junglist Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχει καταφέρει κανείς να σώσει στο Alipay, την τελευταία κάρτα Maestro της Εθνικής, που είναι και Mastercard? Δεν μου την παίρνει λόγω system error λέει, αλλά έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικά φορές και τίποτα. Unleashed by my M1 NOTE ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το λαθος που εκανες ηταν η revolut...μπορουσες να το παρεις με ελληνι κη πιστωτικη...εδω και ενα μηνα ειναι εφικτο :) Δοκίμασα με Mastercard της Αλφα και ούτε αυτή σώζεται στο Alipay. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Έχει καταφέρει κανείς να σώσει στο Alipay, την τελευταία κάρτα Maestro της Εθνικής, που είναι και Mastercard? Δεν μου την παίρνει λόγω system error λέει, αλλά έχω δοκιμάσει πολλές διαφορετικά φορές και τίποτα. Unleashed by my M1 NOTE ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα με Mastercard της Αλφα και ούτε αυτή σώζεται στο Alipay. Unleashed by my M1 NOTE Μόνο η American express και η viva έχει αναφερθεί ότι περνάνε. Καμία άλλη ελληνική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 καλησπερα παιδια εκανα μια παραγγελια ενος κινητου απο ali express την οποια πληρωσα μεσω western union 27/3.. εδω και 4 μερες ειναι στο despatched to overseas αλλα πριν λιγο μου ηρθε mail απο ali Your Order No. 74######### has been cancelled because payment was not made before 18 Apr 2016 04:27. If you would still like to buy this item, please reorder it at AliExpress.com.. τι να κανω?? Αν πλήρωσες με western Union αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κλάψεις τα λεφτά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παίδες ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, μία βοήθεια παρακαλώ με επειγη.θέλω να αγοράσω μία οθόνη κινητού και μία κάμερα κινητου γιατί μου έσπασε και δεν υπάρχουν στην ελλαδα.ούτε στο ebay.. Πως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...με τη τρόπο μπορώ να τα πάρω από το aliexpress μόνο εκεί τα έχω βρει.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Παίδες ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, μία βοήθεια παρακαλώ με επειγη.θέλω να αγοράσω μία οθόνη κινητού και μία κάμερα κινητου γιατί μου έσπασε και δεν υπάρχουν στην ελλαδα.ούτε στο ebay.. Πως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...με τη τρόπο μπορώ να τα πάρω από το aliexpress μόνο εκεί τα έχω βρει.ευχαριστώ. Διάβασες τα τελευταία post; Τι απορία έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Πρώtη φορά ακούω με Τούρκικο οπότε δεν ξέρω ! Δεν μου έδωσε όμως καμία πληροφορία (http://gonderitakip.ptt.gov.tr/). Σε σένα δίνει κάποια πληροφορία ? Παραγγελία 9/4 και σήμερα φαίνεται ήδη ΕΛΤΑ. Οπότε απο βδομάδα μάλλον θα το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiskavala Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 καλησπέρα θέλω να κάνω μια αγορά απο ali βάζω την revolut που έχω και μου γράφει For security reasons this process can not be continued. Σε επικοινωνία που είχα με το ali μου είπε οτι το πρόβλημά είναι ότι η κάρτα, debit για αυτό μου βγάζει αυτό το μήνυμα μπορεί να με βοηθήσει κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Πριν κάνεις αγορά, συνδεσε πρώτα την καρτα με το AliPay. Και εννοείται να έχεις λεφτά μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotiskavala Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Πριν κάνεις αγορά, συνδεσε πρώτα την καρτα με το AliPay. Και εννοείται να έχεις λεφτά μέσα. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Mε ποιο τρόπο μπορώ να αγοράζω από αλιεχπρεςς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 βγαλε καρτα ρεβολουτ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδια, πειτε μου τι μπορω να κανω, εκτος απο υπομονη. Πηρα 3 καλωδια usb απο Αλι και πληρωσα εξτρά για να μου δωσει αυτο το tracking number: RK432281609CN. Απο τις 11/4 δεν υπαρχει καμια ενημερωση για το αν εφυγε, ειναι σαν να εχει μεινει σε αεροδρομιο Κινας. Ο πωλητης λεει χαζομαρες οτι εφτασε ελλαδα παροτι δεν σκαναριστηκε και ενω δεν το βιαζομαι, κατι μεσα μου λεει οτι καποια πατατα εγινε. Τι να κανω; Να ανοιξω κανενα dispute; ειναι βασιμος λόγος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδια, πειτε μου τι μπορω να κανω, εκτος απο υπομονη. Πηρα 3 καλωδια usb απο Αλι και πληρωσα εξτρά για να μου δωσει αυτο το tracking number: RK432281609CN. Απο τις 11/4 δεν υπαρχει καμια ενημερωση για το αν εφυγε, ειναι σαν να εχει μεινει σε αεροδρομιο Κινας. Ο πωλητης λεει χαζομαρες οτι εφτασε ελλαδα παροτι δεν σκαναριστηκε και ενω δεν το βιαζομαι, κατι μεσα μου λεει οτι καποια πατατα εγινε. Τι να κανω; Να ανοιξω κανενα dispute; ειναι βασιμος λόγος; Πολύ βιάζεσαι. Αφού φαίνεται το Tracking number κοίτα να είσαι να είσαι μέσα στα όρια παράδοσης που σου δίνει το aliexpress, 60 μέρες δηλαδή. Τόσο δε λέει το status της παραγγελίας? Μην αγχώνεσαι ακόμα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Πολύ βιάζεσαι. Αφού φαίνεται το Tracking number κοίτα να είσαι να είσαι μέσα στα όρια παράδοσης που σου δίνει το aliexpress, 60 μέρες δηλαδή. Τόσο δε λέει το status της παραγγελίας? Μην αγχώνεσαι ακόμα. OK, thanks. :) Απλα χαλαστηκα γιατι με το tracking number θα ερχονταν υποτιθεται πιο γρηγορα και συν τις άλλοις δεν θεωρειται φυσιολογικο να ειναι τοσες μερες στο "παραλαβη απο πελατη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδια, πειτε μου τι μπορω να κανω, εκτος απο υπομονη. Πηρα 3 καλωδια usb απο Αλι και πληρωσα εξτρά για να μου δωσει αυτο το tracking number: RK432281609CN. Απο τις 11/4 δεν υπαρχει καμια ενημερωση για το αν εφυγε, ειναι σαν να εχει μεινει σε αεροδρομιο Κινας. Ο πωλητης λεει χαζομαρες οτι εφτασε ελλαδα παροτι δεν σκαναριστηκε και ενω δεν το βιαζομαι, κατι μεσα μου λεει οτι καποια πατατα εγινε. Τι να κανω; Να ανοιξω κανενα dispute; ειναι βασιμος λόγος; καλησπέρα από ότι μπήκα στο elta track and trace γράφει ότι παραλαβή από πελάτη στις 8/4 . πάντως να μπαίνεις να το κοιτάς καθημερινά, επίσης κατέβασε την εφαρμογή track 17 και γράφει το track number και ενημερώνεται μόνο του και σου βγάζει ενημερώσει το κινητό, ξέρω ότι εξυπηρετεί αλλά επειδή είναι στα κινέζικα θέλει μετάφραση αλλά δεν βγάζεισ άκρη και πάλι όμως κάτι είναι και αυτή η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 καλησπέρα από ότι μπήκα στο elta track and trace γράφει ότι παραλαβή από πελάτη στις 8/4 . πάντως να μπαίνεις να το κοιτάς καθημερινά, επίσης κατέβασε την εφαρμογή track 17 και γράφει το track number και ενημερώνεται μόνο του και σου βγάζει ενημερώσει το κινητό, ξέρω ότι εξυπηρετεί αλλά επειδή είναι στα κινέζικα θέλει μετάφραση αλλά δεν βγάζεισ άκρη και πάλι όμως κάτι είναι και αυτή η εφαρμογή. Για κινητό, μόνο trackchecker και καθάρισες. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Για κινητό, μόνο trackchecker και καθάρισες. Unleashed by my M1 NOTE λες και μπαίνω στο elta track and trace είναι, συνδυασμός με το track 17 αλλά θέλω να μάθω έχει άμεση ενημέρωση? όταν βρει ίντερνετ όπως το track 17 ? πάντως δείχνει φοβερή εφαρμογή το trackchecker mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 λες και μπαίνω στο elta track and trace είναι, συνδυασμός με το track 17 αλλά θέλω να μάθω έχει άμεση ενημέρωση? όταν βρει ίντερνετ όπως το track 17 ? πάντως δείχνει φοβερή εφαρμογή το trackchecker mobile? Έχει notifications βέβαια για άμεση ενημέρωση. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 λες και μπαίνω στο elta track and trace είναι, συνδυασμός με το track 17 αλλά θέλω να μάθω έχει άμεση ενημέρωση? όταν βρει ίντερνετ όπως το track 17 ? πάντως δείχνει φοβερή εφαρμογή το trackchecker mobile? Έχει notifications βέβαια για άμεση ενημέρωση. Unleashed by my M1 NOTE Όπως λέει και ο junglist είναι η καλύτερη νομιζω για κινητό/tablet. Και ενημερώνεται πολύ πιο γρήγορα από το track 17. Sent from my Onda V975m using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Εννοειται οτι την εχω βαλει την εφαρμογη. Σιγα μη κοιταω καθε τρεις και λιγο στο 17τρακ ή στα ελτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 χτες εκανα την τριτη αγορα μου!!!! στη μια αγορα, πληρωσα παραπανω για να το στειλει με china post, αλλα το εστειλε με nl post (το οποιο αργει γενικως) να το "κυνηγυσω" ωστε να παρω τα μεταφορικα πισω (ή εστω ενα μερος) ή ειναι too much; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 χτες εκανα την τριτη αγορα μου!!!! στη μια αγορα, πληρωσα παραπανω για να το στειλει με china post, αλλα το εστειλε με nl post (το οποιο αργει γενικως) να το "κυνηγυσω" ωστε να παρω τα μεταφορικα πισω (ή εστω ενα μερος) ή ειναι too much; Φυσικό και μπορεις να παρεις πισω τα χρηματα απο τα μεταφορικά αν πλήρωσες περισσότερα!Μιλα με τον πωλητή κατα 70% θα σε πει να στα επιστρεψει.Οταν φτασει η παραγγελία ανοιγεις dispute και ζητάς πισω το κοστος των μεταφορικών και ο πωλητής το αποδεχτεί και παίρνεις τα χρηματα πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 ναι, πληρωσα εξτρα, λιγο κατω απο 2 δολλαρια ακομη δεν ηρθε παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 ναι, πληρωσα εξτρα, λιγο κατω απο 2 δολλαρια ακομη δεν ηρθε παντως. Μιλα με τον πωλητή πρώτα αν ειναι. Πες του πλήρωσα για china post και το εστειλες με NL θα ηθελα να με επιστρέψεις τα χρήματα των μεταφορικών.Δεν νομίζω να αρνηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick222 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά έχω κατεβάσει το revolut αλλά δεν ξέρω πως να βάλω χρήματα..έχω web bankingk της εθνικής τράπεζας.που θα βρω το αριθμό λογαριασμού για να μεταφέρω τα χρήματα..ας μου πει κάποιος ή αςμου στείλει το κινητό του νε προσωπικό μύνημα να με κατατοπισει..ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts