pik. Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Κωστα χιλια ευχαριστω!!!!!! Μπα θα το αφησω σπιτι να φορτισει και μετα θα ασχοληθω ειμαι με το θρυλικο 6120 τωρα.... Παρη απο apple store :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Αφου αναφερθηκε προηγουμενως ,και το θεμα των δυνατοτητων της καμερας , δειτε και αυτο : :) The Secrets of Pro iPhone 3GS Photographer http://gizmodo.com/5392735/the-secrets-of-pro-iphone-3gs-photographer http://www.boingboing.net/2009/10/29/photographer-takes-p-1.html http://sasurau.posterous.com/tag/iphone3g Εξαιρετικό! Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 :blink::blink: ποια αποχωρηση ??? μην μου πεις οτι παρατησε το μηλοφωνο???:blink::blink: Μπα Δημητρη, μην ανησυχεις, απλως εννοουσα το τραπεζι για την αποχωρηση του απο τη Θεσσαλονικη :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Δυο φωτογραφίες που σας υποσχεθηκα. Η πρωτη ειναι απο το Iphone και η δευτερη απο μια ψηφιακη Samsung L210 10.2 MP Δειτε ζωντανια στα χρωματα του "φτωχου" φακου του iphone και τα ξεθωριασμενα της Samsung. Βεβαια οι φωτογραφιες της ψηφιακης υπερτερουν σε αλλα πραγματα οπως το ζουμ κ.λ.π. γι αυτο την ειχα μαζι μου. Ομως προτιμισα την φωτο του iphone για wallpaper στην lockscreen του think different 3 http://img20.imagehosting.gr/out.php/i1204596_iphone-corfu.png http://img20.imagehosting.gr/out.php/i1204597_samsung-kavos.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 αφιρεσε καθε επιλογη που εχεις τσεκαρισμενη στο winterboard και δοκιμασε μετα μια μια να δεις ποια στην κανει την ζημια:) Εκεί που νόμιζα ότι ήταν καλά, μάλλον του κάνει πρόβλημα το "solid status bar", απλά μου κάνει εντύπωση, κανονικά δεν θα έπρεπε να δουλεύουν όλα ρολόι; Θέλω να πώ, δεν είμαι πια σε wm, γιατί έχω διάφορα προβληματα;;;:( Δυο φωτογραφίες που σας υποσχεθηκα. Η πρωτη ειναι απο το Iphone και η δευτερη απο μια ψηφιακη Samsung L210 10.2 MP Δειτε ζωντανια στα χρωματα του "φτωχου" φακου του iphone και τα ξεθωριασμενα της Samsung. Βεβαια οι φωτογραφιες της ψηφιακης υπερτερουν σε αλλα πραγματα οπως το ζουμ κ.λ.π. γι αυτο την ειχα μαζι μου. Ομως προτιμισα την φωτο του iphone για wallpaper στην lockscreen του think different 3 θα προτιμήσω αυτή του iphone, αναμφισβήτητα...κι ας είναι λίγο πιο σκοτεινή...:) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 +1 αρκετα καλη απο το μηλοφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 ο κορεσμός των χρωμάτων δεν είναι κριτήριο γιατί τροποποιείται πολύ εύκολα. Παρόλα αυτά, η ευκολία που παρέχει το iPhone για γρήγορες φωτογραφίες εκεί που μια φωτογραφική μηχανή δεν "προλαβαίνει" τη στιγμή, σε συνδυασμό με τη διαχείριση του σημείου εστίασης / ρύθμισης φωτεινότητας του 3Gs νομίζω ότι υπερισχύει τελικά γιατί όπως αναφέρθηκε και προηγούμενα, εν αρχή ην το θέμα, ενώ το να κουβαλάει κανείς 2 συσκευές (τηλέφωνα) μία για να μιλάει και μία για να "τραβάει" δεν είναι πρακτική λύση! Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Tι λετε θα βρω κανενα να παρω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256222&highlight=iphone+3gs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 50-50 νομιζω ειναι..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 αξιζει να το κανω αν τελικα βρω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 εγω θα σου ελεγα ναι...κ οι περισσοτεροι βασικα εδω...!!εσυ αποφασιζεις..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Εκεί που νόμιζα ότι ήταν καλά, μάλλον του κάνει πρόβλημα το "solid status bar", απλά μου κάνει εντύπωση, κανονικά δεν θα έπρεπε να δουλεύουν όλα ρολόι; Θέλω να πώ, δεν είμαι πια σε wm, γιατί έχω διάφορα προβληματα;;;:( γιατι Λευτερη καποιες εφαρμογες/ρυθμισεις/επιλογες δεν ειναι κοινες και στο 3g και στο 3gs ;) δεν φταινε παντα οι συσκευες οταν εμεις δεν ξερουμε τι κανουμε!! ποσοι δεν κατηγορησαν/κατηγορουν συσκευες σαν προβληματικες,γιατι ειχαν και θα εχουν προβληματα επειδη δεν ξερουν να τις χειριστουν σωστα? θα προτιμήσω αυτή του iphone, αναμφισβήτητα...κι ας είναι λίγο πιο σκοτεινή...:) +1 αρκετα καλη απο το μηλοφωνο! θα με τρελανετε τελειως ρε παιδια σημερα με τις φωτο του μηλοφωνου!!! ακομη και στην παραθεση του Μιχαλη (Nervous) που ειναι πολυ καθοριστικη σαν βοηθεια για οσους θελουν να εκμεταλευτουν την καμερα του iphone,ο φωτογραφος/καλιτεχνης των links χρησιμοποιει 2 προγραμματα επεξεργασιας για να τις ""μαζεψει"" Also, he suggests trying some different camera apps—he likes Photo fx and CameraKit, στο παραδειγμα του Κωστη (Tesalat) οι φωτογραφιες ειναι resized αρα δεν υπαρχει μετρο συγκρισης ... εγω το μονο που εχω να πω(σορυ Κωστη) απο αυτην την παραθεση του Κωστα (TeSalat) ειναι οτι η ψηφιακη σου ειναι για πεταμα :lol::lol: Tι λετε θα βρω κανενα να παρω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256222&highlight=iphone+3gs αξιζει η μεταβαση Φανη... παντως εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι εχεις ελπιδες για τετοια ανταλλαγη... κοιτα να δωσεις το HD εξω απο εδω...σε χερι... γιατι μεσω αγγελιας 1ον θα χασεις πολλα λεφτα και 2ον αν θα βρεις κανεναν να σου δωσει το μηλοφωνο με ανταλλαγη το HD θα στο παρει κοψοχρονια;) αρα παλι θα χασεις λεφτα... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 και γω πιστευω οτι ειναι δυσκολη περιπτωση......δεν καιγομαι βεβαια κιολας!! εξαλλου μπαινω φανταρος το Φλεβαρη..... ειμαι και κατ ευχαριστημενος απο το HD, οποτε δεν θελω απλα να το σκοτωσω! Αν βρω καποιον που θελει να κανει την αντιθετη διαδρομη, τοτε εχει καλως.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Δυο φωτογραφίες που σας υποσχεθηκα. Η πρωτη ειναι απο το Iphone και η δευτερη απο μια ψηφιακη Samsung L210 10.2 MP. Δειτε ζωντανια στα χρωματα του "φτωχου" φακου του iphone και τα ξεθωριασμενα της Samsung. Φίλε Te_salat συγγνώμη αλλά άσχετα με το πόσο καλή είναι η φωτό από το iPhone (που δεν είναι), η δεύτερη είτε όπως είπε και ο Δημήτρης προέρχεται από ...χαλασμένη Samsung, είτε είναι από την "μάνα της" εντελώς ανετάριστη και ότι-να'ναι, είτε είναι out-off-focus crop κάποιας πολύ μεγαλύτερης φωτογραφίας οπότε καμμιά σύγκριση δεν μπορεί να θεωρηθεί valid. Εδω που τα λέμε ακόμα και ένα σκέτο κομμάτι από φιλμ της πλάκας να έβαζες σε ένα σπιρτόκουτο ala-pinhole καλύτερη φωτογραφία θα έβγαζε από αυτήν. :lol: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 τελικά το ξυπνητήρι λειτουργεί με κλειστό το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Προφανώς δεν καταλάβατε τον λόγο για τον οποίο έβαλα τις φωτό. Δεν προσπαθώ να αποδείξω ότι το iPhone μπορεί να αντικαταστήσει μια φωτογραφική μηχανή. Απλά λέω ότι σου δίνει την δυνατότητα να «κρατήσεις» στο χαρτί η στην οθόνη του υπολογιστή σου ένα έκτακτο γεγονός. Επίσης είναι Γρηγόρη και πολύ καλύτερη από του HD. Μου επιτρέπει να την χρησιμοποιώ πολλές φορές για να πάρω μια Γρηγόρη φωτογραφία κάποιου από τα προϊόντα που κατασκευάσουμε και να την στηλω άμεσα με mail από το iPhone μου σε μηδέν χρόνο. Αυτά θέλω εγώ από την κάμερα του τηλεφώνου μου και νομίζω οι περισσότεροι εδώ μέσα. Φυσικά αν υπήρχε η δυνατότητα να έχει κάτι καλύτερο αλλά χωρίς να μεγαλώσει το πάχος της συσκευής ούτε χιλιοστο δεν θα έλεγα όχι. Όμως τα περισσότερα φωτογραφικά κινητά είναι μπαουλακια στο πάχος. Η samsung δεν είναι δικιά μου. Εγώ έχω μια Fuji S9600 την οποία δεν πήρα μαζί μου λόγω μεγάλου μεγέθους. Η μοναδική επεξεργασία που έχει γίνει στις φωτό είναι το resize για να μην ξεχειλωσουν την σελίδα του φόρουμ ούτε grop ούτε τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Επίσης είναι Γρηγόρη και πολύ καλύτερη από του HD. Αχ αυτό το autocorrection :p:lol:. Πέρα από την πλακα συμφωνώ μαζί σου. Και οι φωτός είναι αξιοπρεπείς και τα videos είναι αξιοπρεπή και επεξεργασία μπορούμε να τους κάνουμε μπόλικη και upload στα διαφορα networks μπορούμε να κάνουμε πανεύκολα. Εγώ αυτό που περιμένω είναι να βγει κάποιο αξεσουάρ με κάνα dslr φακό απάνω. Από τη στιγμή που οι τρίτοι κατασκευαστές μπορούν με τη 3.0 να "δουν" τη θύρα εισόδου του iPhone, είναι θεωρητικά εφικτό να γίνει. Και μάλιστα να γίνει μια killer dslr μηχανή με super interface, super επεξεργασία εικόνας on-the-go και super connectivity με το internet. Θα μου πεις, αν το τολμήσει καμια Nikon η Canon αυτό μετά θα σταματήσουν να πουλάνε αυτόνομες μηχανές όπως πάει σιγά σιγά να γίνει με τα gps αυτοκινητου. Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Μόλις παρέλαβα μια μαύρη Incipio από Αγγλία (έκανε ακριβώς 5 μέρες να έρθει μαζί με 1 Σαββατοκύριακο). Δυστυχώς είμαι στο γραφείο και θα την δοκιμάσω το απόγευμα. Ελπίζω να με βολέψει.:) @soom Εσένα σου ήρθε η δικιά σου Incipio? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Μόλις παρέλαβα μια μαύρη Incipio από Αγγλία (έκανε ακριβώς 5 μέρες να έρθει μαζί με 1 Σαββατοκύριακο). Δυστυχώς είμαι στο γραφείο και θα την δοκιμάσω το απόγευμα. Ελπίζω να με βολέψει.:) @soom Εσένα σου ήρθε η δικιά σου Incipio? εγω την περιμενω αυριο ...απο twiinshop :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 πια ειναι η διαδρομη απο τον iphone explorer για να βρω τον φακελο με τα βιντεο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 πια ειναι η διαδρομη απο τον iphone explorer για να βρω τον φακελο με τα βιντεο? var/mobile/media/DCIM/100Apple εκεί είναι όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν στο Camera Roll Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Απλά λέω ότι σου δίνει την δυνατότητα να «κρατήσεις» στο χαρτί η στην οθόνη του υπολογιστή σου ένα έκτακτο γεγονός. Όσο γι'αυτό μια χαρά κάνει την δουλειά της η camera του iPhone όπως και κάθε άλλου κινητού. Και εδώ που τα λέμε αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος των built-in cameras αφού ασχέτως το πως πλασσάρονται στην αγορά, στην πραγματικότητα καμμιά σχέση δεν έχουν τα αποτελέσματά τους ακόμα και με αυτά των φτηνότερων compact. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 var/mobile/media/DCIM/100Apple εκεί είναι όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν στο Camera Roll εννοω της ταινιες που περναμε μεσω του itunes αν υπαρχουν σε καποιο φακελο ΥΓ οποτε ποσταρεις μου θυμιζεις το atomium:lol: πριν 11 χρονια:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 εννοω της ταινιες που περναμε μεσω του itunes αν υπαρχουν σε καποιο φακελο ΥΓ οποτε ποσταρεις μου θυμιζεις το atomium:lol: πριν 11 χρονια:happy: Συγκεντρωσου εσυ :p Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Συγκεντρωσου εσυ :p βρε απανταμε σε αυτο που ρωτησα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts