Jump to content

Εγγύηση Apple: Τι ισχύει τελικά επίσημα για την Ελλάδα;

DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις προσωπική εμπειρία; Έχεις χρειαστεί το service μετά τον πρώτο χρόνο;

Σε δικη μου συσκευη οχι σε αλλων ναι και δεν δυσκολευτικα ποτε με συσκευες αγορασμενες απο τα πιο απιθανα μαγαζια (ακομη και απο δωρο τραπεζας)

Με ενημέρωσαν πως είναι 1 έτος η εγγύηση . Το αγόρασα 28/3/2015 . Τραγική ειρωνία

Το site της Apple γράφει μόνοετης εγγύηση αλλά ... 2 χρόνια για τους Έλληνες

Με αποδειξη 2 χρονια, ισχυει οτι και να λενε!

Από seven . Στην σελίδα τους αναφέρουν 12 μήνες. Η apple στο site της γράφει με βάση το SN Πως η εγγύηση έληξε. Πήγα σε Γερμανό και Public Να ρωτήσω και με ενημέρωσαν πως είναι εκτός εγγύησης. Σήμερα θα πάρω και Infoquest.

Θα μιλήσω και με τον συνήγορο του πολίτη για να ρωτήσω

Μίλησα με InfoQuest και μου είπαν να κάνω γραπτό αίτημα και θα το εξετάσουν

Update:

Η InfoQuest με ενημέρωσε πως με τιμολόγιο δεν γίνεται δεκτή η εγγύηση !!!!!!!!!!!!! αλλά μόνο με απόδειξη. Το συζητήσαμε 2-3 λεπτά και μου είπαν πως είναι η οδηγία της Apple!!! Επίσης για μετά τον 1 χρόνο υπάρχει χρέωση 20€ για την εξέταση της συσκευής!!!!!!! Πάμε για συνήγορο του πολίτη γιατί δεν βγάζω άκρη

Το εχουμε πει πολλες φορες οτι αυτο με την αποδειξη και το τιμολογιο ειναι μια μπουρδα και μιση. Σαφως και να πας στο συνηγορο και να μην το αφησεις ετσι!

(παρολαυτα γι αυτην την μπουρδα ακριβως δεν τα κοβω τιμολογιο προσωπικα για να μη μπλεκω με βλακειες :mad:)

κ @ τ @ ν τ ι @

• Απαντήσεις 358
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτο με το τιμολογιο ειναι νεο κολπο.θελω και εγω να παω infoquest με τιμιλογιο.θα παρω τηλ να ρωτησω τι γινεται

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μολις πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν γινεται με τιμολογιο

και εσυ στον συνηγορο του καταναλωτη και να ζητησεις απο την Infoquest να στο πιστοποιησουν αυτο που λενε γραπτως. Αυτο μενει τα λογια οχι!

αυτο με το τιμολογιο ειναι νεο κολπο.θελω και εγω να παω infoquest με τιμιλογιο.θα παρω τηλ να ρωτησω τι γινεται

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μολις πηρα τηλ και μου ειπαν οτι δεν γινεται με τιμολογιο

Από seven . Στην σελίδα τους αναφέρουν 12 μήνες. Η apple στο site της γράφει με βάση το SN Πως η εγγύηση έληξε. Πήγα σε Γερμανό και Public Να ρωτήσω και με ενημέρωσαν πως είναι εκτός εγγύησης. Σήμερα θα πάρω και Infoquest.

Θα μιλήσω και με τον συνήγορο του πολίτη για να ρωτήσω

Μίλησα με InfoQuest και μου είπαν να κάνω γραπτό αίτημα και θα το εξετάσουν

Update:

Η InfoQuest με ενημέρωσε πως με τιμολόγιο δεν γίνεται δεκτή η εγγύηση !!!!!!!!!!!!! αλλά μόνο με απόδειξη. Το συζητήσαμε 2-3 λεπτά και μου είπαν πως είναι η οδηγία της Apple!!! Επίσης για μετά τον 1 χρόνο υπάρχει χρέωση 20€ για την εξέταση της συσκευής!!!!!!! Πάμε για συνήγορο του πολίτη γιατί δεν βγάζω άκρη

Διαβάστε τη περιπέτεια του φίλου skiace.

Από εδώ μέχρι τέλους του θέματος.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

η Seven το δέχτηκε ... θα το προωθήσουν λέει στο service... Μάλλον θα μείνω χωρίς τηλέφωνο πολύ καιρό
Ας επιχειρήσουμε...

και πολυ καλα εκανε που τους κυνηγησε!! Οπως σας ειπα εξαρχης... ΔΕΝ υπαρχει διακριση μεταξυ αποδειξης και τιμολογιου!! Απλα βρηκαν αυτη την παπατζα και την διατυμπανιζουν...καποιοι θα την πατησουν σιγουρα..καποιοι παλι οχι...οτι αρπαξουν (απο τις ανακατασκευασμενες )

@Τna το service αν δεν κανω λαθος ειναι της Infoquest...οι περισσοτεροι εκει τα στελνουν... καλη τυχη και να μας ενημερωσεις!!!

το seven θα το παει στην Infoquest.δεν δεχεται ομως το τιμολογιο.εγω μιλησα με apple και παλι τα ιδια ελεγαν και αυτοι.οτι και καλα ο νομος ειναι για τους ιδιωτες και οχι για εταιριες

Είναι εντελώς απαράδεκτο πάντως. Δηλαδή σου λένε : θα σε ταλαιπωρήσουμε όσο μπορούμε ώστε να έχεις την χειρότερη δυνατή εμπειρία και ας μας δυσφημίζεις. Αλλά επειδή υπάρχει λήθη και ο κόσμος ξεχνά θα ξανάρθεις στα χεράκια μας.
Ας επιχειρήσουμε...

το seven θα το παει στην Infoquest.δεν δεχεται ομως το τιμολογιο.εγω μιλησα με apple και παλι τα ιδια ελεγαν και αυτοι.οτι και καλα ο νομος ειναι για τους ιδιωτες και οχι για εταιριες

Ο νομος δεν γραφει τιποτα που να κανει τετοιο διαχωρισμο...ειτε ιδιωτης ειτε εταιρεια εισαι ΠΕΛΑΤΗΣ!! προφανως και στο call center της apple το ιδιο θα λενε γιατι το λεει και η Infoquest...ΑΛΛΑ μολις το ζητησεις γραπτα εκει κολλανε για κατι τετοιο δεν υφισταται!!

Το τμήμα πωλήσεων της InfoQuest μας είπε πως αντικαθιστά τις συσκευές που αγοράστηκαν από αυτή άσχετα του τιμολογίου αλλά το service δεν τα δέχεται.

Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι εσωτερικό

Ας επιχειρήσουμε...

εγω εχω μιλησει με apple και περιμενω απαντηση σημερα γι το αν δεχτουν το τιμολογιο.σε περιπτωση που δεν το δεχτουν τους ειπα οτι το θελω επισημα και σε email και απλα εκενε τον κινεζο λεγοντας μου οτι δεν υπευθυνος αυτος για τους νομους.

εγω εχω μιλησει με apple και περιμενω απαντηση σημερα γι το αν δεχτουν το τιμολογιο.σε περιπτωση που δεν το δεχτουν τους ειπα οτι το θελω επισημα και σε email και απλα εκανε τον κινεζο λεγοντας μου οτι δεν υπευθυνος αυτος για τους νομους.

ε ναι επρεπε να σου πει μια δικαιολογια γιατι πολυ απλα δεν ισχυει...

Το τμήμα πωλήσεων της InfoQuest μας είπε πως αντικαθιστά τις συσκευές που αγοράστηκαν από αυτή άσχετα του τιμολογίου αλλά το service δεν τα δέχεται.

Ειναι εσωτερικο το θεμα γιατι ενω το γνωριζουν, δεν θελουν να αποζημιωσουν και σου λεει αν μπορουμε να βγαλουμε 320-380 γιατι να μην το κανουμε....

εγω εχω μιλησει με apple και περιμενω απαντηση σημερα γι το αν δεχτουν το τιμολογιο.σε περιπτωση που δεν το δεχτουν τους ειπα οτι το θελω επισημα και σε email και απλα εκενε τον κινεζο λεγοντας μου οτι δεν υπευθυνος αυτος για τους νομους.

Ζητατε γραπτως αυτες τις απαραδεκτες απαντησεις διαφορετικα ηχογραφηστε τους

κ @ τ @ ν τ ι @

Προς ενημερωση, εχεις 2 χρονια εγγυηση.

Καλησπέρα. Νομίζω, ότι έχεις λάθος για την εγγύηση ή σε κάθε περίπτωση αυτό που έχεις στο νου σου, ως εγγύηση. Ένας καλός οδηγός (μεταξύ άλλων και) για όλους τους φίλους με iphone

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός..

H seven με ενημέρωσε πως η Infoquest ΠΟυ έχει το service της Apple στην Ελλάδα δεν δέχεται να το επισκευάσει λόγω τιμολογίου! Η ύπαρξη απόδειξης θα επέκτεινε την εγγύηση

Περιμένω την γραπτή απάντηση αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως ειναι χάσιμο χρόνου η ενασχόληση μαζί τους. Εύχομαι απλά να έχουν την τύχη όσων ακολούθησαν αντίστοιχες πρακτικές στο παρελθόν.

Ας επιχειρήσουμε...

ειναι γελοιοι να τους πεις αρχικα!! κατα δευτερον μιλησες με τον συνηγορο του καταναλωτη?? θα σε βοηθησουν και θα γινει δεκτη η εγγυηση ακομα και με τιμολογιο!!

μην τους αφησεις ετσι...και τιποτα δεν ειναι χασιμο χρονου αν ειναι να κανεις την δουλεια σου!! μην απογοητευεσε...αυτοι αυτο θελουν, σου ειπαν αυτο ωστε να πιστεις και να μην το ψαξεις.

H seven με ενημέρωσε πως η Infoquest ΠΟυ έχει το service της Apple στην Ελλάδα δεν δέχεται να το επισκευάσει λόγω τιμολογίου! Η ύπαρξη απόδειξης θα επέκτεινε την εγγύηση

Περιμένω την γραπτή απάντηση αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως ειναι χάσιμο χρόνου η ενασχόληση μαζί τους. Εύχομαι απλά να έχουν την τύχη όσων ακολούθησαν αντίστοιχες πρακτικές στο παρελθόν.

Τελικά μετά και την επικοινωνία με την Apple, η συσκευή αντικαταστάθηκε. Η apple με ενημέρωσε πως έχω 2ετή εγγύηση και δεν καταλαβαίνουν την στάση της InfoQuest

Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Τελικά μετά και την επικοινωνία με την Apple, η συσκευή αντικαταστάθηκε. Η apple με ενημέρωσε πως έχω 2ετή εγγύηση και δεν καταλαβαίνουν την στάση της InfoQuest

Με ποιον επικοινωνήσεις ακριβώς;

Modpic.gif

στο ειχα πει φιλε μου οτι εχεις 2ετη εγγυηση..απλα θελει λιγο κυνηγι γιατι κοιτανε να αρπαξουν οτι μπορουν...(οπως και το παραμυθι. δεν καλυπτω με τιμολογιο! )

αφου εκανες την δουλεια !! ολα καλα!! :D

Τι θα πει τιμολόγιο ρε παιδιά δεν το καταλαβαίνω;

Επίσημο χαρτί είναι που λέει πάνω ποτέ αγοράστηκε η συσκευή και από που;

Το πρόβλημα τους πιο είναι τότε γι την εγγύηση.

Καλά τους κάνετε και τους κυνηγάτε μέχρι όσο πάει.

Και 2 χρόνια εγγύηση έχουμε κανονικά απλά κι αυτό θέλει κυνήγι.

Ελλάδα είσαι θέλει τρέξιμο για να βρεις το δίκιο σου

Nokia 8800 Scirocco

εγω την μονη εξηγηση που δινω για το τιμολογιο... ειναι οτι καποιοι θα το πιστεψουν , δεν θα τους κυνηγησουν και θα σκασουν τα 350€ και παει λεγοντας...ετσι βγαινουν κερδισμενοι...προφανως εχει συμβει και γιαυτο συνεχιζουν ακαθεκτοι και το κανουν!

εγω την μονη εξηγηση που δινω για το τιμολογιο... ειναι οτι καποιοι θα το πιστεψουν , δεν θα τους κυνηγησουν και θα σκασουν τα 350€ και παει λεγοντας...ετσι βγαινουν κερδισμενοι...προφανως εχει συμβει και γιαυτο συνεχιζουν ακαθεκτοι και το κανουν!

Εννοείται ότι κάτι τέτοιο παίζει δεν το συζητάμε

Nokia 8800 Scirocco

Από ότι με ενημέρωσαν στο seven μόνο αυτό γίνεται. ΠΛηρώνουν τα 350 ευρώ.

Όμως είναι κοροϊδία και θα έπρεπε να ντρέπονται. Τέτοιες πρακτικές δεν οδηγούν πουθενά

Ας επιχειρήσουμε...

@tna

χαιρομαι για την ευνοικη εξελιξη της υποθεσης σου.

Στο τηλεφωνο ομως της apple με ποιον μιλησες ;

Η επιλογη 4 που αφορα στα iphone παιζει ενα μηνυμα που παραπεμπει στους παροχους και κλεινει την γραμμη.

Η τεχνικη υποστηριξει που ειναι για τις υπολοιπες apple συσκευες δεν εχει την γνωση ουτε και την αρμοδιοτητα να διαχειριστει θεματα εγγυησης iphone.

Εκτος και αν μιλησες στα Αγγλικα με την υποστηριξη πελατων στην Ιρλανδια.

Σε καθε περιπτωση και για οποιον ενδιαφερεται εχω επισημα γραμμενη την απαντηση- αρνηση της apple. Μεχρις στιγμης παντως το θεμα εχει φτασει μεχρι το Υπ.Οικ.

Χαιρομαι αν εστω τωρα εχουν αρχισει να αλλαζουν πολιτικη.

Edited by athanaso77
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Επιλογή 3 τεχνική υποστήριξη στα Ελληνικά. Οι άνθρωποι ήτνα πολύ ευγενικοί και μου είπαν πως θα επικοινωνήσουν με το service οι ίδιοι
Ας επιχειρήσουμε...

• The topic was unpinned