα σχόλια του Δημήτρη και σε όλη την παρέα: Στη Σμύρνη Λέλα, Ηρώ στη Σαλονίκη, στο Βόλο Κατινίτσα έναν καιρό... Τώρα στα Βούρλα με φωνάζουν Νίκη... Ο τόπος μου ποιός ήταν; Ποιοί οι δικοί μου; Αν ξέρω, ανάθεμά με! Σπίτι, πατρίδα μου έχω τα μπορντέλα... 'Ως κι οι αθώοι χρόνοι οι παιδικοί μου θολές σβησμένες ζωγραφιές κι είναι αδειανό σεντούκι η θύμησή μου! Το σήμερα χειρότερο απ’ το χτες και τ’ αύριο απ’ το σήμερα θε νάναι... Φιλιά από στόματα άγνωστα, βρισιές κι οι πολισμάνοι να με τραβολογάνε... Γλέντια, καβγάδες ώς να φέξει, αρρώστιες, αμφιθέατρο του Συγγρού κι ενέσεις 606. Πνιγμένου καραβιού σάπιο σανίδι όλη η ζωή μου του χαμού... Μ’ από την κόλασή μου στο φωνάζω: εικόνα σου είμαι, Κοινωνία, και σου μοιάζω. "Αμαρτωλό", Γαλάτεια Καζαντζάκη ... Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 (edited) Έτσι όπως τα λες Βαγγέλη (και θυμάμαι το είχε τονίσει στο παρελθόν ο Ζαχαράκης) και πιο σύμφωνο δεν θα με έβρισκες. Κώστα, πολύ ωραίο και αντιπροσωπευτικό αυτό που έβαλες! Και για να επιστρέψουμε λίγο στα του φόρουμ και των αρμοδιοτήτων μου (News Editor), ας γράψουμε 2 ειδήσεις που χρίζουν σχολίων ή απλά θεωρώ ενδιαφέρουσες: Αρχικά, ξεχάστε το gamato.info. Έκλεισε οριστικά ( ; ) και συνελήφθησαν οι διαχειριστές του. Περισσότερα: in.gr, away.gr, PC Mag και το αστυνομικό δελτίο. O2: Video calls for iPhone a listing mistake που είχε αναφερθεί σε άλλο θέμα αλλά όχι εδώ. Edited March 10, 2010 by soom Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Πανέμορφο Κώστα!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Και για να επιστρέψουμε λίγο στα του φόρουμ και των αρμοδιοτήτων μου (News Editor), ας γράψουμε 2 ειδήσεις που χρίζουν σχολίων ή απλά θεωρώ ενδιαφέρουσες: [*]Αρχικά, ξεχάστε το gamato.info. Έκλεισε οριστικά (;) και συνελήφθησαν οι διαχειριστές του. Περισσότερα: in.gr, away.gr, PC Mag και το αστυνομικό δελτίο. Επιστρέφοντας λοιπόν, πάντα είχα την απορία για την αποτίμηση των διαφυγόντων εσόδων η οποία νομίζω ότι δεν λαμβάνει υπόψη τι ποσοστό αυτών των εσόδων θα ήταν πράγματι έσοδα αν ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να καταβάλει τιμή αγοράς και όχι να αποκτήσει δωρεάν το υλικό που φέρει τα πνευματικά δικαιώματα. Έπειτα, η πειρατεία δεν πατάσσεται με αστυνομικά μέτρα αν δεν συντρέχουν λόγοι που να κάνουν τον κάθε ενδιαφερόμενο να μην θέλει ο ίδιος να προστρέξει σε αυτή. Κλασικό παράδειγμα η επιτυχία του μοντέλου του AppStore όπου η χαμηλή τιμή των περισσότερων εφαρμογών είναι το πραγματικό αντικίνητρο για τον περισσότερο κόσμο προκειμένου να καταφύγει στα "μαγαζάκια". Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε υπουργό κυβέρνησης παλαιότερης δεκαετίας ο οποίος είχε κάνει την εξής καταπληκτική δήλωση την περίοδο που άρχιζε να συσσωρεύεται η ορμή για την ιδιωτική τηλεόραση και λόγω της τότε απαγόρευσης κάποιο κανάλι είχε ανακοινώσει ότι εξετάζει εκπομπή από δορυφόρο, "θα καταρρίψουμε κάθε δορυφόρο που θα καταπατήσει την κυριαρχία του εναέριου εθνικού χώρου μας !!!" :blink: Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Αναφορικά με το gamato.info μου βρωμάει πολύ η δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από την μία στιγμή στην άλλη ένα site ¨κατεβαίνει¨από το δίκτυο με την δικαιολογία ότι υποθάλπει κάποιους εγκληματίες, στην συνέχεια επιστρέφει online πανηγυρικά μετά Βαΐων και κλάδων και τελικώς κλείνει με το πρόσχημα της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων. Έχει αλλάξει ο νόμος στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Αναφορικά με το gamato.info μου βρωμάει πολύ η δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από την μία στιγμή στην άλλη ένα site ¨κατεβαίνει¨από το δίκτυο με την δικαιολογία ότι υποθάλπει κάποιους εγκληματίες, στην συνέχεια επιστρέφει online πανηγυρικά μετά Βαΐων και κλάδων και τελικώς κλείνει με το πρόσχημα της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων. Έχει αλλάξει ο νόμος στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι? Χωρίς να μπορούμε να επεκταθούμε δημόσια, ξέρετε ότι όλες οι επιχειρήσεις μιας συγκεκριμένης κατηγορίας της οικονομίας λειτουργούν εδώ και χρόνια χωρίς άδεια με την ανοχή των αρχών γιατί οι διαδικασίες έκδοσης της άδειας καθιστούν ατελέσφορη την έκδοσή της; :blink: Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Εγω απο τη μερια μου δεν πιστευω οτι φταιει π.χ το facebook ή το internet καθαυτο,ή οποιοδηποτε μεσο που "υποκαθιστα την πραγματικη ζωη".Η τελευταια προταση μαλιστα,αποτελει κατα τη γνωμη μου εναν συγχρονο ευπεπτο μυθο,που χρησιμοποιουμε για να καλυψουμε αλλα βαθυτερα & σοβαροτερα αιτια Μητερες που δεν φροντιζαν επαρκως τα παιδια τους υπηρχαν και πριν τη διαδοση του Ιnternet,και παλιοτερα μπορει να εφταιγε η τηλεοραση,πιο παλια το πικαπ,ακομα πιο παλια το κουτσομπολιο με την απεναντι γειτονισσα οση ωρα απλωνεται η μπουγαδα κ.ο.κ μεχρι να φτασουμε στον πρωτογονο ανθρωπο.Γενικοτερα το βρισκω λιγο υποκριτικο να αναζητουμε εξιλαστηρια θυματα στο ενα ή στο αλλο μεσο,για να δικαιολογησουμε τη συμπεριφορα καποιων ανθρωπων που λογω παιδειας εχουν ελλιπεις κοινωνικες δεξιοτητες. Συμφωνώ με την τελευταία σου παράγραφο αλλά θα ήθελα να επισημάνω κάτι για κάποιους που ίσως πιστεύουν ότι το Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα φταίνε για όλα αυτά. Δεν είναι έτσι! Ο άνθρωπος κατασκεύασε το μαχαίρι για να μπορεί να επιβιώσει, άσχετα αν το χρησιμοποιούμε σαν φονικό όπλο, ο Νόμπελ αν θυμάμαι καλά κατασκεύασε το μπαρούτι για να βοηθήσει την ανθρωπότητα (εκρήξεις σε βουνά για εξόρυξη χαλκού) το οποίο όμως πάλι χρησιμοποιήθηκε ως φονικό όπλο! Το Facebook δημιουργήθηκε για να ενώσει όλο τον κόσμο μαζί, άσχετα αν κάποιοι πορώνονται με αυτό παίζοντας παιχνίδια και κάνοντας group βρίζοντας καθηγητές και ύστερα όταν τους βρούνε τους επιβάλλουν ποινή (φταίει το Facebook λένε μετά). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα δημιουργήθηκαν για ένα καλό σκοπό, τώρα το ότι η ανοησία των ανθρώπων τους/μας οδήγησε σε λάθος χειρισμό και πράξεις δεν σημαίνει ότι φέρουν ευθύνη... Φταίει το Facebook, το μαχαίρι και το μπαρούτι; ΌΧΙ, εμείς φταίμε Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνησω σχετικά με το εάν είναι αποκλειστική και μόνο η ευθύνη των χρηστών για όλα τα δεινά του Διαδικτύου. Το facebook ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο του Berkeley σαν ένα project δικτύωσης καθηγητών και φοιτητών με αρχικό στόχο την αμεσότερη επικοινωνία και κατα συνέπεια την αυξηση του επιπέδου εκπαίδευσης. Δεν φταίνε οι χρήστες της υπηρεσίας του facebook που οι developers της πλατφόρμας ( αντιλαμβανόμενοι τα τεράστια ποσοστά κέρδους ) «άνοιξαν» την πλατφόρμα έτσι ώστε ν μπορεί πλέον ο κάθε χρήστης να κάνει λογαριασμό και να βγάζει τα άπλυτα του στη φορά ή να παίζει ανούσια παιχνίδια. Υπάρχει τεράστιο οικονομικό συμφέρον και κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να πλουτίσουν. Επομένως δεν είναι μόνο θέμα δικής μας επιλογής. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 (edited) Αναφορικά με το gamato.info μου βρωμάει πολύ η δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως από την μία στιγμή στην άλλη ένα site ¨κατεβαίνει¨από το δίκτυο με την δικαιολογία ότι υποθάλπει κάποιους εγκληματίες, στην συνέχεια επιστρέφει online πανηγυρικά μετά Βαΐων και κλάδων και τελικώς κλείνει με το πρόσχημα της παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων. Έχει αλλάξει ο νόμος στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι? Αρτεμη,απο οτι ξερω,το gamato δεν κλειστηκε απο κανεναν,απλα "επεσε" με το που επιασαν τα παιδια του greekfun.com....;) edit διαφωνω με το τελευταιο μηνυμα σου σε αυτο που λες οτι δεν ειναι δικη μας επιλογη μονο.. ειξαι AΠOKΛEIΣTIKA δικη μας επιλογη να ειμαστε στο νετ,παραπανω απο οτι πραγματικα χρειαζομαστε... ειναι δικη μας επιλογη να κανουμε λογ\σμο σε facebook-twitter-twity-sylvester.... δεν μας υποχρεωνει κανεις μας...απο τοτε που βγηκαν τα κινητα και εκτοξευτηκε η προοδος της τεχνολογιας χαθηκαν η προσωπικη επαφη και οι κοινωνικες σχεσεις.. ολοι εμεις που ειμαστε εδω μεσα αλλα και σε ποσα αλλα φορα,εχουμε προβλημα .... σκεφτειτε ποσο χρονο αφιερωνετε στο pc σας κοντα και απλα αναλογιστειτε,ποσα αλλα πραγματα (πολυ πιο δημιουργικα) θα μπορουσατε να κανετε σε αυτον τον χρονο... ειναι ενας τροπος επικοινωνιας που ΔEN τον εχουμε αναγκη...εκτος απο αυτους που δεν εχουν κοινωνικη ζωη και φιλικο κυκλο αμεσης επαφης,ετσι ωστε να καταφευγουν στον εικονικο κοσμο του νετ... φιλικα Δημητρης :) Edited March 10, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Αρτεμη,απο οτι ξερω,το gamato δεν κλειστηκε απο κανεναν,απλα "επεσε" με το που επιασαν τα παιδια του greekfun.com....;) Δεν γνωρίζω κάτι γι το greekfun.com . Διαμοιραζοταν πειρατικό περιεχόμενο ; Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Δεν γνωρίζω κάτι γι το greekfun.com . Διαμοιραζοταν πειρατικό περιεχόμενο ; δεν το πιστευω οτι δεν το ξερεις:blink: οτι καλυτερο και πιο οργανωμενο υπηρξε μεχρι τωρα σε ελληνικο και ξενο περιεχομενο! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Θα μου επιτρέψεις να διαφωνησω σχετικά με το εάν είναι αποκλειστική και μόνο η ευθύνη των χρηστών για όλα τα δεινά του Διαδικτύου. Το facebook ξεκίνησε από το πανεπιστήμιο του Berkeley σαν ένα project δικτύωσης καθηγητών και φοιτητών με αρχικό στόχο την αμεσότερη επικοινωνία και κατα συνέπεια την αυξηση του επιπέδου εκπαίδευσης. Δεν φταίνε οι χρήστες της υπηρεσίας του facebook που οι developers της πλατφόρμας ( αντιλαμβανόμενοι τα τεράστια ποσοστά κέρδους ) «άνοιξαν» την πλατφόρμα έτσι ώστε ν μπορεί πλέον ο κάθε χρήστης να κάνει λογαριασμό και να βγάζει τα άπλυτα του στη φορά ή να παίζει ανούσια παιχνίδια. Υπάρχει τεράστιο οικονομικό συμφέρον και κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να πλουτίσουν. Επομένως δεν είναι μόνο θέμα δικής μας επιλογής. Εγώ διαφωνώ! Ξέρω πως ξεκίνησε το Facebook και που κατέληξε μετά, ωστόσο αυτό δεν νομίζω να έχει σχέση. Εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε αν θα κάνουμε λογαριασμό ή όχι (όπως είπε ο φίλος Δημήτρης). Αν πάρω εγώ το μαχαίρι (όπως είπα στο πρώτο ποστ) και σκοτώσω κάποιο, φταίει αυτός που έφτιαξε το μαχαίρι ή εγώ που το κακομεταχειρίστηκα? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Δεν διαφωνώ πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το εχουμε εμείς οι χρήστες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι αμηροι ευθυνών ολοι όσοι προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες. Κατα αλλά συμφωνώ με την τοποθέτηση του zaharakis. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καληνύχτα παιδιά και καλό ξημέρωμα να έχουμε! :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καληνύχτα Αρτέμη! Καληνύχτα και από εμένα! Κάνω προσπάθειες να επανέλθω στο Ελληνικό GMT+2 ωράριο! :lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε... Έχουμε δυο τρία ακόμα, κρατάμε γερά... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε... Έχουμε δυο τρία ακόμα κρατάμε γερά... Ορίστε; :blink::confused::wacko::blink::confused: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Αλεξάνδρε μήπως σε επηρέασε το jetlag; :) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Ορίστε; :blink::confused::wacko::blink::confused: .....:lol:..... Στο gamato αναφέρομαι... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Με το καθησιό που με «δέρνει» έχω μπει σε ωράριο Νέας Υόρκης που είχε πει πολύ πετυχημένα και ο Κώστας kkalog! :D :lol: Και θέλω να επανέλθω! Να κοιμάμαι φυσιολογικές ώρες και να μην ξυπνάω 3 το μεσημέρι πλέον! Σήμερα έγινε η αρχή και ξύπνησα 12:30! Τώρα θέλω να ξαπλώσω, να δω ένα δύο επεισόδια Top Gear και να κοιμηθώ...! :happy: .....:lol:..... Στο gamato αναφέρομαι... αααα..! Γιατί δεν κατάλαβα τίποτα..! :lol: :D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Με το καθησιό που με «δέρνει» έχω μπει σε ωράριο Νέας Υόρκης που είχε πει πολύ πετυχημένα και ο Κώστας kkalog! :D :lol: Και θέλω να επανέλθω! Να κοιμάμαι φυσιολογικές ώρες και να μην ξυπνάω 3 το μεσημέρι πλέον! Σήμερα έγινε η αρχή και ξύπνησα 12:30! Τώρα θέλω να ξαπλώσω, να δω ένα δύο επεισόδια Top Gear και να κοιμηθώ...! :happy: Άσε παθών και εγώ, χάλια μαύρα το βιολογικό μου ρολόι.. Αααα..! Γιατί δεν κατάλαβα τίποτα..! :lol: :D Ούτε και εγώ...:p Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts