Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εννοω της ταινιες που περναμε μεσω του itunes αν υπαρχουν σε καποιο φακελο

ΥΓ οποτε ποσταρεις μου θυμιζεις το atomium:lol:

πριν 11 χρονια:happy:

Τα βίντεο και τις φωτογραφίες που περνάς με συγχρονισμό μέσω itunes και είναι σε άλλο φάκελο πέραν του Camera Roll δε μπορείς να τα δεις.

Αν θέλεις να το αποφύγεις αυτό κάνε ένα φάκελο μέσα στο DCIM με τίτλο My Videos, πέρνα τα βίντεο εκεί με τον iPhone Eplorer ή τον iPhone Browser ή μέσω SSH με το WinSCP και θα μπορείς να τα δεις αλλά και να τα παίξεις με το mplayer που θα κατεβάσεις δωρεάν από το Cydia.

Αν πάλι έχεις περασμένο και το iFile στο iPhone θα μπορείς να περιηγηθείς στο φάκελο και να δεις αυτά τα αρχεία (.mov, mp4) απλά κάνοντας κλικ πάνω τους μέσα από το iFile.

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Τα βίντεο και τις φωτογραφίες που περνάς με συγχρονισμό μέσω itunes και είναι σε άλλο φάκελο πέραν του Camera Roll δε μπορείς να τα δεις.

Αν θέλεις να το αποφύγεις αυτό κάνε ένα φάκελο μέσα στο DCIM με τίτλο My Videos, πέρνα τα βίντεο εκεί με τον iPhone Eplorer ή τον iPhone Browser ή μέσω SSH με το WinSCP και θα μπορείς να τα δεις αλλά και να τα παίξεις με το mplayer που θα κατεβάσεις δωρεάν από το Cydia.

Αν πάλι έχεις περασμένο και το iFile στο iPhone θα μπορείς να περιηγηθείς στο φάκελο και να δεις αυτά τα αρχεία (.mov, mp4) απλά κάνοντας κλικ πάνω τους μέσα από το iFile.

ευχαριστω,ειδα το βιντεο μεσω ifile,καλα παιζει βιντεο 720p HD ?:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν είναι σε .mov προφανώς... Επίσης το mplayer παίζει raw avis όπως δλδ τα κατεβάζεις από το ιντερνετ για να τα δεις στο pc και αν δε θες να περάσεις το Mplayer απλά κάνεις ένα convert από avi σε mov χωρίς να αλλάξεις ούτε bitrate ούτε τίποτα και θα τα παίζει άψογα.

Φτιαξε την υπογραφη σου λεμε :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Το απλο 3G ειναι πολυ χειροτερο του 3GS?

αν οχι να κρατησω το 3G της αδερφης μου και να της παρω εκεινης κανενα αλλο με πωληση του HD μου!

ειναι δυνατον το δικο μου να το εχω βαρεθει κι ολας...; :blink:

μηπως τελικα τα βαρεθηκα γενικα...;:cry:

2 χρονια με αυτο το λειτουργικο...

θα αποφασισω τι θα κανω γιατι ειλικρινα σημερα επαιζα λιγο μαζι του το πρωι οκ απιστευτα γρηγορο αλλα δεν ξερω....

κατι του λειπει... :chair:

Φανη αναλογα...εχει καλητερη καμερα εχει ανωτερα γραφικα ειναι πιο γρηγορο και δεν εχει κανενα προβλημα με κολληματα....

επισης πλεον πραγματικα η υποστηριξη ειναι πληρης και υπαρχει μια εφαρμογη για τα παντα...

απο την αλλη ομως ειναι τα ιδια τηλ οσον αφορα την εμφανιση...

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δημήτρη είναι μέχρι να έχεις για λίγες μέρες κάποιο άλλο... Πίστεψέ με το έκανα και δε μου βγήκε σε καλό (της τσέπης μου τέλος πάντων :p)...

..........και δε μου βγήκε σε καλό (της τσέπης μου τέλος πάντων :p)...

Αυτο ειναι που δεν βγαινει σε κανεναν καλο :lol:

................................

Γιαννης

Σωστά!!!! Γιατί και εγώ έψαχνα τις φωτο που είχα περάσει με itunes και δεν μπορούσα να τις βρώ.

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

ειναι δυνατον το δικο μου να το εχω βαρεθει κι ολας...; :blink:

μηπως τελικα τα βαρεθηκα γενικα...;:cry:

2 χρονια με αυτο το λειτουργικο...

θα αποφασισω τι θα κανω γιατι ειλικρινα σημερα επαιζα λιγο μαζι του το πρωι οκ απιστευτα γρηγορο αλλα δεν ξερω....

κατι του λειπει... :chair:

Φανη αναλογα...εχει καλητερη καμερα εχει ανωτερα γραφικα ειναι πιο γρηγορο και δεν εχει κανενα προβλημα με κολληματα....

επισης πλεον πραγματικα η υποστηριξη ειναι πληρης και υπαρχει μια εφαρμογη για τα παντα...

απο την αλλη ομως ειναι τα ιδια τηλ οσον αφορα την εμφανιση...

Ευχαριστω για την απαντηση!

Μπορω να σε απαλλαξω εγω αν θελεις παντως να δοκιμασεις και wm...:)

... Μπορω να σε απαλλαξω εγω αν θελεις παντως να δοκιμασεις και wm ... :)

Γατε, δεν αφηνεις ευκαιρια :lol: :lol: :lol: :lol:

Σωστά!!!! Γιατί και εγώ έψαχνα τις φωτο που είχα περάσει με itunes και δεν μπορούσα να τις βρώ.

Εσυ συνονοματε ποτε θα αλλαξεις Avatar και θα μπεις στο σωστο δρομο των οπωροκηπευτικων ? :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

Να κανω μερικες ερωτησεις βρε παιδια μηπως και μεχρι τωρα εγινε κατι;

Στα WM

1- στα κειμενα που γραφω εχω Τ9 και πληκτρολογιο οπως τα κανονικα κινητα (ΑΒΓ, ΔΕΖ, ΗΘΙ,...) που με βολευει παρα πολυ. Οχι μονο to qwerty.

2- Στα μηνυματα εχω 160 χαραχτηρες.

3- Πληρες προγραμμα για τις επαφες, οπου καταχωρω οτι θελω και οπως θελω, και στην αναζητηση ψαχνει με Τ9 με εικονικο πληκτρολογιο οπως στα κανονικα κινητα. Ακομη ψαχνει και τους αριθμους καθως και οτι αλλη πληροφορια εχω καταχωρημενη στην επαφη.

4- Ηχογραφηση συνομοιλιας οχι σε προεπιλεγμενες επαφες, αλλα σε ολες. Διαβασα καπου πιο πριν, οτι βγηκε τετοια εφαρμογη αλλα διαλεγεις πιες επαφες θελεις να ηχογραφει. Για ολες τις κλησεις γινετε; Ακομη και σε κλησεις με αποκρυψη αριθμου.

5- Σε περιπτωση που αλλαξω συσκευη γιατι π.χ. χαλασε, η παιρνω το επομενο μοντελο, (οταν βγει), τις εφαρμογες που εχω ηδη αγορασει θα πρεπει να τις ξαναγορασω, η θα μπορω να τις περασω χωρις κανενα προβλημα στην νεα;

Αυτα τα ολιγα. Αν μπορω να τα βρω και αυτα στο iphone, τοτε λεω να δοκιμασω και εγω το φρουτο.

Κωστας - Κατερινη

Μόλις παρέλαβα μια μαύρη Incipio από Αγγλία (έκανε ακριβώς 5 μέρες να έρθει μαζί με 1 Σαββατοκύριακο). Δυστυχώς είμαι στο γραφείο και θα την δοκιμάσω το απόγευμα. Ελπίζω να με βολέψει.:)

@soom Εσένα σου ήρθε η δικιά σου Incipio?

Δεν την πήρα από το μαγαζί της Incipio, αλλά από eBay γιατί είχε $35 μεταφορικά. Ενώ από eBay μου βγήκε $19 όλα μαζί.;)

Την περιμένω. Τα ΕΛΤΑ στην Κρήτη δεν είναι και τα καλύτερα...:mad::mad:

@katerini

1- Εχει Τ9 και πληκτρολογιο qwerty. :rolleyes:

2- Στα μηνυματα δεν εχεις ακομη 160 χαραχτηρες, παρα μονο με καποιο 3rd prty software. :rolleyes:

3- Εχεις τις επαφες, οπως και στα WM, οπου καταχωρεις οτι θελεις και οπως θελεις, και συγχρονιζει με Outlook. Στην αναζητηση ψαχνει με Τ9 με εικονικο πληκτρολογιο qwerty. Ακομη ψαχνει και τους αριθμους καθως και οτι αλλη πληροφορια εχεις καταχωρημενη στις επαφες, στο ημερολογιο και γενικοτερα παντου στο τηλεφωνο. :rolleyes:

4- Δεν γνωριζω :worry:

5- Θα μπορεις να τις περασεις χωρις κανενα προβλημα στην νεα συσκευη, πχ απο 3G σε 3GS :rolleyes:

Πιστευω να σε καλυψα. Για το 4 ας απαντησει κανενας αλλος που το γνωριζει.

Αντε καλως να σε δουμε στη μαναβικη :p

Κωστας (Pterarxos)

Δεν την πήρα από το μαγαζί της Incipio, αλλά από eBay γιατί είχε $35 μεταφορικά. Ενώ από eBay μου βγήκε $19 όλα μαζί.;)

Την περιμένω. Τα ΕΛΤΑ στην Κρήτη δεν είναι και τα καλύτερα...:mad::mad:

Μα και εγώ από Ebay την αγόρασα (Αγγλία, 14£). Μόλις την έβαλα στο κινητό μου, είναι καταπληκτική. Σαν να μην υπάρχει, απλά μην σας πέσει γιατί είναι απροστάτευτη η μπροστά όψη του iphone. :) Πολύ καλή αίσθηση και δεν γλιστράει καθόλου από το χέρι.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γατε, δεν αφηνεις ευκαιρια :lol: :lol: :lol: :lol:

Εσυ συνονοματε ποτε θα αλλαξεις Avatar και θα μπεις στο σωστο δρομο των οπωροκηπευτικων ? :p

Το έκανα αμέσως. Τώρα είμαι ένας γνήσιος μαναβης

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

Το παρακάτω το πόσταρα και το f.a.q. για αρχάριους αλλά κανείς...

Μήπως εδώ που είμαστε συνάδερφοι και από τα πρίν;;;

"Όταν πρωτοέβαλα το winterboard, τικάρισα και την επιλογή για "solid top bar". Μετά από λίγο καιρό και χωρίς να έχω προσθέσει άλλη εφαρμογή, (απλά τικάροντας κι άλλες επιλογές στο winterboard) εξαφανίζεται η top bar μετά από επιστροφή στο springboard από settings ή οτιδήποτε άλλο.

Απενεργοποιώντας την επιλογή για "solid top bar", όλα καλά.

Υπάρχει τρόπος η solid top bar να δουλεύει σωστά? Μήπως uninstall/install το winterboard? "

ε; υπάρχει, μου την έχει δώσει που δεν δουλεύει σωστά, μου θυμίζει wm:mad::mad:

Λευτέρης

iPhone 3GS 32gb back in black

iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note,  iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black

Γειά σας παιδιά.Είμαι και 'γω ένας πρώην κάτοχος(πολλών) wm και νυν iphone συσκευής εδώ και μερικές ημέρες. Ρε παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να προσαρμοστώ.

Εδώ και τρεις ημέρες προσπαθώ να φέρω το τηλέφωνο στα μέτρα μου διαβάζοντας όλο το νετ αλλά μάταια. Και δεν είμαι κανένας Power User ,απλά θέλω δυο τρία πραγματάκια που θεωρώ απαραίτητα για την συμβίωση μου με το μηλόφωνο που βλέπω να μην κρατάει για πολύ:p

- υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης αρχείων όπως το resco explorer ?

- μπορώ να δημιουργήσω φακέλους στο μενου φωτογραφίες/βιβλιοθήκη?

δεν θέλω να έχω όλες τις φωτογραφίες "χύμα" μέσα σε έναν φάκελο

- γιατί το itunes δεν με αφήνει να διαλέξω εγώ ποιές φωτογραφίες θα βάλω από το pc μου? για παράδειγμα εαν έχω δυο φάκελους με φωτογραφίες στο Pc μου ο ένας πχ "Ρωμη 2009" και ο άλλος "φίλοι" και θέλω να περάσω στο iphone μόνο δέκα φωτογραφίες από τον κάθε φάκελο -και όχι ολόκληρους τους φάκελους που μπορει να έχουν απο 500 φωτογραφίες ο καθένας- τι πρέπει να κάνω?

να δημιουργήσω έναν καινούριο φάκελο στο pc με τις φωτογραφίες που επέλεξα και να τον κάνω sync στο itunes? (κάτι παρ

όμοιο φαντάζομαι θα γίνεται και με τα τραγούδια μου και το ipod σωστά)

- υπάρχει πρόγραμμα που να επιτρέπει την μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth?

Πάντως για να πω την αλήθεια τα wm με βόλεψαν πιο πολύ.

Μπορεί να είναι απαρχαιομένα και δύσχρηστα αλλά σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις ότι πραγματικά θέλεις χωρίς κανέναν περιορισμό.

Συγνώμη αν σας κούρασα με την γκρίνια μου. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό topic για να ζητήσω βοήθεια και να κάνω τις παρατηρήσεις μου.

Μπορεί να βρω και κανέναν ομοιοπαθή να γκρινιάζουμε μαζί:lol:

αγαπητε Αργυρη....

θα προσπαθησω να σου απαντησω.

1.οχι δεν υπαρχει θπηρχε παλια το Finder αλλα δεν νομιζω να λειτουργει πια...

2.οχι δεν μπορεις να δημιουργησεις φακελους...

3.ακριβως οπως το ειπες πρεπει να φτιαξεις νεους φακελους με τιω φωτογραφιες που θελεις και μετα να κανεις sync/σαν να κανεις playlist φακελων(albums σε iPhoto/MacOSX)

4.ναι υπαρχει ειναι το iBluetooth και ετοιμαζεται και για το 3gs.

σε οτι λες εχεις απολυτο δικιο δεν δινει δυστυχως πληρη προσβασιμοτητα στα αρχεια φακελους συστηματος....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδιά καλησπέρα!!!

Είμαι πρώην κάτοχος iphone 2g, νυν κάτοχος xperia και μάλλον μελλοντικός κάτοχος iphone 3gs.

Μια απορία έχω πριν προβώ στην αγορά του... από θέμα ηχείου πως τα πάει?

Ακούγεται δυνατά το ηχείο όταν σε καλούν? Αν βάλεις ξυπνητήρι θα ακουστεί το πρωί?

Η δόνηση του πως είναι? Είναι δυνατή?

Ρωτάω αυτά γιατί όταν είχα iphone ούτε απο το ηχείο ουτε απο τη δόνηση ήμουν ικανοποιημένος με αποτέλεσμα να έχανα αρκετές κλήσεις και το πρωί όταν το έβαζα να με ξυπνήσει να μην ακούγεται αρκετά δυνατά...

Θα ήθελα να μου πείτε πως είναι π.χ. σε σύγκριση με το xperia που έχω αυτή τη στιγμή...

επειδη δεν εχω xperia αλλα ειχα το 2G απλα να σου πω οτι το 3gs se sxesh me to 2G ειναι η μερα με την νυχτα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αργυρη το για να φτιαξεις φακελους πρεπει το μηλοφωνο να ειναι jb και χρειαζεται η εφαρμογη categories οπου μπορεις να φτιαξεις οτι φακελο θες και να βαλεις οτι εικονιδιο σου αρεσει σε αυτον εχει πολλα και ωραια επισης καλο θα ηταν να κατεβασεις και το categoriessb που ειναι ενα πατσακι για να ανοιγουν πιο γρηγορα οι φακελοι.

http://funkradio.listen2myradio.com/

16.30-17.30 Με καλή ελληνική μουσική.

Γειά σας παιδιά.Είμαι και 'γω ένας πρώην κάτοχος(πολλών) wm και νυν iphone συσκευής εδώ και μερικές ημέρες. Ρε παιδιά δεν μπορώ με τίποτα να προσαρμοστώ.

Εδώ και τρεις ημέρες προσπαθώ να φέρω το τηλέφωνο στα μέτρα μου διαβάζοντας όλο το νετ αλλά μάταια. Και δεν είμαι κανένας Power User ,απλά θέλω δυο τρία πραγματάκια που θεωρώ απαραίτητα για την συμβίωση μου με το μηλόφωνο που βλέπω να μην κρατάει για πολύ:p

- υπάρχει κάποιο πρόγραμμα διαχείρησης αρχείων όπως το resco explorer ?

- μπορώ να δημιουργήσω φακέλους στο μενου φωτογραφίες/βιβλιοθήκη?

δεν θέλω να έχω όλες τις φωτογραφίες "χύμα" μέσα σε έναν φάκελο

- γιατί το itunes δεν με αφήνει να διαλέξω εγώ ποιές φωτογραφίες θα βάλω από το pc μου? για παράδειγμα εαν έχω δυο φάκελους με φωτογραφίες στο Pc μου ο ένας πχ "Ρωμη 2009" και ο άλλος "φίλοι" και θέλω να περάσω στο iphone μόνο δέκα φωτογραφίες από τον κάθε φάκελο -και όχι ολόκληρους τους φάκελους που μπορει να έχουν απο 500 φωτογραφίες ο καθένας- τι πρέπει να κάνω?

να δημιουργήσω έναν καινούριο φάκελο στο pc με τις φωτογραφίες που επέλεξα και να τον κάνω sync στο itunes? (κάτι παρ

όμοιο φαντάζομαι θα γίνεται και με τα τραγούδια μου και το ipod σωστά)

- υπάρχει πρόγραμμα που να επιτρέπει την μεταφορά αρχείων μέσω bluetooth?

Πάντως για να πω την αλήθεια τα wm με βόλεψαν πιο πολύ.

Μπορεί να είναι απαρχαιομένα και δύσχρηστα αλλά σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις ότι πραγματικά θέλεις χωρίς κανέναν περιορισμό.

Συγνώμη αν σας κούρασα με την γκρίνια μου. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι το σωστό topic για να ζητήσω βοήθεια και να κάνω τις παρατηρήσεις μου.

Μπορεί να βρω και κανέναν ομοιοπαθή να γκρινιάζουμε μαζί:lol:

φιλε μου καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας.:)

θα διαφωνησω μαζι σου γιατι λες οτι διαβασες ολο το νετ και οι απαντησεις στις ερωτησεις σου ειναι ολες μεσα στις τελευταιες σελιδες αυτου του thread ;)

πρεπει να ασχοληθειτε και εσεις λιγο με το να διαβασετε καλα πριν κανετε οτιδηποτε ;)

ολα αυτα θα γινουν πανευκολα αφου φυσικα περασεις απο εδω

Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα;

iPhone Guides

iPhone Software

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned