Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα και εγώ από Ebay την αγόρασα (Αγγλία, 14£). Μόλις την έβαλα στο κινητό μου, είναι καταπληκτική. Σαν να μην υπάρχει, απλά μην σας πέσει γιατί είναι απροστάτευτη η μπροστά όψη του iphone. :) Πολύ καλή αίσθηση και δεν γλιστράει καθόλου από το χέρι.

Χαίρομαι πάρα πολύ Κωσταντίνε για αυτά που γράφεις! :)

Φαίνεται να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου!

Αντε να την δω και εγώ από κοντά!

Μια βδομάδα έκλεισε από όταν τα αγοράσα. Υπολογίζω 2 εργάσιμες ακόμα για να φτάσουν....!

Και εγώ νομίζω από αγγλία τα πήρα..

Όταν με το καλό φτάσουν, θα υπάρξει ποστ από εμένα που να τα γράφω όλα αυτά μέσα.;)

Παιδιά καλησπέρα!!!

Είμαι πρώην κάτοχος iphone 2g, νυν κάτοχος xperia και μάλλον μελλοντικός κάτοχος iphone 3gs.

Μια απορία έχω πριν προβώ στην αγορά του... από θέμα ηχείου πως τα πάει?

Ακούγεται δυνατά το ηχείο όταν σε καλούν? Αν βάλεις ξυπνητήρι θα ακουστεί το πρωί?

Η δόνηση του πως είναι? Είναι δυνατή?

Ρωτάω αυτά γιατί όταν είχα iphone ούτε απο το ηχείο ουτε απο τη δόνηση ήμουν ικανοποιημένος με αποτέλεσμα να έχανα αρκετές κλήσεις και το πρωί όταν το έβαζα να με ξυπνήσει να μην ακούγεται αρκετά δυνατά...

Θα ήθελα να μου πείτε πως είναι π.χ. σε σύγκριση με το xperia που έχω αυτή τη στιγμή...

Θα σου πω και εγώ που είχα το Xperia.

Είναι σαφώς καλύτερο το ηχείο του iPhone. Και από πλευράς ποιότητας και από πλευράς έντασης. Η δόνηση είναι πιο ομαλή. Μια χαρα την καταλαβαίνεις.;)

Γενικά, θα σου έλεγα να φύγεις από το Xperia και να πάρεις το iPhone...

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Ωραία... παιδιά ευχαριστώ, αυτά ήθελα να ακούσω!!!!

Οπότε πολύ σύντομα θα αποκτήσω και εγώ το 3gs μου...

Δεν υπαρχει κατι αυτη την στιγμη στην αγορα για να το αλλαξω. Δεν εχω δοκιμασει Αντροιντ ακομα βεβαια αλλα η αληθεια ειναι οτι παρολες τις ελλειψεις του το iphone ειναι μακραν μπροστα οσον αφορα τον τομεα του interface και της οθονης αφης (βλ. Multitouch)...

Μια βοήθεια ρε παιδιά , γιατί θα το σκάσω !!!

Πριν λίγες ώρες παρέλαβα και εγώ το καινούριο μου 3GS μετά από χρόνια συμβίωσης με WM !

Προσπαθώ να το κάνω Jailbreak αλλά κάτι πάει στραβά !

Κάνω ακριβώς την διαδικασία μέσω Blackra1n , μόλις τελειώσει η διαδικασία χωρίς να έχω βάλει cydia αν απενεργοποιήσω την συσκευή και την ξανά ενεργοποιήσω μου βγάζει το γνωστό σηματάκι του itunes και το καλώδιο και το itunes μου λέει ότι θέλει Restore .

Του κάνω και μετά επανέρχεται στην αρχική του μορφή.

Το ίδιο ακριβώς γίνετε και αν βάλω το cydia .

Με λίγα λόγια αν περάσω το Jailbreak μέσω Blackra1n , ότι και αν κάνω μετά , π.χ. βάλω διάφορες εφαρμογές , αν κάνω restart μου κολλάει και θέλει restore.

Βοηθήστε με γιατί θα σκάσω!

Να σας πω ότι έχω WIN 7 και το iphone είναι 42 εβδομάδας παραγωγής.

Αν θυμάστε πείτε μου και το site που βάζω τον συριακό μου και μου λέει διάφορες πληροφορίες.

Ευχαριστώ.

Χαίρομαι πάρα πολύ Κωσταντίνε για αυτά που γράφεις! :)

Φαίνεται να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου!

Αντε να την δω και εγώ από κοντά!

Μια βδομάδα έκλεισε από όταν τα αγοράσα. Υπολογίζω 2 εργάσιμες ακόμα για να φτάσουν....!

Και εγώ νομίζω από αγγλία τα πήρα..

Όταν με το καλό φτάσουν, θα υπάρξει ποστ από εμένα που να τα γράφω όλα αυτά μέσα.;)

Τώρα που πέρασαν κάποιες ώρες και την χρησιμοποίησα, το μόνο που θέλει να το συνηθίσεις είναι ότι το πλήκτρο sleep και τα πλήκτρα για την ένταση είναι λίγο προς τα μέσα σε σχέση με την θήκη και στην αρχή θα σου φανεί κάπως δύσχρηστο να τα πατήσεις.

Πάντως η πρόταση σου για την θήκη pik ήταν η καλύτερη. Μπράβο!! :up:

Η μόνη που θέλω να δοκιμάσω είναι η Griffin Reveal.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Επειδή πρόσφατα μιλήσαμε για Motorola Droid ...

http://www.engadget.com/2009/10/30/motorola-droid-review/

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

μια απορια λυστε μ...τo android ειναι καλυτερο λειτουργικο απο του 3gs...??γιατι ακουσα ορισμενους που το θεοποιουν..!

μια απορια λυστε μ...τo android ειναι καλυτερο λειτουργικο απο του 3gs...??γιατι ακουσα ορισμενους που το θεοποιουν..!

Περί ορέξεως..:rolleyes:

Αλλά ας σου πει ο zaharakis που είναι αντικειμενικός και έχει χρησιμοποιήσει και τα δύο...:shifty::cool::ninja:

Μιας που λέτε για android, δεν ξέρω αν έχετε δει το

...

Για να πω την "αμαρτία" μου, με έχει βάλει σε πειρασμό...!!!

σαν τηλεφωνο...δεν με ενθουσιαζει εξωτερικα....αλλα θελω να καταλαβω τη διαφορα του android..!!σαν λειτουργικο παντα.!

Εντάξει δεν είναι τίποτα τρελό, αλλά έχει και hardware πληκτρολόγιο και capacitive οθόνη 3,7 με multitouch στο μέγεθος του iphone

σαν τηλεφωνο...δεν με ενθουσιαζει εξωτερικα....αλλα θελω να καταλαβω τη διαφορα του android..!!σαν λειτουργικο παντα.!

με σαν συσκευή είναι πανέμορφη και παρά πολύ έργονομικη!

Σαν λειτουργικό είναι πολλά υποσχόμενο,γρήγορο εύχρηστο κ έξυπνα σχεδιασμένο.

Η υποστήριξη software από developers ακόμη είναι σε παιδικό επίπεδο,για αυτόν το λόγο κ το άφησα πρόωρα...

Αλλά είναι πραγματικά ένα πακέτο που θα έπρεπε κάποια στιγμή όλοι να το δοκιμάσουν... Αξίζει οποίας προσοχής, μιας κ είναι σε πολλά στοιχεία παρόμοιο με το iPhone αλλά έχοντας κ κάποια στοιχεία από wm...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Γειά σας παιδιά.Είμαι και 'γω ένας πρώην κάτοχος(πολλών) wm και νυν iphone συσκευής εδώ και μερικές ημέρες. Ρε παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να προσαρμοστώ.

Εδώ και τρεις ημέρες προσπαθώ να φέρω το τηλέφωνο στα μέτρα μου διαβάζοντας όλο το νετ αλλά μάταια. Και δεν είμαι κανένας Power User ,απλά θέλω δυο τρία πραγματάκια που θεωρώ απαραίτητα για την συμβίωση μου με το μηλόφωνο που βλέπω να μην κρατάει για πολύ:p

- υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης αρχείων όπως το resco explorer ?

- μπορώ να δημιουργήσω φακέλους στο μενου φωτογραφίες/βιβλιοθήκη?

δεν θέλω να έχω όλες τις φωτογραφίες "χύμα" μέσα σε έναν φάκελο

- γιατί το itunes δεν με αφήνει να διαλέξω εγώ ποιές φωτογραφίες θα βάλω από το pc μου? για παράδειγμα εαν έχω δυο φάκελους με φωτογραφίες στο Pc μου ο ένας πχ "Ρωμη 2009" και ο άλλος "φίλοι" και θέλω να περάσω στο iphone μόνο δέκα φωτογραφίες από τον κάθε φάκελο -και όχι ολόκληρους τους φάκελους που μπορει να έχουν απο 500 φωτογραφίες ο καθένας- τι πρέπει να κάνω?

να δημιουργήσω έναν καινούριο φάκελο στο pc με τις φωτογραφίες που επέλεξα και να τον κάνω sync στο itunes? (κάτι παρ

όμοιο φαντάζομαι θα γίνεται και με τα τραγούδια μου και το ipod σωστά)

- υπάρχει πρόγραμμα που να επιτρέπει την μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth?

Σε συσκευή με jailbreak γίνονται όλα τα παραπάνω εκτός από το bluetooth προς το παρόν. Όσο για τον file manager υπάρχει ο iFile - πάλι για jailbroken συσκευή.

αγαπητε Αργυρη....

θα προσπαθησω να σου απαντησω.

1.οχι δεν υπαρχει θπηρχε παλια το Finder αλλα δεν νομιζω να λειτουργει πια...

2.οχι δεν μπορεις να δημιουργησεις φακελους...

3.ακριβως οπως το ειπες πρεπει να φτιαξεις νεους φακελους με τιω φωτογραφιες που θελεις και μετα να κανεις sync/σαν να κανεις playlist φακελων(albums σε iPhoto/MacOSX)

4.ναι υπαρχει ειναι το iBluetooth και ετοιμαζεται και για το 3gs.

σε οτι λες εχεις απολυτο δικιο δεν δινει δυστυχως πληρη προσβασιμοτητα στα αρχεια φακελους συστηματος....

Δημήτρη να μου επιτρέψεις να έχω εντελώς αντίθετη άποψη από σένα. Γι' αυτό ήθελες να τη δώσεις τη συσκευή; Όλα γίνονται εκτός από το ibluetooth που ετοιμάζεται.

Sorry για το διπλό μήνυμα!! Ξεχάστηκα!

Δημήτρη να μου επιτρέψεις να έχω εντελώς αντίθετη άποψη από σένα. Γι' αυτό ήθελες να τη δώσεις τη συσκευή; Όλα γίνονται εκτός από το ibluetooth που ετοιμάζεται.

Έτσι ακριβώς Δημητρη!να φανταστείς ότι μετά από το 3g που είχα μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει παρά πολλά προς το καλύτερο!!

Με τα τώρα δεδομένα με βλέπω να "κλειδωνω" στο μηλοφωνο,αφήνοντας απλά τον εαυτό μου να αναρωτιέται γιατί άργησα τόσο.....

Bluetooth file sharing & call recording είναι τα δυο πραγματα που ακόμη δεν γίνονται στο μηλφωνο,το bl θα λυθεί σύντομα, η καταγραφή ελπίζω κάποια στιγμή να είναι δεδομένη και αυτή...

Αν δεν ηταν οι γνωστοί άγνωστοι εδώ της παρέας, να μου ανοίξουν τα ματιά ακόμη θα βασανιζομουν με τα wm....

Οσο και αν μου αρέσει να παιδευομαι με αυτά,δύσκολο το βλέπω να ξαναγυρναω εκεί....

Ειναι και τα 6·5 που δεν τα συμπαθησα ποτέ!!!!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Καλημερα Niko!

εγω ηθελα να το δωσω ναι, αλλα για κανεναν απο τους λογους που αναφερεις... :p

αυτα τα εγραψα για το παιδι.

Ισα ισα ποτε δεν με απασχολησαν οι φακελοι οι υποφακελοι κλπ μια και εχω Μακ και μου αρεσει αυτο το στυλ οργανωσης τυπου iPhoto/iTunes

ισως κουραστηκα βαρεθηκα 2 χρονια με το ιδιο κινητο που ουσιαστικα δεν εχει κατι παραπανω παρα λεπτομερειες.

Η αληθεια ειναι ομως οτι αν καποιος καλοσκεφτει τι θα αγορασει αν δωσει αυτο τοτε δεν υπαρχουν πολλες λυσεις...

εκτος απο το Hero ,που τωρα δεν το αγοραζω γιατι θα περιμενω το Dragon και την Eclair, δεν υπαρχει αλλο κινητο να πλησιαζει το iPhone....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Οκ.. απλά ήθελα να αναφέρω ότι οι λειτουργίες που ζήτησε το παλικάρι γίνονται με το iphone :)

Ηχογράφηση δεν μπορούμε να κάνουμε? Νομίζω ότι έχει επιλογή όταν μιλάς με τον άλλο... Όσο για το ibluetooth αν δείτε το twitter του τυπά που το φτιάχνει πιστεύω το πολύ σε ένα μήνα θα το δώσει...

Ηχογράφηση δεν μπορούμε να κάνουμε? Νομίζω ότι έχει επιλογή όταν μιλάς με τον άλλο... Όσο για το ibluetooth αν δείτε το twitter του τυπά που το φτιάχνει πιστεύω το πολύ σε ένα μήνα θα το δώσει...

In-call recording υπάρχει. Αλλά με μη ασφαλείς τρόπους. Υπάρχουν εφαρμογές που σου επιτρέπουν την ηχογράφηση μόνο σε εξερχόμενες και αν στείλεις την ηχογράφηση σε κάποιον σέρβερ της εταιρίας που έχει την εφαρμογή για να σου την προωθήσουν μετά (ή κάτι τέτοιο) οπότε μακριά από αυτά. Με λίγα λόγια in-call recording όπως κάναμε με τα WM δεν υπάρχει ακόμα για το iphone.

Υπάρχει βέβαια και αυτή η λύση (τρελά γέλια):

http://awaitinginspiration.com/2009/08/iphone-call-recorder/

:lol: :lol: :lol: :lol:

Για το Ibluetooth ισχύουν αυτά που λες.

Καλημερα Niko!

εγω ηθελα να το δωσω ναι, αλλα για κανεναν απο τους λογους που αναφερεις... :p

αυτα τα εγραψα για το παιδι.

Ισα ισα ποτε δεν με απασχολησαν οι φακελοι οι υποφακελοι κλπ μια και εχω Μακ και μου αρεσει αυτο το στυλ οργανωσης τυπου iPhoto/iTunes

ισως κουραστηκα βαρεθηκα 2 χρονια με το ιδιο κινητο που ουσιαστικα δεν εχει κατι παραπανω παρα λεπτομερειες.

Η αληθεια ειναι ομως οτι αν καποιος καλοσκεφτει τι θα αγορασει αν δωσει αυτο τοτε δεν υπαρχουν πολλες λυσεις...

εκτος απο το Hero ,που τωρα δεν το αγοραζω γιατι θα περιμενω το Dragon και την Eclair, δεν υπαρχει αλλο κινητο να πλησιαζει το iPhone....

φιλε μου σε καταλαβαινω απολυτα...και εγω εχω αυτο το προβλημα ...βαριεμαι ευκολα τα κινητα μου... :Oκαι αυτο στοιχιζει ακριβα δυστυχως...

αλλα παντα θελω ενα που να με καλυπτει οσο το δυνατον πληρεστερα και παραλληλα θα ψαχνω /δοκιμαζω νεοτερα...

αλλα ειναι η 1η φορα που (το πιστευω) το μηλοφωνο θα ειναι το κυριο κινητο μου και οχι καποιο wm τηλεφωνο...

ετσι ξεκινησα και με το 3g αλλα εκει ελειπαν καποια πραγματα, που με το 3gs τα εχω πλεον(τουλαχιστον τα περισσοτερα) οποτε η παραμονη μου προβλεπεται να ξεπερναει κατα πολυ τον 1.5 μηνα που ειχα""γραψει"" με το 3g:)

οταν ενα τηλ σε καλυπτει και μπορει να σου κανει την καθημερινοτητα ευκολοτερη,δεν πιστευω οτι μπορεις να το βαρεθεις ευκολα...

η περιπτωση η δικη σου δεν ειναι διαφορετικη κατα την γνωμη μου,μιας και εμεις εχουμε τοσα χρονια στα wm με το ιδιο λογισμικο και με μυρια προβληματα....απλα με αλλες συσκευες ενδιαμεσα .

2 χρονια με το ιδιο(iphone) λογισμικο δεν ειναι τπτ μπροστα στην ταλαιπωρια που εχουμε τραβηξει εμεις τοσα χρονια:lol:

και τελικα,βλεπεις οτι συχνα πυκνα ολο και καποιος παλιος χρηστης wm,αλλαξοπιστει για το μηλοφωνο;)

Δημήτρη δες το ποστ ακριβώς από πάνω. Σου βρήκα λύση για την ηχογράφηση κλήσεων!!!!!!!!!!!!

Εγώ πάλι βρε παιδιά γιατί όσο καιρό έχω το iPhone το αισθάνομαι περισσότερο ως "παιχνιδομηχανή" παρά ως κινητό;

Για να είμαι ειλικρινής και πέρα από προκαταλήψεις κανένα άλλο κινητό, ειδικά τα wm, δεν μου άφηναν αυτή την αίσθηση του "παιδικού" και κάπως ανολοκλήρωτου που μου δίνει το iPhone. :(

Λέτε να φταίει η ...μέση ηλικία;

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Δημήτρη δες το ποστ ακριβώς από πάνω. Σου βρήκα λύση για την ηχογράφηση κλήσεων!!!!!!!!!!!!

αν λες αυτο που ειναι για γελια ευχαριστω :lol:

για την αλλη λυση την ξερω απο παλια...ειναι απλα απαραδεκτη!!

προωθουν ολες τις κλησεις σου στον σερβερ τους...

και φυσικα ολα τα περαιτερω γινονται παντα only online!!δλδ να ακουσεις/αποθηκευσεις κλπ :mad:

Εγώ πάλι βρε παιδιά γιατί όσο καιρό έχω το iPhone το αισθάνομαι περισσότερο ως "παιχνιδομηχανή" παρά ως κινητό;

Για να είμαι ειλικρινής και πέρα από προκαταλήψεις κανένα άλλο κινητό, ειδικά τα wm, δεν μου άφηναν αυτή την αίσθηση του "παιδικού" και κάπως ανολοκλήρωτου που μου δίνει το iPhone. :(

οχι θανο δεν φταιει η ηλικια.:happy:

ασχολησου λιγο παραπανω και θα δεις οτι μπορει να κανει και αλλα πραγματα εκτος του να παιζει καλα τα παιχνιδια :)

σιγουρα οι απλες και καλες λυσεις των wm με τα office δεν ειναι το ιδιο και εδω,αλλα αν δεν σε καινε αυτα...απλα κανε το κοροιδο :p

Ίσως είναι η ευκαιρία να ξυπνήσει το "χαμένο" παιδί μέσα στον καθένα μας :)

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned