miky7 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Επειδή πολύ στην γκρίνια σας βλέπω μερικούς και στην "απραγία" πάρτε κάτι να ξεμωραθείτε και να θυμηθείτε παλιές καλές εποχές Dungeon Hunter http://images.appshopper.com/icons/329/899071.png Μήπως πρέπει να ξεθάψω πάλι το Baldur's Gate II για τις γιορτές; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Ρε παιδιά προσπαθώ να σωσω ένα spreadsheet δημιούργημα του HD, αλλά είναι αδύνατο. Έχω κάνει και λίγο editing με quickoffice. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι ; Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 υπαρχουν οι beta tester οι device tester και εγω..... O πεταξτω tester http://www.youtube.com/watch?v=oMntoGz8wH0 απο εμενα εχουν εμπνευστει τους 2 πρωτους στιχους Έχω λοιωσει στο γέλιο με σας τους δυο!!! Δεν είχα δει το μήνυμα του ktsak τώρα το είδα:lol: Είμαι σίγουρος πως η αίσθηση της αφής ακόμη δεν θα είναι στα επίπεδα του iPhone. λοιπόν ακούστε να γελασετε... Σήμερα έβγαλα το screen protector από το Μήλο για να το αλλάξω με ένα άλλο... Δεν μου κάνει αίσθηση να βάλω κάτι πάλι ανάμεσα σε μένα κ την οθόνη του μήλου.... Δεν TOΛMAΓA να αφήσω το τηλ χωρίς προστασία κ δεν δούλευα την οθόνη ποτέ χωρίς screen protector..... H AIΣΘHΣH EINAI ONTΩΣ ΣE AΛΛH ΔIAΣTAΣH:blink: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 μονο στο 3g ειχα protector το gs ειναι οπως τοκανε η μανα του δεν βαζω τιποτα πανω του,το καλυτερο οντως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Ο Δημήτρης ανακαλύπτει τον κόσμο του Μήλου....:lol::lol: Ρε μην βάζεις screen protector στο μήλο.. Δεν χρειάζεται... Είναι γυάλινη και δεν γρατζουνιέται...;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Φίλε Δημήτρη, πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι σα να έχεις ένα WM στα χέρια σου. Η αίσθηση της οθόνης αφής του iPhone (ΧΩΡΙΣ προστασία οθόνης) είναι πολύ προστά από οποιοδήποτε άλλο κινητό μέχρι στιγμής... ;) P.S. Βγάλτε τα screenprotectors από τα iPhones, ζήστε τα τηλέφωνα όπως σχεδιάστηκαν, δεν είναι Pocket PC... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Αν μου δίνεις εγγύηση ΕΣΥ το αφήνω έτσι!!!!:p Ρε σεις είσαστε καλά;;;;ΠOY ΘA AΦHΣΩ THΛ XΩPIΣ "προστασία";;..:p λερωμα βλέπω κ τρομαζω μήπως είναι σημάδι!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Δημήτρη, δεν μπορεί να αποκτήσει σημάδια αυτή η οθόνη. Πάρε ένα κατσαβίδι, σκληρό και μεγάλο και άρχισε να γδέρνεις την οθόνη! ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! Είναι γυάλινη. Το γυαλί δεν χαράσσεται από μέταλλα.;) Τουλάχιστον της καθημερινότητάς μας. Όπως το λέει και ο μύθος... Βγάλτε τα screenprotectors και χαρείτε τα...!:D:D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Αν μου δίνεις εγγύηση ΕΣΥ το αφήνω έτσι!!!!:p Ρε σεις είσαστε καλά;;;;ΠOY ΘA AΦHΣΩ THΛ XΩPIΣ "προστασία";;..:p λερωμα βλέπω κ τρομαζω μήπως είναι σημάδι!! Οχι τιποτε αλλο :lol:, πως θα το πουλησει μεθαυριο ? :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Πάρε ένα κατσαβίδι, σκληρό και μεγάλο και άρχισε να γδέρνεις την οθόνη! ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!! μη του τα λες ετσι αποτομα κ μας παθει τπτ..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 μη του τα λες ετσι αποτομα κ μας παθει τπτ..!! :lol::lol::lol: Εμ, είναι και γέρος άνθρωπος...! :lol: :lol: YouTube is down for maintenance and will be back shortly. http://www.youtube.com/oops/error.html :confused::blink: Πρώτη φορά. Θα σου βάλω Δημήτρη ένα βίντεο που ταλαιπωρούν το τηλέφωνο να βάλεις τα κλάματα....:lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 To εχω σκεφτει πολλες φορες να το βγαλω (το Screen protector). Να φανταστειτε ποσο περιεργοι ειμαστε λογο μεταπωλησης αλλα και γιατι δεν αντεχουμε να κραταμε ενα κινητο με γρατζουνιες.:confused: Εγω παντα εχω φροντισει να εχω παραλαβει screen protector πριν ελθει το τηλεφωνο και τον βαζω κατευθειαν μολις αφαιρεσω το εργοστασιακο προστατευτικο που εχει, μην τυχον παρει σκονη η δαχτυλιες και δεν κολλησει τελεια.:O Για τετοια παραξενια μιλαμε. Να φανταστειτε, εχω θηκη με τρυπα πίσω για να φαινεται το μηλο. Για να αποφυγω τυχον γρατζουνιες επειδη εχω ακουσει οτι γρατζουνιεται ευκολα, εχω βαλει ενα κομματι απο παλιο screen protector.:rolleyes: Αλλα τελευταια σκεφτομαι οτι το 3Gs ειναι μια συσκευη να την κρατησεις σαν βασικη για οσο αντεξει, κι απο εκει και περα αν στο μελλον μας γυαλισει κατι αλλο το παιρνουμε ετσι για το κεφι μας. Γι αυτο παραγγειλα μια θηκη book που μπορω να το βγαζω με μια κινηση, οχι αυτες που το κλεινουν απο παντου. Εχει απλα σκληρο πλαστικο κατω και λιγο στα πλαϊνα για να το συγκρατουν. Ετσι θα μπορω να το βγαζω οποτε θελω να το χαρω χωρις θηκη. Αλλα χωρις protector, παρολο που ειναι γυαλι, χαρασεται. Πιο δυσκολα βεβαια αλλα κανει σημαδια. Θα δω, ισως καποια στιγμη το δοκιμασω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Οχι τιποτε αλλο πως θα το πουλησει μεθαυριο ? αμέσως βρουτε εσυ:lol: μη του τα λες ετσι αποτομα κ μας παθει τπτ..!! Εμ, είναι και γέρος άνθρωπος...! http://www.youtube.com/oops/error.html :confused::blink: Πρώτη φορά. Θα σου βάλω Δημήτρη ένα βίντεο που ταλαιπωρούν το τηλέφωνο να βάλεις τα κλάματα.... εσείς θα μαστιγωθειτε δημόσια για αναρμοστη συμπεριφορά και ασέβεια..... Προς τα θεια:p To εχω σκεφτει πολλες φορες να το βγαλω (το Screen protector). Να φανταστειτε ποσο περιεργοι ειμαστε λογο μεταπωλησης αλλα και γιατι δεν αντεχουμε να κραταμε ενα κινητο με γρατζουνιες.:confused: Εγω παντα εχω φροντισει να εχω παραλαβει screen protector πριν ελθει το τηλεφωνο και τον βαζω κατευθειαν μολις αφαιρεσω το εργοστασιακο προστατευτικο που εχει, μην τυχον παρει σκονη η δαχτυλιες και δεν κολλησει τελεια.:O Για τετοια παραξενια μιλαμε. Να φανταστειτε, εχω θηκη με τρυπα πίσω για να φαινεται το μηλο. Για να αποφυγω τυχον γρατζουνιες επειδη εχω ακουσει οτι γρατζουνιεται ευκολα, εχω βαλει ενα κομματι απο παλιο screen protector.:rolleyes: Αλλα τελευταια σκεφτομαι οτι το 3Gs ειναι μια συσκευη να την κρατησεις σαν βασικη για οσο αντεξει, κι απο εκει και περα αν στο μελλον μας γυαλισει κατι αλλο το παιρνουμε ετσι για το κεφι μας. Γι αυτο παραγγειλα μια θηκη book που μπορω να το βγαζω με μια κινηση, οχι αυτες που το κλεινουν απο παντου. Εχει απλα σκληρο πλαστικο κατω και λιγο στα πλαϊνα για να το συγκρατουν. Ετσι θα μπορω να το βγαζω οποτε θελω να το χαρω χωρις θηκη. Αλλα χωρις protector, παρολο που ειναι γυαλι, χαρασεται. Πιο δυσκολα βεβαια αλλα κανει σημαδια. Θα δω, ισως καποια στιγμη το δοκιμασω. Κωστή εμείς έχουμε την ίδια λογική.. Αν δεν προσέξουμε τα πράγματα μας δεν μας προσέχουνε... Όλη μέρα σκουπίζω τις οθόνες των κινητών μου από δαχτυλιες κ λερωματα μπάς κ ανακάλυψω κανένα σημαδακι...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ρε παιδιά προσπαθώ να σωσω ένα spreadsheet δημιούργημα του HD, αλλά είναι αδύνατο. Έχω κάνει και λίγο editing με quickoffice. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι ; Τίποτα κανείς ; Νίκο ; Κώστα ;:( Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 ειπα και εγω να ποσταρω κατι χρησιμο λοιπον ,οσοι θελουν αλλο player εκτος του μανισιου ας βαλουν τον yxflash την εκδοση ομως 2.0.0-1 οι αλλες δεν παιζουν....παιζει αρχεια avi mp4 flv .παντως ενα avi αρχειο που του εβαλα παιζει πολυ καλα ,το μονο μειονεκτημα..δεν κρατα ανοικτη την συσκευη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Τίποτα κανείς ; Νίκο ; Κώστα ;:( Μυρίζομαι δουλεία permissions..... Αν μπορείς βρες το αρχείο από ssh από τον υπολογιστή και make sure ότι έχεις τα σωστά rights ;) p.s. Όποιος έχει iPhone με screen protector να το βγάλει τώρα για να μην τα πάρω :p Έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά να γδάρω την οθόνη με κλειδί και δε μασάει μία! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 p.s. Όποιος έχει iPhone με screen protector να το βγάλει τώρα για να μην τα πάρω :p Έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά να γδάρω την οθόνη με κλειδί και δε μασάει μία! ;) θες να μου δώσεις το δικό σου iphone να δοκιμάσω; και αν δεν το γδάρω θα το βγάλω κι εγώ:p:rolleyes: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Φοβάμαι να το κάνω στο 3GS μη χαθεί το oleophobic coating :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Τίποτα κανείς ; Νίκο ; Κώστα ;:( Μυρίζομαι δουλεία permissions..... Αν μπορείς βρες το αρχείο από ssh από τον υπολογιστή και make sure ότι έχεις τα σωστά rights ;) p.s. Όποιος έχει iPhone με screen protector να το βγάλει τώρα για να μην τα πάρω :p Έχω δοκιμάσει εγώ προσωπικά να γδάρω την οθόνη με κλειδί και δε μασάει μία! ;) Λευτέρη αυτό που εννοεί ο L10nH34Rt είναι να πας να βρεις το αρχείο, να κάνεις δεξί κλικ πάνω του, να δεις τα properties και από κει στα Permissions να βεβαιωθείς ότι είναι σωστά. Μπορείς να βάλεις κατευθείαν τον αριθμό 0755 για να σου τα αλλάξει μόνο του. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Λευτέρη αυτό που εννοεί ο L10nH34Rt είναι να πας να βρεις το αρχείο, να κάνεις δεξί κλικ πάνω του, να δεις τα properties και από κει στα Permissions να βεβαιωθείς ότι είναι σωστά. Μπορείς να βάλεις κατευθείαν τον αριθμό 0755 για να σου τα αλλάξει μόνο του. πάντως με iphone explorer που προσπαθώ, στο δεξί κλικ δεν έχει properties:O sorry που σας κουράζω με την ασχετοσύνη μου, υπόσχομαι και γω με τη σειρά μου να περάσω γνώση, όταν αποκτήσω, στους νεότερους.:) το ssh, μάλλον είναι κάτι άλλο από τον iPhone explorer;:O Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Και με το IPhone Explorer γίνεται Λευτέρη. Preferences μήπως το έχει αντί για Properties? Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 "max allowed preview size = 10 MB" αυτό βλέπω στο preferences, με τικαρισμένο το αρχείο και πηγαίνοντας στο Edit/Preferences, μάλλον κάτι δεν κάνω καλά... http://img130.imageshack.us/img130/5512/img0022r.th.jpg Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Δεξί κλικ στο αρχείο που σε ενδιαφέρει Λευτέρη. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 "max allowed preview size = 10 MB" αυτό βλέπω στο preferences, με τικαρισμένο το αρχείο και πηγαίνοντας στο Edit/Preferences, μάλλον κάτι δεν κάνω καλά... http://img130.imageshack.us/img130/5512/img0022r.th.jpg Υπομονη θα μαθουμε. Αν θες βγαλε την φωτογραφια σου απο την υπογραφη σου γιατι δεν μπορω να σε βλέπω:lol::heat: Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Αν θες βγαλε την φωτογραφια σου απο την υπογραφη σου γιατι δεν μπορω να σε βλέπω:lol::heat: OXIIIIII!!!!!! οχι τον Σμιγκολ!!! μην τον βγαλεις!!!:X:X Ποσο θεικη τριλογια ειναι ο Αρχοντας!? Εκατσα ολο το ΣουΚου και την ειδα!!!! ελιωσα λεμε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts