Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νίκο, και εμένα μου άρεσαν τα μαγνητάκια! Και αν τα πετύχω σε κανένα eBay σε λογικές τιμές, θα τα πάρω ! Είναι τόσο χαριτωμένα!!!

Όσο για το Νόμπελ και την μαρμελάδα...! :lol: :lol: :lol:

Τι γέλιο!!!!!!!

Τέλος, καλά τον ένιωσα τον σεισμό εχθές. Ηλία: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1788480

Αλλά δεν μπορείτε να πείτε! Το ίδιο λεπτό το έγραψα εδώ...! :lol:

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Τέλος, καλά τον ένιωσα τον σεισμό εχθές. Ηλία: http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1788480

Αλλά δεν μπορείτε να πείτε! Το ίδιο λεπτό το έγραψα εδώ...! :lol:

Ε μα τι φυσικός θα ήσουν.... :wacko::lol:

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΙΧΑΛΗΣ Mesi.im abalos

dell 10" mac os X 10.6.4 "minimac" thanks to ktsak

the best thread in Myphone Περι ανεμων και υδατων για πρωην κατοχους HD και νυν iPhone Κάντε την παρέα μας πιο οικεία

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε μα τι φυσικός θα ήσουν.... :wacko::lol:

Φανταζου οι γεωλογοι:X...θα τους μυριζονται :p

[quote=soom;3113151

UPDATE: Ορίστε και το συγκριτικό για όσους αμφέβαλαν για την οθόνη του iPhone ή πιστεύουν ότι του Nexus είναι καλύτερη:

http://www.wired.com/gadgetlab/2010/03/iphones-lcd-screen-beats-nexus-ones-oled-display/

Στην πραγματικοτητα Αλεξανδρε,δεν τιθεται καν συγκριση μεταξυ AMOLED και LCD.Με θλιβει κι εμενα αλλα ειναι τετοια τα προτερηματα στην αντιθεση,στις περιορισμενες διαστασεις,στην αποδοση των χρωματων,στην ομοιομορφια του φωτισμου στην επιφανεια της οθονης,στην καταναλωση κτλ που αντισταθμιζουν τα οποια αρνητικα.Ακομα και το θεμα της συμπεριφορας κατω απο εντονο φως η Samsung,το ελυσε με τις superAMOLED To μονο αρνητικο που απομενει,ειναι το οτι οι OLED γενικα διαθετουν wide color gamut που ξεπερνα το 100% του NTSC.Κατι που οι κατασκευαστες καταχρωνται και τις ρυθμιζουν ετσι ωστε να αποδιδουν υπερεαλιστικα χρωματα.Και φυσικα αργει ακομα η βελτιστοποιηση των μεθοδων κατασκευης καθως και η μειωση του κοστους.

Τονιζω οτι η αυτα που αναφερω αφορουν γενικα τη συγκριση AMOLED-LCD και οχι τη συγκριση Nexus-Iphone,οπου μπορει να παιζουν ρολο κι αλλοι παραγοντες.

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλημερίζω την Παρέα!

Σχετικά με τους σεισμούς δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά τώρα τελευταία η σεισμική δραστηριότητα είναι έντονη και στον Ελλαδικό χώρο και φοβάμαι μήπως ακολουθήσει κανένας μεγαλύτερος σεισμός. Για αυτό καλό θα είναι όλοι να έχουμε το νου μας και να λάβουμε τα αυτονόητα - απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Μία απορία μου, η οποία ίσως να είναι κουτή, αλλά εσείς θα με διαφωτίσετε σίγουρα. Γίνεται το επόμενο iphone να έχει την ονομασία 4G, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν δίκτυα 4G, αλλά μόνο 3G?

Μία απορία μου, η οποία ίσως να είναι κουτή, αλλά εσείς θα με διαφωτίσετε σίγουρα. Γίνεται το επόμενο iphone να έχει την ονομασία 4G, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν δίκτυα 4G, αλλά μόνο 3G?

Παραθέτω την δικιά μου απόψη που έχω καταθέσει σε άλλο νήμα. ;)

Φίλε μου ομολογώ πως δεν μπορώ να ακολουθήσω τον συλογισμό σου. Δεν υπάρχει κάποια φήμη για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του iphone επόμενης γενιάς όπως επίσης δεν υπάρχει και κάποια σαφή ένδειξη για την ονομασία του (το εάν δηλαδή θα ονομάζεται 4G ή κάτι άλλο). Εάν με το 4G αναφέρεσαι στο ότι θα είναι το τέταρτο κατά σειρά iphone τότε οκ πάω πάσο. Πάντως η Apple όπως απέδειξε και με το 3GS δεν ακολουθεί αυτήν την πολιτική για την ονομασία των μοντέλων της. Οπότε πιστεύω πως ο τίτλος του συγκεκριμένου θέματος είναι ορθός και επεξηγηματικός και δεν χρειάζεται κάποια αλλαγή.

Με λίγα λόγια δηλαδή η Apple με τις ονομασίες που δίνει στα iPhones δεν αναφέρεται στην τεχνολογία που μπορεί να ενσωματώνει αλλά στο ποιας γενιάς σειριακά είναι το κάθε iPhone.

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

παντως θα ειχε ενδιαφερον ολοι να λεγαμε τι θελαμε απο το νεο μηλαρακι.π.χ λιγο μεγαλυτερη οθονη 3.7, αναλυση 800Χ480 amoled,καμερα 5αρα με φλας,α και flash στον σαφαρι bluetouth free,και δεν ξερω εγω τι αλλο.α ναι ξεχασα αλλα εχω ενα θεμα με αυτο θα ηθελα τα ηχεια του 6233 το χω ξαναπει.θα πει καποιος και την καμερα του του aino!!και μετα ευλογα θα αναρωτηθουμε τι τιμη θα εχει?αστο καλυτερα

Παιδιά δεν ξέρω εάν ενημερωθήκατε αλλά εγώ μόλις το είδα και μπορώ να πω πως χάρηκα ιδιαιτέρως καθώς είμαι ένας χρήστης conn-x στα 8mbit/384kbit.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=267986&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+myphone+%28myphone.gr+%3A%3A+my+news%29&utm_content=Google+Reader

Πιστευω μια καλυτερη καμερα θα ηταν απαραιτητη.Τα 3mp απλα δεν αρκουν.Επισης θα ηταν καλο αν αλλαζαν και την εμφανιση.2 χρονια τωρα το ιδιο.

1. Η δυνατότητα multitasking έχει κάποιο αρνητικό?

2. Υπάρχει κάποιος από εσάς, ο οποίος θα ήθελε και το επόμενο Iphone να μην έχει multitasking? Και αν υπάρχει, θα ήθελα πολύ να ακούσω την τοποθέτηση του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

1. Η δυνατότητα multitasking έχει κάποιο αρνητικό?

2. Υπάρχει κάποιος από εσάς, ο οποίος θα ήθελε και το επόμενο Iphone να μην έχει multitasking? Και αν υπάρχει, θα ήθελα πολύ να ακούσω την τοποθέτηση του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Φίλε μου εξαρτάται το πως θα υλοποιηθεί το multitasking με γνώμονα πάντα την διατήρηση της αυτονομίας και την κατανάλωση λιγότερων πόρων από το σύστημα. Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί από τώρα εάν δεν το δούμε πρώτα στην πράξη. Διάβασε το πολύ καλό άρθρο από το Appleinsider για να καταλάβεις τι εννοώ.

Φίλε μου εξαρτάται το πως θα υλοποιηθεί το multitasking με γνώμονα πάντα την διατήρηση της αυτονομίας και την κατανάλωση λιγότερων πόρων από το σύστημα. Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί από τώρα εάν δεν το δούμε πρώτα στην πράξη. Διάβασε το πολύ καλό άρθρο από το Appleinsider για να καταλάβεις τι εννοώ.

Άλλο πράγμα είναι να υπάρχει η δυνατότητα , και αν θέλεις να κάνεις οικονομία στην μπαταρία να μην αφήνεις ανοιχτές εφαρμογές, και άλλο να μην υπάρχει καθόλου η δυνατότητα αυτή. Δηλαδή, wifi γιατί έχει? Δεν ρημάζει την μπαταρία?

Νομίζω ότι πλέον το λειτουργικό πρέπει να ωριμάσει. Έχουν περάσει 3 χρόνια και δικαιολογίες δεν χωρούν. Αν το multitasking καταναλώνει περισσότερους πόρους, ας αυξήσουν την επεξεργαστική ισχύ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

1. Οι λογαριασμοί των otenet.gr και gmail.com γίνεται να ρυθμιστούν ως push e-mail (στο iphone εννοώ)?

2. Για ποιό λόγο διαβάζω παντού και συνέχεια για την αμεσότητα και την λήψη σε πραγματικό χρόνο των emails από τα blackberry, ενώ και στο HD2, αλλά και στο iphone της φίλης μου, τα mails φτάνουν ακριβώς την στιγμή που φεύγουν από τον αποστολέα? Τί ισχύει τελικά σε αυτό το ζήτημα?

Νομίζω ότι πλέον το λειτουργικό πρέπει να ωριμάσει. Έχουν περάσει 3 χρόνια και δικαιολογίες δεν χωρούν. Αν το multitasking καταναλώνει περισσότερους πόρους, ας αυξήσουν την επεξεργαστική ισχύ.

Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες σχετικά με το ότι το λογισμικό έχει ωριμάσει. Άλλωστε το iPhone OS υποστηρίζει από την έκδοση 2 και μετά preemptive multitasking για τις default εφαρμογές (phone, mail, safari, ipod) και επομένως δεν τίθεται θέμα δημιουργίας καινούριο task manager. Το θέμα είναι πως θα μπορέσουν να οριοθετήσουν το ποιες εφαρμογές θα μπορούν να παραμείνουν στο background (φαντάζομαι πως συμφωνείς πως δεν είναι ανάγκη όλες οι εφαρμογές ανεξαρτήτου λειτουργικότητας να τρέχουν στο παρασκήνιο εν αγνοία του τελικού χρήστη τις περισσότερες φορές) έτσι ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα, η σταθερότητα αλλά και η ασφάλεια του λειτουργικού (όσον αφορά την λειτουργικότητα και την διεπαφή με τον χρήστη όπως γνωρίζεις η Apple δεν κάνει εκπτώσεις). Η λύση που αναφέρεις με την αύξηση της επεξεργαστικής ισχύς δεν είναι εύκολα υλοποιησίμη γιατί κάτι τέτοιο θα επηρέαζε ακόμη περισσότερο την αυτονομία της συσκευής. ;)

Το θέμα για μένα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή.

1. Οι λογαριασμοί των otenet.gr και gmail.com γίνεται να ρυθμιστούν ως push e-mail (στο iphone εννοώ)?

2. Για ποιό λόγο διαβάζω παντού και συνέχεια για την αμεσότητα και την λήψη σε πραγματικό χρόνο των emails από τα blackberry, ενώ και στο HD2, αλλά και στο iphone της φίλης μου, τα mails φτάνουν ακριβώς την στιγμή που φεύγουν από τον αποστολέα? Τί ισχύει τελικά σε αυτό το ζήτημα?

Για το λογαριασμό της otenet δεν γνωρίζω αλλά μπορώ να σου πω πως δεν υποστηρίζει push το gmail από default εκτός και εάν χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία του google sync που στην ουσία σετάρει το gmail account σου στο iPhone σαν exchange aaccount. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση λειτουργεί το push στο Gmail. ;)

Νομίζω ότι με τον νέο επεξεργαστή Α4 που λογικά θα δούμε και στο iPhone η Apple μπορεί πλέον να ελέγξει καλύτερα τις επιδόσεις. Συμφωνώ με τον Αρτέμη ότι πρέπει να υπάρχει και μια δικλείδα ασφαλείας και να μην κάθονται στο παρασκήνιο κάποιες εφαρμογές εν αγνοία του χρήστη.

Αρτέμη, στο Messi, το βλέπεις το group; Έχεις αγοράσει την εφαρμογή ή έβαλες τη δωρεάν έκδοση;

Αρτέμη, στο Messi, το βλέπεις το group; Έχεις αγοράσει την εφαρμογή ή έβαλες τη δωρεάν έκδοση;

Όχι Νίκο δεν βλέπω κάτι. Έχω την free έκδοση. Δεν υποστηρίζει group messages? :confused:

Όχι Νίκο δεν βλέπω κάτι. Έχω την free έκδοση. Δεν υποστηρίζει group messages? :confused:

Όχι.. γι' αυτό δεν βλέπεις τίποτα και δε σε βλέπουμε κι εμείς.

Καλησπέρα καλησπέρα! Σήμερα ξύπνησα νωρίς (12:00) και δεν έχω κάτσει καθόλου στο σπίτι! Μόλις μπήκα και σε λίγο θα ξαναφύγω! :)

Αντώνη, βλέπω σε ενδιαφέρει πολύ το iPhone, δυνατότητες και απόψεις επ'αυτού, ε; Πολύ χαίρομαι! :happy:

Για το multitasking νομίζω σε κάλυψε απόλυτα ο Αρτέμης με αυτά που είπε. Και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο! ;)

Όσο για τους σεισμούς.. Νομίζω ότι δεν είναι κάτι που μπορείς να προβλέψεις πέρα από τις στατιστικές.. Ο κίνδυνος πάντα ελοχεύει. Και δεν είναι και απλός δυστυχώς. Κατά τα άλλα, το να είσαι πάντοτε σε ετοιμότητα για το κακό, καλό είναι. Όχι να φτάνεις και στα άκρα, απλά να έχεις λάβει κάποια μέτρα.

Τέλος, για τις οθόνες και την ανάλυση του Οδυσσέα, λόγω έλλειψης γνώσεων δεν μπορώ να εκφράσω κάτι παραπάνω. Γενικά, και σαν πιο νέα και πιο εξελιγμένη τεχνολογία, σίγουρα είναι ανώτερες οι SuperAMOLED/AMOLED/OLED από τις LCD. Αλλά η υλοποίησή τους στις συσκευές είναι που κάνει την διαφορά και όπως φαίνεται στις εικόνες που έδωσα, φαίνεται καλύτερη αυτή του iPhone παρόλο που είναι «παλαιότερης» τεχνολογίας. Κατά τα άλλα, δεν έχω δει ποτέ από κοντά ούτε το iPhone αλλά ούτε και κάποιο άλλο με AMOLED οθόνη για να μπορώ να συγκρίνω. Και το να πιάσω στα χέρια μου στο Πλαίσιο ή στα FNAC ή στα Public για ένα δύο λεπτά κάποια συσκευή με τέτοια οθόνη δεν μου λέει κάτι.

Θα δώσω και γω παραγγελιά :lol: σχετικα με το τι θα ήθελα στο νεο μηλόφωνο. Σίγουρα θα ήθελα τα στερεοφωνικά ηχεία του 6233 (άλλωστε ειναι και ο μόνος λόγος που το κρατάω ακόμα), τη φωτογραφία του 6500 slide (αν και 3.2 μόνο έχει απιστευτη ανάλυση ανα ίντσα 160χ160), ένα καλό σε ανάλυση βίντεο, ραδιόφωνο οπωσδήποτε, multitasking, ανοιχτό bluetooth, και τέλος καλύτερη μπαταρία. :p Ζητάω πολλά????? Αν τα δώσει αυτα με βλέπω και μένα με το 4g.

αααα ας βάλουν και τη μαμημενη αναφορά στα μηνύματα.

1. Ποιά μπορεί να είναι τα θετικά της ενσωματωμένης μπαταρίας στο iphone? Το αρνητικό φαντάζομαι πως είναι ότι δεν γίνεται να έχεις εφεδρική μαζί σου σε περίπτωση που αδειάσει τελείως η αρχική του μπαταρία. 2. Στην ποιότητα κατασκευής της συγκεκριμένης συσκευής παίζει ρόλο ότι η μπαταρία είναι ενσωματωμένη και δεν αφαιρείται, ή η απουσία υποδοχής για κάρτα μνήμης? Τα θεωρείτε στα θετικά της συσκευής αυτά τα 2 παραδείγματα? Γνωρίζετε για ποιό λόγο έχουν αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα iphones?

1. Ποιά μπορεί να είναι τα θετικά της ενσωματωμένης μπαταρίας στο iphone? Το αρνητικό φαντάζομαι πως είναι ότι δεν γίνεται να έχεις εφεδρική μαζί σου σε περίπτωση που αδειάσει τελείως η αρχική του μπαταρία. 2. Στην ποιότητα κατασκευής της συγκεκριμένης συσκευής παίζει ρόλο ότι η μπαταρία είναι ενσωματωμένη και δεν αφαιρείται, ή η απουσία υποδοχής για κάρτα μνήμης? Τα θεωρείτε στα θετικά της συσκευής αυτά τα 2 παραδείγματα? Γνωρίζετε για ποιό λόγο έχουν αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα iphones?

Από κατασκευαστικής πλευράς , η ενσωματομενο μπαταρία στο iPhone εχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη μηχανικών μερών και επομένως την αυξηση των διαστάσεων και της αυτονομίας της μπαταρίας αφού στον ιδιο όγκο μπορεί να τοποθετηθούν περισσότερα κελιά. ;) Καποιο άλλο πλεονέκτημα πέρα από αυτό δεν μπορω να σκεφτώ. Ίσως το γεγονός ότι έτσι διασφαλίζεται η αξιοπιστία της συσκευής καθώς δεν μπορεί ο καθένας να αντικαταστήσει για παράδειγμα την μπαταρία με μια αγνώστου προελεύσεως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Με λίγα λόγια δηλαδή η Apple με τις ονομασίες που δίνει στα iPhones δεν αναφέρεται στην τεχνολογία που μπορεί να ενσωματώνει αλλά στο ποιας γενιάς σειριακά είναι το κάθε iPhone.

Πολυ σωστα.Εξαλλου δεν εχω δει καπου το πρωτο iphone ν'αναφερεται ως "2G" επισημως.Η ονομασια αυτη πρεπει να του δοθηκε αργοτερα,οταν κυκλοφορησε το 3G,για να τα ξεχωριζουν.

Οσο για το "4G",ισως στηριζεται στην πιθανοτητα/φημη να κατασκευαστει και εκδοση που θα υποστηριζει το LTE της Verizon(?)

Edited by NTROPIC
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Από κατασκευαστικής πλευράς , η ενσωματομενο μπαταρία στο iPhone εχει ως αποτέλεσμα την έλλειψη μηχανικών μερών και επομένως την αυξηση των διαστάσεων και της αυτονομίας της μπαταρίας αφού στον ιδιο όγκο μπορεί να τοποθετηθούν περισσότερα κελιά. ;) Καποιο άλλο πλεονέκτημα πέρα από αυτό δεν μπορω να σκεφτώ. Ίσως το γεγονός ότι έτσι διασφαλίζεται η αξιοπιστία της συσκευής καθώς δεν μπορεί ο καθένας να αντικαταστήσει για παράδειγμα την μπαταρία με μια αγνώστου προελεύσεως.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν έχει πλεονεκτήματα. Μειονέκτημα είναι η ενσωματωμένη μπαταρία.

Το ίδιο και η έλλειψη κάρτας μνήμης, η οποία εκτός από τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο, χρησιμεύει και για την ανταλλαγή δεδομένων(την παίρνεις από το κινητό , τη βάζεις στο pc κλπ κλπ).

Δεν έχει πλεονεκτήματα. Μειονέκτημα είναι η ενσωματωμένη μπαταρία.

Το ίδιο και η έλλειψη κάρτας μνήμης, η οποία εκτός από τον έξτρα αποθηκευτικό χώρο, χρησιμεύει και για την ανταλλαγή δεδομένων(την παίρνεις από το κινητό , τη βάζεις στο pc κλπ κλπ).

Γιαννη το βρισκεις οντως ευκολοτερο να μεταφερεις την καρτα απο το να συνδεεις το καλωδιο δεδομενων?Ενδεχομενως να πετυχαινεις υψηλοτερες ταχυτητες με ενα card reader,αλλα με το μικρο μεγεθος των microSD/M2 παντα δυσκολευομουν.Κι αν δεν υπαρχει απευθειας προσβαση στο card compartment απο το εξωτερικο της συσκευης ειναι ακομη δυσκολοτερο.Εκτος αυτων,το κοστος των flash μνημων ειναι τετοιο,που δεν πιστευω οτι θα επηρρεαζε το επιχειρηματικο μοντελο των κτασκεαυαστων high end συσκευων να ενσωματωναν εστω 16gb μνημης.

Γιαννη το βρισκεις οντως ευκολοτερο να μεταφερεις την καρτα απο το να συνδεεις το καλωδιο δεδομενων?Ενδεχομενως να πετυχαινεις υψηλοτερες ταχυτητες με ενα card reader,αλλα με το μικρο μεγεθος των microSD/M2 παντα δυσκολευομουν.Κι αν δεν υπαρχει απευθειας προσβαση στο card compartment απο το εξωτερικο της συσκευης ειναι ακομη δυσκολοτερο.Εκτος αυτων,το κοστος των flash μνημων ειναι τετοιο,που δεν πιστευω οτι θα επηρρεαζε το επιχειρηματικο μοντελο των κτασκεαυαστων high end συσκευων να ενσωματωναν εστω 16gb μνημης.

Όχι, φίλε μου, δεν θα προτιμήσω τον card reader από το καλώδιο.

Αλλά μπορεί να βρεθώ κάπου και να μην έχω μαζί μου το καλώδιο (που δεν θα το έχω, ντάξει είπαμε...). Η κάρτα μνήμης είναι λύση.

Θες άλλο παράδειγμα? Να βάλω την κάρτα μνήμης από την ψηφιακή στο κινητό.

Δεν λέω ότι δεν ζείς χωρίς κάρτα μνήμης, αλλά η υποδοχή sd είναι μια επιπλέον θύρα. Γιατί να μην την έχουμε??

Πολύ θα ήθελα το επόμενο Iphone να έμπαινε στη λίστα των επιλογών μου. Γι αυτό και παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα και γενικά πολλά θέματα, άσχετα με το κινητό που έχω κάθε φορά (και android κλπ).

Αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές

Δεν είμαστε πια στα πρώτα βήματα του 2G , ούτε στο 3g , που κάποιες ελλείψεις μπορούσαν να δικαιολογηθούν.

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned