trackera Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Βρηκα κατι και χαρηκα πολυ!!! Απο καιρο εψαχνα ενα συγκεκριμενο τραγουδι που μου αρεσε αλλα δεν υπηρχε πουθενα σε mp3.Μιλαω για αυτο εδω.http://www.youtube.com/watch?v=iLjDIdD9Hq8&feature=PlayList&p=B0BA4C773A29A091&index=0&playnext=1 Εγώ προτίμησα ένα ινδικό τραγούδι...Εδώ και το βίντεο για λίγο από ατμόσφαιρα Bollywood http://www.youtube.com/watch?v=AOOlgbfFy3k Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Oλα τα καλοπαιδα εδω μαζεμενα... τι εγινε ρε παιδια τωρα που ερχεται το LEO δεν ψηνεται κανενας για πισωγύρισμα :lol::p:p Με φώναξε κανείς...;;;;:p καλησπέρα Μπαμπη:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Αλεξανδρε μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι το μηλο σου οπως και πριν!:) Παιδια μονο και μονο στην ιδεα οτι οποιο τραγουδι βρισκω και μου αρεσει μπορω να το εχω και σαν βιντεο αλλα και σαν μπ3 με εχει ενθουσιασει.Μονο το 16αρι iphone μου δεν ειναι χαρουμενο.....Επρεπε να παω 32αρι!:O Καλως τον Δημητρη μας!!! Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Αλεξανδρε μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι το μηλο σου οπως και πριν!:) Παιδια μονο και μονο στην ιδεα οτι οποιο τραγουδι βρισκω και μου αρεσει μπορω να το εχω και σαν βιντεο αλλα και σαν μπ3 με εχει ενθουσιασει.Μονο το 16αρι iphone μου δεν ειναι χαρουμενο.....Επρεπε να παω 32αρι!:O Καλως τον Δημητρη μας!!! Σκέψου ότι στα wm έχουμε εφαρμογή που το κάνει αυτό σε χρόνο dt... Αλλά υπομονή μερικές μέρες να δούμε που θα βρεθώ... Στον 7ο ουρανό.... Η στο by and sell mobiles:p:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 εχεις φαγωθει ρε τρελε...ασε το λεΟ...κ πιασε το μηλΟ..χαχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Δημητρη ποσες μερες εμειναν ; 3 και μια; :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 @soom, Αν τον φάκελο τον πήρες για να μπορείς να συγχρονίσεις σε άλλο υπολογιστή δε θα σου δουλέψει έτσι όπως σκέφτεσαι να το κάνεις. Από το φάκελο που θες σε ενδιαφέρουν δύο αρχεία. Αν δεις το guide για το πώς συγχρονίζουμε σε 2 υπολογιστές θα καταλάβεις. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Δημητρη ποσες μερες εμειναν ; 3 και μια; :lol: δεν παίζει ρόλο Μητσακο.... Το θέμα είναι ότι τελικά την έκανα την κίνηση... Το μόνο που ελπίζω είναι Να μην το μετανοιωσω... Ασε που δεν μπορεί να είναι πιο κακό από το HD.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 εδω τελικα το αργουν ακομα.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 @soom, Αν τον φάκελο τον πήρες για να μπορείς να συγχρονίσεις σε άλλο υπολογιστή δε θα σου δουλέψει έτσι όπως σκέφτεσαι να το κάνεις. Από το φάκελο που θες σε ενδιαφέρουν δύο αρχεία. Αν δεις το guide για το πώς συγχρονίζουμε σε 2 υπολογιστές θα καταλάβεις. Νίκο δεν είχα την υπομονή να διαβάσω οδηγό. Δυστυχώς. Θα χρειαστω κάτι άλλο εκτός από τον φάκελο αυτόν;;; αυτό μόνο πες μου προς το παρόν και σορρυ για την ταλαιπωιρια και το πρηξιμο αλλά........ :(:(:( Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Με φώναξε κανείς...;;;;:p καλησπέρα Μπαμπη:) Aδελφε μου Ζαχαρακη και εσυ εδώ, με το μηλοφωνο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Νίκο δεν είχα την υπομονή να διαβάσω οδηγό. Δυστυχώς. Θα χρειαστω κάτι άλλο εκτός από τον φάκελο αυτόν;;; αυτό μόνο πες μου προς το παρόν και σορρυ για την ταλαιπωιρια και το πρηξιμο αλλά........ :(:(:( Τα δύο αρχεία που θέλεις είναι εκεί μέσα. Αν χρειαστείς κάτι χτύπα skype ή msn να σου πω απευεθείας τι να κάνεις αφού μου εξηγήσεις πρώτα τι θες ακριβώς. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Aδελφε μου Ζαχαρακη και εσυ εδώ, με το μηλοφωνο :lol: Εδώ και Εγω μέγα Δικεφαλε!! ΕΣΥ ανοιξες τον δρόμο και εμείς ακολουθούμε:D Αλλα η αρωστεια των wm με τρώει ακόμη....το περίεργο πλέον με μένα είναι ότι πλέον έχω το μηλοφωνο για αποκούμπι όταν κάτι άλλο δεν μου παει καλά :confused: να δω ποτέ θα σας πετύχω εκεί στην συμπρωτεύουσα μαζεμενους να τα πούμε από κοντά ! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Τα δύο αρχεία που θέλεις είναι εκεί μέσα. Αν χρειαστείς κάτι χτύπα skype ή msn να σου πω απευεθείας τι να κάνεις αφού μου εξηγήσεις πρώτα τι θες ακριβώς. Νίκο, δεν θα κάνω τίποτα τώρα.. Θα τα κάνω όλα από 17/11 και μετά που θα έχω το Mac στα χέρια μου... Τότε θα μιλήσουμε πάλι από Skype.. Αυτή τη φορά όμως από υπερυπολογιστές και οι δύο! :lol::p:D Μέχρι τότε θα το φορτίζω στο αυτοκίνητο(παρεπιπτώντος νομίζω ότι ο φορτιστής noname που πήρα δίνει κάπως πολύ ρεύμα στο τηλέφωνο.. Φορτίζει δηλαδή πολύ γρήγορα....:confused:) και στην μπρίζα. Και άντε από κάποια USB στο laptop χωρίς sync και τέτοια. Και θα κάνω υπομονή να περάσουν οι μέρες γρήγορα γρήγορα! :rolleyes: Ευχαριστώ για ακόμα μια φορά.. Και να το πω και εδώ στην παρέα. Αυτός ο Νίκος με έχει σώσει, με έχει ξελασπώσει κα με έχει βοηθήσει απείρως πολύ και τον χίλιοευχαριστώ!:happy: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Εδώ και Εγω μέγα Δικεφαλε!! ΕΣΥ ανοιξες τον δρόμο και εμείς ακολουθούμε:D Αλλα η αρωστεια των wm με τρώει ακόμη....το περίεργο πλέον με μένα είναι ότι πλέον έχω το μηλοφωνο για αποκούμπι όταν κάτι άλλο δεν μου παει καλά :confused: να δω ποτέ θα σας πετύχω εκεί στην συμπρωτεύουσα μαζεμενους να τα πούμε από κοντά ! Επέστρεψα............ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Επέστρεψα............ :p Λυσσαξες να φυγεις, χαμενε :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Λυσσαξες να φυγεις, χαμενε :p;):(:O lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Τελικά μετά απο χρόνια χρήσης wmobile έκανα την αλλαγή. Πήρα iphone. Μέχρι στιγμής δε με έχει απογοητεύσει σε κάτι (ήξερα τί αγοράζω και τί ζητάω βέβαια). Το μόνο κακό είναι οτι πρέπει να αγοράσεις εφαρμογές! Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να το "σπάσω" και απότι καταλαβαίνω είναι η καινούρια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Τελικά μετά απο χρόνια χρήσης wmobile έκανα την αλλαγή. Πήρα iphone. Μέχρι στιγμής δε με έχει απογοητεύσει σε κάτι (ήξερα τί αγοράζω και τί ζητάω βέβαια). Το μόνο κακό είναι οτι πρέπει να αγοράσεις εφαρμογές! Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει να το "σπάσω" και απότι καταλαβαίνω είναι η καινούρια έκδοση. Και πολύ καλά έκανες. Μόνο αυτοί που ξέρουν, πάνε σε iPhone:) Προφανώς μιλάς για jailbreak, κοίτα εδώ Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Για να μη με περνάτε και εμένα για άσχετο με τα πέρι WM, να ενημερώσω ότι είχα 1,5 χρόνο σερί WM και Flashαρα καθημερινά (και όχι σχεδόν καθημερινά :p). Έχω περάσει με τη σειρά από P3600-Touch Cruise-Diamond. Πέρυσι τον Οκτώβρη κατάλαβα την ανωτερώτητα του iPhone σαν συσκευή, αλλά είδα ότι ήθελε δουλειά ακόμη και ότι μπόρεσα έκανα με τα ελληνικά και τα SMS160 μαζί με την υπόλοιπη παρέα (minos197, pperiklis κτλ. κτλ.). Το μηλόφωνο πλέον, ειδικά από την έκδοση 3 και μετά, δεν το αλλάζω με τίποτα! Ούτε το android με συγκίνησε, ούτε τα WM6.5 θα με συγκινήσουν... ;) Έτσι για να μην ξεχνάμε και το κυρίως topic του thread... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Για να μη με περνάτε και εμένα για άσχετο με τα πέρι WM, να ενημερώσω ότι είχα 1,5 χρόνο σερί WM και Flashαρα καθημερινά (και όχι σχεδόν καθημερινά :p). Έχω περάσει με τη σειρά από P3600-Touch Cruise-Diamond. Πέρυσι τον Οκτώβρη κατάλαβα την ανωτερώτητα του iPhone σαν συσκευή, αλλά είδα ότι ήθελε δουλειά ακόμη και ότι μπόρεσα έκανα με τα ελληνικά και τα SMS160 μαζί με την υπόλοιπη παρέα (minos197, pperiklis κτλ. κτλ.). Το μηλόφωνο πλέον, ειδικά από την έκδοση 3 και μετά, δεν το αλλάζω με τίποτα! Ούτε το android με συγκίνησε, ούτε τα WM6.5 θα με συγκινήσουν... ;) Έτσι για να μην ξεχνάμε και το κυρίως topic του thread... :p Σε θυμαμαι στο φορουμ του Diamond. Να επαναλάβω το iPhone κανει πλέον τα πάντα και με τον καλύτερο τρόπο. Με βολευει απεριοριστα στην δουλεια μου σε ταχυτητα και ευελιξια. ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ HTC: Να μου γεμισει δημιουργικα τον χρόνο, παλευοντας να το βελτιωσω ειτε περνοντας νεες rom ειτε φτιαχνοντας νεα γραφικα. Δεν χρειαζεται καμια βελτιωση σ αυτους τους τομεις:) οπότε δεν εχω αντικειμενο να γεμισω τα βραδυα οταν η υπολοιπη οικογενεια χαζευει στην TV:( Αυτη την βαρεμαρα της τελειότητας προσπαθω να αντιμετοπίσω. Πρεπει να πω οτι manila στο νεο HD2 ειναι μια αντιγραφη των βασικων λειτουργειων του iphone. Τα πάντα εχουν γινει με αυτο τον στοχο. Απλα εχουν προσθεσει και μερικα πραγματακια που θα τα θελαμε και στο μηλαρακι. Το ζητημα ειναι αν εχουν καταφερει να υλοποιουνται ολα αυτα οπως στο iPhone η τουλαχιστον παραπλήσια. Σε βιντεακι που ανεβηκε στο thread του HD2, υπάρχει ενα συγκριτικο στο browsing. Ομολογω πως ειναι πολυ κοντα, απ' οσα μπορω να δω σ ενα βιντεο. Περισσοτερα θα μας πει ο Ζαχαρακης οταν το παραλαβει. Ειναι σημαντικη η μαρτυρια του γιατι θα τα εχει και τα δυο μπροστα του, και θα τα τεσταρει σ' ενα αγώνα "επικράτησης" μεχρι να αποφασισει ποιο απο τα δυο θα κρατησει.:D Σιγουρα αν το HD2 δεν φτανει το 80% τουλάχιστον των δυνατοτητων του μηλου, δεν θα το κρατησει παρολο το κολλημα του με τα wwm. Οποτε θα εχουμε ενα πληρες συγκριτικο τεστ πραγματικα αντικειμενικο......., καλα αντε 80% αντικειμενικο:lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Δεν σας κάνει εντύπωση, ότι όλοι οι κατασκευαστές pda τύπου-phone, βρίσκονται σε έναν αδιάκοπο αγώνα να προσεγγίσουν όσο μπορούν καλύτερα τις λειτουργίες του iPhone; Τι να σημαίνει αυτό άραγε;:p Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Δεν σας κάνει εντύπωση, ότι όλοι οι κατασκευαστές pda τύπου-phone, βρίσκονται σε έναν αδιάκοπο αγώνα να προσεγγίσουν όσο μπορούν καλύτερα τις λειτουργίες του iPhone; Τι να σημαίνει αυτό άραγε;:p imitation is the sincerest form of flattery, όπως λένε και Αγγλοσάξωνες ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ HTC: Να μου γεμισει δημιουργικα τον χρόνο, παλευοντας να το βελτιωσω ειτε περνοντας νεες rom ειτε φτιαχνοντας νεα γραφικα. Δεν χρειαζεται καμια βελτιωση σ αυτους τους τομεις:) οπότε δεν εχω αντικειμενο να γεμισω τα βραδυα οταν η υπολοιπη οικογενεια χαζευει στην TV:( Αυτη την βαρεμαρα της τελειότητας προσπαθω να αντιμετοπίσω. Σε βρηκα (που λεμε και μεις εδω στη Σαλλλλλλονικη) ασχολια για τα βραδυα :shifty:. Λεγεται Windows 7.:lol: Καθε μεσημερι θα φορμαρεις το PC και το βραδυ θα στηνεις Windows 7 :p Οχι τιποτε αλλο, για να μην πληττεις ;) Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Σε βρηκα (που λεμε και μεις εδω στη Σαλλλλλλονικη) ασχολια για τα βραδυα :shifty:. Λεγεται Windows 7.:lol: Καθε μεσημερι θα φορμαρεις το PC και το βραδυ θα στηνεις Windows 7 :p Οχι τιποτε αλλο, για να μην πληττεις ;) Μπα θα παρω ενα ασπρο 13αρι να ασχοληθω με την εκμαθηση των mac:lol: 13-inch 2.26 MacBook Price: 7,590.0EGP = 922 euro Περπου 50 ευρω φτηνοτερα απ' οτι στην Ελλάδα λογο διαφορας δολαριου και ευρω. Τι λες να το πάρω? Μην μου πεις για μεγαλυτερο η desctop. Μ' ενδιαφερει η φορητότητα, να μην υπερθερμενεται οπως τα μικρα note book με σοβαρο επεξεργαστη και καλη οθονη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts