DINFUN Δημοσιεύτηκε February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 18, 2014 http://farm4.staticflickr.com/3828/12618481863_536a3b75d5_b.jpg Είναι γεγονός, η Apple είναι εθισμός! Από τη στιγμή που αποκτήσετε την πολυπόθητη συσκευή κι αφού συνηθίσετε τη κατοχή της, περνάμε στην επόμενη φάση αναζητώντας την κατάλληλη θήκη η οποία θα την προστατέψει. Ναι σωστά μαντέψατε, λίγοι θα παραμείνουν μόνο σε μία θήκη. Συνήθως θα αγοράσετε και δεύτερη και τρίτη. Μέτα θα αναζητήσετε ένα dock station, επιπλέον καλώδια φόρτισης, bluetooth ηχεία και πάει λέγοντας. Προσωπικά έχω μία τάση να αναζητώ διάφορα αξεσουάρ και να τα παρουσιάζω, συνήθως πριν την κυκλοφορία τους. Μετά μου περνάει και γλυτώνω κάποια χρήματα. Πάντως κάθε αγορά δεν πάει χαμένη καθώς προικίζω την μεταπώληση της, με την έλευση της επόμενης. Αυτά ως πρόλογος η έρωτησή μου είναι: Πόσα και ποια αξεσουάρ για iOS συσκευές κατέχετε; Θα είχε ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα μέλη η εμπειρία σας, ώστε να προτιμήσουν ή να αποφύγουν ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ. Περιμένουμε να μάθουμε !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. May 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2016 Λοιπον γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να το γραψω.Εκανα χτες παραγγελια απο ενα σαιτ και συγκεκριμενα απο το mobilefun.gr ενα gamepad το gamevice για να παιζω κανα παιχνιδι στο κινητο και ενω οταν εκανα την παραγγελια ελεγε οτι ηταν in stock μολις εγινε μου γραφει οτι ειναι out of stock.Τους εστειλα μαιλ να μου βαλουν τα λεφτα πισω αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση,το συγκεκριμενο σαιτ το ξερετε επεσα σε απατεωνες για πειτε γιατι μου φαινεται εμπλεξα με αυτους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Χθες δεν είπες ότι έκανες την παραγγελία; Δώσε τους μία - δύο μέρες και θα απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 6, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Λοιπον γραφω εδω γιατι δεν ξερω που αλλου να το γραψω.Εκανα χτες παραγγελια απο ενα σαιτ και συγκεκριμενα απο το mobilefun.gr ενα gamepad το gamevice για να παιζω κανα παιχνιδι στο κινητο και ενω οταν εκανα την παραγγελια ελεγε οτι ηταν in stock μολις εγινε μου γραφει οτι ειναι out of stock.Τους εστειλα μαιλ να μου βαλουν τα λεφτα πισω αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση,το συγκεκριμενο σαιτ το ξερετε επεσα σε απατεωνες για πειτε γιατι μου φαινεται εμπλεξα με αυτους. To πιο πιθανό ήταν να είχαν ένα κομμάτι και μόλις ολοκλήρωσες την παραγγελία να βγήκε out of stock. Τι απέγινε τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 SONY SMARTBAND SWR10 συνεργαζετε με iphone se τελευταια εκδοση....???:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Να ρωτήσω έχει κανείς αγοράσει το ένα λόγω αξεσουάρ ;αξίζει τα λεφτά του είναι καλό ;Παρακαλώ τα σχόλια σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Για ποιο αξεσουάρ ρωτάς? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Αναφέρομαι στα AirPods της apple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. October 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2017 Τα χρησιμοποιώ ένα μήνα περίπου κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!!! Αξίζουν ειδικά τώρα που έχει πέσει κ η τιμή τους :p Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Τα AirPods τα έχω εδώ και πολύ καιρο Είναι άψογα από πολλές πλευρές Τα φοράω κάθε μερα αλλα και όταν κάνω ποδήλατο Είναι πολύ ελαφριά και είναι σαν να μην τα φορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts